951 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 Τρι Οκτ 18, 2011 10:32 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κορίτσια, αρχίζω και ανησυχώ... Τι έγινε σήμερα και μιλάτε με υπονοούμενα; Για μένα τα λέτε;;; Ελπίζω πως όχι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:ρε παιδια τωρα πειτε με χαζη αλλα δεν καταλαβαινω για ποια μιλατε εκτος αν λετε για μενα
γιατι μιλαμε με γριφους? τι εκανε και ποια? και γιατι εσεις θα πρεπει να ασχολειστε??? σας προσβαλε καποιος? δεν καταλαβαινω.... φυσικο δεν ειναι να υπαρχουν και ατομα που δεν ταιριαζουν με καποια αλλα? γιατι δεν ασχολειστε με αυτα τα ατομα που ΕΣΕΙΣ ταιριαζετε??? με αγαπη τα λεω ετσι?
natali-maria έγραψε:mama katerina έγραψε:ρε παιδια τωρα πειτε με χαζη αλλα δεν καταλαβαινω για ποια μιλατε εκτος αν λετε για μενα
γιατι μιλαμε με γριφους? τι εκανε και ποια? και γιατι εσεις θα πρεπει να ασχολειστε??? σας προσβαλε καποιος? δεν καταλαβαινω.... φυσικο δεν ειναι να υπαρχουν και ατομα που δεν ταιριαζουν με καποια αλλα? γιατι δεν ασχολειστε με αυτα τα ατομα που ΕΣΕΙΣ ταιριαζετε??? με αγαπη τα λεω ετσι?
Κατερινάκι όχι δεν μιλάμε για εσένα!Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της!Και πραγματικά έχω κουραστεί!Και εγώ και πολλές ακόμη!
elena25 έγραψε:Δε μου απαντάτε και ανησυχώ...
Για μένα λέτε;
valerakievelinaki έγραψε:elena25 έγραψε:Δε μου απαντάτε και ανησυχώ...
Για μένα λέτε;
οχι ελενα μου καλη !! για εμενα λενε !
natali-maria έγραψε:Ευάκι μου χαλάστηκες ήδη!Δεν υπάρχει λόγος!!
Μίνα μου όλα καλά!!Φίλησε μου την ζουμπουρλού σου !
elena25 έγραψε:ΟΚ κορίτσια, κατάλαβα...
Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:Ευάκι μου χαλάστηκες ήδη!Δεν υπάρχει λόγος!!
τι καλε για το ορθογραφικο?εγω ειπα μονο πως δεν ειναι σωστο τοσο εντονο υφος για ενα λαθακι!εξαλλου εδω δε βαλαμε κανεναν να κανει την κυρα-δασκαλα ουτε ειμαστε για να προσβαλουμε!δε γιναν μανες μονο οσες εχουν πτυχια-διδακτορικα-phd-μαστερ κτλ
αμα ειναι γι'αυτο συγγνωμη..αλλα θα παρακαλουσα αν κανω ποτε ορθογραφικο λαθος και καποια εχει σκοπο να με διορθωσει να με διορθωσει με πιο ηρεμο τονο γιατι οχι μονο θα με πειραξει αλλα θα την παρει και θα την σηκωσει.....................
valerakievelinaki έγραψε:Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:Ευάκι μου χαλάστηκες ήδη!Δεν υπάρχει λόγος!!
τι καλε για το ορθογραφικο?εγω ειπα μονο πως δεν ειναι σωστο τοσο εντονο υφος για ενα λαθακι!εξαλλου εδω δε βαλαμε κανεναν να κανει την κυρα-δασκαλα ουτε ειμαστε για να προσβαλουμε!δε γιναν μανες μονο οσες εχουν πτυχια-διδακτορικα-phd-μαστερ κτλ
αμα ειναι γι'αυτο συγγνωμη..αλλα θα παρακαλουσα αν κανω ποτε ορθογραφικο λαθος και καποια εχει σκοπο να με διορθωσει να με διορθωσει με πιο ηρεμο τονο γιατι οχι μονο θα με πειραξει αλλα θα την παρει και θα την σηκωσει.....................
εσυ το συγνωμη το εγραψες σωστα;;;;
Ευάκι έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:Ευάκι έγραψε:natali-maria έγραψε:Ευάκι μου χαλάστηκες ήδη!Δεν υπάρχει λόγος!!
εσυ το συγνωμη το εγραψες σωστα;;;;
βεβαιως... ειναι απο το συν+γνωμη,οπου το "ν" μετατρεπεται σε γ αφωνο και δε χανεται....οπως στο συν+περασμα γραφεις και διαβαζεις συΜπερασμα...
mama katerina έγραψε:ρε παιδια τωρα πειτε με χαζη αλλα δεν καταλαβαινω για ποια μιλατε εκτος αν λετε για μενα
natali-maria έγραψε:καλησπέρα Φλωρεντία!Πως είσαι ?
natali-maria έγραψε:Εύη μου καλησπέρα!Τώρα είδα το μήνυμα σου !Όλα καλά !
Ευάκι για αυτό και για πολλά άλλα... !
Και η συγνώμη γράφετε έτσι:συΓΝωμη!Με ένα Γ!Αλλιώς διαβάζετε ΣυΓ(Κ)νωμη και είναι λάθος!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Τρι Οκτ 18, 2011 11:18 am, 1 φορά
natali-maria έγραψε:Εύη μου καλησπέρα!Τώρα είδα το μήνυμα σου !Όλα καλά !
Και η συγνώμη γράφετε έτσι:συΓΝωμη!Με ένα Γ!Αλλιώς διαβάζετε ΣυΓ(Κ)νωμη και είναι λάθος!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Οκτ 18, 2011 11:16 am, 1 φορά
florentiab έγραψε:natali-maria έγραψε:καλησπέρα Φλωρεντία!Πως είσαι ?
μόλις τσάκισα κι ένα πιτόγυρο
εσένα ποιος σε πείραξε;
mama katerina έγραψε:natali-maria έγραψε:Εύη μου καλησπέρα!Τώρα είδα το μήνυμα σου !Όλα καλά !
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
συγ- καηκα μεχρι να το καταλαβω!! αχαχαχαχαχχααχχα μαρηηηη καλο αυτο που ειπα εεεε? χαχαχαχχαχαχα
πλακα πλακα συμφωνω με το Ευακι για τα ορθογραφικα! υπαρχει κι ωραιος τροπος βρε αδερφε!
που εισαι Φλωρανς? εγω τα λεω να μην χαλανε την ψυχουλα τους!!!!!
εσένα ποιος σε πείραξε;
εσένα ποιος σε πείραξε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης