Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Ευακι συγνωμη κι απο μενα,τοσο καιρο δν εγραψα περαστικα στο πατερα σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χμ χμ χμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω μεχρι το απογευμα αν θα σε συγχωρησω!!!
ευχαριστω!!!!κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις την μικρη σου!!!ωρε 3 γυναικες στο σπιτι σε 10 χρονια ο αντρας σου δε θα προλαβαινει να παιρνει σειρα στο μπανιο!!!!!!!χαχαχαχα

ιιιιιιιιιι περαστικα στον μπαμπα σου κυρια Ευακι!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχει κάποια από εσάς θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής? θέλω να αγοράσω ένα καλό.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διπροσωπεια σε ολο της το μεγαλειο....Α,ρε το ψεμα παει συνεφο!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:Αλικακι εχει λαβη στον πατο η κορδονι κατι τετοιο πατας απο τη μια πλευρα επανω στα πλαγια και τραβας τον πατο προς τα επανω

Σ΄ευχαριστώ,Κατερίνα,θα το προσπαθήσω ξανά το απόγευμα,γιατί είναι στο δωμάτιο του μικρού και τώρα κοιμάται.Για να δούμε...θα σκάσω άμα δεν το κλείσω!!Νομίζω πως κατάλαβα...νομίζω,χιχι!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mama katerina έγραψε:Αλικακι εχει λαβη στον πατο η κορδονι κατι τετοιο πατας απο τη μια πλευρα επανω στα πλαγια και τραβας τον πατο προς τα επανω

Σ΄ευχαριστώ,Κατερίνα,θα το προσπαθήσω ξανά το απόγευμα,γιατί είναι στο δωμάτιο του μικρού και τώρα κοιμάται.Για να δούμε...θα σκάσω άμα δεν το κλείσω!!Νομίζω πως κατάλαβα...νομίζω,χιχι!!!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 37 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Ευακι συγνωμη κι απο μενα,τοσο καιρο δν εγραψα περαστικα στο πατερα σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χμ χμ χμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω μεχρι το απογευμα αν θα σε συγχωρησω!!!
ευχαριστω!!!!κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις την μικρη σου!!!ωρε 3 γυναικες στο σπιτι σε 10 χρονια ο αντρας σου δε θα προλαβαινει να παιρνει σειρα στο μπανιο!!!!!!!χαχαχαχα

ιιιιιιιιιι περαστικα στον μπαμπα σου κυρια Ευακι!!!

θα σου απαντησω κι εσενα το απογευμα!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz

tatijana έγραψε:Διπροσωπεια σε ολο της το μεγαλειο....Α,ρε το ψεμα παει συνεφο!!!!

τατι μου εμενα που με συγχισε ο αντρας μου πριν τον εγραψα και πηρα ενα ποτηρακι και 2 οζες και μια καρφιτσα κι εκανα τα νυχια μου!τον γειωσα κανονικοτατα!τωρα εχω τελεια νυχια και αυτος εχει συγχιστει!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία πατέντα αυτή Ευάκι!

Τατιάνα, don't panic!

Κατερινάκι δε μας είπες τι μαγείρεψες σήμερα;;;;;;;;

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια κοριτσια τι κανετε?χθες κατι πατησε το ατιμο το μικρο μου και δεν μπορουσα να μπω,τα εβαλα και με τον αντρα μου γιατι ελεγα οτι αφησε απληρωτο τον λογαριασμο.μου λειψατε καλε,επαθα στεριτικο.δεν διαβασα τιποτα ακομη,παω να μελετησω.

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!
εγω σκεφτομαι...... οτι ειστε γαιδουρες ολες!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
ενα θεματακι για χρονια πολλα δεν μου ανοιξατε οπως σε αλλες κοπελες.... Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad

υ.γ. εγω ομως εξακολουθω να σας αγαπω και να σας μιλαω..... Laughing Laughing Laughing

Χριστινάκι μου τι γιορτή ήταν χθες???
Shocked Shocked Shocked Shocked

Σούλα

Σούλα
tatijana έγραψε:Διπροσωπεια σε ολο της το μεγαλειο....Α,ρε το ψεμα παει συνεφο!!!!

Καλέ για ποια χτυπάει η καμπάνα??? confused

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι μια πραγματικότητα που όλα τα σημάδια, δείχνουν πως εκεί οδηγούμαστε. Πριν λίγες μέρες "κάποιοι που γνωρίζουν να διαβάζουν τα ... σημάδια", προσπάθησαν να ενημερώσουν τον κόσμο, για να μην βρεθεί απροετοίμαστος... Τα attikanea, ήδη ανηρτησαν το θέμα. Επανερχόμαστε με την ίδια ανάρτηση, για να σας επισημάνουμε την σοβαρότητα του θέματος.
Στην πατρίδα μου τη Ρούμελη, λέμε "κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε".. Υπάρχει όμως και μια ακόμα παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Για να μην αποδειχθούμε.. "μωρές παρθένες" ας είμαστε προετοιμασμένοι.....Έρχονται απίστευτα δύσκολες μέρες... Φροντείστε να κάνετε προμήθειες.

Κι επειδή υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη, ή είναι άνεργοι, σας παρακαλώ, όποιους γνωρίζετε, μην τους αφήσετε στο έλεος του Θεού. Αυτός, μας έχει προ πολλού ξεχάσει...Έρχεται μια περίοδος μηνών, απίστευτα δύσκολη... θα ζήσουμε μέρες Κατοχής του 1940. Τουλαχιστον, να επιβιώσουμε

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες:
Οδηγίες επιβίωσης.

Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….), είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας.
Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το... νερό και τα τρόφιμα.

1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :
Λάδι
Ζάχαρη
Μέλι
Ελιές
Ρύζι
Σιτάρι
Φακές
Ρεβίθια
Φασόλια
Μακαρόνια
Αλεύρι
Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)
Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο)
Καφές
Τσάι
Κονσέρβες κρέατος και ψαριών
Σαλάμι αέρος
Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)
Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……

2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης, προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:

Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας
Παυσίπονα-αναλγητικά
Αντιβιώσεις
Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.)

Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.

3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.

4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…

Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο…

Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:

Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες. Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.). Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους. Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).

Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»). Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ). Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.

Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή. Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών. Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά. Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι). Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π. Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς. Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!

Προμηθευτείτε φυάλες υγραερίου, φακούς, μπαταρίες, σόμπες ξυλινες και ξύλα, λάμπες όπως τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχε φως....και ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟ.

ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ BLOG

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
τατι μου εμενα που με συγχισε ο αντρας μου πριν τον εγραψα και πηρα ενα ποτηρακι και 2 οζες και μια καρφιτσα κι εκανα τα νυχια μου!τον γειωσα κανονικοτατα!τωρα εχω τελεια νυχια και αυτος εχει συγχιστει!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Tι λες τώρα... Έπαθα πλακα! Ευάκι σου πέτυχε;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

ναι παιδι μου τι λεω τοση ωρα?!εγω που δε μπορω να τα βαψω μονοχρωμα εχω τωρα και σχεδιακια!!!!!!!φοβερο!!!!!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
MariaM έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

ναι παιδι μου τι λεω τοση ωρα?!εγω που δε μπορω να τα βαψω μονοχρωμα εχω τωρα και σχεδιακια!!!!!!!φοβερο!!!!!!!!!!

Α... με έκανες και ζήλεψα!! Βρήκα ξανά ενδιαφέρον στο βαμμένο νύχι, χαχα! Και ναι λοιπον θα το κάνω και εγώ! Πρέπει να πάρω μανό πρώτα βέβαια...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

η πεθερουλα??? η ο καλός σου ο αντρουλης???...η καποιος ασχετος?..οποτε και γραψτον!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

η πεθερουλα??? η ο καλός σου ο αντρουλης???...η καποιος ασχετος?..οποτε και γραψτον!!

Και η πεθερούλα να είναι πάλι κάποιος άσχετος είναι οπότε γράφτην και αυτή! Wink

kira

kira

Τατιάνα σε αυτήν την φωτογραφία είναι σαν να βλέπω την Ολίβια ,πριν σκουρύνει το μαλλί!!!Ίδια όμως!!!

Δυστυχώς από υποκρισία και διπροσωπία πάνε πολύ καλά πολλοί άνθρωποι!!!!!

spapastamou

spapastamou
MariaM έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
MariaM έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

Α... με έκανες και ζήλεψα!! Βρήκα ξανά ενδιαφέρον στο βαμμένο νύχι, χαχα! Και ναι λοιπον θα το κάνω και εγώ! Πρέπει να πάρω μανό πρώτα βέβαια...

α,ναι δεν ειναι τελειο...???κι οσο πιο πολλα χρωματα βαζεις τοσο πιο εντυπωσιακο γινεται....ειδικα το καλοκαιρακι με τα εντονα χρωματα.... Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω μωρε....Κουραστηκα....Και δεν εχει σχεση με πεθερες και αντρες και τετοια...

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τωρα εμενα γιατι μου φαινεται δυσκολο ;;;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:καλα τωρα εμενα γιατι μου φαινεται δυσκολο ;;;

το νυχι????ή η πολλαπλη απαντηση????

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
tatijana έγραψε:Τι να πω μωρε....Κουραστηκα....Και δεν εχει σχεση με πεθερες και αντρες και τετοια...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ!!ΧΑ..

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

το νυχι????ή η πολλαπλη απαντηση????

καλα η πολλαπλη απαντηση ειναι ονειρο απατηλο !! αληθεια το νυχι δεν σας φαινεται δυσκολο ;;; και τα μανο δεν πεφτουν στον πατο ;;;

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα

Κ ΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις