Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 42]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σουλακι εμενα ο Κωνσταντινος εβγαλε πρωτα τραπεζιτες πανω κατω και μετα τα υπολοιπα!! Αφου βεβαια ειχε τα 2 κατω!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτυχε να δω κάτι φρικιαστικές εικόνες από ανθρωποφαγία στη Ταϊλάνδη και δε μπορώ να ηρεμήσω καθόλου..  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 911307

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας! καλε τωρα που ειπατε για δοντακια -βγηκε και το 2ο δοντι μας χθες!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ετσι εξηγειτε τοση κακοκεφια και κακοφαγία απο τη μικρουλα τοσες μερες!
Σουλα αρχισατε τα πισω??? θα μας τρελανουν τα μωρα μας!!! Laughing
εχω ενα απιστευτο πονοκεφαλο- περιμενω να αδιαθετησω και δεν λεει να 'κατεβει' να χαλαρωσουν οι ορμονες μου- ειμαι να σκασω!!!
σημερα ειχα την αισθηση οτι ηταν χριστουγεννα- ολο παω να ανοιξω το παραθυρο κ νομιζω οτι θα δω λαμπακια στα μπαλκονια! Razz Razz

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="koukida"]γεια σας! καλε τωρα που ειπατε για δοντακια -βγηκε και το 2ο δοντι μας χθες!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ετσι εξηγειτε τοση κακοκεφια και κακοφαγία απο τη μικρουλα τοσες μερες!
Μπράβο!Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα!
Κάτω ή πάνω βγήκε το δοντάκι σας?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Το αποφασισα θα κανω σπετσοφαι με καυτερες πιπεριες!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

καλεεεε το σπορακι θα το ζεματισεις!!!!!!!!!!εγω τωρα ξυπνησα!εχασα την αισθηση του χρονου!αφου δε χτυπησε η αλλη το θυροτηλεφωνο νομιζα ειναι ακομη 5 παρα τεταρτο!!!!!!! Razz Razz Razz Razz [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!!

σουλα ολα καλα με τον αντρα σου εχτες? τι ειπε οταν γυρισε??

βρε κοριτσια οσες εισαστε θεσ/κη...
ποσο ειναι οι τιμες εδω για ανταυγες και κουρεμα ..τι ειναι νορμαλ??

ξερετε καμια κομμωτρια να πηγαινει σπιτι?

Κοιτα εμενα ηρθε μια κ μου εκανε σουπερ κουρεμα...Και μαζι με ανταυγειες και βαψιμο μου πηρε 299,5 ευρω....Αλλα μου εκανε σουπερ μαλλι...
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid 300 ευρω για κουρεμα,βαψιμο και ανατυγιες???????????και σε κοντο μαλλι???????

εχεις και 50 λεπτα ρεστα λεμε!!!!!!!!!καλεεεεεε σας δουλευει κουλαρετε!!!!!!!!!!(σε αυτο το σημειο εριξα τρελα γελια γιατι το καταλαβα αλλα κοιμομουν και δεν απαντησα,στην πορεια ειδα και τα αποκαλυπτηρια!!!!!!!!!!)τρελο μοικανακι μου εσυ!!!!! Laughing

Σούλα έγραψε:
Σούλα έγραψε:Κορίτσια έπαθα ένα σοκ Shocked
είπα να βάλω κρέμα στα ούλα του Άγγελου μπας και ηρεμήσει(γιατί έχει απίστευτη γκρίνια)
και καθώς τον κάνω μαζάζ έπιασα έναν τραπεζίτη πίσω(ένα κοκκαλάκι βασικά)!!!!
αυτός έχει μόνο τα δυό κάτω,δεν θα έπρεπε να βγάλει τα πάνω και τέλος πάντον τα μπροστινά πρώτα και μετά τα πίσω?? Shocked Shocked Shocked

Μήπως είναι ανάποδο όλο αυτό?

Καλέεεεεεεε ας μου απαντήσει μια..γιατί με γράφετε??? Crying or Very sad

σουλακι εγω θα χαιρομουν που τα εβγαλε νωρις,οσο πιο νωρις τοσο πιο ευκολα τα βγαζουν.εμενα η δικη μου ειναι 26 μηνων και δεν εχει βγαλει τους τελευαιους τραπεζιτες και τρεμω στη σκεψη....

Lilliput έγραψε:Έτυχε να δω κάτι φρικιαστικές εικόνες από ανθρωποφαγία στη Ταϊλάνδη και δε μπορώ να ηρεμήσω καθόλου.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ιωαννα φυγε απο το λαπτοπ και πανε αμεσως για καφε!!!!!!!!!!!να συνελθεις!και πιες και λιγο και για μενα!!!! Laughing

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
ιωαννα φυγε απο το λαπτοπ και πανε αμεσως για καφε!!!!!!!!!!!να συνελθεις!και πιες και λιγο και για μενα!!!! Laughing

θα βγω τώρα! θα πιω και για σένα ένα εσπρεσσάκι, καλό βράδυ!! καλή συνέχεια!  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 438696

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φραντζολακι το κατω βγηκε- μονο ενα ειχαμε μεχρι τωρα!

Λιλλυ εχει τυχει να μπω σε μπλογκ που ειχε τετοιο βιντεο- μην τα βλεπεις θα σου ελεγα αλλα κ εγω καταλαθος το ειχα δει......
Shocked

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε γμτ, πόσο αρρωστημένα μπορεί να είναι κάποια μυαλά; Έλεος!

Κατερίνα, ένα θα σου πω: Πλανάσαι πλάνην οικτρά αν νομίζεις πως το παστίτσιο σου πέρασε απαρατήρητο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!Τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?Χειμώνιασε για τα καλά ε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?Θέλω να έρθουν τα Χριστούγενναααααααααααααααα Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!!
Άσχετο:Έχω κολλήσει με αυτό το τραγούδι:

Ακούστε το!!!Είναι πολύ αγαπησιάρικο  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767  Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #9 - Σελίδα 29 379767 !!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

θα βγω τώρα! θα πιω και για σένα ένα εσπρεσσάκι, καλό βράδυ!! καλή συνέχεια! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλε οχι εσπρεσσακι δε θα κλεισω ματι ολη νυχτα!!! Razz καλα να περασεις!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!

καλησπερα μαρη με ξεκουφανες!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας καριτσακια μου!!ρε κοριτσα δεν εχω νιωσει τον μπεμπη μου ακομαααα Sad εσυς τι νεα εδω κανει ψοφος κ την αρπαξα σημερα ποναει ο λαιμος μου...η α τεστ ποσο κοστίζει!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!

καλησπερα μαρη με ξεκουφανες!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Με συγχωρείς!Επρεπε όμως να φωνάξω για να ακούσω έστω και μια καλησπέρα Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ναταλί! Μη φωνάζεις καλέ!

Γεια σου Μαρινάκι!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bou-boukitsa έγραψε:βρε κοριτσια οσες εισαστε θεσ/κη...
ποσο ειναι οι τιμες εδω για ανταυγες και κουρεμα ..τι ειναι νορμαλ??

ξερετε καμια κομμωτρια να πηγαινει σπιτι?

μπουμπουκιτσα εγω τωρα ειδα το μηνυμα σου, γιατι γραφετε πολλα εδω κ δεν σας προλαβαινω........
αν πας σε κομμωτηριο για ανταυγιες θα σε μαδησουν σιγουρα!!! με μια ομως κομμωτρια στο σπιτι, ειναι πολυ πιο οικονομικα.. στην περαια ειπαμε μενεις? εγω εχω φιλη κομμωτρια που πηγαινω στο δικο της σπιτι. πηγαινει κι αυτη σε σπιτια, αλλα επειδη δεν εχει αμαξι λιγο δυσκολο να ερθει εκει περα.. καταλαβαινεις!! εκτος αν σε βολευει να πας εσυ στο δικο της..

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Κατερινακι,Ποπακι κ Ζορζετ δε το περιμενα απο σας να μη με καταλαβαιτε οτι εκανα πλακιτσα....Πουρκουα?????Μα γιατι?????Γουαι????
Σας φιλω..
Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!
Tάτι?Μη μου πεις?Παίζει κάτι τέτοιο?
Και κάτι άλλο, τα tatoo σου που τα κάνεις?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Μπουμπουκιτσα μου ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα που εκανα....
Κατερινακι,Ποπακι κ Ζορζετ δε το περιμενα απο σας να μη με καταλαβαιτε οτι εκανα πλακιτσα....Πουρκουα?????Μα γιατι?????Γουαι????
Σας φιλω..
Εφαγα την τσιπουρα μου με μπολικη μαγιονεζα και στα καπακια εφαγα και κορν φλεηξ....Τυχαιο?Δε ξερω...
σας ξανα φιλω!!

εγω υπεθεσα πως εγραψες λαθος Rolling Eyes

fratzolaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:αχ δεν ειμαι καλα σημερα θελω να παω βολτααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αχ δεν μου το έλεγες βρε συνονόματη, να έρθω να πάμε μαζί μια βολτίτσα που έχω λαλήσει σήμερα?

απο τη Θεσσ/νικη θα ερχοσουν μονο για μενα? i love youuu!!!! χαχαχα! I love you I love you I love you I love you

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
Σας φιλω..
σας ξανα φιλω!!

fratzolaki έγραψε:

απο τη Θεσσ/νικη θα ερχοσουν μονο για μενα? i love youuu!!!! χαχαχα! I love you I love you I love you I love you
Ναι, ναι!!!For your eyes only!!!!(και για ένα κουβά καφέ!χι,χι)

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fratzolaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Σας φιλω..
σας ξανα φιλω!!

fratzolaki έγραψε:

χαχαχααχχαχαχαχχαχα και ενα κεικ για παρτη σου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

σας ξανα φιλω!!

σκατουλα με τρελανες!!...λεω αμα ειναι τοσο ακριβα εδω θα τα κοψω ολα..χαχα....αντε σε συγχωρω!!

για το ΄΄τυχαιο ΄΄ που λες..???..εχουμε κανα ευχάριστο?? φουσκοκοιλιτσα ....εεεεεεεεεεεεεεεε????

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
fratzolaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Σας φιλω..
σας ξανα φιλω!!

fratzolaki έγραψε:

χαχαχααχχαχαχαχχαχα και ενα κεικ για παρτη σου!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Ax γλυκούλα μου, μη μου μιλάς για γλυκά!
Χτυπάς ευαίσθητο σημείο.Χτες δεν άντεξα τελικά(τι να μου κάνουν τα έρμα τα φρούτα?) και παρήγγειλα μια βάφλα, ΝΑΑΑ με το συμπάθειο.Τίγκα στη σοκολάτα και στα μπισκότα.Και τώρα πάλι με γυροφέρνει.Τι κεϊκ αλήθεια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις