Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ Μ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑΛΛΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΠΟΣ Κ ΘΕΛΩ ΠΙΠΙ..ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΩ ΞΥΠΝΗΣΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΩ...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε κοριτσακια μου! Σας ςχω χασει λιγο αλλα 3 μερες τωρα νιωθω πολυ πτωμα!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

Κατερίνα,ωραίο αβατάρ!!!!!!

Καλησπερούδια σε όλες!!!!!!!!!!

καλησπερα Αλικακι ευχαριστω! Smile

Vivian έγραψε:Τι κανετε κοριτσακια μου! Σας ςχω χασει λιγο αλλα 3 μερες τωρα νιωθω πολυ πτωμα!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 22 534787

γεια σου Βιβιανακι! κι εγω μια απο τα ιδια! δεν εχω κουραγιο για τπτ! Crying or Very sad

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοπέλες! Τι κάνετε;

naysika

naysika
καλησπεραααα !!!επειτελους εχουν κοιμηθη τα 3 τα μικρα και το σπιτι εχει πληρει ηρεμια!!!
εστρωσα και τα χαλια μου σημερα και νομιζω πλεον οτι θα πω καλο Χειμωνα να εχουμε ολες μας διπλα στα αγαπημενα μας προσωπα!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κοπέλες! Τι κάνετε;

γεια σου Ελενα κι μου!!!!! εγω ειμαι κομματια θελω να μπω στο μπανιο και να μεινω εκει 2 ωρες! Smile

naysika έγραψε:καλησπεραααα !!!επειτελους εχουν κοιμηθη τα 3 τα μικρα και το σπιτι εχει πληρει ηρεμια!!!
εστρωσα και τα χαλια μου σημερα και νομιζω πλεον οτι θα πω καλο Χειμωνα να εχουμε ολες μας διπλα στα αγαπημενα μας προσωπα!!

καλο χειμωνα Ελενη μου! τελος του μηνα εγω! ουφφ τι με περιμενει!!!!! Rolling Eyes

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

γεια σου Ελενα κι μου!!!!! εγω ειμαι κομματια θελω να μπω στο μπανιο και να μεινω εκει 2 ωρες! Smile

Κατερίνα εσένα ειδικά δε σου μιλάω![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

naysika

naysika
εχει πιασει πολυ κρυο σημερα και δεν πηγενε αλλο η μικρη συνεχεια κατω καθεται !μην εχουμε και καμια αρρωστια γιατι εχουμε και εμβολιο απο Δευτερα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ομορφα κορτισια μου τι κανετε!!!θα μου λυσετε μια απορια παρατηρησα προχθες που πηγα τουαλετα ειδα αιμα στον ποπο καταλαβενεται που κ συγνωμη που το αναφερο εδω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed βασικα επειδη εχω δυσκιλιοτητα κ σφιχτηκα λιγο
!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed κ σημερα παλι αλλα δεν ποναω....γινεται αυτο στην εγκυμοσηνη σημερα ηταν λιγο αλλα προχθες αρκετα.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Κατερίνα εσένα ειδικά δε σου μιλάω![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατι?? Sad Sad Sad Sad Sad

naysika έγραψε:εχει πιασει πολυ κρυο σημερα και δεν πηγενε αλλο η μικρη συνεχεια κατω καθεται !μην εχουμε και καμια αρρωστια γιατι εχουμε και εμβολιο απο Δευτερα.

εχεις πολυ δικιο κι εγω για τα παιδια θελω να στρωσω οσο να ναι ζεσταινεται το σπιτι με τα χαλια!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Μη μου το παίζεις θλιμμένη τώρα... Ξέρεις εσύ γιατί!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:καλησπερα ομορφα κορτισια μου τι κανετε!!!θα μου λυσετε μια απορια παρατηρησα προχθες που πηγα τουαλετα ειδα αιμα στον ποπο καταλαβενεται που κ συγνωμη που το αναφερο εδω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed βασικα επειδη εχω δυσκιλιοτητα κ σφιχτηκα λιγο
!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed κ σημερα παλι αλλα δεν ποναω....γινεται αυτο στην εγκυμοσηνη σημερα ηταν λιγο αλλα προχθες αρκετα.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

γεια σου Μαρινακι μαλλον ειναι αιμορραιδα μην ανησυχεις συμβαινει στους δυσκοιλιους και καμια φορα αιμορραγεις απο πισω!να μην σκουπιζεσαι με χαρτι να πλενεσαι μετα κατευθειαν με χλιαρο προς κρυο νερο

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Μη μου το παίζεις θλιμμένη τώρα... Ξέρεις εσύ γιατί!

αααααααα ξερω!!!!!

λεγε λοιπον τι τρως παλι? Razz Razz Razz Razz Razz Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:καλησπερα ομορφα κορτισια μου τι κανετε!!!θα μου λυσετε μια απορια παρατηρησα προχθες που πηγα τουαλετα ειδα αιμα στον ποπο καταλαβενεται που κ συγνωμη που το αναφερο εδω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed βασικα επειδη εχω δυσκιλιοτητα κ σφιχτηκα λιγο

γεια σου Μαρινακι μαλλον ειναι αιμορραιδα μην ανησυχεις συμβαινει στους δυσκοιλιους και καμια φορα αιμορραγεις απο πισω!να μην σκουπιζεσαι με χαρτι να πλενεσαι μετα κατευθειαν με χλιαρο προς κρυο νερο
Embarassed Embarassed οχ αληθειααα κ δεν το ηξερα ειπα την πρωτη φορα θα ειναι επιδη ζοριστικα λιγο!!ευχαριστω καλη μου Smile πως ειναι τα παιδακια σου!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Embarassed Embarassed οχ αληθειααα κ δεν το ηξερα ειπα την πρωτη φορα θα ειναι επιδη ζοριστικα λιγο!!ευχαριστω καλη μου Smile πως ειναι τα παιδακια σου!!

τιποτα δεν ειναι μην ανησυχεις!
καλα ειναι τα παιδακια μου κοιμουνται... Sleep

ωρα να παω κι εγω για το μπανακι μου!!!! επιτελους ολη μερα περιμενα αυτη τη στιγμη! αχαχαχαχαχα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

τιποτα δεν ειναι μην ανησυχεις!
καλα ειναι τα παιδακια μου κοιμουνται... Sleep

ωρα να παω κι εγω για το μπανακι μου!!!! επιτελους ολη μερα περιμενα αυτη τη στιγμη! αχαχαχαχαχα
καληνυχτααααα κ καλο μπανιοοοοο

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
κερναω

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αααααααα ξερω!!!!!

λεγε λοιπον τι τρως παλι? Razz Razz Razz Razz Razz Razz [/quote]

Πάντως δεν τρώω αυτό!!!!! Μου το έβαλες κιόλας να το βλέπω και να μου τρέχουν τα σάλια! Αυτό ήταν σκέτη κακία!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κίνδυνος κατάρρευσης των ασφαλιστικών ταμείων
Του ΣΤΑΘΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ*
Πριν από λίγες ημέρες (1/10/11), και εντελώς ξαφνικά, επιβλήθηκε νέος τρόπος τιμολόγησης των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στα δημόσια νοσοκομεία. Θεσπίστηκε το κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο (ΚΕΝ), που είναι ανάλογο της πάθησης, και αναφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό ημερών νοσηλείας, ανάλογα με την πάθηση.
Εάν ο νοσηλευόμενος χρειαστεί περισσότερες ημέρες νοσηλείας, τότε στο ΚΕΝ προστίθεται και το επιπλέον ημερήσιο νοσήλιο, και όταν συνυπάρχουν περισσότερες παθήσεις προστίθενται περισσότερα ΚΕΝ.

Ο νέος αυτός τρόπος κοστολόγησης οδηγεί σε υπερβολικές αυξήσεις των νοσηλίων, 3-6 φορές περισσότερα από τα σημερινά.

Τις δραματικές αυτές αυξήσεις καλούνται να τις πληρώσουν: α) τα ασφαλιστικά ταμεία ή β) οι ανασφάλιστοι (δηλαδή οι άνεργοι) μόνοι τους.

Εάν το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση επιμείνουν σ' αυτή την πολιτική, δύο πράγματα θα συμβούν.

1) Τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν σε λίγους μήνες ή δεν θα πληρώνουν και θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία.

2) Οι ανασφάλιστοι, μη έχοντας να πληρώσουν τα χρήματα αυτά, θα στερηθούν τη δυνατότητα πρόσβασης στα νοσοκομεία.

Αυτή την εποχή το Δημόσιο Σύστημα Υγείας πολιτικά έπρεπε να αποτελεί το αποκούμπι των κατοίκων της δοκιμαζόμενης χώρας μας και όχι είδος πολυτελείας.

Ο ενιαίος φορέας υγείας (ΕΟΠΥΥ), στον οποίο θα είναι ασφαλισμένοι το σύνολο περίπου των εργαζομένων και συνταξιούχων της χώρας, πριν ακόμα ξεκινήσει, φορτώνεται με ένα βάρος που δεν θα το αντέξει.

Η χώρα μας τις τελευταίες 10ετίες, που μάλιστα νόμιζε ότι ήταν και «πλούσια», αντιμετώπιζε πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σήμερα το πρόβλημα αυτό γίνεται μεγαλύτερο, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης.

Γνωρίζετε, κύριοι της κυβέρνησης, πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό η ανατρεπτική νέα τιμολογιακή σας πολιτική στα νοσοκομεία;

Φυσιολογικός τοκετός στη Γ' θέση 300 ευρώ μέχρι χθες και 950 σήμερα.

Καισαρική τομή στη Γ' θέση 300 ευρώ μέχρι χθες και 1.600 σήμερα.

Αυτοί που σας εισηγήθηκαν το μέτρο, δεν εκτίμησαν ούτε τις αντοχές των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά ούτε και τη χρονική στιγμή. Θεωρώ απολύτως αναγκαίο, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, να το επανεξετάσετε σοβαρά.

* Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.........αυτο ηταν στην εφημερηδα ελευθεροτυπια κ δεν αφορα μονο στην γεννα αλλα κ γενηκα αν νοσηλευτουμε ,κοριτσια χαμος γινεται .....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:
κερναω

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αααααααα ξερω!!!!!

λεγε λοιπον τι τρως παλι? Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Πάντως δεν τρώω αυτό!!!!! Μου το έβαλες κιόλας να το βλέπω και να μου τρέχουν τα σάλια! Αυτό ήταν σκέτη κακία![/quote]

οταν βρεθουμε εχεις 2 κομματια μοναχα για παρτη σου!!!!!!!! Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε καλά τότε... Με έριξες... Σε συγχωρώ...

Πάντως να το κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή, ε!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Άντε καλά τότε... Με έριξες... Σε συγχωρώ...

Πάντως να το κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή, ε!

εννοειται!!!!!!! Very Happy

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina, 'γειά στα χέρια σου, τέλειο!!!

Να το δει τώρα αυτό ο άντρας μου, θα βρεθώ στη κουζίνα (ως διά μαγείας) να φτιάχνω κέικ.. χα..χα.. Laughing Laughing
Τα κέικ είναι οι σπεσιαλιτέ μου, ..αλλά πάντα τα "εξαφανίζουμε" σε χρόνο dt.. Embarassed Embarassed Embarassed

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eiralis, τώρα αυτό γιατί το λες;;; Για να ζηλέψουμε εμείς οι υπόλοιπες;;; Ε;;; Ε;;;

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκεφτομαι οτι σε μερικα άτομα η μ@***ια πάει σύννεφο... Και ειναι και κληρονομική, δυστυχως... Οπότε δεν υπάρχει διέξοδος...
Ελπίζω μερικά μυαλά να ανοιξουν περισσότερο. Όπως και τα αλεξιπτωτα, ετσι και τα μυαλα. Μόνο ανοιχτα δουλεύουν...
καληνυχτα σας...

ΥΓ - Ελεος με τα γλυκα και τις τουρτες καλε, μεταμεσονυχτιως! Δεν το φαγατε αυτο ακομα??? Γιατι το ξανατρωμε στη μουρη??? Ε? Ε? Ε? Κακουργες!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eiralis έγραψε:mama katerina, 'γειά στα χέρια σου, τέλειο!!!

Να το δει τώρα αυτό ο άντρας μου, θα βρεθώ στη κουζίνα (ως διά μαγείας) να φτιάχνω κέικ.. χα..χα.. Laughing Laughing
Τα κέικ είναι οι σπεσιαλιτέ μου, ..αλλά πάντα τα "εξαφανίζουμε" σε χρόνο dt.. Embarassed Embarassed Embarassed

ευχαριστω eiralis.. Smile
και μεις ετσι τωρα δεν υπαρχει αυριο θα φτιαξω αλλο!!!!!! Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Σαβ Οκτ 15, 2011 1:41 pm, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις