251 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 Πεμ Οκτ 13, 2011 11:22 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!!!!!!Μα πως αντεχουν ξυπνια οοολη μερα????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:Καλησπερα!!!!!!!Μα πως αντεχουν ξυπνια οοολη μερα????????
επειδη δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι εκανε αυτην την εξετασει!!!απο ειδηκο καρδιολογο εννοω εβριου,οχι στην απλο υπερηχου που ακουμε την καρδειαΕυάκι έγραψε:μαρινακι μου νομιζω παντα γινεται υπερηχογραφικα ελεγχος της καρδιας του μωρου δε θα ανησυχουσα στη θεση σου!
φλωρουκο χρονια σου πολλα!!!!
επισης γινεται χαμος!το σπιτι τρανταζεται απο τους κεραυνους!ελπιζω να μπορεσουμε να κοιμηθουμε αποψε!
καληνυχτα!
Ευάκι έγραψε:μαρινακι μου νομιζω παντα γινεται υπερηχογραφικα ελεγχος της καρδιας του μωρου δε θα ανησυχουσα στη θεση σου!
φλωρουκο χρονια σου πολλα!!!!
επισης γινεται χαμος!το σπιτι τρανταζεται απο τους κεραυνους!ελπιζω να μπορεσουμε να κοιμηθουμε αποψε!
καληνυχτα!
μαλλον ναι γιατι μου εχει γραψει ποιες εξετασεις ειναι με ημερομενιες,εχω Α-τεστ ......Βεπιπεδου......ντοπλερ κ καρδεια εβριου απο τον αλλο χρονο,δεν ξερω δηλ αυτην τιν κανεις αν υπαρχει προβλημα ,γτ καπως μου ακουστηκεkoukida έγραψε:Μαρινακι μηπως εννοεις την Β επιπεδου?
γιατι πρωτα κανουμε την Βεπιπεδου κα ιαν χρειαστει κανουμε υπερηχο καρδιας- οπως ετυχε στη δικη μου εγκυμοσυνη.
γεια σας κοπελες!
απλα μαλλον δεν καταλαβα καλα γι αυτο με μπερδεψαν ευχαριστωωωkoukida έγραψε:αν δειξει κατι η β επιπεδου στην καρδουλα τοτε σε στελνει ο γιατρος για υπερηχο καρδιας.
οποτε μην το σκεφτεσαι.εχεις β επιπεδου μπροστα σου να απολαυσεις τον αγορινο σου
Σούλα έγραψε:Έχει πόση ώρα που προσπαθώ να ανοίξω το παλιοσαράβαλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!κάτι έπαθε το χαζό και είναι λευκή η οθόνη..
και τώρα μόλις το κατάφερα μου το ζητάει ο σύζυγος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να του το δώσω μια στο κεφάλι η όχι??
πόσες φορές του είπα να πάει να το δει κάποιος μάστορας..πόσες????
αλλά εγώ τα λέω εγώ τα ακούω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
έφυγε και η μαμάκα μου σήμερα
περιμένω και την περίοδο και έχω νεύρα!πολλά νεύρα!!!!
elena25 έγραψε:Σούλα έγραψε:Έχει πόση ώρα που προσπαθώ να ανοίξω το παλιοσαράβαλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!κάτι έπαθε το χαζό και είναι λευκή η οθόνη..
και τώρα μόλις το κατάφερα μου το ζητάει ο σύζυγος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να του το δώσω μια στο κεφάλι η όχι??
πόσες φορές του είπα να πάει να το δει κάποιος μάστορας..πόσες????
αλλά εγώ τα λέω εγώ τα ακούω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
έφυγε και η μαμάκα μου σήμερα
περιμένω και την περίοδο και έχω νεύρα!πολλά νεύρα!!!!
Έλα βρε Σούλα μου που έχεις νεύρα... Αν δε μας το έλεγες δε θα το καταλαβαίναμε με τίποτα...
antonia32 έγραψε:διδυμομαμα μου μην αγχωνεσαι. το πιο πιθανο ειναι ν απετυχες το κοριτσουδι οσυ και καποια φαση βαθυ υπνου και για αυτο να μην ξυπνησε αμεσως.α φου περασε ολα τα προηγουμενα τεστ ολα θα ειναι οκ. ειμαι σιγουρη σιγουρη σιγουρη. ουτως η αλλως αν ειχε κατι θα παραπονιοταν και το ιδιο το παιδι. μια χαρα ειναι η μικρουλα σου.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσακια,τι κανετε?ολες καλα?χαιρομαι.
μαρινακι,τον πετυχες τον γιο.με το καλο.(πες σε μας τις κοριτσαμανες το μυστικο,να κανουμε αγορι).
βανια περαστικα.
φλωρα χρονια πολλα και απο εδω.
αλικαλι,μυξουλες εχετε και εσεις?και εμεις.
Ευάκι έγραψε:asoula@live.com έγραψε:οσο κ να προσπαθεις..αν δεν θελουν να σε δωσουν σημασια δεν σε δινουν παει κ τελειωσε!
γιατι το λες αυτο κοριτσακι μου?τυχαινει δε γινεται επιτηδες.να ρωτα και την αλικη μεχρι και αβαταρ ειχε βαλει "δε κουνιεμαι απο εδω αν δε παρω απαντηση" και κοντευει να γινει πρωταγωνιστρια!αντε δε θελω μουτρα!
πως σε λενε καταρχας?ασουλα να σε φωναζουμε?εγω ειμαι γ ευα απο θεσσαλονικη,εχω 2 παιδακια,προσπαθουμε για τριτο αλλα οχι και τοσο πολυ οπως φαινεται!και τωρα παω να σωσω τα 2 μου απο πνιγμο γιατι τα κανει μπανιο ο πατερας τους...
eiralis έγραψε:Αλικάκι, σε ευχαριστώ!!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από χθες έχω ένα απερίγραπτο άγχος για την βάφτιση..
Για τον καιρό, για τη μικρή, για τον άντρα μου.. για όλα..
Ελπίζω ο μικρός σας πρίγκηπας να είναι καλύτερα.. Περαστικά..
CHRISLA2216 έγραψε:αυτο το ατιμο το σιδερωμα δεν τελειωνει ποτε....
γι'αυτο παρατησα μερικα καλοκαιρινα ασιδερωτα και θα τα μαζεψω ετσι.. πειραζει??
χανω εχασα και τις σειρες μου στο ΣΚΑΙ, φτου...
didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maya στις Πεμ Οκτ 13, 2011 1:14 pm, 1 φορά
Maya έγραψε:didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..
οταν ημουν μικρη ειχα ανεβει σε ενα σκαμπω και ειχα παθει διασειση. Απο την ωρα που επεσα κατω, οταν σηκωθηκα εβλεπα θολα. Εβλεπα νιλσ χολγκερσον θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις φιγουρες. Δεν περασαν ωρες, ΑΜΕΣΩΣ ενιωθα ζαλαδα και θολουρα. Μπηκα νοσοκομειο και εμεινα ενα βραδυ για παρακολουθηση. Την αλλη μερα ημουν περδικι. Στο λεω για να σου πω οτι το πιο πιθανο ειναι αν ειχε κατι να το εδειχνε εκεινη την ωρα και οχι ετεροχρονισμενα. Αλλα επειδη καλυτερα και πιο υπευθυνα να σου πει η παιδιατρος, πιστευω οτι πρεπει να την εχεις υπο παρακολουθηση και αυριο πρωι πρωι να την πας μια βολτα καλου καλου.
ελα ντε?και χθες δεν πρεπει να ηταν μεσα.ηταν η κορη της αρρωστη και μαλλον γι αυτο δεν μπαινει.elena25 έγραψε:Καληνύχτα Ευάκι!
Βρε κορίτσια, πού χάθηκε σήμερα η Κατερίνα;
didumomama έγραψε:Maya έγραψε:didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..
οταν ημουν μικρη ειχα ανεβει σε ενα σκαμπω και ειχα παθει διασειση. Απο την ωρα που επεσα κατω, οταν σηκωθηκα εβλεπα θολα. Εβλεπα νιλσ χολγκερσον θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις φιγουρες. Δεν περασαν ωρες, ΑΜΕΣΩΣ ενιωθα ζαλαδα και θολουρα. Μπηκα νοσοκομειο και εμεινα ενα βραδυ για παρακολουθηση. Την αλλη μερα ημουν περδικι. Στο λεω για να σου πω οτι το πιο πιθανο ειναι αν ειχε κατι να το εδειχνε εκεινη την ωρα και οχι ετεροχρονισμενα. Αλλα επειδη καλυτερα και πιο υπευθυνα να σου πει η παιδιατρος, πιστευω οτι πρεπει να την εχεις υπο παρακολουθηση και αυριο πρωι πρωι να την πας μια βολτα καλου καλου.
Δεν παρουσίασε τίποτα περίεργο όλη μέρα.Ήθελα να την πάω στο γιατρό και έκλαιγε και δεν ήθελε με τίποτα.Λέω κι εγώ πως αφού τα έχουμε ξαναπεράσει, ξέρω τι θα κάνω και πως αντιδράει και η ίδια.Τώρα την ξύπνησα πάλι και την έχω μαζί μου να την βλέπω.Κοιμήθηκε στον καναπέ και μετά θα την πάρω μαζί μου στο κρεβάτι.Αχ να περάσει καλά το βράδυ και πρωί πρωί θα την πάω στην παιδίατρο μας.Πόσο τρομακτικό είναι να νιώθω ανήμπορη αυτήν την ώρα δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά έχεις παιδάκι και με καταλαβαίνεις.Μακάρι να ξημερωθούμε με το καλό Παναγία μου...Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για το ενδιαφέρον σου και σου εύχομαι καλή λευτεριά..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης