901 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Σαβ Οκτ 01, 2011 10:10 am
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα ευτυχως σημερα τα βρηκε με τον αντρουλη μου.....!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:χμ.. να γιατί δεν μένω έγκυοςdimitra37 έγραψε:Τι εγεινε βρε κοριτσια ολα τα 20χρονα μαζι μενουν εγκυες?
κορίτσια υπάρχει κάποιο ποστ που θα μπορώ να συνομιλώ με κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες ;
andith έγραψε:Ενα θα σας πω!ευτυχως που ειχα κρεμα γιωτης στιγμης με γευση σοκολατα κ εφτιαξα τωρα να φαω!!
περαστικάααααααααβανια έγραψε:πότε θα περάσει αυτή η ίωση με έχει βγάλει off και ρε κορίτσια τρελαίνομαι να είσαι χάλια και να μην καταλαβαίνουν ότι αυτοί πρέπει να βοηθούν και όχι εσύ;
koukida έγραψε:κοριτσακια μου η μερα ηταν υπεροχη σημερα...ειμαι πολυ χαρουμενη...η
μικρη μας Εφη ηταν ενα αστερακι στη βαφτιση- κ εγω κ ο μπαμπας της
ειμαστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και χαρηκα ιδιαιτερα γιατι η Νενα μας, εκανε την τιμη και τον κόπο να ταξιδεψει απο την Χρυσούπολη στην Καβαλα για να ειναι μαζι μας.
Νενα εισαι αστέρι
koukida έγραψε:κοριτσακια μου η μερα ηταν υπεροχη σημερα...ειμαι πολυ χαρουμενη...η
ειμαστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και χαρηκα ιδιαιτερα γιατι η Νενα μας, εκανε την τιμη και τον κόπο να ταξιδεψει απο την Χρυσούπολη στην Καβαλα για να ειναι μαζι μας.
Νενα εισαι αστέρι
Νενα εισαι αστέρι
koukida έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ Ελενα και Βιβιαν!!
χχαχαχα ρε Νενα-
ε θα βαλω κ μια φωτο- ελιωσα η μανα σημερα απο ευτυχια!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
koukida έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ Ελενα και Βιβιαν!!
χχαχαχα ρε Νενα-
ε θα βαλω κ μια φωτο- ελιωσα η μανα σημερα απο ευτυχια!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Νενα εισαι αστέρι
αγαπη 25 έγραψε:βιβιαν ασχετο αλλα οπως παρατηρω στην φωτο του κωσταντινακου τελικα σου μοιαζει!!μονο τα χρωματα σου δεν εχει κατα τα αλλα το υφος τα ματακια και τα χειλακια του ειναι ιδια με τα δικα σου!!
Vivian έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:βιβιαν ασχετο αλλα οπως παρατηρω στην φωτο του κωσταντινακου τελικα σου μοιαζει!!μονο τα χρωματα σου δεν εχει κατα τα αλλα το υφος τα ματακια και τα χειλακια του ειναι ιδια με τα δικα σου!!
Πεστα, πεστα τα λεω και δεν με ακουει κανεις!!! Μου μοιαζει το αγορι μου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης