Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonia32 έγραψε:αχ βρε κατερινα μου παντα γλυκια και παντα να μασ φτιαχνεις τη διαθεση.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472 δε μπορουσες να μενεις πιο κοντα να πινουμε καφεδακι, ειδικα κατι μερες σαν και αυτη που ειναι για σπιτι. και αυτο με τις καταληψεις τι ειναι παλι; εχουν καταληψη και ειτε ειναι τελειως κλειστα οπως τα κεπ στη γειτονια μου (λες κ κανουν καταληψη οι υπολογιστες κ οι καρεκλες)ειτε ειναι μεσα 2 ατομα. την κουκλαρα σου σκεφτομαι που το περιμενε πως και τι.

ελα ντε μενουμε μακρια γμτ και σε συμπαθησα τοσο πολυ σιγουρα θα πιναμε καφεδακι θα παιζανε και τα μικρα μας! Crying or Very sad δεν ξερω εχθες εγινε δικαστηριο για αυτες τις καταληψεις αλλα δεν ακουσα την αποφαση πρεπει να εληξε!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Καλέ γιατί λέτε τόσες κακίες για τον ξιφία; Εγώ μια φορά έφαγα και ήταν μούρλια!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΑΝΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΧΩ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Καλέ γιατί λέτε τόσες κακίες για τον ξιφία; Εγώ μια φορά έφαγα και ήταν μούρλια!

χαχαχαχα ρε ελενα μη τα λες αυτα δημοσιως!σε διαβαζει η κατερινα!!!!!!!!!!χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
εγω τωρα θα τον βαλω στο φουρνο και θα σας πω το απογευμα!!!! Rolling Eyes

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!!!
τελικα αληθευει αυτο που ακουσα για τα δημοσια νοσοκομεια????
ακουσα οτι απο τωρα και στο εξης οι τιμες δωματιων στα δημοσια θα ειναι
900 ευρω για φυσιολογικο τοκετο και 1500 ευρω για καισαρικη,
και φυσικα οι τιμες αυτες ειναι οι κατωτατου - δλδ αν θες 2κλινο ή τελος παντων καλυτερο δωματιο οι τιμες ανεβαινουν.
εχετε ακουσει εσεις κατι γι'αυτο??????

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

χαχαχαχα ρε ελενα μη τα λες αυτα δημοσιως!σε διαβαζει η κατερινα!!!!!!!!!!χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ειπα να μη μιλησω...  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 4872  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 4872

παντως ο ξιφιας ειναι πεντανοστιμος!!!!!! στο φουρνο ε? με ντοματουλα και σκορδακι?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΑΝΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΧΩ..

γεια σου Μινα με την ομορφη μπουμπου!!! μη σκας θα το δει η Βιβιαν και θα το φτιαξει!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
mama katerina έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΑΝΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΧΩ..

γεια σου Μινα με την ομορφη μπουμπου!!! μη σκας θα το δει η Βιβιαν και θα το φτιαξει!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΣΟΥ...ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ Ε?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

Χαχαχαχα! Έχουμε κάνει συμφωνία με την Κατερίνα εμείς, ξέρει αυτή!

blackrose

blackrose
ΚΑΙ ΝΑΙ! Ειμαι τρελη! βλεπω το τικερακι μου και τρελαινομαι! 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! Παναγια μου να μας προσεχεις!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!
Σημερα εκανα πατατες τηγανητες στην actifry με μια κουταλια λαδι και θα φερει ο αντρουλης απτα πεθερικα αρνακι σουβλας.εχουνε αρνακια και εσφαξε ο πεθερος και εψησαν!αυτα τα καλα εχουν τα χωρια! Γιαμιιι!

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose έγραψε:ΚΑΙ ΝΑΙ! Ειμαι τρελη! βλεπω το τικερακι μου και τρελαινομαι! 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! Παναγια μου να μας προσεχεις!
Σημερα εκανα πατατες τηγανητες στην actifry με μια κουταλια λαδι και θα φερει ο αντρουλης απτα πεθερικα αρνακι σουβλας.εχουνε αρνακια και εσφαξε ο πεθερος και εψησαν!αυτα τα καλα εχουν τα χωρια! Γιαμιιι!

αντε βρε καλη εγκυμοσυνη να'χεις και καλη λευτερια κουκλα μου!!!!
αρνακι σουβλας εεεεεεεεεεεε??????????? ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!ΣΛΟΥΡΠ!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:ΚΑΙ ΝΑΙ! Ειμαι τρελη! βλεπω το τικερακι μου και τρελαινομαι! 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! Παναγια μου να μας προσεχεις!
που χαθηκες εσυ κοπελια?ειδες πως περναει ο καιρος?ποτε μας ειπες οτι εκανες το τεστ,ποτε περασαν 10 εβδομαδες,ποτε θα ερθει ο καιρος να γεννησεις,δεν θα το καταλαβεις!πως εισαι,περασαν οι εμετοι?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και μια και λετε για φαγητα παλι εγω εκανα παστιτσιο.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="TΟΥΡΤΙΤΣΑ"]και μια και λετε για φαγητα παλι εγω εκανα παστιτσιο.[/quote

faghta e ?prpei na pao na valo mprizolitses na ginoyn ...kathe mera den xereis ti na ftiaxeis!!!

blackrose

blackrose
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
που χαθηκες εσυ κοπελια?ειδες πως περναει ο καιρος?ποτε μας ειπες οτι εκανες το τεστ,ποτε περασαν 10 εβδομαδες,ποτε θα ερθει ο καιρος να γεννησεις,δεν θα το καταλαβεις!πως εισαι,περασαν οι εμετοι?

Τουρτιτσα μου τι κανεις?εμετους εχω αλλα πιο αραια τωρα παλι καλα! Δν εχω συνδεσ σπιτι κ μπαινω απο το κινητο οσο μπορω να σας διαβασω και να σας γραψω μεχρι να τακτοποιηθω! Αχ ναι περνα ο καιρος και μ αρεσει!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!!!
τελικα αληθευει αυτο που ακουσα για τα δημοσια νοσοκομεια????
ακουσα οτι απο τωρα και στο εξης οι τιμες δωματιων στα δημοσια θα ειναι
900 ευρω για φυσιολογικο τοκετο και 1500 ευρω για καισαρικη,
και φυσικα οι τιμες αυτες ειναι οι κατωτατου - δλδ αν θες 2κλινο ή τελος παντων καλυτερο δωματιο οι τιμες ανεβαινουν.
εχετε ακουσει εσεις κατι γι'αυτο??????
ναι έτσι είναι νοσηλεύτηκα στο δημόσιο κρατικό Νίκαιας στη γυναικολογική κλινική την εβδομάδα που μας πέρασε και είναι τόσο αυτό που δεν ξέρω είναι αν σε καλύπτει το ικα ακόμα και να μην έχει κάλυψει απο το ικα μετά τα παίρνεις πίσω απο το ικα .

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Vivian έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΒΙΑΒ!ΣΟΣ!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΚΕΤΟΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

κοριτσακι μου εσυυυυυυ !!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:και μια και λετε για φαγητα παλι εγω εκανα παστιτσιο.

κι εγω παστιτσιο! ιδου λιγο πριν φαγωθει..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 328109

Vivian έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!

Γεια σου Βιβιανακι μου να σε ρωτησω η παρασταση στο πλανηταριο με τον μικρο πριγκιπα μεχρι ποτε ειναι???

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω μου ειναι δυνατον να μη νιωθεις ολα αυτα που νιωθεις???Ειναι μεγαλειωδες!!!!
Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη κ να το κρατησεις με λαχταραααααα..

Εγω κοριτσια εκανα τσιπουρα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξιφιας με σως μουσταρδας τελειος!!!!!!!!!!τον καταβροχθησαμε!!!!!!!!!!!
λεω να παω για υπνο σιγα σιγα!!!!!!φιλακια!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ξιφιας με σως μουσταρδας τελειος!!!!!!!!!!τον καταβροχθησαμε!!!!!!!!!!!

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ξιφιας με σως μουσταρδας τελειος!!!!!!!!!!τον καταβροχθησαμε!!!!!!!!!!!

Γρηγορασ τρεχα να εισαι φρεσκια για το παρτυ!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 25 667478

ΒΙΒΙΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σε ολες!Αχ σημερα ειδα στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος και ελεγα πως θα αντεξω παλι στα κοντα!Και κουνιοταν το μωρο μεσα μου!Αχχχχ θέλω να αδιαθετήσω αμέσως!!

Βίβιαν εισαι ηρωιδα !!!

Ευάκι την πέμπτη θα πάμε στο 424 για το ποδι του Σταυρου,πρεπει να κλεισουμε ραντεβου με συγκεκριμένο γιατρό ή οποιος τύχει να είναι εκει?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Vivian έγραψε:

ΒΙΒΙΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ?

Τι μου ειπες αγαπη μου;; Χιλια συγνωμη αλλα μαλλον δεν το ειδα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις