176 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #12!! Τετ Νοε 02, 2011 7:49 am
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:Ειναι μπεμπα!!
Μπράβο με το καλό να την πάρεις στην αγκαλίτσα σου!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:κλειω!!!!! με το καλο η μπουμπου κοριτσακι μου!!εμεις πηγαμε βολτα στην Παρνηθα με το τελεφερικ και τα κοριτσια ενθουσιστηκαν!!
με το καλο κοριτσακι μου να υποδεχτεις την κουκλα σου!blackrose έγραψε:Ειναι μπεμπα!!
αλικακι έγραψε:blackrose έγραψε:Ειναι μπεμπα!!
Μπράβο,Κλειώ μου!!!Με το καλό ο κορίτσαρος!!!!!
litsakos έγραψε:αλικακι έγραψε:blackrose έγραψε:Ειναι μπεμπα!!
Μπράβο,Κλειώ μου!!!Με το καλό ο κορίτσαρος!!!!!
με το καλο blackrose!
mama katerina έγραψε:καλησπερα!!!! μου ζητησε ο αντρας μου σουφλε σοκολατας και εφτιαξα! και ιδου η μεριδα του!!!! σιγα μη χασω εγω κιλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:καλησπερα!!!! μου ζητησε ο αντρας μου σουφλε σοκολατας και εφτιαξα! και ιδου η μεριδα του!!!! σιγα μη χασω εγω κιλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τώρα εγώ θα έπρεπε να πω κάτι εδώ αλλά είμαι πολύ απασχολημένη με το να βλέπω τη φωτό...
athina24 έγραψε:μιαμ!μιαμ!!!τι μας κανεις???????????
athina24 έγραψε:θα μου φερεις ενα στην επομενη συναντηση μας??????
mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:θα μου φερεις ενα στην επομενη συναντηση μας??????
ναι θα φερω!!!!! μωρε ειχα σκεφτει να φερω και στο πλανηταριο αλλα λεω που θα το βαλω!!!! χεχεχεχεχε!
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:θα μου φερεις ενα στην επομενη συναντηση μας??????
ναι θα φερω!!!!! μωρε ειχα σκεφτει να φερω και στο πλανηταριο αλλα λεω που θα το βαλω!!!! χεχεχεχεχε!
Στο τσαντακι του sport Billy....?
mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:μιαμ!μιαμ!!!τι μας κανεις???????????
λοιπον...
Σουφλέ σοκολάτας σε σβηστό φούρνο
Τι χρειαζόμαστε:
400γρ.κουβερτούρα
200 γρ μαργαρίνη
200 γρ. ζάχαρη
7 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι
λίγο κακάο
βούτυρο για την φόρμα
Πως το κάνουμε:
Ανακατεύω σε μπεν μαρί την κουβερτούρα θρυμματισμένη με την μαργαρίνη.Μόλις λιώσει προσθέτω τη ζάχαρη. Σβήνω την κουζίνα και προσθέτω ένα-ένα τα αυγά. Βγάζω από το μπεν μαρί και προσθέτω κοσκινίζοντας το αλεύρι.
Βουτυρώνω την φόρμα και την πασπαλίζω με κακάο.
Προθερμαίνω τον φούρνο στην υψηλότερη θερμοκρασία και τον σβήνω. Βάζω το σουφλέ στον σβηστό φούρνο για 10 λεπτά.
εγω εβαλα 6 αυγα το αλευρι ειναι φαριναπ και το αφησα 15 λεπτα στο σβηστο φουρνο!!! ειναι τελειο!!!!
το παγωτο ειναι καιμακι!!!!
MariaM έγραψε:blackrose έγραψε:Ειναι μπεμπα!!
Αλήθειααααα; Πωπω, τέλεια!!! Με το καλό Κλειούλα μου!!!! Πολυ χάρηκα ε τα νέα σου!mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:μιαμ!μιαμ!!!τι μας κανεις???????????
λοιπον...
Σουφλέ σοκολάτας σε σβηστό φούρνο
Τι χρειαζόμαστε:
400γρ.κουβερτούρα
200 γρ μαργαρίνη
200 γρ. ζάχαρη
7 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι
λίγο κακάο
βούτυρο για την φόρμα
Πως το κάνουμε:
Ανακατεύω σε μπεν μαρί την κουβερτούρα θρυμματισμένη με την μαργαρίνη.Μόλις λιώσει προσθέτω τη ζάχαρη. Σβήνω την κουζίνα και προσθέτω ένα-ένα τα αυγά. Βγάζω από το μπεν μαρί και προσθέτω κοσκινίζοντας το αλεύρι.
Βουτυρώνω την φόρμα και την πασπαλίζω με κακάο.
Προθερμαίνω τον φούρνο στην υψηλότερη θερμοκρασία και τον σβήνω. Βάζω το σουφλέ στον σβηστό φούρνο για 10 λεπτά.
εγω εβαλα 6 αυγα το αλευρι ειναι φαριναπ και το αφησα 15 λεπτα στο σβηστο φουρνο!!! ειναι τελειο!!!!
το παγωτο ειναι καιμακι!!!!
Κατερινάκι, θα το κάνω οπωσδήποτε! Φαινεται θεικό!!!
αλικακι έγραψε:Πιάσε ένα σουφλεδάκι και για μένα,Κατερίνα!!!!Έτοιμο,όμως,το θέλω...βαριέμαι να το φτιάξω...
Πάντως απ'την φωτό φαίνεται πολύ σλούρπ!!!Γειά στα χέρια σου!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης