Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kateuro έγραψε:Με το καλο FRANS το μωρακι σου...

Ουτε εμενα με νοιαζει η προικα...δεν θελω να φανει ετσι...αλλα οταν δεν εχεις βοηθεια απο καποιον δικο σου και σε μια τετοια περιπτωση πως θα μπορουσες να ζησεις μετα τα παιδια σου;Oτι εχουν δικαιωματα τα παιδια το γνωριζω αλλα ισως οταν ενηλικιωθουν...οποτε μαλλον πρεπει να σκεφτομαι να κανω ενα γαμο...

Αλλα ενταξει δεν πρεπει να σκεφτομαστε ετσι.Αν ειναι δυνατον..Απλα μετα την γεννα με ειχε πιασει μελαγχολια και σκρφτομουν πως κατι θα παθει ο αντρας μου και θα μεινω μονη και το θυμηθηκα πριν μερες και αρχισε να μου μπεινει παλι η ιδεα//

Μαλλον ειναι της εγκυμοσυνης... Ανυπαντρες Μαμαδες..Ας Μαζευτουμε.. - Σελίδα 6 215994 Ανυπαντρες Μαμαδες..Ας Μαζευτουμε.. - Σελίδα 6 215994
\
εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται φυσιολογικό να αγχώνεσαι και για σενα αν πάθει κάτι ο άντρας σου. δε νοιάζεσαι για προίκα. αλλά αν ,χτύπα πολλά ξύλα, πάθει κάτι ένας από τους δύο ο άλλος θα μείνει μόνος του με παιδιά. ε, δεν είναι κακό να είναι ως ένα σημείο εξεσφαλισμένος

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να πω μια καλησπέρα και εγώ. Ή καλύτερα καλημέρα γιατί είναι 3:30 ξημερώματα. Ειμαι καινούρια στο φορουμ, με λένε Ολγα, είμαι 35 χρονών και είμαι έγκυος στον 9 μήνα (έχω μια βδομάδα που μπηκα στον 9ο). Για αυτό γράφω αυτή τη στιγμή και δεν κοιμάμαι. Δεν μου είναι εύκολος ο ύπνος πια. Ευτυχώς είμαι μόνη μου στο σπίτι και δεν ταλαιπωρώ κανέναν που πηγαινοέρχομαι. Περιμένω αγοράκι και δεν είμαι παντρεμένη, ούτε είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού. Χωρίσα οριστικά μαζί του πριν περίπου 2 μήνες. Το μωρό βέβαια το περιμένω με πολύ ανυπομονησία και ελπίζω να μη με πιάσουν οι ορμόνες τις λοχείας μετά. Προς το παρόν νιώθω αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω και μόνη μου. Είναι βέβαια και η υποστήριξη της οικογενειας μου που με κάνει ακόμα πιο δυνατή.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Όλγα μου με το καλο.Είναι δύσκολο να μην έχεις τον σύντροφο σου αλλα κ απο την άλλη καλύτερα είναι τομωρο να μεαλωσει σε ενα υγιές περιβάλλον.Είναι πολυ καλο που έχεις τη στήριξη των δικών σου,όλα καλα θα πανε.
Ο μπαμπάς του μωρού σου θα το αναγνωρίσει;

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σου Τατιάνα μου. Μεχρι πριν 2 μήνες θα έλεγα με σιγουριά πως το θέλει και θα το αναγνωρίσει. Τώρα, μετά από μερικά εξώδικα μεταξύ μας, δεν ξέρω πραγματικά ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του. Στο τελευταίο εξώδικο του, έγραφε πως δεν το αναγνωρίζει ως δικό του. Βεβαια ζούμε στο 2012 και όχι στον μεσαίωνα. Τα τεστ DNA μπορούν να αποδείξουν το αυτονόητο για μένα και για εκείνον (γιατί ξερει ότι είναι δικό του). Τα εξώδικα ξεκινήσαν γιατι είχε αρχίσει να με βρίζει και να με απειλεί και μενα και την οικογένεια μου, όταν έμπαινα στον 8ο μήνα. Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου στο ότι θα είναι πολύ καλύτερα να μεγαλώσει σε ένα ήρεμο μονογονεϊκο περιβάλλον, παρά σε μια οικογένεια με δύο γονείς που θα τσακώνονται συνεχώς και μάλιστα με έναν πατέρα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να σηκώσει το χεράκι του στη γυναίκα του.

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ένα τεράστιο μπράβο σε όλες τις μανούλες που έχουν αποφασίσει να φέρουν στον κόσμο τα μωράκια τους μόνες τους χωρίς την στήριξη του συντρόφου τους! Είστε πραγματικά αξιέπαινες!

Να μοιραστώ κι εγώ κάτι που με προβληματίζει. Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι είμαι έγκυος και είπαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο κάποια στιγμή πριν έρθει στον κόσμο το μπεμπάκι μας (μεταξύ μας δεν το βλέπω να γίνεται πριν τον 7ο..). Δεν σκεφτόμασταν καθόλου τον γάμο όμως πολλοί καλοθελητές έτρεξαν να μας πουν ότι το παιδί εκτός γάμου δεν έχει κληρονομικά δικαιώματα αν για παράδειγμα εμείς χωρίσουμε και ο ένας εκ των δυο ξαναπαντρευτεί και αποκτήσει άλλα παιδιά καθότι τα παιδιά εντός γάμου έχουν απευθείας κληρονομικά δικαιώματα ενώ το δικό μας μωρό θα πρέπει να ακολουθήσει την δικαστική οδό ώστε να βρει το δίκιο του και ότι ο νόμος δεν το καλύπτει απόλυτα. Θα μου πείτε ακόμα δεν παντρεύτηκες τον δεύτερο γάμο σκέφτηκες? Απλά επειδή θέλω το παιδί μου να είναι καλυμμένο νομικά, και επειδή δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει (κακά τα ψέματα) θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε ξέρω ρε κορίτσια,εγω είμαι με τον σύντροφο μου κ απο επιλογή μου δε θέλω γάμο τώρα.Για πολλούς λόγους που συμφωνεί κ ο σύντροφος μου γι'αυτο κ δεν προχωράμε τώρα,σίγουρα θα παντρευτουμε κάποια στιγμη,αλλα πολυ μετα.
Απλά να σας πω ότι καλο θα ήταν όσες έχουν προβλήματα να κρατήσουν κ το επώνυμο τους στα παιδια τους.
Τώρα για κληρονομικά θέματα καλο θα ήταν να μιλήσετε με δικηγόρο.Εγω σκέφτομαι να κάνω ιδιωτικό συμφωνιτικο.
Ολγακι μη μασάςολα με το μέρος σου είναι κ θα πει κ ενα τραγούδι.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω που ειμαι ανυπαντρη αλλα μενω με την κορη μου κ τον μπαμπα της πιανομαι σε αυτην ομαδα?????

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμια έγραψε:κοριτσια εγω που ειμαι ανυπαντρη αλλα μενω με την κορη μου κ τον μπαμπα της πιανομαι σε αυτην ομαδα?????

Φυσικά γιατί κι εγω έτσι σα κ σένα.θα παντρευτειτε;

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιάνα ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Απλά για να σε βγάλω από τον κόπο και επειδή ήδη ρώτησα δυστυχώς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν έχει την ίδια βαρύτητα νομικά όπως μία διαθήκη ή μια μεταβίβαση απευθείας στο παιδί, "σπάει" εύκολα και χάνει την ισχύ του αμέσως σε περίπτωση που υπάρχουν μεταγενέστερα έγγραφα που αναφέρουν κάτι διαφορετικό.

Αν μπορεί κάποια κοπέλα που γνωρίζει να μας πεί σχετικά, εκτός γάμου θεωρείται το παιδί μου αν δεν παντρευτώ μέχρι την στιγμή που θα γεννηθεί. Ακόμα και αν παντρευτώ μετά την γέννηση τον ίδιο άνθρωπο δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζει να ισχύει ότι το παιδί είναι εκτός γάμου. Αυτό το είχαμε ρωτήσει παλιότερα σε δικηγόρο για την περίπτωση μια φίλης, θα ήθελα να γνωρίζω αν ισχύει ακόμα η αν η νομοθεσία έχει αλλάξει.

Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου.. Embarassed

Όλγα να μην ανησυχείς καθόλου. Θα υποχρεωθεί να πάει για DNA και να αναγνωρίσει το παιδί. Να είσαι δυνατή!

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana έγραψε:Δε ξέρω ρε κορίτσια,εγω είμαι με τον σύντροφο μου κ απο επιλογή μου δε θέλω γάμο τώρα.Για πολλούς λόγους που συμφωνεί κ ο σύντροφος μου γι'αυτο κ δεν προχωράμε τώρα,σίγουρα θα παντρευτουμε κάποια στιγμη,αλλα πολυ μετα.
Απλά να σας πω ότι καλο θα ήταν όσες έχουν προβλήματα να κρατήσουν κ το επώνυμο τους στα παιδια τους.
Τώρα για κληρονομικά θέματα καλο θα ήταν να μιλήσετε με δικηγόρο.Εγω σκέφτομαι να κάνω ιδιωτικό συμφωνιτικο.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Και αυτό μου λέει και ο δικηγόρος μου. Είμαι γενικά ψύχραιμη, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Η απόφαση να κρατήσω το μωρό ήταν απόλυτα συνειδητή από την αρχή, αν και ήξερα ότι το πιο πιθανό ήταν να μην είμαστε ως το τέλος μαζι. Βεβαια έχω λυγίσει σε κάποιες στιγμές αλλά ήταν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης που έφταιγαν. Η αυτοπεποίθηση μου είναι εξαιρετικά τσιμενταρισμένη, δεν κλονιζόταν ακόμα και όταν έκλαιγα (λογω γεγονότων) και ο γιός μου είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί ως τώρα στη ζωή μου. Το κλάμα ήταν απλά το ξέσπασμα και όχι η αποθάρρυνση μου. (έχω σταματήσει να κλαίω από τότε που χωρίσαμε)
Τη λοχεία φοβάμαι βρε κορίτσια. Έχω φίλες μου που ήταν χάλια το πρώτο μήνα μετά τη γέννα....

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
μαμαμια έγραψε:κοριτσια εγω που ειμαι ανυπαντρη αλλα μενω με την κορη μου κ τον μπαμπα της πιανομαι σε αυτην ομαδα?????

χαχαχα!!!!εδω γελανε
εκεινος ετσι λεει---οι δικοι του δεν νομιζω να θελουν--εγω μια χαρα ειμαι ετσι---και το παιδι στο ονομα μου ειναι οποτε μπορω να πω μου αρεσει...τωρα καταλαβαινεις γιατι γινοντε αυτα περι βαφτισεως?φοβουντε μην δεν μπορει να αλλαξει το επιθετο της αφου βαφτιστει

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μας πιάνει όλες η επιλοχειος.
Εμένα με έπιασε κ κράτησε κ ενα χρόνο.που μένεις;

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ολγα77 έγραψε:
tatijana έγραψε:Δε ξέρω ρε κορίτσια,εγω είμαι με τον σύντροφο μου κ απο επιλογή μου δε θέλω γάμο τώρα.Για πολλούς λόγους που συμφωνεί κ ο σύντροφος μου γι'αυτο κ δεν προχωράμε τώρα,σίγουρα θα παντρευτουμε κάποια στιγμη,αλλα πολυ μετα.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Και αυτό μου λέει και ο δικηγόρος μου. Είμαι γενικά ψύχραιμη, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Η απόφαση να κρατήσω το μωρό ήταν απόλυτα συνειδητή από την αρχή, αν και ήξερα ότι το πιο πιθανό ήταν να μην είμαστε ως το τέλος μαζι. Βεβαια έχω λυγίσει σε κάποιες στιγμές αλλά ήταν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης που έφταιγαν. Η αυτοπεποίθηση μου είναι εξαιρετικά τσιμενταρισμένη, δεν κλονιζόταν ακόμα και όταν έκλαιγα (λογω γεγονότων) και ο γιός μου είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί ως τώρα στη ζωή μου. Το κλάμα ήταν απλά το ξέσπασμα και όχι η αποθάρρυνση μου. (έχω σταματήσει να κλαίω από τότε που χωρίσαμε)
Τη λοχεία φοβάμαι βρε κορίτσια. Έχω φίλες μου που ήταν χάλια το πρώτο μήνα μετά τη γέννα....

κοριτσι μου γλυκο αν σκεφτεσαι τωρα το μετα θα αγχωθεις περισοτερο..μολις γεννησεις με το καλο θα κρατας στην αγκαλια σου ενα μπουκετακι λουλουδια που θα χρειαζοντε ολη σου την αγαπη-ενεργεια-φροντιδα-υπομονη οποτε ολα καλα θα πανε αυτο να λες!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμια έγραψε:
tatijana έγραψε:

χαχαχα!!!!εδω γελανε
εκεινος ετσι λεει---οι δικοι του δεν νομιζω να θελουν--εγω μια χαρα ειμαι ετσι---και το παιδι στο ονομα μου ειναι οποτε μπορω να πω μου αρεσει...τωρα καταλαβαινεις γιατι γινοντε αυτα περι βαφτισεως?φοβουντε μην δεν μπορει να αλλαξει το επιθετο της αφου βαφτιστει

Έχει αναγνωριστεί;σορυ που ρωτΑω...

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
μαμαμια έγραψε:
tatijana έγραψε:

χαχαχα!!!!εδω γελανε

Έχει αναγνωριστεί;σορυ που ρωτΑω...

μονο στα λογια γιατι θα υπαρξει δικαστηριο

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τότε αγαπητή μου,πήγαινε στην ονοματοδοσια κ δήλωσε ότι όνομα θες,χεχεχεχε....εγω θα το κάνω στο 2ο,στο πρώτο δεν ήξερα κ βιαστηκα....Καλα να παθω.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Τότε αγαπητή μου,πήγαινε στην ονοματοδοσια κ δήλωσε ότι όνομα θες,χεχεχεχε....εγω θα το κάνω στο 2ο,στο πρώτο δεν ήξερα κ βιαστηκα....Καλα να παθω.

τι εννοεις???

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αθήνα μένω.
Την επιλόχεια διάθεση μου θα προσπαθήσω να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Έχω ήδη άδεια από τη δουλειά μου και θα μπορώ να πάω και διακοπούλες μόλις σαραντήσω στο χωριό του μπαμπά μου ή στο εξοχικό της αδελφής μου. Θα είναι ένα πολυ ενδιαφέρον καλοκαίρι. Κρίμα που θα είναι μικρουλης ο μπέμπης και δεν θα μπορώ να τον βάλω στη θάλασσα.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ολγα77 έγραψε:Αθήνα μένω.
Την επιλόχεια διάθεση μου θα προσπαθήσω να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Έχω ήδη άδεια από τη δουλειά μου και θα μπορώ να πάω και διακοπούλες μόλις σαραντήσω στο χωριό του μπαμπά μου ή στο εξοχικό της αδελφής μου. Θα είναι ένα πολυ ενδιαφέρον καλοκαίρι. Κρίμα που θα είναι μικρουλης ο μπέμπης και δεν θα μπορώ να τον βάλω στη θάλασσα.

ασχετο αλλα εγω θα το εβαζα αν ειχε γεννηθει καλοκαιρι

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μιας και μιλάτε για επίθετα, αυτή τη ''πραξη προσδιορισμού επωνυμου τέκνου'' που θα τη βρω?? Θα μας τη δώσουν στο ληξιαρχείο για να τη συμπληρώσω όταν πάω να δηλώσω τη γέννηση του? Το επίθετο μου θα πάρει.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ολγα77 έγραψε:Μιας και μιλάτε για επίθετα, αυτή τη ''πραξη προσδιορισμού επωνυμου τέκνου'' που θα τη βρω?? Θα μας τη δώσουν στο ληξιαρχείο για να τη συμπληρώσω όταν πάω να δηλώσω τη γέννηση του? Το επίθετο μου θα πάρει.

εγω απλα δηλωσα ανυπαντρη και στο νοσοκομειο και στο ληξιαρχειο κ το μωρο μπηκε σε μενα!!!αν ειχα χαρτι συμβολαιογραφου οτι αναγνωριζετε απο τον μπαμπα θα το επαιρνε εκεινος στο ονομα του

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαμαμια έγραψε:
ολγα77 έγραψε:Αθήνα μένω.

ασχετο αλλα εγω θα το εβαζα αν ειχε γεννηθει καλοκαιρι

Να σου πω την αλήθεια, αυτό θα το ρωτήσω στην παιδίατρο όταν γεννηθεί. Θα είναι 3 μηνών τον Αύγουστο. Θα το παίρνω στη παραλία μετά τις 6 το απόγευμα ή νωρίς το πρωι. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει να το βάλω στη θάλασσα. Το καλό βέβαια με τη συγκεκριμένη θάλασσα είναι ότι έχει ψιλό βοτσαλάκι και όχι άμμο. Ισως και να μπορώ να το βρέχω λιγάκι. Θα δούμε...

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαμαμια έγραψε:
ολγα77 έγραψε:Μιας και μιλάτε για επίθετα, αυτή τη ''πραξη προσδιορισμού επωνυμου τέκνου'' που θα τη βρω?? Θα μας τη δώσουν στο ληξιαρχείο για να τη συμπληρώσω όταν πάω να δηλώσω τη γέννηση του? Το επίθετο μου θα πάρει.

εγω απλα δηλωσα ανυπαντρη και στο νοσοκομειο και στο ληξιαρχειο κ το μωρο μπηκε σε μενα!!!αν ειχα χαρτι συμβολαιογραφου οτι αναγνωριζετε απο τον μπαμπα θα το επαιρνε εκεινος στο ονομα του

Ναι το ξέρω αυτό για τον συμβολαιογράφο. Χαίρομαι πάντως που μου γράφεις ότι είναι τόσο απλό το θέμα. Νόμιζα ότι θα είχε ταλαιπωρία. Εχω ήδη βγάλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που δείχνει ότι είμαι ανύπαντρη.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ολγα77 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:

Ναι το ξέρω αυτό για τον συμβολαιογράφο. Χαίρομαι πάντως που μου γράφεις ότι είναι τόσο απλό το θέμα. Νόμιζα ότι θα είχε ταλαιπωρία. Εχω ήδη βγάλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που δείχνει ότι είμαι ανύπαντρη.

ρωτα κ στο νοσοκομειο που θα γεννησεις

ολγα77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θα γεννήσω στο Αρεταίειο. Τη Παρασκευή που έχω ραντεβού με τον γιατρό και τη μαία μου, θα το ρωτήσω. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις