Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσιααααα!!μαμαματινα περαστικα στα παιδακια σου....εγω ξυπνησα σημερα πολυ χαλια ποναει ο λαιμος,βηχας μπουκομα,κ η μυτη μου χαλιααα,τα αυτια μου με τρωνεεεεεεε βοηθειααα

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
elena25 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ελενα τι εγινε ο παππους σου?χειρουργηθηκε?

Άσε Εύα γιατί τα έχω πάρει πολύ με αυτή την ιστορία! Τελικά δε θα γίνει χειρουργείο! Είναι η δεύτερη φορά που τον ταλαιπωρούν έτσι τον καημένο! Ο παππούς μου, έχει πολλά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να χειρουργηθεί (ανεπάρκεια καρδιάς, σάκχαρο), αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο της Άρτας ενώ τα ξέρουν όλα αυτά γιατί έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές εκεί, είπαν να το ψάξουν πάλι! Ίσως όμως περίμεναν το φακελάκι τους μέχρι τελευταία στιγμή!

Συγνώμη που μιλάω έτσι, εσύ νομίζω γιατρός είσαι, σωστά; Δε μιλάω για όλους τους γιατρούς, μόνο για τους συγκεκριμένους που τους έχω ζήσει!

αυτο εγω δε το εχω δει τουλαχιστον σε εμας!συζητα ο αναισθησιολογος με τους συγγενεις και τους εξηγει ολες τι πιθανες επιπλοκες και υπογραφουν οτι ενημερωθηκαν.στην τελικη ας του κανουν επισκληριδιο αναισθησια,δεν ειναι πανω απο μιαμιση ωρα χειρουργειο το σπασμενο ισχυο.δε μπορειτε να πιεσετε για επισκληριδιο?

tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

καλημερα κι απο εμενα!τι κανετε?μηπως εννοει οτι θα κλεισουν τα πολυιατρεια του ικα και οχι το ταμειο ολοκληρο?
εγω παω να κανω καμια δουλιτσα,βγηκε ο μπαμπας μου σημερα απο το νοσοκομειο κι ετρεχα μεχρι τωρα!
φιλακια!

Ευακι σιδερενιος ο μπαμπακας σου!!!!!

σιδερενιος ειναι καλε!μια πλακα και 6 βιδες εχει μεσα στο χερι του!!!χαχαχαχα ευχαριστουμε!!!!!!!!

elena25 έγραψε:

Ευάκι είμαι γαϊδούρα! Περαστικά στον μπαμπάκα σου!

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!

marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!στην εγκυμοσηνη σας εχει τυχει να σας πουν ξερω εγω οτι το μωρο εχει μεγαλυτερο κεφαλακι.εμενα προχθες μου ειπαν οτι εχει μεγαλο το κεφαλακι του απο το κανονικο πφ θα σκασω ,δηλ θα γεννηθει με μεγαλο κεφαλη!!!! Sad

εγω παλι εσκασα γιατι γεννηθηκε με μικρο και ειναι μικροκεφαλη!δωστε καλε λιγο και σε εμας καλη κυρια!!!!!!!! Razz
ηρεμησε οι υπερηχοι εχουν αποκλεισεις!ασε που μπορει το μωρο σου να ειναι 1-2 βδομαδες μεγαλυτερο,που ξερεις ποτε εγινε η συλληψη? Wink

ε μα πιαααααααααα !!! δεν θα μπορεσω να μαθω πως γινεται αυτο να απαντας σε ολα αυτα τα κειμεναααααααα!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λετε εγω φοβαμαι μν μου βγει ο μπομπηρας με ενα μεγαλοοοοοοοοο κεφαλι!!τοσο καιρο η παλια γιατρος δεν μου το ειχε πει κ οτα πηγα σε νεα μου το ειπε...

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπέλιες Very Happy Very Happy !!Τι κάνετε Very Happy Very Happy ?

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλιες Very Happy Very Happy !!Τι κάνετε Very Happy Very Happy ?

που χαθηκες ;;;;

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κι απο μενα!!
εγω σκεφτομαι...... οτι ειστε γαιδουρες ολες!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
ενα θεματακι για χρονια πολλα δεν μου ανοιξατε οπως σε αλλες κοπελες.... Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad

υ.γ. εγω ομως εξακολουθω να σας αγαπω και να σας μιλαω..... Laughing Laughing Laughing

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια και από μένα!!!!!!!
Αααααχ,χτες ξύπνησε το ζουζούνι με πρισμένο το ματάκι...για την ακρίβεια,το σημείο πάνω από το μάτι και κάτω από το φρύδι.
Είχε κλείσει τόσο πολύ το ματάκι του απ'το πρίξιμο που μόλις το είδα τρόμαξα κι έβαλα τα κλάμματα( δυνατός χαρακτήρας!).
Τον πήγα στον γιατρό και ήταν από κουνούπι!!!!!!!!!!!
Του έδωσα αντιβίωση και το απόγευμα είχε ξεπριστεί,ευτυχώς!!
Και κάτι άλλο...προσπαθώ,βρε κορίτσια,να κλείσω το πάρκο και δεν κλείνει με τίποτα.Χέλπ!!!!!
Αν βρω θα βάλω ποιό είναι.
Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

αχ αυτα τα κουνουπια!!!! περαστικα σας Αλικακι μου και σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα! εμενα δεν κοιμηθηκε το βραδυ η μικρη ειχε το εμβολιο τα δοντια και ηταν ΚΑΙ μπουκωμενη ετσι θα μας παει ο χειμωνας δεν θα σταματησουμε να λεμε περαστικα η μια στην αλλη Crying or Very sad

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ Κ ΕΜΑΣ Κ ΠΙΝΑΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Razz .ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

νομιζω οταν το ανοιγεις πατας τις 2 ακρες απο πλαγια και σπρωχνεις κατω τον πατο και οταν το κλεινεις παλι πατας τις 2 ακρες πλαγια και σπρωχνεις προς τα πανω τον πατο...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!! Smile

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
elena25 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ελενα τι εγινε ο παππους σου?χειρουργηθηκε?

Άσε Εύα γιατί τα έχω πάρει πολύ με αυτή την ιστορία! Τελικά δε θα γίνει χειρουργείο! Είναι η δεύτερη φορά που τον ταλαιπωρούν έτσι τον καημένο! Ο παππούς μου, έχει πολλά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να χειρουργηθεί (ανεπάρκεια καρδιάς, σάκχαρο), αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο της Άρτας ενώ τα ξέρουν όλα αυτά γιατί έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές εκεί, είπαν να το ψάξουν πάλι! Ίσως όμως περίμεναν το φακελάκι τους μέχρι τελευταία στιγμή!

Συγνώμη που μιλάω έτσι, εσύ νομίζω γιατρός είσαι, σωστά; Δε μιλάω για όλους τους γιατρούς, μόνο για τους συγκεκριμένους που τους έχω ζήσει!

αυτο εγω δε το εχω δει τουλαχιστον σε εμας!συζητα ο αναισθησιολογος με τους συγγενεις και τους εξηγει ολες τι πιθανες επιπλοκες και υπογραφουν οτι ενημερωθηκαν.στην τελικη ας του κανουν επισκληριδιο αναισθησια,δεν ειναι πανω απο μιαμιση ωρα χειρουργειο το σπασμενο ισχυο.δε μπορειτε να πιεσετε για επισκληριδιο?

tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

καλημερα κι απο εμενα!τι κανετε?μηπως εννοει οτι θα κλεισουν τα πολυιατρεια του ικα και οχι το ταμειο ολοκληρο?
εγω παω να κανω καμια δουλιτσα,βγηκε ο μπαμπας μου σημερα απο το νοσοκομειο κι ετρεχα μεχρι τωρα!
φιλακια!

Ευακι σιδερενιος ο μπαμπακας σου!!!!!

σιδερενιος ειναι καλε!μια πλακα και 6 βιδες εχει μεσα στο χερι του!!!χαχαχαχα ευχαριστουμε!!!!!!!!

elena25 έγραψε:

Ευάκι είμαι γαϊδούρα! Περαστικά στον μπαμπάκα σου!

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!

marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!στην εγκυμοσηνη σας εχει τυχει να σας πουν ξερω εγω οτι το μωρο εχει μεγαλυτερο κεφαλακι.εμενα προχθες μου ειπαν οτι εχει μεγαλο το κεφαλακι του απο το κανονικο πφ θα σκασω ,δηλ θα γεννηθει με μεγαλο κεφαλη!!!! Sad

εγω παλι εσκασα γιατι γεννηθηκε με μικρο και ειναι μικροκεφαλη!δωστε καλε λιγο και σε εμας καλη κυρια!!!!!!!! Razz
ηρεμησε οι υπερηχοι εχουν αποκλεισεις!ασε που μπορει το μωρο σου να ειναι 1-2 βδομαδες μεγαλυτερο,που ξερεις ποτε εγινε η συλληψη? Wink

ε μα πιαααααααααα !!! δεν θα μπορεσω να μαθω πως γινεται αυτο να απαντας σε ολα αυτα τα κειμεναααααααα!!!!

αντι να πατησεις quote στην απαντηση που θες να σχολιασεις πατας citation multiple σε ολες τις απαντησεις που σε ενδιαφερουν και μετα στην απαντηση αναμεσα στα quote πετας την απαντησουλα σου και βου α λα!!!!!!!!!!!
υγ απ'ολα οσα ειπα εσενα αυτο σε εντυπωσιασε?!?!?!?! scratch

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε?
Εγω ακομα καλημερα λεω γιατι σηκωθηκα στις 11και.Το βραδυ δν κοιμηθηκα καλα γτ επιασε τρομερο κρυο,κι ειχα κατω μονο το λεπτο παπλωματακι στυλ κουβερλι,κι οι κουβερτες κι το πουπουλενιο παπλωμα ηταν στη ντουλαπα ψηλα κ η γκαστρουλα δν μπορουσα να τα πιασω,ελειπε κ ο συζηγος υπηρεσια!!Κι απο τις 2μιση στριφογυριζα μπας κ ζεσταθω αλλα ματαια.Τελικα μολις εφυγε η μικρη στις 8κ15κοιμηθηκα γτ δν κρατιομουνα,ειναι κ η υπνηλια της εγκυμοσυνης,τωρα φτιαχνω μακαρονια με κιμα,κι συμμαζευω λιγο το σπιτι.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι συγνωμη κι απο μενα,τοσο καιρο δν εγραψα περαστικα στο πατερα σου!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 667478  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 667478

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Ευακι συγνωμη κι απο μενα,τοσο καιρο δν εγραψα περαστικα στο πατερα σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χμ χμ χμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω μεχρι το απογευμα αν θα σε συγχωρησω!!!
ευχαριστω!!!!κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις την μικρη σου!!!ωρε 3 γυναικες στο σπιτι σε 10 χρονια ο αντρας σου δε θα προλαβαινει να παιρνει σειρα στο μπανιο!!!!!!!χαχαχαχα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περασα ενα δραματικο πρωινο! Ο Κωνσταντινουλης μου απο τις 9 και μιση που ξυπνησε εκλαιγε ασταματητα!!! Δεν το εχει ξανακανει ποτε! Ηθελε μονο αγκαλια με μενα και κλααααααμμα!!!

Αφου γυρισα τον αντρα μου απο την δουλεια! Αλλα ουτε σε αυτον πηγαινε.. Μετα απο αναφιλητα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!

Ευτυχως μολις ξυπνησε τον πηρε αμεσως ο Κωστας και τον πηγε να παρουν παιχνιδια!

Ειμαι να σκασω! Τι επαθε το παιδακι μου ρε κοριτσια;;

Αφηστε που 2 βδομαδες τωρα εχει ξεχασειτ ι θα πει φαει! Τρωει φρουτα , γιαουρτι και πολυυυυ γαλα τιποτα αλλο!

Ο γιατρος την προηγουμενη δευταρα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα απο βαρος να μην τον πιεζω!

Ουυυυυφ!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787

(σορυ που σας ζαλισα)

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα ειδε κανενα ονειρο βρε!!!! και που εισαι βρε βιβιαν σε θελω !!! θα σε παρω τηλ το απογεματακι οκ ;;;

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβιανακι μου μηπως ειδε κανενα κακο ονειρακι και δεν το θυμοτανε και απλα του εμεινε ο φοβος?

οσο για το φαι μπορει να παιζει ρολο και η αλλαγη του καιρου, εφοσον ο γιατρος το βρισκει οκ , μη μου συγχιζεσαι! γιογκα ειπαμε γιογκα! Razz Razz

με το νινι πως τα πας? εχουμε και την ιδια πητ, ειπατε τιποτα για τον τοκετο με τον ντοκτορ?

φιλακιαααα και καλημερα σε ολες τις τσουπρες!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:θα ειδε κανενα ονειρο βρε!!!! και που εισαι βρε βιβιαν σε θελω !!! θα σε παρω τηλ το απογεματακι οκ ;;;

Ναι Βαρβαρουλα μου! Παρε με!

tattooed_snowhite έγραψε:Βιβιανακι μου μηπως ειδε κανενα κακο ονειρακι και δεν το θυμοτανε και απλα του εμεινε ο φοβος?

οσο για το φαι μπορει να παιζει ρολο και η αλλαγη του καιρου, εφοσον ο γιατρος το βρισκει οκ , μη μου συγχιζεσαι! γιογκα ειπαμε γιογκα! Razz Razz

με το νινι πως τα πας? εχουμε και την ιδια πητ, ειπατε τιποτα για τον τοκετο με τον ντοκτορ?

φιλακιαααα και καλημερα σε ολες τις τσουπρες!

Καλημερα χιονατουλα μου γλυκεια! Μπορει να ηταν ονειρο ναι αλλα ουφ εσκασα που τον ειδα ετσι!

Εγω θα κανω καισαρικη οποτε ειναι κλεισμενο το ραντεβουδακι χιχι!!

Θα παω αυριο στον γιατρο και θα σου πω λεπτομεριες!! I love you I love you

892 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 Empty kalhmera Τρι Οκτ 18, 2011 3:21 am

renia3581

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhmera koritsiaoti eimai poly xaroymenh poy exo to moro moy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχχχχ με εφαγες στη στροφη! θα περιμενω νεα σου!
και γω μεθαυριο θα παω! φιλακιααα

βαρβαρουλα μου καλημερουδια και φιλακια στις κορακλες!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 328109  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 328109

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Ευακι συγνωμη κι απο μενα,τοσο καιρο δν εγραψα περαστικα στο πατερα σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χμ χμ χμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω μεχρι το απογευμα αν θα σε συγχωρησω!!!
ευχαριστω!!!!κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις την μικρη σου!!!ωρε 3 γυναικες στο σπιτι σε 10 χρονια ο αντρας σου δε θα προλαβαινει να παιρνει σειρα στο μπανιο!!!!!!!χαχαχαχα

Α καλα εισαι.Ειδικα αμα παρει κ η 2ρη απο την πρωτη,που παιρνει κ περιοδικο κ το ξεφυλλιζει κι κανει 3 ωρες να τα κανει 3 μπανια θα θελουμε.
Ο αντρας μου ειπε στα γενεθλια θα ζηταει μονο σερβιετες κ κουπονια για σερβιετες χαχαχαχα

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αυτο εγω δε το εχω δει τουλαχιστον σε εμας!συζητα ο αναισθησιολογος με τους συγγενεις και τους εξηγει ολες τι πιθανες επιπλοκες και υπογραφουν οτι ενημερωθηκαν.στην τελικη ας του κανουν επισκληριδιο αναισθησια,δεν ειναι πανω απο μιαμιση ωρα χειρουργειο το σπασμενο ισχυο.δε μπορειτε να πιεσετε για επισκληριδιο?

Επισκληρίδιο θα έκανε ούτως ή άλλως, δεν το συζητούσαν καν για ολική νάρκωση. Απλά ο παππούς μου λόγω των προβλημάτων του και κυρίως του σακχάρου θα κινδύνευε πολύ. Αυτά όλα τα ξέραμε, αλλά όλοι μας διαβεβαίωναν πως δεν θα υπήρχε κανένας κίνδυνος. Και τελευταία στιγμή του είπανε πως το ξανασκέφτηκαν και δεν μπορεί να κάνει εγχείριση γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν πως είναι πολύ επικίνδυνο!

Εγώ να σου πω την αλήθεια από την αρχή δεν ήθελα να κάνει εγχείριση, προτιμούσα τις 5 εβδομάδες ακινησία που ήταν η εναλλακτική λύση γιατί φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει στο χειρουργείο. Όλοι όμως οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα! Και αφού τον ταλαιπώρησαν με άπειρες εξετάσεις του είπαν συγνώμη αλλά δε γίνεται!

Τέλοσπάντων, ας γίνει καλά και όλα τα άλλα περαστικά θα είναι!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Εγω θα κανω καισαρικη οποτε ειναι κλεισμενο το ραντεβουδακι χιχι!!

γιατι θα κανεις καισαρικη καλε????

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Περασα ενα δραματικο πρωινο! Ο Κωνσταντινουλης μου απο τις 9 και μιση που ξυπνησε εκλαιγε ασταματητα!!! Δεν το εχει ξανακανει ποτε! Ηθελε μονο αγκαλια με μενα και κλααααααμμα!!!

Αφου γυρισα τον αντρα μου απο την δουλεια! Αλλα ουτε σε αυτον πηγαινε.. Μετα απο αναφιλητα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!

Ευτυχως μολις ξυπνησε τον πηρε αμεσως ο Κωστας και τον πηγε να παρουν παιχνιδια!

Αφηστε που 2 βδομαδες τωρα εχει ξεχασειτ ι θα πει φαει! Τρωει φρουτα , γιαουρτι και πολυυυυ γαλα τιποτα αλλο!

Ο γιατρος την προηγουμενη δευταρα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα απο βαρος να μην τον πιεζω!

Ουυυυυφ!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 534787

(σορυ που σας ζαλισα)

μηπως βγαζει τα υπολοιπα δοντακια και γιαυτο δεν θελει να φαει???

αχ το πουλακι μου το καλο! να μου τον φιλησεις!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Vivian έγραψε:Περασα ενα δραματικο πρωινο! Ο Κωνσταντινουλης μου απο τις 9 και μιση που ξυπνησε εκλαιγε ασταματητα!!! Δεν το εχει ξανακανει ποτε! Ηθελε μονο αγκαλια με μενα και κλααααααμμα!!!

(σορυ που σας ζαλισα)

μηπως βγαζει τα υπολοιπα δοντακια και γιαυτο δεν θελει να φαει???

αχ το πουλακι μου το καλο! να μου τον φιλησεις!!!!!!!!

αυτο σκεφτηκα κ εγω,τα δοντια του θα ειναι Βιβιανακι!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:
αλικακι έγραψε:
mamamatina έγραψε:Αλικάκι, αν είναι από αυτά τα σπαστά πρέπει πρώτα να σηκώσεις τον πάτο του πάρκου και μετά να κλείσεις τις τέσσερεις πλευρές. Αλλιώς δεν κλείνουν.

Σ'ευχαριστώ,Ματίνα!
Δηλαδή,το γυρνάω ανάποδα,σπρώχνω τον πάτο και μετά το ξαναγυρνάω κανονικά και σπρώχνω τις πλευρές????  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 36 911307

Τώρα ξαναέκατσα στο pc και το είδα. Από πάνω δεν έχει κανένα κορδονάκι να το τραβάς? Για να μην το γυρίσεις ανάποδα ενοώ. Το δικό μας έχει.

Κορδονάκι??Νομίζω κάτι έχει..το γύρισα,πάντως ανάποδα...τράβα,τράβα...τίποτα δεν κατάφερα,πάλι!

mamamatina έγραψε:Εχθές πήγαμε παιδίατρο. Ο Γιάννης οτίτιδα και από τα δύο αυτιά και η Μαρία βρογχιολίτιδα! Αμάν πια με αυτές τις ιώσεις, με αυτές τις μύξες και με όλα γενικώς. Δεν είμαι καλά! Λες και μου αρρωσταίνουν πρώτη φορά κάνω...

Περαστικά σας!!!

mama katerina έγραψε:
mama rias έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια και από μένα!!!!!!!
Αααααχ,χτες ξύπνησε το ζουζούνι με πρισμένο το ματάκι...για την ακρίβεια,το σημείο πάνω από το μάτι και κάτω από το φρύδι.
Είχε κλείσει τόσο πολύ το ματάκι του απ'το πρίξιμο που μόλις το είδα τρόμαξα κι έβαλα τα κλάμματα( δυνατός χαρακτήρας!).
Τον πήγα στον γιατρό και ήταν από κουνούπι!!!!!!!!!!!
Του έδωσα αντιβίωση και το απόγευμα είχε ξεπριστεί,ευτυχώς!!
Και κάτι άλλο...προσπαθώ,βρε κορίτσια,να κλείσω το πάρκο και δεν κλείνει με τίποτα.Χέλπ!!!!!
Αν βρω θα βάλω ποιό είναι.
Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

αχ αυτα τα κουνουπια!!!! περαστικα σας Αλικακι μου και σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα! εμενα δεν κοιμηθηκε το βραδυ η μικρη ειχε το εμβολιο τα δοντια και ηταν ΚΑΙ μπουκωμενη ετσι θα μας παει ο χειμωνας δεν θα σταματησουμε να λεμε περαστικα η μια στην αλλη Crying or Very sad

Σ'ευχαριστώ,Κατερίνα μου,περαστικά και σε εσάς!!Όλα μαζί το κοριτσάκι σου,ε??Πω,πω,το κημενούλι.
Και γω αυτό πιστεύω,έτσι θα μας πάει ο χειμώνας.
Έλεος!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ Κ ΕΜΑΣ Κ ΠΙΝΑΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Razz .ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

νομιζω οταν το ανοιγεις πατας τις 2 ακρες απο πλαγια και σπρωχνεις κατω τον πατο και οταν το κλεινεις παλι πατας τις 2 ακρες πλαγια και σπρωχνεις προς τα πανω τον πατο...

Τα νεύρα μου!!!!Δεν κλείνει,βρε κορίτσια.Προς τα πάνω τον πάτο,πως??Πρέπει να το σηκώσει κάποιος στα χέρια και ο άλλος να πιέζει τον πάτο???χαχαχαχα!!Ε,ρε,τι πάθαμε με το πάρκο!!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!! Smile

renia3581 έγραψε:kalhmera koritsiaoti eimai poly xaroymenh poy exo to moro moy

Μπράβο!!!Τώρα γέννησες???Να σου ζήσει!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικακι εχει λαβη στον πατο η κορδονι κατι τετοιο πατας απο τη μια πλευρα επανω στα πλαγια και τραβας τον πατο προς τα επανω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις