851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 Δευ Οκτ 17, 2011 10:57 pm
mama rias
Πανταχού παρούσα!
ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama rias έγραψε:ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ 4.45 ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑΘΗΛΑΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..
valerakievelinaki έγραψε:καλημεραααααααααααα !!! εχω φτιαξει εναν υπεροχο ζεστο καφε και ειμαι στον καναπε με πολυ χαλαρωτηταααααααα !!! εχει βγαλει λιγο ηλιακο εξω νομιζω δεν θα κανει πολυ κρυο σημερα , εννοω οσο χτες και προχτες !!
valerakievelinaki έγραψε:να πω την αληθεια ρε παιδια μου αρεσει ο χειμωνας , ας βρεχει αλλα μην εχει αυτο το γκρι στον ουρανο !! δεν το μπορω καθολου !
valerakievelinaki έγραψε:να πω την αληθεια ρε παιδια μου αρεσει ο χειμωνας , ας βρεχει αλλα μην εχει αυτο το γκρι στον ουρανο !! δεν το μπορω καθολου !
αλικακι έγραψε:mama rias έγραψε:ΟΚ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ!
ΟΚ,σ'ευχαριστώ!!Θα το παλέψω μόλις ξυπνήσει ο μικρός και το μεσημεράκι θα σε περιμένω!!!!!ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ 4.45 ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑΘΗΛΑΣΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..
Δεν είσαι κακούργα,καλέ!!!Μην ακούω τέτοια,χαχα!!!
Και γω έτσι έκανα.
Άτιμη κούραση τι μας κάνεις!!
Φιλιά στην μπουμπού σου!!!!
valerakievelinaki έγραψε:καλημεραααααααααααα !!! εχω φτιαξει εναν υπεροχο ζεστο καφε και ειμαι στον καναπε με πολυ χαλαρωτηταααααααα !!! εχει βγαλει λιγο ηλιακο εξω νομιζω δεν θα κανει πολυ κρυο σημερα , εννοω οσο χτες και προχτες !!
Και εγώ έτσι λέω...εντωμεταξύ,είδα λίγο ήλιο και χάρηκα!!!Πάω να βάλω πλυντήριο!!!!Μαζόχα.....
αλικακι έγραψε:mamamatina έγραψε:Αλικάκι, αν είναι από αυτά τα σπαστά πρέπει πρώτα να σηκώσεις τον πάτο του πάρκου και μετά να κλείσεις τις τέσσερεις πλευρές. Αλλιώς δεν κλείνουν.
Σ'ευχαριστώ,Ματίνα!
Δηλαδή,το γυρνάω ανάποδα,σπρώχνω τον πάτο και μετά το ξαναγυρνάω κανονικά και σπρώχνω τις πλευρές????
valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
αρε μινα τωρα θα ειμασταν κοντα και θα πιναμε τον καφε μας !! σηκωθηκες και μου πηγες στην λευκαδα !! 2 βηματα θα μας χωριζαν !! βεβαια η λευκαδα ειναι φανταστικη !!!!υπεροχη αλλα μακρυα !
valerakievelinaki έγραψε:ματινα την παρη της εχεις βαπτισει παρασκευη ;;;
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
αρε μινα τωρα θα ειμασταν κοντα και θα πιναμε τον καφε μας !! σηκωθηκες και μου πηγες στην λευκαδα !! 2 βηματα θα μας χωριζαν !! βεβαια η λευκαδα ειναι φανταστικη !!!!υπεροχη αλλα μακρυα !
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗ ΞΥΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!
mamamatina έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:ματινα την παρη της εχεις βαπτισει παρασκευη ;;;
Ναι Βαρβάρα μου. Ήταν από τα λίγα υποκοριστικά που μου άρεσαν. Το Βούλα καθόλου δεν μου αρέσει. Επίσης το Εύη άκουσον άκουσον. Η πεθερά δεν ήθελε να την πω έτσι γιατί λέει ο κόσμος θα νομίζει ότι έβγαλα την μάνα μου που είναι Ευαγγελία. Και το Βιβή δεν το ήθελε η νονά γιατί μία Βιβή είχα ξελογιάσει τον άντρα της ένα φεγγάρι. Οπότε κατέληξα στο Παρή που είναι και πιο προτότυπο.
mamamatina έγραψε:Εχθές πήγαμε παιδίατρο. Ο Γιάννης οτίτιδα και από τα δύο αυτιά και η Μαρία βρογχιολίτιδα! Αμάν πια με αυτές τις ιώσεις, με αυτές τις μύξες και με όλα γενικώς. Δεν είμαι καλά! Λες και μου αρρωσταίνουν πρώτη φορά κάνω...
valerakievelinaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
ε μα ρε κοπελιααααααααααα !! θα πιναμε εναν ωραιο καφε τωρα στο τρακ ..............
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:εγω το ειπα για σενα για να μην ταλεπωριεσαι με το μωρο να εισαι κοντα στο σπιτι .......ας τον πιουμε τωρα απο αποσταση κατι ειναι και αυτοvalerakievelinaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
ε μα ρε κοπελιααααααααααα !! θα πιναμε εναν ωραιο καφε τωρα στο τρακ ..............
Κ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ 'Η ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!
valerakievelinaki έγραψε:εμενα εχει μυξουλες η βαλερια , της βαζω ορο κανουμε καμια εισπνοη και βλεπουμε
valerakievelinaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:εγω το ειπα για σενα για να μην ταλεπωριεσαι με το μωρο να εισαι κοντα στο σπιτι .......ας τον πιουμε τωρα απο αποσταση κατι ειναι και αυτοvalerakievelinaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:βασικα και το χιονι δεν μου αρεσει νιωθω να με περιοριζει !!!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΟ Ε???ΜΗ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Ο ΝΕΣ!!ΧΑΧ
Κ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ 'Η ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!
elena25 έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ελενα τι εγινε ο παππους σου?χειρουργηθηκε?
Άσε Εύα γιατί τα έχω πάρει πολύ με αυτή την ιστορία! Τελικά δε θα γίνει χειρουργείο! Είναι η δεύτερη φορά που τον ταλαιπωρούν έτσι τον καημένο! Ο παππούς μου, έχει πολλά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να χειρουργηθεί (ανεπάρκεια καρδιάς, σάκχαρο), αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο της Άρτας ενώ τα ξέρουν όλα αυτά γιατί έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές εκεί, είπαν να το ψάξουν πάλι! Ίσως όμως περίμεναν το φακελάκι τους μέχρι τελευταία στιγμή!
Συγνώμη που μιλάω έτσι, εσύ νομίζω γιατρός είσαι, σωστά; Δε μιλάω για όλους τους γιατρούς, μόνο για τους συγκεκριμένους που τους έχω ζήσει!
tatijana έγραψε:Ευάκι έγραψε:
καλημερα κι απο εμενα!τι κανετε?μηπως εννοει οτι θα κλεισουν τα πολυιατρεια του ικα και οχι το ταμειο ολοκληρο?
εγω παω να κανω καμια δουλιτσα,βγηκε ο μπαμπας μου σημερα απο το νοσοκομειο κι ετρεχα μεχρι τωρα!
φιλακια!
Ευακι σιδερενιος ο μπαμπακας σου!!!!!
elena25 έγραψε:
Ευάκι είμαι γαϊδούρα! Περαστικά στον μπαμπάκα σου!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!!στην εγκυμοσηνη σας εχει τυχει να σας πουν ξερω εγω οτι το μωρο εχει μεγαλυτερο κεφαλακι.εμενα προχθες μου ειπαν οτι εχει μεγαλο το κεφαλακι του απο το κανονικο πφ θα σκασω ,δηλ θα γεννηθει με μεγαλο κεφαλη!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης