926 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Σαβ Οκτ 01, 2011 11:55 am
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!!Να ειναι παντα ευτυχισμενη στη ζωη της!!!!Μαμα κ κορη ειστε πανεμορφες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:τρωω muffin και ειμαι καλα
υγ: κουκιδα μας να σου ζησει η κορακλα παντα γερη και τυχερη να την χαιρεστε!
spapastamou βγαλτους φωτο
την καλησπερα μου σε ολες τις τσουπρες!
tattooed_snowhite έγραψε:τρωω muffin και ειμαι καλα
υγ: κουκιδα μας να σου ζησει η κορακλα παντα γερη και τυχερη να την χαιρεστε!
spapastamou βγαλτους φωτο
την καλησπερα μου σε ολες τις τσουπρες!
tattooed_snowhite έγραψε:τατιανακι σευχαριστω πολυ και σεις δεν πατε πισω!
spapastamou ναι βρεεεεεε για να τις βλεπεις και να τις χαιρεσε μετααααα... αληθεια εχω κοιλουμπα? αχ τι καλα! ευχαριστω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Σαβ Οκτ 01, 2011 12:37 pm, 1 φορά
spapastamou ναι βρεεεεεε για να τις βλεπεις και να τις χαιρεσε μετααααα... αληθεια εχω κοιλουμπα? αχ τι καλα! ευχαριστω!
tattooed_snowhite έγραψε:μπουμπουκιτσα μου τι σου εκανε η ανεπροκοπη?? μη μου συγχιζεσαι!
κοιτα στην κοιλια δεν εχω τατου
λιγο στο χερι φαινετε απ τη μεσα μερια εχω ενα μεγαλο και ολο τον ομο εκει που εχει και η τατιανα, εχω ολη την πλατη απ το σβερκο μεχρι τον ποπο, και στα ποδια μπολικα, τωρα τα σκουλαρικια δεν φαινοντε λογο φλας και μερικα κρυφα
παντος μη μασας με τη πεθερα και γω εσκαγα και τι καταλαβα?
απλα δεν υπαρχει καμια επαφη πλεον και ποοοοοολυ το εφχαριστιεμε
tattooed_snowhite έγραψε:αχ πολυ χαιρομαι γιατι εδω που με ειχαν συνηθησει στα 150 κιλα δεν το καταλαβαινει σχεδον κανεις
Τατιανα εισαι θεα και με τον γιοκαρινο σου διπλα να σε προσεχει
Ναταλακι ευχαριστω κοριτσαρα, καλα το μυνημα στην υπογραφη σου γαματο χαχαχαχαχα!
spapastamou φανταζομαι καμαρι που θα εχεις και με το δικιο σου,τετοια φανταστικη μπουμπουκα!!!και εγω δεν ξερω αν θα ξεκολλαω ? θα χαθω απο προσωπου γης
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης