701 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 Κυρ Οκτ 16, 2011 8:22 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Σουλακι εμενα ο Κωνσταντινος εβγαλε πρωτα τραπεζιτες πανω κατω και μετα τα υπολοιπα!! Αφου βεβαια ειχε τα 2 κατω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:Το αποφασισα θα κανω σπετσοφαι με καυτερες πιπεριες!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:300 ευρω για κουρεμα,βαψιμο και ανατυγιες???????????και σε κοντο μαλλι???????tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!!
σουλα ολα καλα με τον αντρα σου εχτες? τι ειπε οταν γυρισε??
βρε κοριτσια οσες εισαστε θεσ/κη...
ποσο ειναι οι τιμες εδω για ανταυγες και κουρεμα ..τι ειναι νορμαλ??
ξερετε καμια κομμωτρια να πηγαινει σπιτι?
Κοιτα εμενα ηρθε μια κ μου εκανε σουπερ κουρεμα...Και μαζι με ανταυγειες και βαψιμο μου πηρε 299,5 ευρω....Αλλα μου εκανε σουπερ μαλλι...
Σούλα έγραψε:Σούλα έγραψε:Κορίτσια έπαθα ένα σοκ
είπα να βάλω κρέμα στα ούλα του Άγγελου μπας και ηρεμήσει(γιατί έχει απίστευτη γκρίνια)
και καθώς τον κάνω μαζάζ έπιασα έναν τραπεζίτη πίσω(ένα κοκκαλάκι βασικά)!!!!
αυτός έχει μόνο τα δυό κάτω,δεν θα έπρεπε να βγάλει τα πάνω και τέλος πάντον τα μπροστινά πρώτα και μετά τα πίσω??
Μήπως είναι ανάποδο όλο αυτό?
Καλέεεεεεεε ας μου απαντήσει μια..γιατί με γράφετε???
Lilliput έγραψε:Έτυχε να δω κάτι φρικιαστικές εικόνες από ανθρωποφαγία στη Ταϊλάνδη και δε μπορώ να ηρεμήσω καθόλου.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:
ιωαννα φυγε απο το λαπτοπ και πανε αμεσως για καφε!!!!!!!!!!!να συνελθεις!και πιες και λιγο και για μενα!!!!
Lilliput έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ιωαννα φυγε απο το λαπτοπ και πανε αμεσως για καφε!!!!!!!!!!!να συνελθεις!και πιες και λιγο και για μενα!!!!
θα βγω τώρα! θα πιω και για σένα ένα εσπρεσσάκι, καλό βράδυ!! καλή συνέχεια! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!
mama katerina έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλησπέρα λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!
καλησπερα μαρη με ξεκουφανες!!!!
bou-boukitsa έγραψε:βρε κοριτσια οσες εισαστε θεσ/κη...
ποσο ειναι οι τιμες εδω για ανταυγες και κουρεμα ..τι ειναι νορμαλ??
ξερετε καμια κομμωτρια να πηγαινει σπιτι?
Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Tάτι?Μη μου πεις?Παίζει κάτι τέτοιο?tatijana έγραψε:Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!
tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Κατερινακι,Ποπακι κ Ζορζετ δε το περιμενα απο σας να μη με καταλαβαιτε οτι εκανα πλακιτσα....Πουρκουα?????Μα γιατι?????Γουαι????
Σας φιλω..
Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!
fratzolaki έγραψε:Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ναι, ναι!!!For your eyes only!!!!(και για ένα κουβά καφέ!χι,χι)mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Κατερινακι,Ποπακι κ Ζορζετ δε το περιμενα απο σας να μη με καταλαβαιτε οτι εκανα πλακιτσα....Πουρκουα?????Μα γιατι?????Γουαι????
Σας φιλω..
Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!
εγω υπεθεσα πως εγραψες λαθοςfratzolaki έγραψε:Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
απο τη Θεσσ/νικη θα ερχοσουν μονο για μενα? i love youuu!!!! χαχαχα!
fratzolaki έγραψε:Ναι, ναι!!!For your eyes only!!!!(και για ένα κουβά καφέ!χι,χι)mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Σας φιλω..
σας ξανα φιλω!!
εγω υπεθεσα πως εγραψες λαθοςfratzolaki έγραψε:Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
σας ξανα φιλω!!
Ax γλυκούλα μου, μη μου μιλάς για γλυκά!mama katerina έγραψε:fratzolaki έγραψε:Ναι, ναι!!!For your eyes only!!!!(και για ένα κουβά καφέ!χι,χι)mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Σας φιλω..
σας ξανα φιλω!!
χαχαχααχχαχαχαχχαχα και ενα κεικ για παρτη σου!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης