776 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #11!! Σαβ Οκτ 29, 2011 1:35 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααα!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:χαχαχα ποσο ειναι τωρα και ποσα κιλα;
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
αγαπη 25 έγραψε:allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
ειναι μιαμιση εβδομαδα σχεδον και θηλαζω δεν του δινω καθολου ξενο!!
didumomama έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
Εγώ που έδινα ξένο γάλα πάλι τις τάιζα ανά μία ώρα.Δεν χόρταιναν τα ζουζούνια μου με τίποτα το πρώτο εξάμηνο.
Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!
αγαπη 25 έγραψε:didumomama έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
Εγώ που έδινα ξένο γάλα πάλι τις τάιζα ανά μία ώρα.Δεν χόρταιναν τα ζουζούνια μου με τίποτα το πρώτο εξάμηνο.
Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!
βρε κοριτσια γεννηθηκε 3.800 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3.600!!πιστευω οτι τρωει παρα πολυ για μωρο ημερων!
didumomama έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:didumomama έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!
βρε κοριτσια γεννηθηκε 3.800 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3.600!!πιστευω οτι τρωει παρα πολυ για μωρο ημερων!
Αφού πεινάει το μωράκι δίνε του γαλατάκι και όσο μεγαλώνει θα το μειώσει.Αν σου φαίνεται πολύ περίεργο, ρώτησε την παιδίατρο σας να σου πει τι γνώμη της και να σου λύσει τις απορίες σου.
αγαπη 25 έγραψε:allo έγραψε:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?????ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΝΟ???????ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙ `ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.αγαπη 25 έγραψε:καλημερα σε ολες!! τι κανετε??κοριτσια να σας ρωτησω ειναι φυσικο να ταιζω το παιδι καθε τρεις ωρες και να πειναει παλι μετα απο καμια ωρα??
tatijana έγραψε:Τα λογια δικα σας κ οι σκεψεις σας!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
litsakos έγραψε:Κατ εκανα το κοτοπουλο σημερα,ρε πολυ ωραια συνταγη για την σαλτσα!!θα το καθιερωσω!
trilly έγραψε:ελεος πια με τους ιους!
ποιος μας τους εφερε?
ειναι αρκετα τα θεματα που δεν διαβαζονται!
mama katerina έγραψε:trilly έγραψε:ελεος πια με τους ιους!
ποιος μας τους εφερε?
πρεπει να ειναι σε υπογραφες
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:trilly έγραψε:ελεος πια με τους ιους!
ποιος μας τους εφερε?
πρεπει να ειναι σε υπογραφες
Δηλαδη?
tatijana έγραψε:Μμμμ...Σερνουμε "αρρωστειες"????
tatijana έγραψε:Μμμμ...Σερνουμε "αρρωστειες"????
alexia-marinos έγραψε:tatijana έγραψε:Μμμμ...Σερνουμε "αρρωστειες"????
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!
Επινα νερο την ωρα που το διαβασα κ παραλιγο να πνιγω !!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης