Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:κατερινα να σου πω εχω καιρο να φαω καγιανα και θα τα φτιαξω γινονται και γρηγορα !! μια πατατουλα τηγανιτη και εξω απ την πορτα !! ε ;; τι λες ;;

θα με πεθανεις παλι με τις συνταγες σου τι ειναι η καγιανα??? την πατατουλα την ξερω! Razz

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγα με ντοματα !! δεν μπορει θα εχεις φαει σιγουρα !!

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια..
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 328109

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:καλημερα σήμερα δεν ειμαι καλα σκεφτομαι τον χθεσινο καβγα με τον άντρα μου, θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου δωσετε την συμβουλη σας, αν είναι δυνατόν. με έχει ρίξει ψυχολογικα το γεγονος ότι απο τον απρίλιο δεν δουλευω, βαριεμαι τρομερα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου ,με το ζορι τις κανω. οι φίλες μου μενουν μακρια σε άλλη περιοχή της αθηνας και περιμενουμε πότε δεν θα έχει απεργια για να συναντηθούμε , γιατι συναντιώμαστε συνήθως στο κέντρο. με έχει φάει η κλεισούρα λοιπόν, αδερφή μου μένει μακριά απο εδω που μένω και οι άλλες μου αδερφές είναι στο χωριό. η μαμα μου επίσης στο χωριό. τον άντρα μου περιμένω όλη μερα να γυρίσει απο την δουλεια να μου πει καμια κουβέντα και εχθές μου έσπασε τα νεύρα. σήμερα είναι να βγεί με κάτι φίλους το ήξερα απο την αρχή της εβδομάδας και του είχα πει ένταξει . λοιπόν όλη μερα εχθες δεν μου είπε τιποτα και το βραδυ μου λεει : α...μου ειπε ο ταδε συναδερφος απο την δουλεια ότι θα πάνε στο ταδε μερος για ποτο και είπα ότι αν τελειωσω νωρις απο εκει που θα παω θα έρθω και σε εσας για ποτο. !!!! και εγω σαν την ηλιθια μεσα γιατι και εγω δεν θέλω να βγω δεν είμαι άνθρωπος. όταν του ειπα ότι δεν θελω να βγει και μετα μου ειπε : αφού εσυ θα εισαι μεσα με τα παιδια εγω να μην βγω ?

να σου πω ;;; για αυτα σκας ;;;;; υπαρχουν και χειροτερα !!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:αγα με ντοματα !! δεν μπορει θα εχεις φαει σιγουρα !!

ε ναι!!!!!! τελεια! pig

καλημερα Σουλα!

stefanakos

stefanakos
valerakievelinaki έγραψε:
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Είναι πρωί ακόμη και όλες τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές και να μπουμε και λίγο φόρουμ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 438696
Πάω κι εγώ να κα΄νω τίποτα γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

δεν ξερω πειτε με χαζη καθυστερημενη αλλα τις δουλειες μου τις κανω απο το βραδυ !! ετσι το πρωι εχω μονο να μαγειρεψω να στρωσω κανα κρεβατι και να απλωσω κανα πλυντηριο αν εχω μεχρι να σχολασει η εβελινα !! δεν μπορω να ξυπνησω το πρωι και να ετοιμαζω πρωινο με την κουζινα χαλια !!
ποπο αυτο το εχω και εγω τελικα δεν ειμαι μονο εγω

http://hawk-girl.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
stefanakos έγραψε:καλημερα σήμερα δεν ειμαι καλα σκεφτομαι τον χθεσινο καβγα με τον άντρα μου, θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου δωσετε την συμβουλη σας, αν είναι δυνατόν. με έχει ρίξει ψυχολογικα το γεγονος ότι απο τον απρίλιο δεν δουλευω, βαριεμαι τρομερα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου ,με το ζορι τις κανω. οι φίλες μου μενουν μακρια σε άλλη περιοχή της αθηνας και περιμενουμε πότε δεν θα έχει απεργια για να συναντηθούμε , γιατι συναντιώμαστε συνήθως στο κέντρο. με έχει φάει η κλεισούρα λοιπόν, αδερφή μου μένει μακριά απο εδω που μένω και οι άλλες μου αδερφές είναι στο χωριό. η μαμα μου επίσης στο χωριό. τον άντρα μου περιμένω όλη μερα να γυρίσει απο την δουλεια να μου πει καμια κουβέντα και εχθές μου έσπασε τα νεύρα. σήμερα είναι να βγεί με κάτι φίλους το ήξερα απο την αρχή της εβδομάδας και του είχα πει ένταξει . λοιπόν όλη μερα εχθες δεν μου είπε τιποτα και το βραδυ μου λεει : α...μου ειπε ο ταδε συναδερφος απο την δουλεια ότι θα πάνε στο ταδε μερος για ποτο και είπα ότι αν τελειωσω νωρις απο εκει που θα παω θα έρθω και σε εσας για ποτο. !!!! και εγω σαν την ηλιθια μεσα γιατι και εγω δεν θέλω να βγω δεν είμαι άνθρωπος. όταν του ειπα ότι δεν θελω να βγει και μετα μου ειπε : αφού εσυ θα εισαι μεσα με τα παιδια εγω να μην βγω ?

το θεμα ειναι οτι κοιμηθηκε στον καναπε εχθες γιατι λεει δεν θελει να κοιμηθει διπλα μου, αφου τον επρηξα με την γκρινια μου και σημερα πηγε στην δουλεια και δεν ανταλλαξαμε ουτε καλημερα

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν σας ειπα για χτες πηγαμε στις κουνιες και σηκωσα την εβελινα κανοντας μια αποτομη κινηση και πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! εβαλα pensaid φοραω κασκολ εκανα ντουζακι με ζεστο νερο στο σημειο , τι αλλο να κανω πια ;;; ειναι λιγο καλητερα αλλα ποναει

stefanakos

stefanakos
mama katerina έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:κατερινα να σου πω εχω καιρο να φαω καγιανα και θα τα φτιαξω γινονται και γρηγορα !! μια πατατουλα τηγανιτη και εξω απ την πορτα !! ε ;; τι λες ;;

θα με πεθανεις παλι με τις συνταγες σου τι ειναι η καγιανα??? την πατατουλα την ξερω! Razz
αχ αυτο ελεγα να κάνω και εγω σήμερα τα μεγαλα πνευματα συναντωνται χιχιχιχιχιχι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Είναι πρωί ακόμη και όλες τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές και να μπουμε και λίγο φόρουμ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 438696
Πάω κι εγώ να κα΄νω τίποτα γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

δεν ξερω πειτε με χαζη καθυστερημενη αλλα τις δουλειες μου τις κανω απο το βραδυ !! ετσι το πρωι εχω μονο να μαγειρεψω να στρωσω κανα κρεβατι και να απλωσω κανα πλυντηριο αν εχω μεχρι να σχολασει η εβελινα !! δεν μπορω να ξυπνησω το πρωι και να ετοιμαζω πρωινο με την κουζινα χαλια !!

Κι εγώ έτσι είμαι,κορίτσια!!!Το πήρα απ'την μαμά μου,αυτό.Θέλω να αφήνω το βράδυ τον νεροχύτη καθαρό!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:

το θεμα ειναι οτι κοιμηθηκε στον καναπε εχθες γιατι λεει δεν θελει να κοιμηθει διπλα μου, αφου τον επρηξα με την γκρινια μου και σημερα πηγε στην δουλεια και δεν ανταλλαξαμε ουτε καλημερα

ωραια και εσυ τι θες να σου μιλησει ;;;; οταν σχολασει βαψου φτιαξε και λιγακι το μαλλι φορα και ενα νυχτικακι λιγο πιοοοο ξερεις και θα αρχισει να σου μιλαει για πολυ ωρα !!!!!

Σούλα

Σούλα
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες Very Happy Very Happy Very Happy !!!Τι κάνετε?Χειμώνιασε για τα καλά μου φαίνετε ε Rolling Eyes Rolling Eyes ?Με αρέσει.. Razz Razz Razz Razz !!!Κατερινάκι μου που χάθηκες χθές όλη μέρα Crying or Very sad Crying or Very sad ?

Εμείς καλέ γιατί δεν έχουμε πιεί ακόμη καφέ...??? Sad
Δεν έχεις ποδάρια?
confused
άντε πάρτα κι έλα Very Happy Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

καγιανάς είναι η στραπατσάδα.
ομελέτα με ντομάτα και τυρί

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
stefanakos έγραψε:
Nena έγραψε:Καλημέρα

Εγω δε σας μιλάω, σας σνομπάρω...
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 4872
γιατι καλε ?
Δε σας λεω. Σας σνομπάρω Razz Razz

μμμμμμμμ τι μας λες ;;;; Razz Razz Razz
Ε καλα, θα καταδεχτω...
Τι κανετε??? Τι καλο θα φτιαξετε σημερα??? Εγω το ψαχνω ακομα..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα για χτες πηγαμε στις κουνιες και σηκωσα την εβελινα κανοντας μια αποτομη κινηση και πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! εβαλα pensaid φοραω κασκολ εκανα ντουζακι με ζεστο νερο στο σημειο , τι αλλο να κανω πια ;;; ειναι λιγο καλητερα αλλα ποναει

Την αλοιφή που λες δεν την ξέρω.Εγώ βάζω voltaren.Και το ντουζάκι που έκανες καλό θα σου κάνει.Περαστικά!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νενα εγω ειπα τι θα μαγειρεψω !
αλικακι σε ευχαριστω πολυ !

stefanakos

stefanakos
κοριτσια μολις εμαθα ότι θα χειρουργηθει σήμερα ο πεθερος μου ελπιζω να πανε ολα καλα . εγχειριση ανοιχτης καρδιας

kira

kira
Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα θα κάνω μυδια σαγανάκι!!!Για την μικρή θα τηγανίσω κουτσουμούρες που τις τρώει συνήθως!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα για χτες πηγαμε στις κουνιες και σηκωσα την εβελινα κανοντας μια αποτομη κινηση και πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! εβαλα pensaid φοραω κασκολ εκανα ντουζακι με ζεστο νερο στο σημειο , τι αλλο να κανω πια ;;; ειναι λιγο καλητερα αλλα ποναει

περαστικα Βαρβαρα!!!!

αλικακι έγραψε:
stefanakos έγραψε:

Κι εγώ έτσι είμαι,κορίτσια!!!Το πήρα απ'την μαμά μου,αυτό.Θέλω να αφήνω το βράδυ τον νεροχύτη καθαρό!

κι εγω τα ιδια.. Rolling Eyes

kira

kira
stefanakos έγραψε:κοριτσια μολις εμαθα ότι θα χειρουργηθει σήμερα ο πεθερος μου ελπιζω να πανε ολα καλα . εγχειριση ανοιχτης καρδιας
Ωχ!!!!Όλα καλά να πάνε!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:κοριτσια μολις εμαθα ότι θα χειρουργηθει σήμερα ο πεθερος μου ελπιζω να πανε ολα καλα . εγχειριση ανοιχτης καρδιας

ευχομαι να πανε ολα καλα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 13 377361

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Όλα να πάνε καλά!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλη επιτυχια να εχει ο ανθρωπος και να του πανε ολα καλα !!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο...Βαρβάρα,θυμάσαι που είχα ρωτήσει πως βγαίνει η purelan απ'τα ρούχα και μου είχες πει για το πράσινο σαπούνι???Εεεεε,το φόρεμά μου κι εγώ,σ'ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι καλύτερα!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Άσχετο...Βαρβάρα,θυμάσαι που είχα ρωτήσει πως βγαίνει η purelan απ'τα ρούχα και μου είχες πει για το πράσινο σαπούνι???Εεεεε,το φόρεμά μου κι εγώ,σ'ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι καλύτερα!!!

ασε μας καλε που με ευχαριστεις !! οσο για την πουρλαν ;;;; ξερεις οτι κανει θαυματα σε πληγες ;;; η σε σκασμενες φτερνες ειναι ενα και ενα !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις