Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!
εγω σκεφτομαι...... οτι ειστε γαιδουρες ολες!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
ενα θεματακι για χρονια πολλα δεν μου ανοιξατε οπως σε αλλες κοπελες.... Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad

υ.γ. εγω ομως εξακολουθω να σας αγαπω και να σας μιλαω..... Laughing Laughing Laughing

Χριστινάκι μου τι γιορτή ήταν χθες???
Shocked Shocked Shocked Shocked

Εχει γεννεθλια σημερα Σουλα μου!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:καλα τωρα εμενα γιατι μου φαινεται δυσκολο ;;;

το νυχι????ή η πολλαπλη απαντηση????

καλα η πολλαπλη απαντηση ειναι ονειρο απατηλο !! αληθεια το νυχι δεν σας φαινεται δυσκολο ;;; και τα μανο δεν πεφτουν στον πατο ;;;

οχι καλε οπως το βλεπεις ετσι γινεται!σου λεω πανευκολο!!!!!και σκεψου οτι εγω ποτε δε βαφω τα νυχια μου μου φαινεται πολυ δυσκολο!!!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

καλα η πολλαπλη απαντηση ειναι ονειρο απατηλο !! αληθεια το νυχι δεν σας φαινεται δυσκολο ;;; και τα μανο δεν πεφτουν στον πατο ;;;

οχι καλε οπως το βλεπεις ετσι γινεται!σου λεω πανευκολο!!!!!και σκεψου οτι εγω ποτε δε βαφω τα νυχια μου μου φαινεται πολυ δυσκολο!!!!

δηλ δεν πεφτει καλε στον πατο το χρωμα ;;; στεκεται στην επιφανεια ;;;;

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΜ.ΕΥΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΡΩΜΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΦΕΙΣ ΤΟ ΝΥΧΙ..

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

βλεπω καλα ;; εχει βαλει σελοτειπ η κοπελια στο νυχι ;;;

ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΜ.ΕΥΑΚΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΡΩΜΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΦΕΙΣ ΤΟ ΝΥΧΙ..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamavivo"]Δ

Κι επειδή υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη, ή είναι άνεργοι, σας παρακαλώ, όποιους γνωρίζετε, μην ει...τους αφήσετε στο έλεος του Θεού. Αυτός, μας έχει προ πολλού ξεχάσει
Έρχεται μια περίοδος μηνών, απίστευτα δύσκολη... θα ζήσουμε μέρες Κατοχής του 1940. Τουλαχιστον, να επιβιώσουμε

Συγνωμη κ χωρις παρεξηγηση,αλλα δν πρεπει οσο δυσκολες κι αν ειναι οι καταστασεις,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να χανουμε την πιστη μας κι να λεμε οτι ο Θεος μας ξεχασε.
Επειδη μερικοι ηταν ανικανοι να κρατησουν γερα στη θεση τους κι να κυβερνησουν μια χωρα δν σημαινει οτι μας ξεχασε ο Θεος κι δυστηχως πρεπει πολλοι να πληρωσουν το λαθος λιγων.
Δν πρεπει να χανουμε την πιστη μας κι θα μας δειξει ο Θεος αν μας ξεχασε η οχι.

Χωρις παρεξηγηση ετσι.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="manoula_24xr"]
mamavivo έγραψε:Δ

Κι επειδή υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη, ή είναι άνεργοι, σας παρακαλώ, όποιους γνωρίζετε, μην ει...τους αφήσετε στο έλεος του Θεού. Αυτός, μας έχει προ πολλού ξεχάσει
Έρχεται μια περίοδος μηνών, απίστευτα δύσκολη... θα ζήσουμε μέρες Κατοχής του 1940. Τουλαχιστον, να επιβιώσουμε

Συγνωμη κ χωρις παρεξηγηση,αλλα δν πρεπει οσο δυσκολες κι αν ειναι οι καταστασεις,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να χανουμε την πιστη μας κι να λεμε οτι ο Θεος μας ξεχασε.
Επειδη μερικοι ηταν ανικανοι να κρατησουν γερα στη θεση τους κι να κυβερνησουν μια χωρα δν σημαινει οτι μας ξεχασε ο Θεος κι δυστηχως πρεπει πολλοι να πληρωσουν το λαθος λιγων.

Χωρις παρεξηγηση ετσι.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε παιδια ..... θα μου πειτε για το νυχι ;;;;;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:ρε παιδια ..... θα μου πειτε για το νυχι ;;;;;

Αρχικά, θα χρειαστείτε:
ένα μπολ με νερό το οποίο δεν πρέπει να είναι κρύο αλλά σε θερμοκρασία δωματίου.
βερνίκια νυχιών.
Λάδι ή βαζελίνη.
Ένα ξυλάκι ή οδοντογλυφίδα
Μπατονέτες και ασετόν
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Αρχικά προτείνω να έχετε βάψει τα νύχια σας με ένα χρώμα το οποίο θα έχει στεγνώσει.
Στην συνέχεια περνάτε το δάκτυλό σας εκτός του νυχιού με βαζελίνη ή λάδι για να μπορούν να ξεβαφτούν μετά εύκολα τα υπολείμματα βερνικιού από το δέρμα.
Μέσα στο μπολ με το νερό ρίχνετε σταδιακά και ομοκεντρικά, σταγόνες από βερνίκι, κάνοντας τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε.
Παίρνετε το ξυλάκι και κάνετε σχέδια κινώντας δεξιά ή αριστερά την μάζα βερνικιών που επιπλέουν στο νερό.
Βυθίζετε το δάκτυλό σας μέσα στο μπολ πάνω στο σχέδιο που έχετε δημιουργήσει και το αφήνετε μισό λεπτό,ενώ παράλληλα με το ξυλάκι μαζεύετε γύρω γύρω το περίσσιο βερνίκι από την επιφάνεια του νερού.
Τέλος ,αφού βγάλετε το δάκτυλο από το νερό καθαρίζεται περιμετρικά το βερνίκι με μπατονέτες και ασετόν.
Αν θέλετε να κάνετε την διαδικασία σε όλα τα νύχια,πρέπει να κάνετε ένα κάθε φορά!
Προτείνω να δοκιμάσετε στα ήδη μονόχρωμα βαμμένα νύχια σας ,να κάνετε ένα νύχι Μarble σε κάθε χέρι.
Μην ξεχάσετε στο τέλος να περάσετε στα νύχια top coat.

http://modernastaxtopouta.blogspot.com/2010/12/nail-design-arble-technique.html

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="elena25"]
manoula_24xr έγραψε:
mamavivo έγραψε:Δ

Χωρις παρεξηγηση ετσι.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Smile

chicken

chicken
Σκέφτομαι που στον κόρακα γράφει την ημερομηνία εγγραφής μας στο forum να το δώ να ανταπαντώ όποτε έχω διαφορετική άποψη με μία κοπέλα που πάντα μου θέτει σαν επιχείρημα την παλαιότητητά της.

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκέφτομαι οτι εγώ ακόμη να γίνω πρωταγωνίστρια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad !!!Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!

Καλησπέρα σε όλες!!!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Σκέφτομαι που στον κόρακα γράφει την ημερομηνία εγγραφής μας στο forum να το δώ να ανταπαντώ όποτε έχω διαφορετική άποψη με μία κοπέλα που πάντα μου θέτει σαν επιχείρημα την παλαιότητητά της.
Διαφωνω Razz

chicken

chicken
Nena έγραψε:
chicken έγραψε:Σκέφτομαι που στον κόρακα γράφει την ημερομηνία εγγραφής μας στο forum να το δώ να ανταπαντώ όποτε έχω διαφορετική άποψη με μία κοπέλα που πάντα μου θέτει σαν επιχείρημα την παλαιότητητά της.
Διαφωνω Razz

χαχαχαχαχα
ρε Νένα είσαι Θεά

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήνυμα προς την tattooed snowhite: Στο avatar σου είναι ένα τσόου τσόου;;;;

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:ρε παιδια ..... θα μου πειτε για το νυχι ;;;;;

Αρχικά, θα χρειαστείτε:
ένα μπολ με νερό το οποίο δεν πρέπει να είναι κρύο αλλά σε θερμοκρασία δωματίου.
βερνίκια νυχιών.
Λάδι ή βαζελίνη.
Ένα ξυλάκι ή οδοντογλυφίδα
Μπατονέτες και ασετόν
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Αρχικά προτείνω να έχετε βάψει τα νύχια σας με ένα χρώμα το οποίο θα έχει στεγνώσει.
Στην συνέχεια περνάτε το δάκτυλό σας εκτός του νυχιού με βαζελίνη ή λάδι για να μπορούν να
ξεβαφτούν μετά εύκολα τα υπολείμματα βερνικιού από το δέρμα.
Μέσα στο μπολ με το νερό ρίχνετε σταδιακά και ομοκεντρικά, σταγόνες από βερνίκι, κάνοντας τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε.
Παίρνετε το ξυλάκι και κάνετε σχέδια κινώντας δεξιά ή αριστερά την μάζα βερνικιών που επιπλέουν στο νερό.
Βυθίζετε το δάκτυλό σας μέσα στο μπολ πάνω στο σχέδιο που έχετε δημιουργήσει και το αφήνετε μισό λεπτό,ενώ παράλληλα με το ξυλάκι μαζεύετε γύρω γύρω το περίσσιο βερνίκι από την επιφάνεια του νερού.
Τέλος ,αφού βγάλετε το δάκτυλο από το νερό καθαρίζεται περιμετρικά το βερνίκι με μπατονέτες και ασετόν.
Αν θέλετε να κάνετε την διαδικασία σε όλα τα νύχια,πρέπει να κάνετε ένα κάθε φορά!
Προτείνω να δοκιμάσετε στα ήδη μονόχρωμα βαμμένα νύχια σας ,να κάνετε ένα νύχι Μarble σε κάθε χέρι.
Μην ξεχάσετε στο τέλος να περάσετε στα νύχια top coat.

http://modernastaxtopouta.blogspot.com/2010/12/nail-design-arble-technique.html

σε ευχαριστω πολυ θα το κανω αν και δεν νομιζω πως θα το καταφερω !! θα το προσπαθησω σε χρυσο και μαυρο !!ααααα μετα βαζουμε απανω σκλυρηντικο οπως καθε φορα ε ;;;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

σε ευχαριστω πολυ θα το κανω αν και δεν νομιζω πως θα το καταφερω !! θα το προσπαθησω σε χρυσο και μαυρο !!ααααα μετα βαζουμε απανω σκλυρηντικο οπως καθε φορα ε ;;;

δεν είναι τίποτα, είναι πανεύκολο! θα δεις μόλις το κάνεις! άφησε το να στεγνώσει καλά και μετά βάλε σκληρυντικό!! Smile καλή επιτυχία!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά λυπαμαι πολύ που υπάρχουν κάποια άτομα που νομίζουν οτι είναι "κάποιες"!Τους λειπει όμως κάτι:ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!Ξέρω άτομα με πτυχία απο πανεπηστήμια και άτομα που ζούνε στα βουνά!Κατα την γνώμη μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που ζούνε στα βουνά!Σκεφτόμουν και απορούσα τόσο καιρό γιατί το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα και γιατί άτομα που ήταν ενεργά μέλη την κάναν με ελαφρά!Τώρα κατάλαβα!Πραγματικά λυπάμαι πολύ!Οχι για αυτές τις κάποιες όμως για μένα!Που χαράμησα τον ελευθέρο μου χρόνο σε αυτό το φόρουμ!Εκανα φίλες που είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χαίρομαι πολύ για αυτό και μόνο για αυτό!!!Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να αλλάξει όλο αυτό γιατί στο τέλος θα μείνουν εδώ 3 και ο κούκος και είμαι σίγουρη οτι θα φαγωθούν και με τον κούκο!
Έλεος πια!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Τρι Οκτ 18, 2011 10:18 am, 2 φορές συνολικά

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:

δεν είναι τίποτα, είναι πανεύκολο! θα δεις μόλις το κάνεις! άφησε το να στεγνώσει καλά και μετά βάλε σκληρυντικό!! Smile καλή επιτυχία!

σε ευχαριστω !!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Πραγματικά λυπαμαι πολύ που υπάρχουν κάποια άτομα που νομίζουν οτι είναι "κάποιες"!Τους λειπει όμως κάτι:ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!Ξέρω άτομα με πτυχία απο πανεπηστήμια και άτομα που ζούνε στα βουνά!Κατα την γνώμη μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που ζούνε στα βουνά!Σκεφτόμουν και απορούσα τόσο καιρό γιατί το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα και γιατί άτομα που ήταν ενεργά μέλη την κάναν με ελαφρά!Τώρα κατάλαβα!Πραγματικά λυπάμαι πολύ!Οχι για αυτές τις κάποιες όμως για μένα!Μου χαράμησα τον ελευθέρο μου χρόνο σε αυτό το φόρουμ!Εκανα φίλες που είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χαίρομαι πολύ για αυτό και μόνο για αυτό!!!Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να αλλάξει όλο αυτό γιατί στο τέλος θα μείνουν εδώ 3 και ο κούκος και είμαι σίγουρη οτι θα φαγωθούν και με τον κούκο!
Έλεος πια!!!!

ειχα καιρο να μπω και διαπιστωσα τα ιδια με εσενα !!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Πραγματικά λυπαμαι πολύ που υπάρχουν κάποια άτομα που νομίζουν οτι είναι "κάποιες"!Τους λειπει όμως κάτι:ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!Ξέρω άτομα με πτυχία απο πανεπηστήμια και άτομα που ζούνε στα βουνά!Κατα την γνώμη μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που ζούνε στα βουνά!Σκεφτόμουν και απορούσα τόσο καιρό γιατί το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα και γιατί άτομα που ήταν ενεργά μέλη την κάναν με ελαφρά!Τώρα κατάλαβα!Πραγματικά λυπάμαι πολύ!Οχι για αυτές τις κάποιες όμως για μένα!Που χαράμησα τον ελευθέρο μου χρόνο σε αυτό το φόρουμ!Εκανα φίλες που είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χαίρομαι πολύ για αυτό και μόνο για αυτό!!!Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να αλλάξει όλο αυτό γιατί στο τέλος θα μείνουν εδώ 3 και ο κούκος και είμαι σίγουρη οτι θα φαγωθούν και με τον κούκο!
Έλεος πια!!!!

Να γιασει το στοματακι σου [ή τα δαχτυλα σου]....

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Πραγματικά λυπαμαι πολύ που υπάρχουν κάποια άτομα που νομίζουν οτι είναι "κάποιες"!Τους λειπει όμως κάτι:ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!Ξέρω άτομα με πτυχία απο πανεπηστήμια και άτομα που ζούνε στα βουνά!Κατα την γνώμη μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που ζούνε στα βουνά!Σκεφτόμουν και απορούσα τόσο καιρό γιατί το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα και γιατί άτομα που ήταν ενεργά μέλη την κάναν με ελαφρά!Τώρα κατάλαβα!Πραγματικά λυπάμαι πολύ!Οχι για αυτές τις κάποιες όμως για μένα!Μου χαράμησα τον ελευθέρο μου χρόνο σε αυτό το φόρουμ!Εκανα φίλες που είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χαίρομαι πολύ για αυτό και μόνο για αυτό!!!Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να αλλάξει όλο αυτό γιατί στο τέλος θα μείνουν εδώ 3 και ο κούκος και είμαι σίγουρη οτι θα φαγωθούν και με τον κούκο!
Έλεος πια!!!!

ειχα καιρο να μπω και διαπιστωσα τα ιδια με εσενα !!

Βαρβάρα αν δεν αλλάξει η τακτική του φόρουμ θα δούμε πολλά ακόμη!Και επειδή εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να αναλώνομαι για ανούσια πράγματα νομίζω πως ήρθε και η σειρά μου να αποχωρίσω τελείως!Ηδη εδώ και αρκετό καιρό απαντώ επιλεκτικά!Ελεος όμως!Πραγματικά μου φαίνετε λιγότερο κουραστικό να σκάβω πάρα αυτό!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
natali-maria έγραψε:Πραγματικά λυπαμαι πολύ που υπάρχουν κάποια άτομα που νομίζουν οτι είναι "κάποιες"!Τους λειπει όμως κάτι:ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!Ξέρω άτομα με πτυχία απο πανεπηστήμια και άτομα που ζούνε στα βουνά!Κατα την γνώμη μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που ζούνε στα βουνά!Σκεφτόμουν και απορούσα τόσο καιρό γιατί το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα και γιατί άτομα που ήταν ενεργά μέλη την κάναν με ελαφρά!Τώρα κατάλαβα!Πραγματικά λυπάμαι πολύ!Οχι για αυτές τις κάποιες όμως για μένα!Που χαράμησα τον ελευθέρο μου χρόνο σε αυτό το φόρουμ!Εκανα φίλες που είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεβασμό και χαίρομαι πολύ για αυτό και μόνο για αυτό!!!Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι και να αλλάξει όλο αυτό γιατί στο τέλος θα μείνουν εδώ 3 και ο κούκος και είμαι σίγουρη οτι θα φαγωθούν και με τον κούκο!
Έλεος πια!!!!

Να γιασει το στοματακι σου [ή τα δαχτυλα σου]....

Το στόμα μου να αγιάσει,ας αγιάσουν όμως και τα αυτιά κάποιων μπας και βρούμε σωτηρία!!!!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 379767

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε παιδια τωρα πειτε με χαζη αλλα δεν καταλαβαινω για ποια μιλατε εκτος αν λετε για μενα Shocked
γιατι μιλαμε με γριφους? τι εκανε και ποια? και γιατι εσεις θα πρεπει να ασχολειστε??? σας προσβαλε καποιος? δεν καταλαβαινω.... scratch φυσικο δεν ειναι να υπαρχουν και ατομα που δεν ταιριαζουν με καποια αλλα? γιατι δεν ασχολειστε με αυτα τα ατομα που ΕΣΕΙΣ ταιριαζετε??? με αγαπη τα λεω ετσι?

evvi

evvi
τι εγινε βρε κοριτσια?? θα δειρουμε κανεναν????  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 186566
ξυλο ξυλο!!!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 38 587529

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις