Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Άσχετο...Βαρβάρα,θυμάσαι που είχα ρωτήσει πως βγαίνει η purelan απ'τα ρούχα και μου είχες πει για το πράσινο σαπούνι???Εεεεε,το φόρεμά μου κι εγώ,σ'ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι καλύτερα!!!

ασε μας καλε που με ευχαριστεις !! οσο για την πουρλαν ;;;; ξερεις οτι κανει θαυματα σε πληγες ;;; η σε σκασμενες φτερνες ειναι ενα και ενα !

Σε σκασμένες φτέρνες??Ουάου!!!Και είχα πρόβλημα το καλοκαίρι.Δεν το'ξερα!Και σε πληγές ε??Σ'ευχαριστώ Very Happy !!!Και έλεγα τι να τις κάνω αυτές που μου περίσσεψαν.....

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Το χτεσινό θα μου μείνει αξέχαστο.Έχασα την ζωή μου όλη από το φόβο μου.Ευτυχώς μετά την πήρα με το καλό και την υπομονή- Θεέ μου που την βρήκα- και την ξύπνησα ήρεμα και μιλήσαμε και όλα καλά.Την ξυπνούσα βέβαια όλη νύχτα (κακούργα μάνα).Έκλεισα τον υπολογιστή γι αυτό και δεν είδα τα άλλα μηνύματα σας.Σας ευχαριστώ όλες κοριτσάκια μου για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.Να είστε καλά και εσείς και τα παιδάκια σας..

Μάγια μου πως είσαι σήμερα μετά το μανιταροκαφέ?

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefanakos έγραψε:κοριτσια μολις εμαθα ότι θα χειρουργηθει σήμερα ο πεθερος μου ελπιζω να πανε ολα καλα . εγχειριση ανοιχτης καρδιας

Εύχομαι όλα καλά να πάνε!

mama katerina έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα για χτες πηγαμε στις κουνιες και σηκωσα την εβελινα κανοντας μια αποτομη κινηση και πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! εβαλα pensaid φοραω κασκολ εκανα ντουζακι με ζεστο νερο στο σημειο , τι αλλο να κανω πια ;;; ειναι λιγο καλητερα αλλα ποναει

περαστικα Βαρβαρα!!!!

Αμάν βρε κορίτσι από την μύτη σου βγήκε η βολτίτσα!θα περάσει όμως..περαστικούλια Very Happy

αλικακι έγραψε:
stefanakos έγραψε:
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! Είναι πρωί ακόμη και όλες τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές και να μπουμε και λίγο φόρουμ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 438696
Πάω κι εγώ να κα΄νω τίποτα γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

δεν ξερω πειτε με χαζη καθυστερημενη αλλα τις δουλειες μου τις κανω απο το βραδυ !! ετσι το πρωι εχω μονο να μαγειρεψω να στρωσω κανα κρεβατι και να απλωσω κανα πλυντηριο αν εχω μεχρι να σχολασει η εβελινα !! δεν μπορω να ξυπνησω το πρωι και να ετοιμαζω πρωινο με την κουζινα χαλια !!

ποπο αυτο το εχω και εγω τελικα δεν ειμαι μονο εγω

Κι εγώ έτσι είμαι,κορίτσια!!!Το πήρα απ'την μαμά μου,αυτό.Θέλω να αφήνω το βράδυ τον νεροχύτη καθαρό!

κι εγω τα ιδια.. Rolling Eyes

ααααα,κι εγώ έλεγα πως μόνο εγώ είμαι παλαβή σ αυτό το θέμα!
από το βράδυ τα κάνω όλα,το πρωί με το μωρό δεν μπορώ να κάνω τίποτα!με το ζόρι ένα φαγάκι αφού τον έχω κάτω από τα πόδια μου να μου τραβάει τα ρούχα Mad
αλλά πέρα του μωρού και από πριν έτσι ήμουν ιδίως με τα πιάτα,αν είχα πιάτα στον νυπτήρα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι cyclops

Σούλα

Σούλα
didumomama έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Το χτεσινό θα μου μείνει αξέχαστο.Έχασα την ζωή μου όλη από το φόβο μου.Ευτυχώς μετά την πήρα με το καλό και την υπομονή- Θεέ μου που την βρήκα- και την ξύπνησα ήρεμα και μιλήσαμε και όλα καλά.Την ξυπνούσα βέβαια όλη νύχτα (κακούργα μάνα).Έκλεισα τον υπολογιστή γι αυτό και δεν είδα τα άλλα μηνύματα σας.Σας ευχαριστώ όλες κοριτσάκια μου για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.Να είστε καλά και εσείς και τα παιδάκια σας..

Άντε ωραία...λογική σε βρίσκω πάντος κι εγώ τα ίδια θα έκανα μην σου πω και χειρότερα Very Happy
φιλιά στις μικρούλες σου.

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σούλα έγραψε:

Άντε ωραία...λογική σε βρίσκω πάντος κι εγώ τα ίδια θα έκανα μην σου πω και χειρότερα Very Happy
φιλιά στις μικρούλες σου.

Ναι!!!!Πολύ ωραία!!!!Να χαίρεσαι τον κούκλο σου γλυκιά μου!!!!

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefanakos έγραψε:κοριτσια μολις εμαθα ότι θα χειρουργηθει σήμερα ο πεθερος μου ελπιζω να πανε ολα καλα . εγχειριση ανοιχτης καρδιας

Καλή επιτυχία στον πεθερό σου και καλή ανάρρωση...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:Kαλημερίζω τις όμορφες!!!

Δεσποινάκι μου καλημέρα!!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 90233  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 90233  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 90233

Μίλησε κανείς;  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! ... γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

Σήμερα είχα αυτή την κουβέντα με την μάνα μου. Τις έλεγα λοιπόν πόσο συμμαζεμένο είναι φέτος το σπίτι μου. Τα παιδιά μου πλέον 6 και 3,5 χρονών, έχουν πλέον το δωμάτιο τους και δεν ανακατεύουν το υπόλοιπο σπίτι. Φεύγω για δουλειά και είναι perfect. Και όταν γυρίζω πάλι το ίδιο. Ευτυχώς έχω έναν άντρα που το διατηρεί έτσι.

Μην χάνεις επομένως την ελπίδα σου. Κάποια στιγμή θα συμμαζευτεί από μόνο του.

valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα ...πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! ...

Για μερικές μέρες κάνε θεραπεία με norgesic (χάπια μυοχαλαρωτικά) πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αν είναι πιάσιμο των μυών θα σου περάσει την δεύτερη μέρα

Περαστικά να είναι Νίνα και καλή ανάρρωση να έχει ο άνθρωπος!

αλικακι έγραψε:
αλικακι έγραψε:Άσχετο...Βαρβάρα,...
...ξερεις οτι κανει θαυματα σε πληγες ;;; η σε σκασμενες φτερνες ειναι ενα και ενα !
... έλεγα τι να τις κάνω αυτές που μου περίσσεψαν.....

..συμπληρώνω σκασμένα χείλια και χέρια. Βέβαια στα χέρια μόνο βράδυ πριν κοιμηθείς μπορείς να βάλεις.

stefanakos

stefanakos
stefanakos έγραψε:
stefanakos έγραψε:καλημερα σήμερα δεν ειμαι καλα σκεφτομαι τον χθεσινο καβγα με τον άντρα μου, θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου δωσετε την συμβουλη σας, αν είναι δυνατόν. με έχει ρίξει ψυχολογικα το γεγονος ότι απο τον απρίλιο δεν δουλευω, βαριεμαι τρομερα τις καθημερινες δουλειες του σπιτιου ,με το ζορι τις κανω. οι φίλες μου μενουν μακρια σε άλλη περιοχή της αθηνας και περιμενουμε πότε δεν θα έχει απεργια για να συναντηθούμε , γιατι συναντιώμαστε συνήθως στο κέντρο. με έχει φάει η κλεισούρα λοιπόν, αδερφή μου μένει μακριά απο εδω που μένω και οι άλλες μου αδερφές είναι στο χωριό. η μαμα μου επίσης στο χωριό. τον άντρα μου περιμένω όλη μερα να γυρίσει απο την δουλεια να μου πει καμια κουβέντα και εχθές μου έσπασε τα νεύρα. σήμερα είναι να βγεί με κάτι φίλους το ήξερα απο την αρχή της εβδομάδας και του είχα πει ένταξει . λοιπόν όλη μερα εχθες δεν μου είπε τιποτα και το βραδυ μου λεει : α...μου ειπε ο ταδε συναδερφος απο την δουλεια ότι θα πάνε στο ταδε μερος για ποτο και είπα ότι αν τελειωσω νωρις απο εκει που θα παω θα έρθω και σε εσας για ποτο. !!!! και εγω σαν την ηλιθια μεσα γιατι και εγω δεν θέλω να βγω δεν είμαι άνθρωπος. όταν του ειπα ότι δεν θελω να βγει και μετα μου ειπε : αφού εσυ θα εισαι μεσα με τα παιδια εγω να μην βγω ?

να σου πω ;;; για αυτα σκας ;;;;; υπαρχουν και χειροτερα !!!!
το θεμα ειναι οτι κοιμηθηκε στον καναπε εχθες γιατι λεει δεν θελει να κοιμηθει διπλα μου, αφου τον επρηξα με την γκρινια μου και σημερα πηγε στην δουλεια και δεν ανταλλαξαμε ουτε καλημερα

ωραια και εσυ τι θες να σου μιλησει ;;;; οταν σχολασει βαψου φτιαξε και λιγακι το μαλλι φορα και ενα νυχτικακι λιγο πιοοοο ξερεις και θα αρχισει να σου μιλαει για πολυ ωρα !!!!!
mpa den mporo ekeinh thn ora tha exo ta paidia, shmera poy den eimai kala thelo na fao ola ta garidakia toy kosmoy ax...pos kratiemai

http://hawk-girl.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
desT έγραψε:
mamamatina έγραψε:Καλημέρα Δεσποινάκι! ... γιατί θα ξυπνήσει το μωρό και πάλι αχούρι θα είναι το σπίτι.

Σήμερα είχα αυτή την κουβέντα με την μάνα μου. Τις έλεγα λοιπόν πόσο συμμαζεμένο είναι φέτος το σπίτι μου. Τα παιδιά μου πλέον 6 και 3,5 χρονών, έχουν πλέον το δωμάτιο τους και δεν ανακατεύουν το υπόλοιπο σπίτι. Φεύγω για δουλειά και είναι perfect. Και όταν γυρίζω πάλι το ίδιο. Ευτυχώς έχω έναν άντρα που το διατηρεί έτσι.

valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα ...πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! ...

Για μερικές μέρες κάνε θεραπεία με norgesic (χάπια μυοχαλαρωτικά) πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Αν είναι πιάσιμο των μυών θα σου περάσει την δεύτερη μέρα

αλικακι έγραψε:
...ξερεις οτι κανει θαυματα σε πληγες ;;; η σε σκασμενες φτερνες ειναι ενα και ενα !

..συμπληρώνω σκασμένα χείλια και χέρια. Βέβαια στα χέρια μόνο βράδυ πριν κοιμηθείς μπορείς να βάλεις.
ευχαριστω και εγω ελπιζω να πανε ολα καλα

stefanakos

stefanakos
desT έγραψε:

αλικακι έγραψε:

κοριτσια τι ωραια που τα λεμε μου αρεσει πολυ η παρεα σας , εμεις οι αθηναιες ποτε θα τα πουμε και απο κοντα ?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:

αλικακι έγραψε:

Θαυματουργή λοιπόν,η purelan!!Θενκς ε λοτ!!!
ΥΓ.Τα ματάκια σου πως πάνε?Υπάρχει ακόμη το προβληματάκι???Δεν μου είχες απαντήσει...ο γιατρός σου τι σου είπε,τελικά???

CHRISLA2216

CHRISLA2216
καλημερα κοριτσακια μου!!
ο καιρος ειναι αρκετα κρυος εδω, και πολυ μουντος απο χθες.. αλλα μ'αρεσει!! την βροχη δεν μπορω μονο οταν πρεπει να ειμαι εξω..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
desT έγραψε:

αλικακι έγραψε:

Θαυματουργή λοιπόν,η purelan!!Θενκς ε λοτ!!!
ΥΓ.Τα ματάκια σου πως πάνε?Υπάρχει ακόμη το προβληματάκι???Δεν μου είχες απαντήσει...ο γιατρός σου τι σου είπε,τελικά???

Να σου πω ότι δεν το πήρα τηλ., θα μου πεις μ@@@κίες κάνω.
Πάντως το πρόβλημα υπάρχει.
Άλλες φορές ξυπνάω καλά και άλλες λίγο χειρότερα. Παρατήρησα ότι γίνονται χάλια τα μάτια μου (κοκκινίζουν) μετά από λούσιμο. Μπορεί να με πειράζει και το σαμπουάν. Θα δοκιμάσω και με κανένα φυτικό χωρίς αρώματα να δω αν θα έχει διαφορά.
Thanks για το ένδιαφέρον σου πάντως!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καλημερες!!!!! εχτες δεν μπηκα καθολου οποτε παω να σας διαβασω κι ερχομαι!!!! Smile
που χαθηκες χθες εσυ?μια μερα δεν μπηκες και ηταν αισθητη η απουσια σου.
η κορουλα σου τι κανει?πως ειναι?

valerakievelinaki έγραψε:δεν σας ειπα για χτες πηγαμε στις κουνιες και σηκωσα την εβελινα κανοντας μια αποτομη κινηση και πιαστηκε ενα νευρο απο τον αυχενα μεχρι τν ομωπλατη δεξια και το χερι μεχρι τον αγκωνα !! εβαλα pensaid φοραω κασκολ εκανα ντουζακι με ζεστο νερο στο σημειο , τι αλλο να κανω πια ;;; ειναι λιγο καλητερα αλλα ποναει
μεγαλο ζορι το πιασιμο.περαστικα.
καλη επιτυχια και καλη αναρωση να εχει.

αλικακι έγραψε:Άσχετο...Βαρβάρα,θυμάσαι που είχα ρωτήσει πως βγαίνει η purelan απ'τα ρούχα και μου είχες πει για το πράσινο σαπούνι???Εεεεε,το φόρεμά μου κι εγώ,σ'ευχαριστούμε πολύ!!!Είναι καλύτερα!!!

ασε μας καλε που με ευχαριστεις !! οσο για την πουρλαν ;;;; ξερεις οτι κανει θαυματα σε πληγες ;;; η σε σκασμενες φτερνες ειναι ενα και ενα !
κρεμα ειναι?απο το φαρμακειο την παιρνεις?εχω προβλημα με τα χερια μου τωρα τον χειμωνα.

ειδες μωρε τιποτα δεν ηταν.βεβαια ολες φοβαμαστε σε τετοια περιπτωση.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ξεχασα να σας πω
καλημερααααααααααα.ηπια το καφεδακι με παρεουλα.εκανα λιγες δουλιτσες,προσπαθουσα ωρα να βαλω την μικρη να κοιμηθει και δεν κοιμοταν το σκασμενο.τωρα ομως δεν ακουγεται,μαλλον Sleep Sleep Sleep

stefanakos

stefanakos
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλε ξεχασα να σας πω
καλημερααααααααααα.ηπια το καφεδακι με παρεουλα.εκανα λιγες δουλιτσες,προσπαθουσα ωρα να βαλω την μικρη να κοιμηθει και δεν κοιμοταν το σκασμενο.τωρα ομως δεν ακουγεται,μαλλον Sleep Sleep Sleep
καλημερα σας αφηνω παω να φτιαξω χαλβα σιμιγδαλενιο μου ηρθε αναλαμπη σημερα και μετα παω ταχυδρομειο (πληρης αναφορα ) χιχιχιχιχιχι τα λεμε

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Καλημέρα

Εγω δε σας μιλάω, σας σνομπάρω...
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872

Γιατι Βανέσσα μου;;; Razz Razz Razz Razz Razz

Καλημεραααααααααα!!!

Σημερα εχω επετειο με τον αντρουλη μου κλεινουμε 2 χρονια γαμου!!

Ποσα ζησαμε μεσα σε 2 χρονια!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα τι κανετε??
Εγω περιμενω ναρθει το πρωινομεσημεριανο μου.Ποναει πολυ τ κεφαλι μου κ ειμαι νηστικια κ επειδη δν ειχα ψωμι παραγγειλα ενα σαντουιτς υπερπαραγωγη,μπας κ ποναω απο την πεινα.
Εκτος αυτου μου σπασαν τα νευρα μου ταδερφια μου πρωι πρωι,κι ακομα να ηρεμησω.Ουφ

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!
οσο καλη μπορει να ειναι οταν ακους να λιποθυμουν παιδακια απο ασιτια στα σχολεια Sad κ η κυβερνηση να το διαψευδει απο πανω Mad
πραγματικα επεσα απο τα συννεφα οταν το ακουσα.. τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα απ' οτι μπορουσα να φανταστω... Sad

https://www.youtube.com/cretanvenus

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cretanvenus έγραψε:καλημερα κοριτσια!
οσο καλη μπορει να ειναι οταν ακους να λιποθυμουν παιδακια απο ασιτια στα σχολεια Sad κ η κυβερνηση να το διαψευδει απο πανω Mad
πραγματικα επεσα απο τα συννεφα οταν το ακουσα.. τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα απ' οτι μπορουσα να φανταστω... Sad

Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Sad

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Nena έγραψε:Καλημέρα

Εγω δε σας μιλάω, σας σνομπάρω...
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 4872

Γιατι Βανέσσα μου;;; Razz Razz Razz Razz Razz

Καλημεραααααααααα!!!

Σημερα εχω επετειο με τον αντρουλη μου κλεινουμε 2 χρονια γαμου!!

Ποσα ζησαμε μεσα σε 2 χρονια!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 669659

χρόνια σας πολλά Βίβιαν!
πάντα αγαπημένοι  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 14 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο πιο περηφανη μπορει να με κανει το μεγαλο μου το κοριτσι!!!πηγα να την παρω απο το νηπιο και η δασκαλα της μου ειπε οτι ειναι πανεξυπνη.καθε μερα ενα παιδακι ειναι υπευθυνο της ταξης.σημερα ηταν η σειρα της.εχουν ενα τοιχο και πανε και κολανε την μερα,τον μηνα,τον καιρο,το ονομα τους και τα εκανε μου ειπε σε 2λεπτα.για προνηπιο ειναι πολυ προχωρημενη και ξερει πολλα.χθες μου ειπε ηταν ενα μεγαλο και δεν ηξερε τιποτα.το κοριτσι μου,ποσο χαρουμενη και περηφανη ενιωσα εκεινη την ωρα.
απο μενα το πηρε το μυαλο! Laughing Laughing Razz Razz
ελπιζω να αφησε και λιγο για την μικρη. Laughing Laughing Laughing

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
cretanvenus έγραψε:καλημερα κοριτσια!

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ?ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.ΠΩΠΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΩ.ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟ ΖΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ.

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοπελιες. Μινα τι κανεις ? πως ειναι η μπουμπου σου?

http://www.worldjamboree.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις