351 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Τρι Οκτ 25, 2011 10:55 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!!!!τι ακανετε?????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!τι ακανετε?????????
Σούλα έγραψε:
Ευάκι μήπως να έρθω μια βολτίτσα να με κεράσεις λίγο από όλα??
πλάκα μας κάνεις?
πόσα φαγιά έκανες καλέ??
Ευάκι έγραψε:Σούλα έγραψε:
πλάκα μας κάνεις?
πόσα φαγιά έκανες καλέ??
και δεν ερχεσαι?μαγειρεψα και για αυριο γιατι δουλευω.τι να κανω?ενταξει το ρυζογαλο το εκανα γιατι ειχα παραπανισιο γαλα και τα πιτογυρα γιατι ξεπαγωσα λιγο χοιρινο καταλαθος!καθαρισα και την κουζινα απο το πιατομανι,σιδερωσα και την πεμπτη θα πλυνω τα ντουλαπια και τον παγκο,θα ριξω κι ενα σκουπισματακι.αυριο δε θα κανω τιποτα.μεγαλη γιορτη και αργια για την πολη μας!θα κανω επισκεψεις!!!!!!
Σούλα έγραψε:Και που να δεις τι θα γίνει όταν θα γίνεις και πρωταγωνίστρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γλέντι τρικούβερτο .... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλλά εσύ είπαμε δεν θέλεις τέτοια...ξέχασα
Σούλα έγραψε:Ευάκι έγραψε:Σούλα έγραψε:
πλάκα μας κάνεις?
πόσα φαγιά έκανες καλέ??
και δεν ερχεσαι?μαγειρεψα και για αυριο γιατι δουλευω.τι να κανω?ενταξει το ρυζογαλο το εκανα γιατι ειχα παραπανισιο γαλα και τα πιτογυρα γιατι ξεπαγωσα λιγο χοιρινο καταλαθος!καθαρισα και την κουζινα απο το πιατομανι,σιδερωσα και την πεμπτη θα πλυνω τα ντουλαπια και τον παγκο,θα ριξω κι ενα σκουπισματακι.αυριο δε θα κανω τιποτα.μεγαλη γιορτη και αργια για την πολη μας!θα κανω επισκεψεις!!!!!!
ααααα το έβγαλες το πρόγραμμα βλέπω για την αυριανή μερούλα!!
μια χαρά σε βρίσκω!!
elena25 έγραψε:Σούλα έγραψε:Και που να δεις τι θα γίνει όταν θα γίνεις και πρωταγωνίστρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γλέντι τρικούβερτο .... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλλά εσύ είπαμε δεν θέλεις τέτοια...ξέχασα
Εγώ είμαι χαμηλών τόνων! Τώρα εσείς αν επιμείνετε και κάνετε γλέντι τι να πω εγώ; Μπορώ να πω όχι; Θα σας προσβάλλω, δε γίνεται! Οπότε αναγκαστικά θα το δεχτώ τι να κάνω;
Ευάκι, αν περισσέψει τίποτα, δεματάκι, ΚΤΕΛ και τα παρέλαβα! Καλά;
tatijana έγραψε:Θα τον σκοτωσω τον κομμωτη μου....Καταλαβε λαθος κ το εκανε γλομπακι το παιδι μου.....Ωραιο γλομπακι ομως....Σα τα μωρα του Θιβετ μοιαζει,χαχαχαχα!!!!
athina24 έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!τι ακανετε?????????
mommy12585 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Είστε καλά?? Εγώ μόλις ηρέμησα λίγο από τις δουλειές του σπιτιού, ναι με έπιασε προκοπή από τις 19.00 κ μετά..και τώρα βλέπω τον Λάκη!!
Αύριο γιορτάζει ο αντρούλης μου...αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, γιατί πριν λίγες μέρες είχε οπότε χαλαρά στο σπιτάκι μας...
athina24 έγραψε:αχ!δεν ειμαστε με τα καλα μας!η Αλεξανδρουλα ξυπνησε (την ξυπνησε η Μαρια),μου ζητησε μακαρονια,εφαγε και λιγη γεμιση απο τα γεμιστα και μια μπουκια σπανακοπιτα και αφου με τα χιλια ζορια την ξαπλωσα στη κουνια της μου ζητησε γαλα!!!!!!!!μα ταινια εχει??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
athina24 έγραψε:αχ!δεν ειμαστε με τα καλα μας!η Αλεξανδρουλα ξυπνησε (την ξυπνησε η Μαρια),μου ζητησε μακαρονια,εφαγε και λιγη γεμιση απο τα γεμιστα και μια μπουκια σπανακοπιτα και αφου με τα χιλια ζορια την ξαπλωσα στη κουνια της μου ζητησε γαλα!!!!!!!!μα ταινια εχει???
απο τωρα σουλα για υπνο?καληνυχτα.Σούλα έγραψε:Καληνύχτα κουρτσούδια...
χαχαχαχα.και η δικια μου,η μικρη μαλλον ταινια εχει.χθες στις 7 τρωει ενα πιατο κρεμα,στο καπακι μια φετα κεικ και στις 9 πινει ενα μπουκαλι γαλα.και την ρωταω "ειρηνη,αν ξαπλωσω στο τραπεζι θα φας και εμενα?" και λεει "ναι" ναζιαρικα.athina24 έγραψε:αχ!δεν ειμαστε με τα καλα μας!η Αλεξανδρουλα ξυπνησε (την ξυπνησε η Μαρια),μου ζητησε μακαρονια,εφαγε και λιγη γεμιση απο τα γεμιστα και μια μπουκια σπανακοπιτα και αφου με τα χιλια ζορια την ξαπλωσα στη κουνια της μου ζητησε γαλα!!!!!!!!μα ταινια εχει???
marinaki <3 <3 έγραψε:σκευτομαι τον μπεμπη μου γτ δεν κλοτσαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ποτε θα το νιώσω
athina24 έγραψε:αχ!δεν ειμαστε με τα καλα μας!η Αλεξανδρουλα ξυπνησε (την ξυπνησε η Μαρια),μου ζητησε μακαρονια,εφαγε και λιγη γεμιση απο τα γεμιστα και μια μπουκια σπανακοπιτα και αφου με τα χιλια ζορια την ξαπλωσα στη κουνια της μου ζητησε γαλα!!!!!!!!μα ταινια εχει???
λες κουκι μου περιμενω πως κ πως αλλα μπααααααααααααααkoukida έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:σκευτομαι τον μπεμπη μου γτ δεν κλοτσαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ποτε θα το νιώσω
σιγα σιγα να ετοιμαζεσαι Μαρινακι -θα νιωσεις το ψαρακι να 'τσιμπάει'..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης