Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
556 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 556 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!!!!!!Μα πως αντεχουν ξυπνια οοολη μερα????????

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Καλησπερα!!!!!!!Μα πως αντεχουν ξυπνια οοολη μερα????????

βρε καλώς την Αθηνά!!!!!!!
που είσαι εσύ καλέ;
τι κάνουν οι τσούπρες σου;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρινακι μου νομιζω παντα γινεται υπερηχογραφικα ελεγχος της καρδιας του μωρου δε θα ανησυχουσα στη θεση σου!
φλωρουκο χρονια σου πολλα!!!!
επισης γινεται χαμος!το σπιτι τρανταζεται απο τους κεραυνους!ελπιζω να μπορεσουμε να κοιμηθουμε αποψε! Sleep
καληνυχτα!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Ευάκι!

Βρε κορίτσια, πού χάθηκε σήμερα η Κατερίνα;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μαρινακι μου νομιζω παντα γινεται υπερηχογραφικα ελεγχος της καρδιας του μωρου δε θα ανησυχουσα στη θεση σου!
επισης γινεται χαμος!το σπιτι τρανταζεται απο τους κεραυνους!ελπιζω να μπορεσουμε να κοιμηθουμε αποψε! Sleep
καληνυχτα!
επειδη δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι εκανε αυτην την εξετασει!!!απο ειδηκο καρδιολογο εννοω εβριου,οχι στην απλο υπερηχου που ακουμε την καρδεια

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μαρινακι μου νομιζω παντα γινεται υπερηχογραφικα ελεγχος της καρδιας του μωρου δε θα ανησυχουσα στη θεση σου!
καληνυχτα!

thanx and good night!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι μηπως εννοεις την Β επιπεδου?
γιατι πρωτα κανουμε την Βεπιπεδου κα ιαν χρειαστει κανουμε υπερηχο καρδιας- οπως ετυχε στη δικη μου εγκυμοσυνη.

γεια σας κοπελες!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Μαρινακι μηπως εννοεις την Β επιπεδου?
γιατι πρωτα κανουμε την Βεπιπεδου κα ιαν χρειαστει κανουμε υπερηχο καρδιας- οπως ετυχε στη δικη μου εγκυμοσυνη.

γεια σας κοπελες!
μαλλον ναι γιατι μου εχει γραψει ποιες εξετασεις ειναι με ημερομενιες,εχω Α-τεστ ......Βεπιπεδου......ντοπλερ κ καρδεια εβριου απο τον αλλο χρονο,δεν ξερω δηλ αυτην τιν κανεις αν υπαρχει προβλημα ,γτ καπως μου ακουστηκε

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δειξει κατι η β επιπεδου στην καρδουλα τοτε σε στελνει ο γιατρος για υπερηχο καρδιας.
οποτε μην το σκεφτεσαι.εχεις β επιπεδου μπροστα σου να απολαυσεις τον αγορινο σου Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αν δειξει κατι η β επιπεδου στην καρδουλα τοτε σε στελνει ο γιατρος για υπερηχο καρδιας.
οποτε μην το σκεφτεσαι.εχεις β επιπεδου μπροστα σου να απολαυσεις τον αγορινο σου Very Happy
απλα μαλλον δεν καταλαβα καλα γι αυτο με μπερδεψαν ευχαριστωωω

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει πόση ώρα που προσπαθώ να ανοίξω το παλιοσαράβαλο  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 679259 !!κάτι έπαθε το χαζό και είναι λευκή η οθόνη..
και τώρα μόλις το κατάφερα μου το ζητάει ο σύζυγος  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 606100
να του το δώσω μια στο κεφάλι η όχι??
πόσες φορές του είπα να πάει να το δει κάποιος μάστορας..πόσες????
αλλά εγώ τα λέω εγώ τα ακούω  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 311356
έφυγε και η μαμάκα μου σήμερα Crying or Very sad
περιμένω και την περίοδο και έχω νεύρα!πολλά νεύρα!!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Έχει πόση ώρα που προσπαθώ να ανοίξω το παλιοσαράβαλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!κάτι έπαθε το χαζό και είναι λευκή η οθόνη..
και τώρα μόλις το κατάφερα μου το ζητάει ο σύζυγος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλλά εγώ τα λέω εγώ τα ακούω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έλα βρε Σούλα μου που έχεις νεύρα... Αν δε μας το έλεγες δε θα το καταλαβαίναμε με τίποτα... Very Happy Very Happy Very Happy

Σούλα

Σούλα
elena25 έγραψε:
Σούλα έγραψε:Έχει πόση ώρα που προσπαθώ να ανοίξω το παλιοσαράβαλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!κάτι έπαθε το χαζό και είναι λευκή η οθόνη..
και τώρα μόλις το κατάφερα μου το ζητάει ο σύζυγος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλλά εγώ τα λέω εγώ τα ακούω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έλα βρε Σούλα μου που έχεις νεύρα... Αν δε μας το έλεγες δε θα το καταλαβαίναμε με τίποτα... Very Happy Very Happy Very Happy

Smile Shocked Smile

Τον παρατάω τώρα για να μάθει!!
πάω για ξάπλα!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 850933
καληνύχτα σε όλες

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια τι κανετε??πηγα το απογευμα για περπατημα κανα μισαωρο γυρισα σπιτι εκανα δουλειες και ειμαι πτωωωμααααα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 585182  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 585182  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 585182  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 585182

CHRISLA2216

CHRISLA2216
αυτο το ατιμο το σιδερωμα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 517142  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 517142 δεν τελειωνει ποτε....
γι'αυτο παρατησα μερικα καλοκαιρινα ασιδερωτα και θα τα μαζεψω ετσι.. πειραζει?? scratch
χανω εχασα και τις σειρες μου στο ΣΚΑΙ, φτου...

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..

antonia32

antonia32
διδυμομαμα μου μην αγχωνεσαι. το πιο πιθανο ειναι να πετυχες το κοριτσουδι σου και καποια φαση βαθυ υπνου και για αυτο να μην ξυπνησε αμεσως.α φου περασε ολα τα προηγουμενα τεστ ολα θα ειναι οκ. ειμαι σιγουρη σιγουρη σιγουρη. ουτως η αλλως αν ειχε κατι θα παραπονιοταν και το ιδιο το παιδι. μια χαρα ειναι η μικρουλα σου.

http://stardustwork.blogspot.com

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
antonia32 έγραψε:διδυμομαμα μου μην αγχωνεσαι. το πιο πιθανο ειναι ν απετυχες το κοριτσουδι οσυ και καποια φαση βαθυ υπνου και για αυτο να μην ξυπνησε αμεσως.α φου περασε ολα τα προηγουμενα τεστ ολα θα ειναι οκ. ειμαι σιγουρη σιγουρη σιγουρη. ουτως η αλλως αν ειχε κατι θα παραπονιοταν και το ιδιο το παιδι. μια χαρα ειναι η μικρουλα σου.

Αχ Αντωνία μου.Αυτό το παιδάκι θα με σκάσει.Πέφτει συνέχεια και πολλές φορές χτυπάει το κεφαλάκι της.Όλες τις άλλες φορές ήταν όμως πιο απλό το χτύπημα.Σήμερα ήταν βαρβάτο.Έχω φοβηθεί πάρα πολύ και είμαι και χωρίς το σύζυγο να μου δίνει κουράγιο και όπως καταλαβαίνεις τα έχω παίξει.Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσακια,τι κανετε?ολες καλα?χαιρομαι.
μαρινακι,τον πετυχες τον γιο.με το καλο.(πες σε μας τις κοριτσαμανες το μυστικο,να κανουμε αγορι).
βανια περαστικα.
φλωρα χρονια πολλα και απο εδω.
αλικαλι,μυξουλες εχετε και εσεις?και εμεις.

Ναι,Γεωργία μου,μυξούλες πάλι.Περαστικά μας,λοιπόν!!

Ευάκι έγραψε:
asoula@live.com έγραψε:οσο κ να προσπαθεις..αν δεν θελουν να σε δωσουν σημασια δεν σε δινουν παει κ τελειωσε! Rolling Eyes Rolling Eyes

γιατι το λες αυτο κοριτσακι μου?τυχαινει δε γινεται επιτηδες.να ρωτα και την αλικη μεχρι και αβαταρ ειχε βαλει "δε κουνιεμαι απο εδω αν δε παρω απαντηση" και κοντευει να γινει πρωταγωνιστρια!αντε δε θελω μουτρα!
πως σε λενε καταρχας?ασουλα να σε φωναζουμε?εγω ειμαι γ ευα απο θεσσαλονικη,εχω 2 παιδακια,προσπαθουμε για τριτο αλλα οχι και τοσο πολυ οπως φαινεται!και τωρα παω να σωσω τα 2 μου απο πνιγμο γιατι τα κανει μπανιο ο πατερας τους... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εεεεπ!!!!Άκουσα το όνομά μου και ήρθα!!!!χαχαχα!!!!Πως τα λέτε έτσι κυρία Εύα μας...πετυχημένα!!!!
Κορίτσι μου,καλά σου λένε τα κοριτσούδια.Δεν πιστεύω να γίνεται τίποτα επίτηδες.
Ορίστε,εγώ γι'αυτό έβαλα την ξανθομαλλού μου...αλλά και που την έβαλα ...νομίζεις ότι όλες μου απαντάνε??Όχι,βέβαια!!!Αλλά είμαστε τόσες πολλές που καμιά φορά χάνεται η μπάλα...
Απ'την άλλη, όπως είπε και η Τάτι,όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό όλες είναι εδώ!!!
Μην στεναχωριέσαι για τέτοια πράματα..

eiralis έγραψε:Αλικάκι, σε ευχαριστώ!!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από χθες έχω ένα απερίγραπτο άγχος για την βάφτιση..
Για τον καιρό, για τη μικρή, για τον άντρα μου.. για όλα.. Rolling Eyes

Ελπίζω ο μικρός σας πρίγκηπας να είναι καλύτερα.. Περαστικά..  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 417472

Να'σαι καλά και σ'ευχαριστώ πολύ,είναι καλύτερα ο μικρούλης μου!
Το άγχος είναι φυσιολογικο,να ξέρεις,απ'την στιγμή που όλες οι μανούλες θέλουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας.Ότι και να σου λένε οι άλλοι εσύ πάλι θα αγχώνεσαι!
Εγώ θα σου ευχηθώ να πάνε όλα τέλεια και να απολαύσετε το μυστήριο!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:αυτο το ατιμο το σιδερωμα  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 517142  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 11 517142 δεν τελειωνει ποτε....
γι'αυτο παρατησα μερικα καλοκαιρινα ασιδερωτα και θα τα μαζεψω ετσι.. πειραζει?? scratch
χανω εχασα και τις σειρες μου στο ΣΚΑΙ, φτου...

Αφού τα καλοκαιρινά θα τα ξαναπλύνουμε,γιατί να τα σιδερώσουμε???Εγώ ποτέ δεν τα'χω σιδερώσει!Τι βλέπεις στο σκάι??

Maya

Maya
didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..

οταν ημουν μικρη ειχα ανεβει σε ενα σκαμπω και επεσα και ειχα παθει διασειση. Απο την ωρα που επεσα κατω, οταν σηκωθηκα εβλεπα θολα. Εβλεπα νιλσ χολγκερσον θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις φιγουρες. Δεν περασαν ωρες, ΑΜΕΣΩΣ ενιωθα ζαλαδα και θολουρα. Μπηκα νοσοκομειο και εμεινα ενα βραδυ για παρακολουθηση. Την αλλη μερα ημουν περδικι. Στο λεω για να σου πω οτι το πιο πιθανο ειναι αν ειχε κατι να το εδειχνε εκεινη την ωρα και οχι ετεροχρονισμενα. Αλλα επειδη καλυτερα και πιο υπευθυνα να σου πει η παιδιατρος, πιστευω οτι πρεπει να την εχεις υπο παρακολουθηση και αυριο πρωι πρωι να την πας μια βολτα καλου καλου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maya στις Πεμ Οκτ 13, 2011 1:14 pm, 1 φορά

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:
didumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια...Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω.Έπεσε η κόρη μου σήμερα και χτύπησε στο τραπεζάκι το πίσω μέρος του κεφαλιού της.Την παρακολουθούσα όλη μέρα και δεν έκανε τίποτα περίεργο, ούτε αδιαθεσία ένιωσε, ούτε ναυτία, δεν έλεγε πράγματα ασυνάρτητα, μέχρι και τους αριθμούς την έβαλα και μου έλεγε για να είμαι σίγουρη.Τώρα που κοιμάται πήγα και την ξύπνησα να δω αν αντιδράει σωστά αλλά με το ζόρι και πολύ κόπο άνοιξε τα ματάκια της.Της έπλυνα το προσωπο και δεν άνοιγε τα μάτια.Της έλεγα ξύπνα Άννα και μου έλεγε δεν θέλω.Να πω ότι είναι 2,5 ώρες από όταν κοιμήθηκε.Την έβαλα και περπάτησε αλλά πήγαινε πολύ νυσταγμένα.Θα μου πείτε ότι είμαι παράξενη αλλά φοβάμαι για διάσειση.Έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.Να την ξυπνάω.Συνήθως ξεξυπνάει αμέσως και τώρα έχω σκάσει από το φόβο μου..Συγνώμη που σας ζάλισα..

οταν ημουν μικρη ειχα ανεβει σε ενα σκαμπω και ειχα παθει διασειση. Απο την ωρα που επεσα κατω, οταν σηκωθηκα εβλεπα θολα. Εβλεπα νιλσ χολγκερσον θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις φιγουρες. Δεν περασαν ωρες, ΑΜΕΣΩΣ ενιωθα ζαλαδα και θολουρα. Μπηκα νοσοκομειο και εμεινα ενα βραδυ για παρακολουθηση. Την αλλη μερα ημουν περδικι. Στο λεω για να σου πω οτι το πιο πιθανο ειναι αν ειχε κατι να το εδειχνε εκεινη την ωρα και οχι ετεροχρονισμενα. Αλλα επειδη καλυτερα και πιο υπευθυνα να σου πει η παιδιατρος, πιστευω οτι πρεπει να την εχεις υπο παρακολουθηση και αυριο πρωι πρωι να την πας μια βολτα καλου καλου.

Δεν παρουσίασε τίποτα περίεργο όλη μέρα.Ήθελα να την πάω στο γιατρό και έκλαιγε και δεν ήθελε με τίποτα.Λέω κι εγώ πως αφού τα έχουμε ξαναπεράσει, ξέρω τι θα κάνω και πως αντιδράει και η ίδια.Τώρα την ξύπνησα πάλι και την έχω μαζί μου να την βλέπω.Κοιμήθηκε στον καναπέ και μετά θα την πάρω μαζί μου στο κρεβάτι.Αχ να περάσει καλά το βράδυ και πρωί πρωί θα την πάω στην παιδίατρο μας.Πόσο τρομακτικό είναι να νιώθω ανήμπορη αυτήν την ώρα δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά έχεις παιδάκι και με καταλαβαίνεις.Μακάρι να ξημερωθούμε με το καλό Παναγία μου...Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για το ενδιαφέρον σου και σου εύχομαι καλή λευτεριά..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Καληνύχτα Ευάκι!

Βρε κορίτσια, πού χάθηκε σήμερα η Κατερίνα;
ελα ντε?και χθες δεν πρεπει να ηταν μεσα.ηταν η κορη της αρρωστη και μαλλον γι αυτο δεν μπαινει.

Maya

Maya
didumomama έγραψε:
Maya έγραψε:

οταν ημουν μικρη ειχα ανεβει σε ενα σκαμπω και ειχα παθει διασειση. Απο την ωρα που επεσα κατω, οταν σηκωθηκα εβλεπα θολα. Εβλεπα νιλσ χολγκερσον θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις φιγουρες. Δεν περασαν ωρες, ΑΜΕΣΩΣ ενιωθα ζαλαδα και θολουρα. Μπηκα νοσοκομειο και εμεινα ενα βραδυ για παρακολουθηση. Την αλλη μερα ημουν περδικι. Στο λεω για να σου πω οτι το πιο πιθανο ειναι αν ειχε κατι να το εδειχνε εκεινη την ωρα και οχι ετεροχρονισμενα. Αλλα επειδη καλυτερα και πιο υπευθυνα να σου πει η παιδιατρος, πιστευω οτι πρεπει να την εχεις υπο παρακολουθηση και αυριο πρωι πρωι να την πας μια βολτα καλου καλου.

Δεν παρουσίασε τίποτα περίεργο όλη μέρα.Ήθελα να την πάω στο γιατρό και έκλαιγε και δεν ήθελε με τίποτα.Λέω κι εγώ πως αφού τα έχουμε ξαναπεράσει, ξέρω τι θα κάνω και πως αντιδράει και η ίδια.Τώρα την ξύπνησα πάλι και την έχω μαζί μου να την βλέπω.Κοιμήθηκε στον καναπέ και μετά θα την πάρω μαζί μου στο κρεβάτι.Αχ να περάσει καλά το βράδυ και πρωί πρωί θα την πάω στην παιδίατρο μας.Πόσο τρομακτικό είναι να νιώθω ανήμπορη αυτήν την ώρα δεν μπορώ να σου εξηγήσω αλλά έχεις παιδάκι και με καταλαβαίνεις.Μακάρι να ξημερωθούμε με το καλό Παναγία μου...Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για το ενδιαφέρον σου και σου εύχομαι καλή λευτεριά..

σ ευχαριστω!!εγω δε σε καταλαβαινω? μιλαμε για την πιο υστέρω μάνα που υπαρχει κι ας το παίζω κουλ. Κι εγω τωρα καθομαι ξυπνια γιατι μετραω ποσες φορες εβηξε η δικια μου γιατι βηχει σποραδικα κανα μηνα και σκεφτομαι αυριο να την παω για αντιβιωση οσο κι αν ηθελα να το αποφυγω.. πρωτη φορα..! Δεν εισαι ανημπορη! Πιστευω οτι αν το ενστικτο σου ελεγε οτι ειναι κατι σοβαρο θα ενοχλουσες τον παιδιατρο την ιδια στιγμη! Κατα βαθος γνωριζεις οτι ειναι καλα! αλλα εχεις και το σαρακι!!!

και για να καταλαβεις την υστερια μου, σημερα πηγα σε μια φιλη που πουλαει κατι καφεδες απο φυτικο μανιταρι και με εβαλε να πιω, οτι δεν υπαρχει προβλημα στην εγκυμοσυνη κλπ κλπ. Ηπια σαν χαμπατο, η ηλιθια και τωρα με εχει φαει το αγχος και ψαχνω στο γκουγκλ εδω και ωρες να βρω αν προκαλει τερατογεννεση, αποβολη ή οτιδηποτε στα εμβρυα. Μανες ειμαστε, μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε πως νιωθουμε για τα παιδια μας.. και ας μας θεωρουν ολοι ακομα και οι αντρες μας, και οι γονεις μας υπερβολικες. Αν δεν ειμαστε εμεις, ποιος θα ειναι?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διδυμομανούλα, μη φοβάσσαι βρε, θα είχε κάποιο σύμπτωμα, κάτι θα έδειχνε το παιδάκι. Ξέρω, ό,τι και να σου πούμε εμείς, η αγωνία σου δεν φεύγει αλλά όσο μπορείς χαλάρωσε και αύριο πήγαινε όπως είπες στον παιδίατρο και να δεις που δεν θα έχει τίποτα!

Maya, ο καφές από μανιτάρι πώς ήταν; Αυτό το γανόδερμα είναι που ασχολείται η Γιούλη;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις