Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ 4.45 ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑΘΗΛΑΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 438696 Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααα !!! εχω φτιαξει εναν υπεροχο ζεστο καφε και ειμαι στον καναπε με πολυ χαλαρωτηταααααααα !!! εχει βγαλει λιγο ηλιακο εξω νομιζω δεν θα κανει πολυ κρυο σημερα , εννοω οσο χτες και προχτες !!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!

ΟΚ,σ'ευχαριστώ!!Θα το παλέψω μόλις ξυπνήσει ο μικρός και το μεσημεράκι θα σε περιμένω!!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ 4.45 ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑΘΗΛΑΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 438696 Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

Δεν είσαι κακούργα,καλέ!!!Μην ακούω τέτοια,χαχα!!!
Και γω έτσι έκανα.
Άτιμη κούραση τι μας κάνεις!!
Φιλιά στην μπουμπού σου!!!!

valerakievelinaki έγραψε:καλημεραααααααααααα !!! εχω φτιαξει εναν υπεροχο ζεστο καφε και ειμαι στον καναπε με πολυ χαλαρωτηταααααααα !!! εχει βγαλει λιγο ηλιακο εξω νομιζω δεν θα κανει πολυ κρυο σημερα , εννοω οσο χτες και προχτες !!

Και εγώ έτσι λέω...εντωμεταξύ,είδα λίγο ήλιο και χάρηκα!!!Πάω να βάλω πλυντήριο!!!!Μαζόχα.....

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω την αληθεια ρε παιδια μου αρεσει ο χειμωνας , ας βρεχει αλλα μην εχει αυτο το γκρι στον ουρανο !! δεν το μπορω καθολου !

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:να πω την αληθεια ρε παιδια μου αρεσει ο χειμωνας , ας βρεχει αλλα μην εχει αυτο το γκρι στον ουρανο !! δεν το μπορω καθολου !

Συμφωνώ!!!Εμένα ξέρεις πότε μ'αρέσει η μουντίλα???Απ'το μεσημέρι και μετά που έχω τελειώσει με δουλειές και βόλτες και είναι ώρα για χουζούρι και το απόγευμα ώρα για παιχνίδι με το ζουζούνι μου!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
valerakievelinaki έγραψε:να πω την αληθεια ρε παιδια μου αρεσει ο χειμωνας , ας βρεχει αλλα μην εχει αυτο το γκρι στον ουρανο !! δεν το μπορω καθολου !

Κ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ..ΘΕΛΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΥΠΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΖΕΤΗ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ... Laughing

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
αλικακι έγραψε:
mama rias έγραψε:ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!

ΟΚ,σ'ευχαριστώ!!Θα το παλέψω μόλις ξυπνήσει ο μικρός και το μεσημεράκι θα σε περιμένω!!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ 4.45 ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑΘΗΛΑΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 438696 Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

Δεν είσαι κακούργα,καλέ!!!Μην ακούω τέτοια,χαχα!!!
Και γω έτσι έκανα.
Άτιμη κούραση τι μας κάνεις!!
Φιλιά στην μπουμπού σου!!!!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 334590  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 334590

valerakievelinaki έγραψε:καλημεραααααααααααα !!! εχω φτιαξει εναν υπεροχο ζεστο καφε και ειμαι στον καναπε με πολυ χαλαρωτηταααααααα !!! εχει βγαλει λιγο ηλιακο εξω νομιζω δεν θα κανει πολυ κρυο σημερα , εννοω οσο χτες και προχτες !!

Και εγώ έτσι λέω...εντωμεταξύ,είδα λίγο ήλιο και χάρηκα!!!Πάω να βάλω πλυντήριο!!!!Μαζόχα.....

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
αρε μινα τωρα θα ειμασταν κοντα και θα πιναμε τον καφε μας !! σηκωθηκες και μου πηγες στην λευκαδα !! 2 βηματα θα μας χωριζαν !! βεβαια η λευκαδα ειναι φανταστικη !!!!υπεροχη αλλα μακρυα !

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mamamatina έγραψε:Αλικάκι, αν είναι από αυτά τα σπαστά πρέπει πρώτα να σηκώσεις τον πάτο του πάρκου και μετά να κλείσεις τις τέσσερεις πλευρές. Αλλιώς δεν κλείνουν.

Σ'ευχαριστώ,Ματίνα!
Δηλαδή,το γυρνάω ανάποδα,σπρώχνω τον πάτο και μετά το ξαναγυρνάω κανονικά και σπρώχνω τις πλευρές????  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 911307

Τώρα ξαναέκατσα στο pc και το είδα. Από πάνω δεν έχει κανένα κορδονάκι να το τραβάς? Για να μην το γυρίσεις ανάποδα ενοώ. Το δικό μας έχει.

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινα την παρη της εχεις βαπτισει παρασκευη ;;;

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχθές πήγαμε παιδίατρο. Ο Γιάννης οτίτιδα και από τα δύο αυτιά και η Μαρία βρογχιολίτιδα! Αμάν πια με αυτές τις ιώσεις, με αυτές τις μύξες και με όλα γενικώς. Δεν είμαι καλά! Λες και μου αρρωσταίνουν πρώτη φορά κάνω...

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
αρε μινα τωρα θα ειμασταν κοντα και θα πιναμε τον καφε μας !! σηκωθηκες και μου πηγες στην λευκαδα !! 2 βηματα θα μας χωριζαν !! βεβαια η λευκαδα ειναι φανταστικη !!!!υπεροχη αλλα μακρυα !

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗ ΞΥΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 463819

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:ματινα την παρη της εχεις βαπτισει παρασκευη ;;;

Ναι Βαρβάρα μου. Ήταν από τα λίγα υποκοριστικά που μου άρεσαν. Το Βούλα καθόλου δεν μου αρέσει. Επίσης το Εύη άκουσον άκουσον. Η πεθερά δεν ήθελε να την πω έτσι γιατί λέει ο κόσμος θα νομίζει ότι έβγαλα την μάνα μου που είναι Ευαγγελία. Και το Βιβή δεν το ήθελε η νονά γιατί μία Βιβή είχα ξελογιάσει τον άντρα της ένα φεγγάρι. Οπότε κατέληξα στο Παρή που είναι και πιο προτότυπο.

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗ ΞΥΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 463819

ε μα ρε κοπελιααααααααααα !! θα πιναμε εναν ωραιο καφε τωρα στο τρακ ..............

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:ματινα την παρη της εχεις βαπτισει παρασκευη ;;;

Ναι Βαρβάρα μου. Ήταν από τα λίγα υποκοριστικά που μου άρεσαν. Το Βούλα καθόλου δεν μου αρέσει. Επίσης το Εύη άκουσον άκουσον. Η πεθερά δεν ήθελε να την πω έτσι γιατί λέει ο κόσμος θα νομίζει ότι έβγαλα την μάνα μου που είναι Ευαγγελία. Και το Βιβή δεν το ήθελε η νονά γιατί μία Βιβή είχα ξελογιάσει τον άντρα της ένα φεγγάρι. Οπότε κατέληξα στο Παρή που είναι και πιο προτότυπο.

ειναι πολυ ωραιο το παρη !!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
mamamatina έγραψε:Εχθές πήγαμε παιδίατρο. Ο Γιάννης οτίτιδα και από τα δύο αυτιά και η Μαρία βρογχιολίτιδα! Αμάν πια με αυτές τις ιώσεις, με αυτές τις μύξες και με όλα γενικώς. Δεν είμαι καλά! Λες και μου αρρωσταίνουν πρώτη φορά κάνω...

ΩΧ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ..

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
valerakievelinaki έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ε μα ρε κοπελιααααααααααα !! θα πιναμε εναν ωραιο καφε τωρα στο τρακ ..............

Κ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ 'Η ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 679259 Πάλι γκρινιάζει! Πάω νατην πάρω. Μην μιλήσω με κανέναν άνθρωπο κι εγώ...

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα εχει μυξουλες η βαλερια , της βαζω ορο κανουμε καμια εισπνοη και βλεπουμε

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

εγω το ειπα για σενα για να μην ταλεπωριεσαι με το μωρο να εισαι κοντα στο σπιτι .......ας τον πιουμε τωρα απο αποσταση κατι ειναι και αυτο

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ κατσαμε !!αντε παμε για μαγειρεμα !! τα λεμε αργοτερααααα

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
valerakievelinaki έγραψε:εμενα εχει μυξουλες η βαλερια , της βαζω ορο κανουμε καμια εισπνοη και βλεπουμε

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΑΚΕΙ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ??Κ ΓΩ ΟΡΟ Κ ΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΟΤΡΙΖΑΛΙΝ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ Κ ΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ ΧΑΧΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΛΑΚΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΟΥ..

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

εγω το ειπα για σενα για να μην ταλεπωριεσαι με το μωρο να εισαι κοντα στο σπιτι .......ας τον πιουμε τωρα απο αποσταση κατι ειναι και αυτο

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 35 438696 ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΟ Ε???ΜΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Ο ΝΕΣ!!ΧΑΧ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ελενα τι εγινε ο παππους σου?χειρουργηθηκε?

Άσε Εύα γιατί τα έχω πάρει πολύ με αυτή την ιστορία! Τελικά δε θα γίνει χειρουργείο! Είναι η δεύτερη φορά που τον ταλαιπωρούν έτσι τον καημένο! Ο παππούς μου, έχει πολλά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να χειρουργηθεί (ανεπάρκεια καρδιάς, σάκχαρο), αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο της Άρτας ενώ τα ξέρουν όλα αυτά γιατί έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές εκεί, είπαν να το ψάξουν πάλι! Ίσως όμως περίμεναν το φακελάκι τους μέχρι τελευταία στιγμή!

Συγνώμη που μιλάω έτσι, εσύ νομίζω γιατρός είσαι, σωστά; Δε μιλάω για όλους τους γιατρούς, μόνο για τους συγκεκριμένους που τους έχω ζήσει!

αυτο εγω δε το εχω δει τουλαχιστον σε εμας!συζητα ο αναισθησιολογος με τους συγγενεις και τους εξηγει ολες τι πιθανες επιπλοκες και υπογραφουν οτι ενημερωθηκαν.στην τελικη ας του κανουν επισκληριδιο αναισθησια,δεν ειναι πανω απο μιαμιση ωρα χειρουργειο το σπασμενο ισχυο.δε μπορειτε να πιεσετε για επισκληριδιο?

tatijana έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

καλημερα κι απο εμενα!τι κανετε?μηπως εννοει οτι θα κλεισουν τα πολυιατρεια του ικα και οχι το ταμειο ολοκληρο?
εγω παω να κανω καμια δουλιτσα,βγηκε ο μπαμπας μου σημερα απο το νοσοκομειο κι ετρεχα μεχρι τωρα!
φιλακια!

Ευακι σιδερενιος ο μπαμπακας σου!!!!!

σιδερενιος ειναι καλε!μια πλακα και 6 βιδες εχει μεσα στο χερι του!!!χαχαχαχα ευχαριστουμε!!!!!!!!

elena25 έγραψε:

Ευάκι είμαι γαϊδούρα! Περαστικά στον μπαμπάκα σου!

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!

marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!στην εγκυμοσηνη σας εχει τυχει να σας πουν ξερω εγω οτι το μωρο εχει μεγαλυτερο κεφαλακι.εμενα προχθες μου ειπαν οτι εχει μεγαλο το κεφαλακι του απο το κανονικο πφ θα σκασω ,δηλ θα γεννηθει με μεγαλο κεφαλη!!!! Sad

εγω παλι εσκασα γιατι γεννηθηκε με μικρο και ειναι μικροκεφαλη!δωστε καλε λιγο και σε εμας καλη κυρια!!!!!!!! Razz
ηρεμησε οι υπερηχοι εχουν αποκλεισεις!ασε που μπορει το μωρο σου να ειναι 1-2 βδομαδες μεγαλυτερο,που ξερεις ποτε εγινε η συλληψη? Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις