Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Καλέ Ευάκι...μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό με τα νύχια!!!Μπράβο σου,που το πέτυχες!!!!!!!Είσαι καλλιτέχνης!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γι'αυτο ειμαι μια πρωταγωνιστρια!!!!!!!!!ναταλια ακους??????γιατι εχω καλλιτεχνικη φλεβα!!!!!!!!και αρτηρια μη σου πω!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz αυριο αμα με ξεχεσει η προισταμενη μου θα σας πω εγω που με κοροιδευετε!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ακούω απο μικρή Razz Razz Razz Razz !Και να σου πω θα πας με αυτό το νύχι στην δουλειά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ?Σαν δεν ντρέπεσε κοτζάμ χειρούργαRazz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !αντί να δώσεις το καλό παράδειγμα Razz Razz Razz Razz !

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Καλέ Ευάκι...μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό με τα νύχια!!!Μπράβο σου,που το πέτυχες!!!!!!!Είσαι καλλιτέχνης!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γι'αυτο ειμαι μια πρωταγωνιστρια!!!!!!!!!ναταλια ακους??????γιατι εχω καλλιτεχνικη φλεβα!!!!!!!!και αρτηρια μη σου πω!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz αυριο αμα με ξεχεσει η προισταμενη μου θα σας πω εγω που με κοροιδευετε!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γιατί να σε ξεχέσει??Για τα νύχια???Φόρα γάντια!!!χαχαχα!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
αλικακι έγραψε:

αυτο ακριβως θα κανω και ασε την απο πανω σου να με κοροιδευει!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε παω για ταινιουλα!!!καληνυχτα!!!!!!!
Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
αλικακι έγραψε:

αυτο ακριβως θα κανω και ασε την απο πανω σου να με κοροιδευει!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Μήπως ζηλεύει...λέω,μήπως??????χαχαχαχα!!!!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
βανια έγραψε:Αχ Ναταλία τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί .Εδώ μέσα αν δεν συμφωνείς με την πλειοψηφία αμέσως γίνεσαι αντιπαθής σε πολλά μέλη .
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ και ειλικρινά εδώ μέσα υπάρχει ένα κλίμα ποια θα την πει στην άλλη . Άλλο έχω διαφορετική άποψη και άλλο κάθομαι και σε προσβάλλω ανοιχτά .
Υπάρχουν 2 -3 μέλη τα οποία μόνιμος σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις και δυστυχώς δεν βλέπω καμιά αντίδραση από την ιδιοκτησία του φόρουμ .Αν δεν επέμβουν να βάλουν φρένο σε αυτές τις συμπεριφορές θα συμβούν πολύ περισσότερα .
Δεν βρίσκω το λόγο να μειώσεις κάποιον επειδή έχει κάνει λάθος ένα Η η ένα Υ και ναι επειδή εγώ πάντα μιλάω με ονόματα και όχι με υπονοούμενα .
chiken θεωρώ απαράδεκτο τουλάχιστον να κάθεσαι και να κάνεις "μαθήματα γραμματικής " σε όλα τα μέλη μια κάθεσαι και αποκαλείς την Άννα ασύντακτη και τώρα την Νόπη . Τουλάχιστον η διακριτικότητα δεν θα ήταν να το έστελνες με πμ και να σου πω κάτι δεν ήξερα ότι για να γράψει κάποιος πρέπει να ενημερώνεται απο το λεξικό του Μπαμπινιώτη .
Πάντα επίθεση γίνεται σε οτιδήποτε διαφορετικό .Tί ρώτησε η Νόπη ; γιατί πρέπει να κριθεί λάθος η μία η άλλη γνώμη ; Βαρβάρα μην χαλιέσαι και μετά απο 3 μήνες να μπεις πάλι τα ίδια θα δεις .

Καταρχας δεν εκανε διορθωση στην Νοπη η chicken,η supermom την εκανε.Κ οκ χαλαρα...ας της την πει η Νοπη στην τελικη.
Μετα αυτο το θεμα με την "ιδιοκτησια" του φορουμ οπως και με την διαχειριση του φορουμ -την Βιβιαν για να λεμε κ ονοματα- το εχχεις αναφερει παλι. Θες να γινεις εσυ διαχειριστρια? Εχεις να προτεινεις καποια αλλη καλυτερη? Τι θελεις να κανουν και η Ολιβ κ η Βιβιαν δλδ?να κλειδωνει αβερτα ολα τα θεματα,επειδη διαφωνουμε κ μαλωνουμε?Ε κ τι εγινε αν μαλωσουμε,θα σπασει κανα νυχι ή θα χαλασει η μπουκλα?
Βανια κατι τελευταιο αυτες οι 2-3 δεν ειναι 2-3 ειναι 2-3-4...αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.Μπες στο θεμα και γραψε εκει τις ενστασεις σου,μην τοο κανουμε μπαχαλο το 'τι σκεφτεστε"..
Λητσάκος είναι η άποψη σου ναι θέλεις να σου πω ότι είναι και 5 και 6 μπορεί να είναι και παραπάνω μπορεί και όχι . Εσύ έχεις θίξει ποτέ προσωπικά άτομο ; όχι τη γνώμη του αλλά το πρόσωπο του ; δεν το έχω δει εγω τουλάχιστον .
Σε κάθε φόρουμ υπάρχουν κάποιοι όροι εδώ δυστυχώς δεν κρατιούνται αν λοιπόν δεν είναι εν μέρη υπεύθυνες η διαχειρίστρια η η συντονίστρια τότε ποια θα είναι; Σίγουρα μόνη της η Βίβιαν δεν μπορεί να κάνει κάτι και στη προκειμένη περίπτωση ναι θα συμφωνήσω μαζί σου τη θα πει στη κάθε μια απο μας και πόσες φορές .
Τώρα να θέλω να γίνω διαχειρήστρια δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αλλά τώρα που το λες μου βάζεις ιδέες Rolling Eyes αλλά ξέρεις εμένα ο Παπαδόπουλος ήταν θείος μου οπότε ; καταλαβαίνεις τη θα γίνει Twisted Evil

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι αχχαχαχαχα!

Ελάτε στο 10 Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

Ευχαριστώ Very Happy !!

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="αλικακι"]Πάλι σας έχασα...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 41 911307
Πάντως το πάρκο το'κλεισα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 41 328109
Ματίνα,Κατερίνα και μαμά Ρίας,σας ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση και την αμέριστη συμπαράσταση!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 41 417472

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ..ΟΚ!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Ναι κάποια άλλη κοπέλα το είπε αλλά σε κλίμα πλάκας για να αποφορτίσει το κλίμα αντίθετα η chiken πάντα με το τρόπο της θέλει να προκαλέσει .
Το αν θα ασχολούμαι εγώ προσωπικά θα το αποφασίσω εγώ δεν θα περιμένω από κανένα άτομο να μου πει τη να κάνω η να μην κάνω .
Θα απαντάω όπου θέλω δεν θα αφήνω να προσβάλλουν έτσι άτομα , άτοπα και χωρίς λόγο
καλα.......δεσαμε τωρα......ηρθε και το master του ειδους.......... Razz

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πόσο καλά με ξέρεις τελικά! Razz

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
βανια έγραψε:Ναι κάποια άλλη κοπέλα το είπε αλλά σε κλίμα πλάκας για να αποφορτίσει το κλίμα αντίθετα η chiken πάντα με το τρόπο της θέλει να προκαλέσει .
Το αν θα ασχολούμαι εγώ προσωπικά θα το αποφασίσω εγώ δεν θα περιμένω από κανένα άτομο να μου πει τη να κάνω η να μην κάνω .
Θα απαντάω όπου θέλω δεν θα αφήνω να προσβάλλουν έτσι άτομα , άτοπα και χωρίς λόγο
καλα.......δεσαμε τωρα......ηρθε και το master του ειδους.......... Razz

Shocked Shocked Shocked Shocked
Αλοοοοοό???Γεια σας....
Καληνυχτα...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Αχ Ναταλία τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί .Εδώ μέσα αν δεν συμφωνείς με την πλειοψηφία αμέσως γίνεσαι αντιπαθής σε πολλά μέλη .
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ και ειλικρινά εδώ μέσα υπάρχει ένα κλίμα ποια θα την πει στην άλλη . Άλλο έχω διαφορετική άποψη και άλλο κάθομαι και σε προσβάλλω ανοιχτά .
Υπάρχουν 2 -3 μέλη τα οποία μόνιμος σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις και δυστυχώς δεν βλέπω καμιά αντίδραση από την ιδιοκτησία του φόρουμ .Αν δεν επέμβουν να βάλουν φρένο σε αυτές τις συμπεριφορές θα συμβούν πολύ περισσότερα .
Δεν βρίσκω το λόγο να μειώσεις κάποιον επειδή έχει κάνει λάθος ένα Η η ένα Υ και ναι επειδή εγώ πάντα μιλάω με ονόματα και όχι με υπονοούμενα .
chiken θεωρώ απαράδεκτο τουλάχιστον να κάθεσαι και να κάνεις "μαθήματα γραμματικής " σε όλα τα μέλη μια κάθεσαι και αποκαλείς την Άννα ασύντακτη και τώρα την Νόπη . Τουλάχιστον η διακριτικότητα δεν θα ήταν να το έστελνες με πμ και να σου πω κάτι δεν ήξερα ότι για να γράψει κάποιος πρέπει να ενημερώνεται απο το λεξικό του Μπαμπινιώτη .
Πάντα επίθεση γίνεται σε οτιδήποτε διαφορετικό .Tί ρώτησε η Νόπη ; γιατί πρέπει να κριθεί λάθος η μία η άλλη γνώμη ; Βαρβάρα μην χαλιέσαι και μετά απο 3 μήνες να μπεις πάλι τα ίδια θα δεις .

ΧΑΧΑΧΑΧ
σοβαρα??? μπερδευεσαι και μαλλον για τον εαυτο σου γραφεις ετσι? ελα πες αληθεια- ουτε κατα 1% δεν πιστευεις αυτα που γραφεις.
τι αντιδραση θες κοριτσι μου απο τη διευθυνση του καταστηματος που αυτα για τα οποια κατηγορεις τους αλλους αυτα εκανες μεχρι πριν λιγο καιρο εδω μεσα? Shocked Shocked

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι έκανα ; έβρισα ; πρόσβαλλα ; βρες μου που ; δέχτηκα επίθεση πολύ περισσότερη πάντα το γύριζα στη πλάκα .
Θα μπορούσα να σου απαντήσω ανάλογα εσύ με έχεις προσβάλλεις αρκετές φορές αλλά δεν με αγγίζεις δεν μπορείς να με αγγίξεις .
Έχω λάβει πμ στήριξης και υποστήριξης και έχω λάβει και πμ το οποίο το θεωρώ αρρωστημένο αλλά το δέχτηκα .
Σε προκαλώ ανοιχτά δείξε μου ένα έστω μήνυμα που να έχω προσβάλλει την άποψη μου λέω τη γνώμη μου και μόνο . Και αν απώτερος σκοπός σου είναι να με κάνεις να σταματήσω να μιλάω είσαι γελασμένη ... είσαι πολύ λίγη για να με κάνεις να αποχωρήσω .

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Τι έκανα ; έβρισα ; πρόσβαλλα ; βρες μου που ; δέχτηκα επίθεση πολύ περισσότερη πάντα το γύριζα στη πλάκα .
Θα μπορούσα να σου απαντήσω ανάλογα εσύ με έχεις προσβάλλεις αρκετές φορές αλλά δεν με αγγίζεις δεν μπορείς να με αγγίξεις .
Έχω λάβει πμ στήριξης και υποστήριξης και έχω λάβει και πμ το οποίο το θεωρώ αρρωστημένο αλλά το δέχτηκα .
Σε προκαλώ ανοιχτά δείξε μου ένα έστω μήνυμα που να έχω προσβάλλει την άποψη μου λέω τη γνώμη μου και μόνο . Και αν απώτερος σκοπός σου είναι να με κάνεις να σταματήσω να μιλάω είσαι γελασμένη ... είσαι πολύ λίγη για να με κάνεις να αποχωρήσω .

.......κατσε βρε που θα βρεις καλυτερα??

μη με βαζεις τωρα να απαριθμω και να ψαχνω -τα μελη του φορουμ ειναι τα περισσοτερα παλια και θυμουνται- μην τα υποτιμας κανοντας την αθωα περιστερα Wink

συνεχισε λοιπον Βανια να κανεις αυτο που κανεις με επιτυχια ...με αποτυχία?? εγω εδω ειμαι κ βλεπω - οπως και πολλα ζευγαρια ματια ακομη......

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βανια έγραψε:....είσαι πολύ λίγη για να με κάνεις να αποχωρήσω .

Αν κάνουμε ομάδα?

Το παίρνω στην πλάκα όπως βλέπεις γιατί δεν προκάλεσα κανέναν και δεν ήξερα καν πως έχω Fun Club! Με το να μου προσάπτεις & πράγματα που έχουν πει άλλοι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείξεις οτι εσύ είσαι εμπαθής.
ΜΟΝΟ την φίλη σου προκάλεσα. Κανέναν άλλο.
Δέξου το.
Εσύ και όλο το παρεάκι σας.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λέγε ότι το θες :έχω έρθει σε αντιπαράθεση με σένα και την υποτιθέμενη μαία . Χαρακτηρισμούς δεν έχω δώσει ούτε σε σένα ούτε σε αυτό .. Αντίθετα μου έχετε δώσει η μια ζωντανά και η άλλη με πμ Αντίθετη άποψη έχω με πολλά μέλη αλλά ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει αντίθετα σέβομαι την άποψη του άλλου . Τώρα αν τρως κανένα προσωπικό ζόρι εσύ μόνο ξέρεις και εννοείτε ότι δνε πάω πουθενά εδω σπάω πλάκα

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
Έχω λάβει πμ στήριξης και υποστήριξης
πες μου μονο ποσα ηταν 'στηριξης' και πόσα 'υποστηριξης'...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Τώρα αν τρως κανένα προσωπικό ζόρι εσύ μόνο ξέρεις και εννοείτε ότι δνε πάω πουθενά εδω σπάω πλάκα
η αληθεια ειναι οτι τωρα πια σε βρισκω εξαιρετικα διασκεδαστικη....
καποτε σε εβρισκα απλα εξοργιστικη...
σε συνηθισα βλεπεις Wink

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κάτσε να τα μετρήσω . ..."στηρίζω αυτό που λες ... δηλαδή με βάση τα επιχειρήματα που έχεις ναι τα στηρίζω αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνώ απόλυτα -αντίθετα το υποστηρίζω είναι ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και είμαι στο πλευρό σου )αλλά μάλλον αυτά εσύ δεν τα καταλαβαίνεις για να αναρωτιέσαι

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ρωτησα 'πόσα' -οχι ετοιμολογία.
αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα και αυτο ειναι απόλυτα λογικό. Laughing

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρε έχεις δίκιο τη λογική τη χρησιμοποιώ μόνο με λογικά άτομα .

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτου του είδους την λογική εννοεις ε?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Λέγε ότι το θες :έχω έρθει σε αντιπαράθεση με σένα και την υποτιθέμενη μαία . Χαρακτηρισμούς δεν έχω δώσει ούτε σε σένα ούτε σε αυτό .. Αντίθετα μου έχετε δώσει η μια ζωντανά και η άλλη με πμ Αντίθετη άποψη έχω με πολλά μέλη αλλά ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει αντίθετα σέβομαι την άποψη του άλλου . Τώρα αν τρως κανένα προσωπικό ζόρι εσύ μόνο ξέρεις και εννοείτε ότι δνε πάω πουθενά εδω σπάω πλάκα
ρε βανια ειλικρινα τι ζορι τραβας με καποια κοριτσια εδω μεσα και βαλθηκες να τις διωξεις?στο φιναλε αν δεν σ αρεσει η πορτα ανοιχτη.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω κανένα ζόρι και κλείσε την πόρτα γιατί κάνει ρεύμα.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αυτου του είδους την λογική εννοεις ε?
Ρε δεν παίζει όταν είναι να βάλεις βιντεάκι κοίτα το πριν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις