Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:Mαρινάκι με το καλό ο μπόμπιρας!!!!
τι ωραια!!

τουρτίτσα ξέρεις τι μου λέγανε εμένα στα 2 πρώτα που ηταν κορίτσια...οτι ο αντρας μου θα ηταν κουρασμενος....πρεπει λεει να ειναι ξεκουραστος για να κανει γιο...χαχα...τι να πω??
λες ε?καλα τοτε στις διακοπες αμα παμε φετος(χλωμο το βλεπω).μας βλεπω παλι κοριτσακι να κανουμε.οχι τοι με πειραζει αλλα μου αρεσουν τα αγορακια,παντα ηθελα να κανω γιο.να υαρχει και ακομα ενα αρσενικο στο σπιτι! Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
τι ωραια!!

τουρτίτσα ξέρεις τι μου λέγανε εμένα στα 2 πρώτα που ηταν κορίτσια...οτι ο αντρας μου θα ηταν κουρασμενος....πρεπει λεει να ειναι ξεκουραστος για να κανει γιο...χαχα...τι να πω??
λες ε?καλα τοτε στις διακοπες αμα παμε φετος(χλωμο το βλεπω).μας βλεπω παλι κοριτσακι να κανουμε.οχι τοι με πειραζει αλλα μου αρεσουν τα αγορακια,παντα ηθελα να κανω γιο.να υαρχει και ακομα ενα αρσενικο στο σπιτι! Very Happy

xaxa...βαλτον να παρει μια εβδομαδα αδεια...σπιτι αραχτος...μονη δουλεια που θα εχει θα ειναι να κανει το γιο!!!χαχαχα...τι λεμε βρε??!!!
γερο να ειναι πανω απο όλα...

παρακαλα καλυτερα το Θεούλη να σου στειλει και ενα αγορακι...πιο πολλες ελπιδες θα εχεις ετσι παρα με ξεκουραση..φεγγαρια που γεμιζουν..κλπ κολπα...χαχα

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κοριτσακια σκεφτομαι τι εσωρουχακι να βαλω στον μπεμπη!με μακρυ μανικακι η με κοντο??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
τι ωραια!!

xaxa...βαλτον να παρει μια εβδομαδα αδεια...σπιτι αραχτος...μονη δουλεια που θα εχει θα ειναι να κανει το γιο!!!χαχαχα...τι λεμε βρε??!!!
γερο να ειναι πανω απο όλα...

παρακαλα καλυτερα το Θεούλη να σου στειλει και ενα αγορακι...πιο πολλες ελπιδες θα εχεις ετσι παρα με ξεκουραση..φεγγαρια που γεμιζουν..κλπ κολπα...χαχα
αχαχαχαχαχαχα.καλα σιγουρα μονο ο θεος ξερει αλλα κουβεντα να γινεται.οταν κανω 3ο το μονο που θα νοιαζει ειναι να ειναι γερο.τιποτα αλλο.ειτε ειναι κοριτσι ειτε αγορι.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:βρε κοριτσακια σκεφτομαι τι εσωρουχακι να βαλω στον μπεμπη!με μακρυ μανικακι η με κοντο??
εγω θα ελεγα με κοντο.συνηθως εχει ζεστη στα νοσοκομεια,κλινικες.η κουνιαδα μου που γεννησε τελη οκτωβρη πηγαμε νατην δουμε και σκασαμε,ειχε υπερβολικη ζεστη,αυτη ηταν με κοντομανικη νυχτικια,να φανταστεις.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:βρε κοριτσακια σκεφτομαι τι εσωρουχακι να βαλω στον μπεμπη!με μακρυ μανικακι η με κοντο??
εγω θα ελεγα με κοντο.συνηθως εχει ζεστη στα νοσοκομεια,κλινικες.η κουνιαδα μου που γεννησε τελη οκτωβρη πηγαμε νατην δουμε και σκασαμε,ειχε υπερβολικη ζεστη,αυτη ηταν με κοντομανικη νυχτικια,να φανταστεις.

αυτο ειπα και εγω!!σε ευχαριστω τουρτιτσα!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

αυτο ειπα και εγω!!σε ευχαριστω τουρτιτσα!!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 417472  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 417472
τιποτα καλε.με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου και με εναν πονο σου ευχομαι.  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 40746  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 40746  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 40746  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 40746

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις εκανε εναν μικρουλη σεισμο στην πολη.ηταν μικρος αλλα εγω τον καταλαβα.και για να μην εχω αμφιβολιες γτρισα και ειδα μια λαμπα δαπεδου που εχω και κουνιοταν.τους τρεμω τους σεισμους.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
desT έγραψε:Χρόνια Πολλά Φλωράνς!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 417472

Ούτε το επιτραπέζιο ημερολόγιο μου δείχνει αυτή τη γιορτή. Shocked

ειναι σπανια γιορτη, σαν την Φλω Smile

που εισαι Δεσποινα?Πως εισαι ?

Δε βλέπεις;
Πάλι ξεσκίστηκα στη δουλειά.
Αν σας πω κάποια μέρα ότι απολύθηκα μη παραξενευτείτε.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:μολις εκανε εναν μικρουλη σεισμο στην πολη.ηταν μικρος αλλα εγω τον καταλαβα.και για να μην εχω αμφιβολιες γτρισα και ειδα μια λαμπα δαπεδου που εχω και κουνιοταν.τους τρεμω τους σεισμους.

Άντε...
Εμείς δεν κουνηθήκαμε πάντως. Αν και εγώ είμαι ισόγειο. Έχει σημασία και σε ποιον όροφο μένεις.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:μολις εκανε εναν μικρουλη σεισμο στην πολη.ηταν μικρος αλλα εγω τον καταλαβα.και για να μην εχω αμφιβολιες γτρισα και ειδα μια λαμπα δαπεδου που εχω και κουνιοταν.τους τρεμω τους σεισμους.

Άντε...
Εμείς δεν κουνηθήκαμε πάντως. Αν και εγώ είμαι ισόγειο. Έχει σημασία και σε ποιον όροφο μένεις.
οσο πιο ψηλα τοσο πιο πολυ τον νιωθεις.εγω ειμαι 3ο.καλε εσυ κομοτηνη δεν μενεις?ηταν πολυ μικρος.απλα εγω επειδη καθομαι τον καταλαβα ακι ειδα και την λαμπα πουυ κουνιοταν.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κάνετε;;;

Κοριτσια εχω μια εντυπωση οτι τον γιο μου τον εχω κανει πολυυυ κακομαθημένο!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Τι κάνετε?
Εμείς πήραμε ποιήμα για την 28η Οκτωβρίου  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 654316  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 9 654316

http://changedyourlife.blogspot.com/

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Τι κάνετε;;;

Κοριτσια εχω μια εντυπωση οτι τον γιο μου τον εχω κανει πολυυυ κακομαθημένο!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

γιατι το λες αυτο Βιβιαν? τα πρωτα δεν τα κανακευουμε λιγο παραπανω ολες μας? τα δευτερα δεν προλαβαινουμε βασικα...για τα τριτα θα μας πεις σε λιγο καιρο Very Happy

πηγα βολτα τα τεκνα κ γυρισα κεφατη κ πεινασμενη!
θα φτιαξει μια καρμποναρα ο αντρας αργοτερα,κατι ελαφρυ για βραδυ Rolling Eyes

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Καρμπονάρα ε;;; Γιαμ γιαμ! Αλλά βρε Λιτσάκι, πολύ ελαφρύ φαγητό ρε συ... Θα χορτάσετε;Very Happy

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:

γιατι το λες αυτο Βιβιαν? τα πρωτα δεν τα κανακευουμε λιγο παραπανω ολες μας? τα δευτερα δεν προλαβαινουμε βασικα...για τα τριτα θα μας πεις σε λιγο καιρο Very Happy

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Καρμπονάρα ε;;; Γιαμ γιαμ! Αλλά βρε Λιτσάκι, πολύ ελαφρύ φαγητό ρε συ... Θα χορτάσετε;Very Happy

εχω παρει κ 2 παστουλες για επιδορπιο!λες να μην χορτασουμε? Rolling Eyes

ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!

σου στελνω διαδικτυακα ενα πιατο,δεν εχει σημασια που δεν ειναι ετοιμο ετσι? Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Οκτ 13, 2011 8:06 am, 1 φορά

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="litsakos"]
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

εχω παρει κ 2 παστουλες για επιδορπιο!λες να μην χορτασουμε? Rolling Eyes[quote="litsakos]

Με ξελίγωσες τώρα... Για στείλε και κατά δω κανένα πιάτο διαδικτυακό! Χαχαχαχα! Και λίγο από την παστούλα δε θα με χάλαγε!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bitter αυτη μ αρεσει!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα στη φωτο στο δασος που εισαι εκει?

ο παππους πως παει?

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
[quote="elena25"]
litsakos έγραψε:
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

εχω παρει κ 2 παστουλες για επιδορπιο!λες να μην χορτασουμε? Rolling Eyes[quote="litsakos]

Α ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ!!Κ ΠΑΣΤΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ??ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΕΧΩ Κ ΦΩΤΟ Ε???

Με ξελίγωσες τώρα... Για στείλε και κατά δω κανένα πιάτο διαδικτυακό! Χαχαχαχα! Και λίγο από την παστούλα δε θα με χάλαγε!

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οσο κ να προσπαθεις..αν δεν θελουν να σε δωσουν σημασια δεν σε δινουν παει κ τελειωσε! Rolling Eyes Rolling Eyes

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γνωστό και σωστό! αλλά γιατί το λες;;;;;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Εχει γινει πολύ γκρινιρούλης και αν δεν γινει το δικο του την πατησες!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι ενω ειναι το αγαπημενο μου φορουμ κ μηλαω ειλικρινα μου αρεσει πολυ να τα διαβαζω ολα οσα γραφετε κ αν μπορω να συμμετεχω κ γω σε κατι λογω το οτι δεν ειμαι ακομα μανουλα το κανω με ευχαριστηση κ πολυ αγωνια..ναι αγωνια για να δω αν μου απαντησε καποια απο εδω αν μου εδωσε καποια σημασια τις περισσοτερες φορες με προσπερνουν σαν να μην υπαρχω καν κ λενε τα δικα τους..αναρωτιεμαι πολλες φορες μηπως νομιζετε πως ειμαι απο αυτα τα κοριτσακια που μπαινουν μονο κ μονο για να τους δωσετε σημασια με τις διαφορες ψευτικες ιστοριουλες τους αλλα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...κ προσπαθησα πολυ να το αποδειξω αλλα κ παλι..σημασια...συγνωμη για το μεγαλο κειμενο κ για καποια λογια μου ισως εγω τα βλεπω ετσι..ισως κανω λαθος..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις