Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Vivian έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ξιφιας με σως μουσταρδας τελειος!!!!!!!!!!τον καταβροχθησαμε!!!!!!!!!!!
λεω να παω για υπνο σιγα σιγα!!!!!!φιλακια!

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478

ΒΙΒΙΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?

Τι μου ειπες αγαπη μου;; Χιλια συγνωμη αλλα μαλλον δεν το ειδα!

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ 2ο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΚΕΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ Δ Rolling Eyes ΙΟΡΘΩΣΩ.ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ξιφιας με σως μουσταρδας τελειος!!!!!!!!!!τον καταβροχθησαμε!!!!!!!!!!!

μιαμ μιαμ!!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 417472

sasanath έγραψε:Καλησπέρα σε ολες!Αχ σημερα ειδα στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος και ελεγα πως θα αντεξω παλι στα κοντα!Και κουνιοταν το μωρο μεσα μου!Αχχχχ θέλω να αδιαθετήσω αμέσως!!

παμε για το τριτο? χεχεχεχεχε!

Βιβιααααααν κι εγω σε ρωτησα κατι... Crying or Very sad

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχα την πατησες!
το παρτυ ακυρωθηκε!!!!ασε τα νευρα μου και με αυτο..........μου χτυπησε θυροτηλεφωνο στις 5 το απογευμα,5 τζαστ ε για να μου πει "ελπιζω να μη σε ξυπνησα,ηθελα να σου πω οτι εχω τα μικρα αρρωστα και δε θα κανω το παρτυ" εγω εν τω μεταξυ ειχα γυρισει στο σπιτι απο τη δουλεια στις 4 και ειχα πεσει να κοιμηθω γιατι ημουν και νυχτα χθες και ημουν και πτωμα που ημουν ολημερις παρασκευη και σαββατο στο νοσοκομειο με τον μπαμπα.και μου ξυπνησε και τα παιδια.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΣ-ΕΜ-ΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 7?ΣΤΙΣ 8? ΣΤΙΣ 9?????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΩ.................. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
sasanath οποιος κι αν ειναι το ιδιο ειναι ντοντ γουορυ!!!!!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Vivian έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Vivian έγραψε:

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 667478

ΒΙΒΙΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?

Τι μου ειπες αγαπη μου;; Χιλια συγνωμη αλλα μαλλον δεν το ειδα!

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ 2ο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΚΕΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ Δ Rolling Eyes ΙΟΡΘΩΣΩ.ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

Ναι θα το φτιαξω αμεσως!

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα σας πω εντός ολίγων ημερών!!! affraid affraid affraid

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

Αχ τα εχω χασει η γκαστρούλα!!! Τι με ρωτησες ομορφουλα μου;;;

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι μου σε ευχαριστω πάρα πολύ για την βοήθεια!Από την αρχή ανταποκρίθηκες σε οτι σε ρώτησα!Σ ευχαριστω  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 315810  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 315810  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 315810  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 315810

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Vivian έγραψε:

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχα την πατησες!
το παρτυ ακυρωθηκε!!!!ασε τα νευρα μου και με αυτο..........μου χτυπησε θυροτηλεφωνο στις 5 το απογευμα,5 τζαστ ε για να μου πει "ελπιζω να μη σε ξυπνησα,ηθελα να σου πω οτι εχω τα μικρα αρρωστα και δε θα κανω το παρτυ" εγω εν τω μεταξυ ειχα γυρισει στο σπιτι απο τη δουλεια στις 4 και ειχα πεσει να κοιμηθω γιατι ημουν και νυχτα χθες και ημουν και πτωμα που ημουν ολημερις παρασκευη και σαββατο στο νοσοκομειο με τον μπαμπα.και μου ξυπνησε και τα παιδια.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΣ-ΕΜ-ΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 7?ΣΤΙΣ 8? ΣΤΙΣ 9?????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΩ.................. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΜΕΤΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗ!!! Ελα διπλα σε μενα και δεν θα σε ενοχλω καθολου!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε:Ευάκι μου σε ευχαριστω πάρα πολύ για την βοήθεια!Από την αρχή ανταποκρίθηκες σε οτι σε ρώτησα!Σ ευχαριστω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εγω την πεμπτη αν θυμαμαι καλα ειμαι πρωινη αν θες σου παιρνω και νουμερακι απο το πρωι να μην περιμενετε στη σειρα!θα πω στην γραμματεια να μου κρατησει απο τα πρωτα νουμερακια ενα! Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Vivian έγραψε:

χαχαχα την πατησες!

ΜΕΤΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗ!!! Ελα διπλα σε μενα και δεν θα σε ενοχλω καθολου!!!!!

xaxaxaxaxaxax λες??????????? I love you I love you I love you I love you I love you

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 417472

ΣΑΣΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΛΕΣ??

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γίνεται αυτό;;;Αχ τελεια!Κατικάκης Σταυρος είναι το ονομα.Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω!Με εχεις σκλαβώσει...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Αχ τα εχω χασει η γκαστρούλα!!! Τι με ρωτησες ομορφουλα μου;;;

I love you I love you I love you I love you

η παρασταση στο πλανηταριο με τον μικρο πριγκιπα που εβαλες στο ειμαι μαμα μεχρι ποτε ειναι? θελω να παωωωωωω

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 417472

ΣΑΣΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΛΕΣ??

Μινα αν έρθει καλώς να ρθει μιας και θέλω μια κόρη!Εχω πηξει στο σώβρακο!Αλλά μόλις τελείωσα τον θηλασμό και ηθελα να κάνω ενα διαλειμμα!!!Να πάω να δωσω και κανα μαθημα !!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
xaxaxaxaxaxax λες??????????? I love you I love you I love you I love you I love you

Εννοειτε ασε που οταν κανω παρτυ θα στο λεω εδω!!! Ειδες διακριτικοτητα ε;;;

ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 26 417472

Τιποτα καρδια μου!!! Φιλα μου και εσυ αυτην την κουκλα που βλεπω αριστερα και θελω να την δαγκωσω!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

η παρασταση στο πλανηταριο με τον μικρο πριγκιπα που εβαλες στο ειμαι μαμα μεχρι ποτε ειναι? θελω να παωωωωωω

Μεχρι τελος Νοεμβρη αλλα αν δεν σε εχω σει μεχρι τοτε θα ζητησω να σου απαγορευτει η εισοδος!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Μεχρι τελος Νοεμβρη αλλα αν δεν σε εχω σει μεχρι τοτε θα ζητησω να σου απαγορευτει η εισοδος!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ναι θα βρεθουμε αμα θες και απο βδομαδα να συνελθει εντελως η μεγαλη και μεσα!!!! ειναι και οι ιωσεις στη μεση!!!!! Mad

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας αφήνω κοριτσάκια μου!Πρέπει να κάνω και καμμιά δουλειά!Φιλια σε ολες

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτομαι ότι μου έχετε λείψει πολύυυυυυυυυυυυυυ!!! Δεν μπαίνω καθόλου στο φορουμάκι ελλείψει χρόνου :-( Ελπίζω να είστε καλά, γιατί εγώ ταλαιπωρούμαι λίγο από τα ζουζούνια μου, που αρρώστησαν..... Sad

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:Σκέφτομαι ότι μου έχετε λείψει πολύυυυυυυυυυυυυυ!!! Δεν μπαίνω καθόλου στο φορουμάκι ελλείψει χρόνου :-( Ελπίζω να είστε καλά, γιατί εγώ ταλαιπωρούμαι λίγο από τα ζουζούνια μου, που αρρώστησαν..... Sad

κι εσυ μας ελειψες σταχτουπουτα μας! περαστικα στα ζουζουνια!!!!! Smile

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ!σκεφτομαι που να παω το απογευμα τις μικρες που ο καιρος ειναι χαλια!!!!!?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ναι θα βρεθουμε αμα θες και απο βδομαδα να συνελθει εντελως η μεγαλη και μεσα!!!! ειναι και οι ιωσεις στη μεση!!!!! Mad

αααα θα τα παμε το αλλο Σαββατο!εχει πολυ κοσμο? (σφαγη θα γινεται ε? Razz )
Κατερινιω ποτε θα πατε?

athina24 έγραψε:αχ!σκεφτομαι που να παω το απογευμα τις μικρες που ο καιρος ειναι χαλια!!!!!?

βρε καλως την!πηγαινε την αλ΄λη βδομαδα!να σε δουμε.Θα πω κ στη Φλωρα να παμε παρεα.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καλε κανονιζουμε για την αλλη εβδομαδα Λιτσακι!!!!!!κανονισε και με τη Φλωρα και πειτε μου!!!!!!!!
σκεφτομαι και εγω να την παω την Μαρια σε αυτη τη παρασταση!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

αααα θα τα παμε το αλλο Σαββατο!εχει πολυ κοσμο? (σφαγη θα γινεται ε? Razz )
Κατερινιω ποτε θα πατε?

athina24 έγραψε:αχ!σκεφτομαι που να παω το απογευμα τις μικρες που ο καιρος ειναι χαλια!!!!!?

βρε καλως την!πηγαινε την αλ΄λη βδομαδα!να σε δουμε.Θα πω κ στη Φλωρα να παμε παρεα.

εμενα ο αντρας μου ειναι πρωι την επομενη εβδομαδα Crying or Very sad αλλα θα πω στην κουμπαρα μου μηπως παμε παρεα και δουμε και εσας!!! εσεις για κυριακη η σαββατο λετε?

Σούλα

Σούλα
trilly έγραψε:καλημερα σουλα μου! και σε ολα τα κοριτσια!
τι εγινε βρε κοριτσι? ολα καλα? θα πιουμε καφεδακι οταν ανεβω?

Γειά σου Βασιλική!
είμαστε καλά,πολύ γκρίνια όμως Mad
φυσικά και θα πιούμε,μόλις πατήσεις πατρίδα πες!!!!!!!!!!!
tatijana έγραψε:
trilly έγραψε:καλημερα σουλα μου! και σε ολα τα κοριτσια!
τι εγινε βρε κοριτσι? ολα καλα? θα πιουμε καφεδακι οταν ανεβω?

Κι εμενα παρτε με....
Καλημερες..
Σουλα μου σου εστειλα πμ...

Τατιάνα τώρα το είδα Crying or Very sad
αλλά το πμ ακόμη να έρθει!!!!!! Twisted Evil Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις