51 Απ: υπαρχει τεστ εγκυμοσυνης που να δειχνει μετα την πιθανη συλληψη? Τετ Σεπ 21, 2011 3:45 am
happiness
Η ψυχή της παρέας!
φουσκιτσα αν δεν το τσεκαρεις με ενα τεστακι δεν ξερεις αν εισαι ή οχι και αν εχεις αρνηση δεν θα καταφερεις τιποτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fouskitsa έγραψε:εχω πολυκυστικες χρονια τωρα.τους περασμενους 3 μηνες εκανα θεραπεια με χαπια και οπως καταλαβαινετε ειχα κανονικα περιοδο.αδιαθετησα 5 αυγουστου και απο τοτε δεν πηρα χαπια(οχι αντισυλλιπτικα απλα ρυθμιζουν τον κυκλο χωρις αντισυλλιψη).περιμενα 5 σεπτεμβρη και ακομη τιποτα.αρνουμαι να κανω τεστ δεν παω στο γιατο δεν κανω τιποτα!!!!βαρεθηκα.τοσο γρηγορα γαμωτο επανηλθαν οι πολυκυστικες???αρχες αυγουστου ειχα παει στη γιατρο μου και μου ειχε πει οτι οι ωοθηκες μου ειναι πεντακαθαρες!!!ελεος πια
Αρνητικό έδειξε. Επομένως συνεχίζω να περιμένω... Δε με πειράζει, απλά γιατί δεν έρχεται επιτέλους η ακατανόμαστη! Είχε κι άλλη κοπέλα (με σταθερό κύκλο πριν) τέτοιες καθυστερήσεις στην περίοδο μετά τη γέννα;crazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
crazymommy έγραψε:Αρνητικό έδειξε. Επομένως συνεχίζω να περιμένω... Δε με πειράζει, απλά γιατί δεν έρχεται επιτέλους η ακατανόμαστη! Είχε κι άλλη κοπέλα (με σταθερό κύκλο πριν) τέτοιες καθυστερήσεις στην περίοδο μετά τη γέννα;crazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θετική ενέργεια. Χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει αυτές τις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα και ώρες ώρες με πιάνει και η απελπισία από τώρα στη σκέψη ότι θα δω περίοδο. Γύρω μου ακούω συνέχεια ανακοινώσεις εγκυμοσύνων και ζηλεύω. Δεν είναι ζήλια με την κακιά έννοια, αλλά μόλις ακούσω το ευχάριστο εκτός απ' τη χαρά μου για την άλλη κοπέλα (που είναι ειλικρινής χαρά, πιστέψτε με)η σκέψη μου είναι "Θεέ μου πότε θα έρθει η σειρά μου?". Και νοιώθω τύψεις μετά που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο συναίσθημα της χαράς για τον άλλο.
Με κάνει πολύ εγωίστρια αυτό?
Άντε, να μας οπλίσει ο Θεός όλες με υπομονή και να μας βρέξει λίγο εγκυόσκονη
boulitsa έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θετική ενέργεια. Χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει αυτές τις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα και ώρες ώρες με πιάνει και η απελπισία από τώρα στη σκέψη ότι θα δω περίοδο. Γύρω μου ακούω συνέχεια ανακοινώσεις εγκυμοσύνων και ζηλεύω. Δεν είναι ζήλια με την κακιά έννοια, αλλά μόλις ακούσω το ευχάριστο εκτός απ' τη χαρά μου για την άλλη κοπέλα (που είναι ειλικρινής χαρά, πιστέψτε με)η σκέψη μου είναι "Θεέ μου πότε θα έρθει η σειρά μου?". Και νοιώθω τύψεις μετά που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο συναίσθημα της χαράς για τον άλλο.
δεν εισαι καθολου εγωιστρια!μην το ξαναπεις αυτο..ολες μας νομιζω το νιωθουμε αυτο..κμια δεν ζηλευει απο κακια οταν μαθαινει οτι καποια αλλη ειναι εγκυος,,ισα-ισα που χαιρομαστε κ απλως θα θελαμε να συμβει κ σε μας αυτο!ειναι απολυτα φυσιολογικο!σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις ενα μωρακι!
ευχομαι και γω οτι καλυτερο για σενα!πραγματικα θα ερθει αυτο που περιμενεις..ποτε μην πιστεψεις το αντιθετο.εμενα αργησε πολυ αλλα τελικα ηρθε!και σημερα εκανα χοριακη γιατι εχω 9 μερες καθυστερηση.ποτε μη λες ποτε.σε φιλωdemmy5_k έγραψε:boulitsa έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θετική ενέργεια. Χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει αυτές τις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα και ώρες ώρες με πιάνει και η απελπισία από τώρα στη σκέψη ότι θα δω περίοδο. Γύρω μου ακούω συνέχεια ανακοινώσεις εγκυμοσύνων και ζηλεύω. Δεν είναι ζήλια με την κακιά έννοια, αλλά μόλις ακούσω το ευχάριστο εκτός απ' τη χαρά μου για την άλλη κοπέλα (που είναι ειλικρινής χαρά, πιστέψτε με)η σκέψη μου είναι "Θεέ μου πότε θα έρθει η σειρά μου?". Και νοιώθω τύψεις μετά που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο συναίσθημα της χαράς για τον άλλο.
δεν εισαι καθολου εγωιστρια!μην το ξαναπεις αυτο..ολες μας νομιζω το νιωθουμε αυτο..κμια δεν ζηλευει απο κακια οταν μαθαινει οτι καποια αλλη ειναι εγκυος,,ισα-ισα που χαιρομαστε κ απλως θα θελαμε να συμβει κ σε μας αυτο!ειναι απολυτα φυσιολογικο!σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις ενα μωρακι!
Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, να'σαι πάντα καλά να χαίρεσε την οικογένειά σου κι έυχομαι και σε σένα να έρθει γρήγορα
δεν ξερω αν το θελεις ή οχι,αλλα να ξερεις οτι με το θηλασμο θελει περιπου 3 κυκλους για να στρωσει ετσι μου ειχε πει ο ντοκ,βεβαια,μην το αποκλειεις καθολου...εχεις πολλες πιθανοτητες να μας ανακοινωσεις ενα θετικο αποτελεσμαcrazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
snoopy έγραψε:ευχομαι και γω οτι καλυτερο για σενα!πραγματικα θα ερθει αυτο που περιμενεις..ποτε μην πιστεψεις το αντιθετο.εμενα αργησε πολυ αλλα τελικα ηρθε!και σημερα εκανα χοριακη γιατι εχω 9 μερες καθυστερηση.ποτε μη λες ποτε.σε φιλωdemmy5_k έγραψε:boulitsa έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θετική ενέργεια. Χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει αυτές τις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα και ώρες ώρες με πιάνει και η απελπισία από τώρα στη σκέψη ότι θα δω περίοδο. Γύρω μου ακούω συνέχεια ανακοινώσεις εγκυμοσύνων και ζηλεύω. Δεν είναι ζήλια με την κακιά έννοια, αλλά μόλις ακούσω το ευχάριστο εκτός απ' τη χαρά μου για την άλλη κοπέλα (που είναι ειλικρινής χαρά, πιστέψτε με)η σκέψη μου είναι "Θεέ μου πότε θα έρθει η σειρά μου?". Και νοιώθω τύψεις μετά που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο συναίσθημα της χαράς για τον άλλο.
Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, να'σαι πάντα καλά να χαίρεσε την οικογένειά σου κι έυχομαι και σε σένα να έρθει γρήγορα
happiness έγραψε:demmy μην νοιωθεις ασχημα γι'αυτο που αισθανεσαι,νομιζω πως ολες το εχουμε νοιωσει...ειναι απολυτα φυσιολογικο....
σου ευχομαι συντομα να εχεις θετικα αποτελεσματα και σπορακι στην κοιλιτσα
snoopy καλα αποτελεσματα...!!!
FANH.. έγραψε:BOULITSA ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 27-28 ΜΕΡΕΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!
ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ - ΙΧΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ -
ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑΜΕ "ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΕΜΕΤΟ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ 5 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΗΤΑΝ 36,5!(ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 36,7)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ???? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΛΑΜΕΝΗ????
ΑΧΧΧΧ.....ΜΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!! ΠΠΦΦΦΦ...ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ?
snoopy έγραψε:ευχομαι και γω οτι καλυτερο για σενα!πραγματικα θα ερθει αυτο που περιμενεις..ποτε μην πιστεψεις το αντιθετο.εμενα αργησε πολυ αλλα τελικα ηρθε!και σημερα εκανα χοριακη γιατι εχω 9 μερες καθυστερηση.ποτε μη λες ποτε.σε φιλωdemmy5_k έγραψε:boulitsa έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θετική ενέργεια. Χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει αυτές τις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα και ώρες ώρες με πιάνει και η απελπισία από τώρα στη σκέψη ότι θα δω περίοδο. Γύρω μου ακούω συνέχεια ανακοινώσεις εγκυμοσύνων και ζηλεύω. Δεν είναι ζήλια με την κακιά έννοια, αλλά μόλις ακούσω το ευχάριστο εκτός απ' τη χαρά μου για την άλλη κοπέλα (που είναι ειλικρινής χαρά, πιστέψτε με)η σκέψη μου είναι "Θεέ μου πότε θα έρθει η σειρά μου?". Και νοιώθω τύψεις μετά που δεν μπορώ να μείνω μόνο στο συναίσθημα της χαράς για τον άλλο.
Σ' ευχαριστώ happiness! Δεν κάνουμε ακόμα προσπάθειες για μωράκι, αλλά φυσικά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο! Το πρόβλημά μου είναι που είμαι τόσες μέρες με πονάκια και πονοκεφάλους... Ξέρω ότι δε σημαίνουν ότι είμαι έγκυος προφανώς και θεωρώ πιθανότερο να μην είμαι παρά να είμαι. Αλλά... που είναι η... ακατανόμαστη οεο; Όταν λες 3 κύκλους τι εννοείς; Εμένα μέχρι στιγμής μου έχει έρθει 2 φορές περίοδος και περιμένω την 3η. Αυτό σημαίνει ότι έχω συμπληρώσει μόνο 1 κύκλο και όπου να 'ναι συμπληρώνω και το 2ο; Δηλαδή έχω ακόμα δρόμο μέχρι να σταθεροποιηθεί;happiness έγραψε:δεν ξερω αν το θελεις ή οχι,αλλα να ξερεις οτι με το θηλασμο θελει περιπου 3 κυκλους για να στρωσει ετσι μου ειχε πει ο ντοκ,βεβαια,μην το αποκλειεις καθολου...εχεις πολλες πιθανοτητες να μας ανακοινωσεις ενα θετικο αποτελεσμαcrazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
Καλέ κάνεεεεε!!! Γιατί μέχρι τις 24;happiness έγραψε:ναι οντως η φανη εξαφανιστηκε,λετε να εχει θετικα αποτελεσματα ,μακαρι το ευχομαι...
snoopy πηρες τα αποτελεσματα???
κι εμενα αφαντη ακομα(ευτυχως)...εχω κατι τσιμπηματα στην ωοθηκη που ηταν η ωορρηξια αυτο το μηνα κι ενα καψιμο...λετε να εχω θετικο αποτελεσμα,με νυχια και με δοντια κρατιεμαι για το τεστ,φανταστειτε δεν εχω βγει απο το σπιτι για να μην παω να το αγορασω...αν δεν ειχε αναφερει ο ντοκ οτι μπορει να κανει μεχρι τις 24 να μου ερθει θα το ειχα κανει
απο την 4η φορα που θα σου ερθει αρχιζει και στρωνει και ειναι στα παλια δεδομενα....crazymommy έγραψε:Σ' ευχαριστώ happiness! Δεν κάνουμε ακόμα προσπάθειες για μωράκι, αλλά φυσικά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο! Το πρόβλημά μου είναι που είμαι τόσες μέρες με πονάκια και πονοκεφάλους... Ξέρω ότι δε σημαίνουν ότι είμαι έγκυος προφανώς και θεωρώ πιθανότερο να μην είμαι παρά να είμαι. Αλλά... που είναι η... ακατανόμαστη οεο; Όταν λες 3 κύκλους τι εννοείς; Εμένα μέχρι στιγμής μου έχει έρθει 2 φορές περίοδος και περιμένω την 3η. Αυτό σημαίνει ότι έχω συμπληρώσει μόνο 1 κύκλο και όπου να 'ναι συμπληρώνω και το 2ο; Δηλαδή έχω ακόμα δρόμο μέχρι να σταθεροποιηθεί;happiness έγραψε:δεν ξερω αν το θελεις ή οχι,αλλα να ξερεις οτι με το θηλασμο θελει περιπου 3 κυκλους για να στρωσει ετσι μου ειχε πει ο ντοκ,βεβαια,μην το αποκλειεις καθολου...εχεις πολλες πιθανοτητες να μας ανακοινωσεις ενα θετικο αποτελεσμαcrazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
Και άλλη μια ερώτηση μιας που σας βρίσκω εδώ , αν δεις λίγο ροζ κάποια στιγμή μέσα στον κύκλο σου (όχι την περίοδο) αυτό σημαίνει ότι έχεις ωορρηξία;
Άσε, εγώ πολύ μπέρδεμα, είχα 2 φορές ροζ, μία στη 16η μέρα (αλλά είχαν προηγηθεί πονηρά την προηγουμένη και μάλλον από αυτό γιατί το έχω ξαναπάθει από τότε που γέννησα) και άλλη μία στη 19η όπου υποθέτω πως ήταν η ωορρηξία. Από τότε ξεκίνησαν και τα πονάκια. Όχι, το γιατρό δεν τον έχω πάρει. Λέω να περιμένω μήπως έρθει μέχρι τη Δευτέρα και ησυχάσουμε. Διαφορετικά θα πάω για χοριακή και μετά αναλόγως τηλέφωνο στο γιατρό. Clearblue έκανα που το εμπιστεύτηκα και όταν ήμουν έγκυος στη Δανάη αλλά βγήκε αρνητικό. Οπότε, το βλέπω δύσκολο τόσες μέρες και να μην το έπιασε το τεστ... Απλά ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τέτοια καθυστέρηση και πραγματικά μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια!happiness έγραψε:απο την 4η φορα που θα σου ερθει αρχιζει και στρωνει και ειναι στα παλια δεδομενα....crazymommy έγραψε:Σ' ευχαριστώ happiness! Δεν κάνουμε ακόμα προσπάθειες για μωράκι, αλλά φυσικά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο! Το πρόβλημά μου είναι που είμαι τόσες μέρες με πονάκια και πονοκεφάλους... Ξέρω ότι δε σημαίνουν ότι είμαι έγκυος προφανώς και θεωρώ πιθανότερο να μην είμαι παρά να είμαι. Αλλά... που είναι η... ακατανόμαστη οεο; Όταν λες 3 κύκλους τι εννοείς; Εμένα μέχρι στιγμής μου έχει έρθει 2 φορές περίοδος και περιμένω την 3η. Αυτό σημαίνει ότι έχω συμπληρώσει μόνο 1 κύκλο και όπου να 'ναι συμπληρώνω και το 2ο; Δηλαδή έχω ακόμα δρόμο μέχρι να σταθεροποιηθεί;happiness έγραψε:δεν ξερω αν το θελεις ή οχι,αλλα να ξερεις οτι με το θηλασμο θελει περιπου 3 κυκλους για να στρωσει ετσι μου ειχε πει ο ντοκ,βεβαια,μην το αποκλειεις καθολου...εχεις πολλες πιθανοτητες να μας ανακοινωσεις ενα θετικο αποτελεσμαcrazymommy έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου κι εγώ νομίζω ότι έχω καθυστέρηση... Πριν μείνω έγκυος είχα σταθερότατο κύκλο 28 ημερών. Μετά που γέννησα, επειδή θήλασα αποκλειστικά μέχρι το χρόνο, περίοδο είδα μετά τους 10 μήνες, δηλαδή μέσα Ιουλίου. Και την επόμενη φορά μέσα Αυγούστου, στις 31 μέρες. Από 16 Αυγούστου τελευταία περίοδο, ακόμα την περιμένω (σήμερα η 37η μέρα). Έλεγα μήπως φταίει και ο θηλασμός, αλλά τώρα που θηλάζει ελάχιστα πλέον γιατί δίνω και ξένο, άραγε είναι φυσιολογικό να περάσει τόσο διάστημα; Δεν αντέχω άλλο, αύριο λέω να κάνω ένα τεστάκι μήπως -λέω- μήπως...!
Και άλλη μια ερώτηση μιας που σας βρίσκω εδώ , αν δεις λίγο ροζ κάποια στιγμή μέσα στον κύκλο σου (όχι την περίοδο) αυτό σημαίνει ότι έχεις ωορρηξία;
επισης το λιγο ροζ εμενα μου λεει και ωορρηξια και εγκυμοσυνη συνηθως σε αυτες τις 2 περιπτωσεις υπαρχει,μηπως ηρθε η ωρα να μιλησεις με το γιατρο σου???πιο τεστ εκανες?
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » υπαρχει τεστ εγκυμοσυνης που να δειχνει μετα την πιθανη συλληψη?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης