Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elena25 έγραψε:Διδυμομανούλα, μη φοβάσσαι βρε, θα είχε κάποιο σύμπτωμα, κάτι θα έδειχνε το παιδάκι. Ξέρω, ό,τι και να σου πούμε εμείς, η αγωνία σου δεν φεύγει αλλά όσο μπορείς χαλάρωσε και αύριο πήγαινε όπως είπες στον παιδίατρο και να δεις που δεν θα έχει τίποτα!

Maya, ο καφές από μανιτάρι πώς ήταν; Αυτό το γανόδερμα είναι που ασχολείται η Γιούλη;

ναι αυτο το πραγμα ηταν! πες μου οτι το ξερεις και δε θα πεθανω εγω και τα μωρα!!!!! πλιζζζζ!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 534787 παω σα βουρλο και πινω ο,τι μου δινουν

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχαχα! Έλα βρε Maya μου, τίποτα δε θα πάθετε! Μανιτάρι είναι και αυτό όπως όλα τα άλλα! Μην αγχώνεσαι! Σκέψου μόνο ότι το πουλάνε σαν συμπλήρωμα διατροφής στα φαρμακεία! Ήταν καλός ο καφές τουλάχιστον;

Maya

Maya
elena25 έγραψε:Χαχαχαχαχαχα! Έλα βρε Maya μου, τίποτα δε θα πάθετε! Μανιτάρι είναι και αυτό όπως όλα τα άλλα! Μην αγχώνεσαι! Σκέψου μόνο ότι το πουλάνε σαν συμπλήρωμα διατροφής στα φαρμακεία! Ήταν καλός ο καφές τουλάχιστον;

σαν καφες ηταν!!! θα σου πω αυριο που θα δω αν θα εχω βγαλει τριτο χερι!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχα! Πάντως αν πάθεις κάτι τέτοιο, καλό θα σου κάνει! Ειδικά τώρα με τα διδυμάκια, ένα extra χέρι βοηθείας σου χρειάζεται!

Maya

Maya
elena25 έγραψε:Χαχαχαχαχα! Πάντως αν πάθεις κάτι τέτοιο, καλό θα σου κάνει! Ειδικά τώρα με τα διδυμάκια, ένα extra χέρι βοηθείας σου χρειάζεται!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994 να πιω κανα δυο ακομα τοτε να βγαλω τριτο βυζι καλυτερα!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 328109

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα!

stefanakos

stefanakos
καλημερα σήμερα δεν ειμαι καλα σκεφτομαι τον χθεσινο καβγα με τον άντρα μου, θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου δωσετε την συμβουλη σας, αν είναι δυνατόν. με έχει ρίξει ψυχολογικα το γεγονος ότι απο τον απρίλιο δεν δουλευω, βαριεμαι τρομερα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου ,με το ζορι τις κανω. οι φίλες μου μενουν μακρια σε άλλη περιοχή της αθηνας και περιμενουμε πότε δεν θα έχει απεργια για να συναντηθούμε , γιατι συναντιώμαστε συνήθως στο κέντρο. με έχει φάει η κλεισούρα λοιπόν, αδερφή μου μένει μακριά απο εδω που μένω και οι άλλες μου αδερφές είναι στο χωριό. η μαμα μου επίσης στο χωριό. τον άντρα μου περιμένω όλη μερα να γυρίσει απο την δουλεια να μου πει καμια κουβέντα και εχθές μου έσπασε τα νεύρα. σήμερα είναι να βγεί με κάτι φίλους το ήξερα απο την αρχή της εβδομάδας και του είχα πει ένταξει . λοιπόν όλη μερα εχθες δεν μου είπε τιποτα και το βραδυ μου λεει : α...μου ειπε ο ταδε συναδερφος απο την δουλεια ότι θα πάνε στο ταδε μερος για ποτο και είπα ότι αν τελειωσω νωρις απο εκει που θα παω θα έρθω και σε εσας για ποτο. !!!! και εγω σαν την ηλιθια μεσα γιατι και εγω δεν θέλω να βγω δεν είμαι άνθρωπος. όταν του ειπα ότι δεν θελω να βγει και μετα μου ειπε : αφού εσυ θα εισαι μεσα με τα παιδια εγω να μην βγω ?

http://hawk-girl.blogspot.com/

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της..........

Αχ,ελπίζω όλα να είναι καλά!!Περιμένουμε νέα σου.Αγχώθηκα κι εγώ..τα χτυπήματα στο κεφαλάκι πολύ τα φοβάμαι.Περαστικά να είναι!

Νίνα(stefanakos),γιατί δεν παίρνεις τα παιδάκια σου να πηγαίνετε βολτούλες??Και στις κούνιες αλλά τώρα το χειμώνα και σε παιδότοπους μπορείς να πηγαίνεις.Θα γνωρίσεις και άλλες μανούλες και θα κάνεις και παρέες καινούριες.Έτσι,για να μην σε τρώει το μέσα και στεναχωριέσαι.

Καλημερούδια σε όλες Very Happy !!!!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερες!!!!! εχτες δεν μπηκα καθολου οποτε παω να σας διαβασω κι ερχομαι!!!! Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
asoula@live.com έγραψε:γιατι ενω ειναι το αγαπημενο μου φορουμ κ μηλαω ειλικρινα μου αρεσει πολυ να τα διαβαζω ολα οσα γραφετε κ αν μπορω να συμμετεχω κ γω σε κατι λογω το οτι δεν ειμαι ακομα μανουλα το κανω με ευχαριστηση κ πολυ αγωνια..ναι αγωνια για να δω αν μου απαντησε καποια ....

άντε καλέ!
εγώ που είμαι και πρωταγωνίστρια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
και πολλές φορές δεν μου απαντάει κανείς. μόνη μου μιλάω!!!!
...

Να δεις τώρα που και μένα δε θα μου απαντήσει κανείς.
Δεν είσαι η μοναδική. Όλες εδώ μέσα μιλάνε με όλους εκτός από μένα. Laughing Και σένα.
Πού είσαι Ασούλα, έχουμε γράψει κατεβατά για σένα και ακόμα να μας απαντήσεις... γκρρρρρ...και εσύ τέκνον Βρούτε;

marinaki <3 <3 έγραψε:να ρωτησω κατι για μια εξετασει!!εσυς εχετε κανει καμια εξετασει υπερηχου καρδειας μωρου..μου φανηκε περιεργου μου ειπε αν ειναι να την κανω!!

Κάνε πρώτα την Β' επιπέδου και αν προκύψει κάτι τότε θα σου πει ο γιατρός.
Εσύ πάλι βρε Μαρινάκι, όταν κάτι δεν καταλαβαίνεις μη ντρέπεσαι να ρωτάς τον γιατρό σου. Γι' αυτό είναι οι γιατροί, για να μας ξεδιαλύνουν τις απορίες μας όσο χαζές κι αν είναι.

CHRISLA2216 έγραψε:αυτο το ατιμο το σιδερωμα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 517142  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 517142 δεν τελειωνει ποτε....
γι'αυτο παρατησα μερικα καλοκαιρινα ασιδερωτα και θα τα μαζεψω ετσι.. πειραζει?? scratch
χανω εχασα και τις σειρες μου στο ΣΚΑΙ, φτου...

Εγώ είδα CSI χθες. Μετά από πολύ καιρό κατάφερα και έκατσα τηλεόραση και δεν είχε τίποτα να δει ο άντρας μου (επιτέλους μια φορα! ).

didumomama έγραψε:...αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..

Αν είχε κάτι δεν θα ξυπνούσε καθόλου ούτε θα σου μιλούσε. Θα έπεφτε σε λήθαργο.

Καλημέρα κορίτσια!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!! Rolling Eyes Laughing

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερίζω τις όμορφες!!!

Δεσποινάκι μου καλημέρα!!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 90233  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 90233  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 90233

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Δεσποινάκι! Είναι πρωί ακόμη και όλες τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές και να μπουμε και λίγο φόρουμ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 438696
Πάω κι εγώ να κα΄νω τίποτα γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Lilliput έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:μπλε ολα μπλε το μπεμπη μου ειναι αγορακη μας ειπε η γιατρος σημερα...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994 πηγα στο ελενα σημερα πρωτη φορα ,εμενα πρωσοπικα σαν νοσοκομειο μου αρεσε πηγα στην καινουργια πτερυγαα κ η γιατρος πολυ καλη κ ευγενικη,ο μπεμπης μου ειναι 166 γραμμαριααααα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994 κ εχει λιγο μεγαλυτερο το κεφαλακι τουυυυ-αυτο καπως μου κατσε αλλα ειναι πολυ καλαααααααααααααατο ζουζουνη μου αυτα,η τιμες οντος αυξηθηκαν τελικα απλα γινεται ενα μπαχαλο κ εχει αντιδραση πολης κοσμος κ θα πανε να διαμαρτυρηθουν στο υπουργειο υγειας μου ειπε...αυτα ειμαι χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Smile μπράβο!!

παντα χαρες μαρινακι!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 669659

Μαρινακι μου με το καλο ο μπεμπουλης σου!!!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 215994

elena25 έγραψε:Καληνύχτα Ευάκι!

Βρε κορίτσια, πού χάθηκε σήμερα η Κατερίνα;

κοριτσακι μου εσυ  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 417472

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα

Εγω δε σας μιλάω, σας σνομπάρω...
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα !!! τι μαγειρευουμε σημερα κοριτσια ;;; πειτε καμια ιδεα!!

stefanakos

stefanakos
αλικακι έγραψε:
didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της..........

Αχ,ελπίζω όλα να είναι καλά!!Περιμένουμε νέα σου.Αγχώθηκα κι εγώ..τα χτυπήματα στο κεφαλάκι πολύ τα φοβάμαι.Περαστικά να είναι!

Νίνα(stefanakos),γιατί δεν παίρνεις τα παιδάκια σου να πηγαίνετε βολτούλες??Και στις κούνιες αλλά τώρα το χειμώνα και σε παιδότοπους μπορείς να πηγαίνεις.Θα γνωρίσεις και άλλες μανούλες και θα κάνεις και παρέες καινούριες.Έτσι,για να μην σε τρώει το μέσα και στεναχωριέσαι. καλημερα παμε σε παιδοτοπους και κουνιες αλλα αυτο που μου λειπει είναι μια παρεα δεν εχω και μου είναι δυσκολο να κάνω νεες φίλες. να σήμερα θα τα παω στον παιδοτοπο αφου θα είμαι μόνη μου

Καλημερούδια σε όλες Very Happy !!!!!!

stefanakos

stefanakos
Nena έγραψε:Καλημέρα

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 4872
γιατι καλε ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα αν και με ειπες μπεσσυ πολλες πολλες καλημερες!!!!!!!

καλημερα παλι σε ολες!!!!!!

Cool Cool Cool Cool Cool Cool

valerakievelinaki έγραψε:καλημερα !!! τι μαγειρευουμε σημερα κοριτσια ;;; πειτε καμια ιδεα!!

καλημερα Βαρβαρα!!!!! μπιφτεκακια με πατατουλες στο φουρνο! Wink

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπέλες Very Happy Very Happy Very Happy !!!Τι κάνετε?Χειμώνιασε για τα καλά μου φαίνετε ε Rolling Eyes Rolling Eyes ?Με αρέσει.. Razz Razz Razz Razz !!!Κατερινάκι μου που χάθηκες χθές όλη μέρα Crying or Very sad Crying or Very sad ?

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Είναι πρωί ακόμη και όλες τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές και να μπουμε και λίγο φόρουμ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 12 438696
Πάω κι εγώ να κα΄νω τίποτα γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

δεν ξερω πειτε με χαζη καθυστερημενη αλλα τις δουλειες μου τις κανω απο το βραδυ !! ετσι το πρωι εχω μονο να μαγειρεψω να στρωσω κανα κρεβατι και να απλωσω κανα πλυντηριο αν εχω μεχρι να σχολασει η εβελινα !! δεν μπορω να ξυπνησω το πρωι και να ετοιμαζω πρωινο με την κουζινα χαλια !!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες Very Happy Very Happy Very Happy !!!Τι κάνετε?Χειμώνιασε για τα καλά μου φαίνετε ε Rolling Eyes Rolling Eyes ?Με αρέσει.. Razz Razz Razz Razz !!!Κατερινάκι μου που χάθηκες χθές όλη μέρα Crying or Very sad Crying or Very sad ?

καλημερουδια Ναταλακι μου!!!!! ειχα κοσμο φιλοξενησα τους κουμπαρους μου!!!!!!!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα να σου πω εχω καιρο να φαω καγιανα και θα τα φτιαξω γινονται και γρηγορα !! μια πατατουλα τηγανιτη και εξω απ την πορτα !! ε ;; τι λες ;;

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:

γιατι καλε ?
Δε σας λεω. Σας σνομπάρω Razz Razz

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
stefanakos έγραψε:

γιατι καλε ?
Δε σας λεω. Σας σνομπάρω Razz Razz

μμμμμμμμ τι μας λες ;;;; Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις