801 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 Δευ Οκτ 17, 2011 7:47 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΛΙΓΩΣΕΙ!!
Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
εγώ σοκολατόπιτα!
Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
εγώ σοκολατόπιτα!
elena25 έγραψε:Εντάξει, είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά τώρα πια σιγουρεύτηκα:
Η Κατερίνα με μισεί!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:λοιπον ενταξει ξερω οτι εγινα κουραστικη αλλα εφτιαξα μολις τωρα κεικ και εβαλα και smarties μεσα εκπιζω να βγει καλο!!!
εγώ σοκολατόπιτα!
ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ????
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Εντάξει, είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά τώρα πια σιγουρεύτηκα:
Η Κατερίνα με μισεί!
λοιπον λεγε ποτε θα ερθεις για καφε? για εσενα ειναι πιο ευκολο .. παρε και τον αντρα σου να σε κραξουμε παρεα που δεν εχεις δει αρχοντα! αχαχαχαχα
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Εντάξει, είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά τώρα πια σιγουρεύτηκα:
Η Κατερίνα με μισεί!
λοιπον λεγε ποτε θα ερθεις για καφε? για εσενα ειναι πιο ευκολο .. παρε και τον αντρα σου να σε κραξουμε παρεα που δεν εχεις δει αρχοντα! αχαχαχαχα
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ ΝΑ ΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΟΜΟΥΝ ΑΧ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΑΠΕΣ Κ ΕΡΩΤΕΣ!!!Κ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΕΙΚ Κ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ...
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Εντάξει, είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά τώρα πια σιγουρεύτηκα:
Η Κατερίνα με μισεί!
Όποτε μου πεις έρχομαι! Αρκεί να έχεις φτιάξει κέικ εννοείται, καλά;
mama katerina έγραψε:
εννοειται αυτο!!!!!!!!!!!!!! οποτε θες εσυ εγω εδω ειμαι συνεχειααααα!!!! η αμα κανονισουμε μαμαδοσυναντηση θα φερω κεικ κ εκει!!!!
Vivian έγραψε:Γειααααααα!!!!!!
Lilliput έγραψε:Vivian έγραψε:Γειααααααα!!!!!!
Γειααααααααααα
Vivian έγραψε:
Δεν σου μιλαωωωωωω γιατι εφαγες σοκολατοπιτα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Vivian έγραψε:Γειααααααα!!!!!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Vivian έγραψε:Γειααααααα!!!!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!
koukida έγραψε:τσα!
να μαι κα εγωωωωωωωωωωωωωω
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
εννοειται αυτο!!!!!!!!!!!!!! οποτε θες εσυ εγω εδω ειμαι συνεχειααααα!!!! η αμα κανονισουμε μαμαδοσυναντηση θα φερω κεικ κ εκει!!!!
Επειδή εγώ στι μαμαδοσυναντήσεις δεν μπορώ να έρθω (μιας και δεν είμαι μανούλα ακόμα) φτιάξε εσύ κέικ και σφύρα μου! Θα έρθω τρέχοντας! Χαχαχαχα! Εντάξει;
spapastamou έγραψε:
αυτο να μη το ξαναπεις....φυσικα και μπορεις να πηγαινεις σε οποια μαμαδοσυναντηση θελεις βρε ελενακι....
elena25 έγραψε:spapastamou έγραψε:
αυτο να μη το ξαναπεις....φυσικα και μπορεις να πηγαινεις σε οποια μαμαδοσυναντηση θελεις βρε ελενακι....
Σε ευχαριστώ Σοφία μου, το ξέρω ότι δε θα με διώχνατε και να ερχόμουν! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:Γεια σου Κούκι! Πώς είσαι σήμερα; Ηρέμησες;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης