Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
389 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 389 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 43]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Tουλαχιστον Λεμονακι μου δν μενεις στην αποτυχια..το αποδεχεσαι καποια στιγμη και γινεσαι πιο δυνατη για την επομενη φορα! Το φυσιολογικο ειναι να στεναχωρηθεις...απλα πρεπει να μαθουμε να τα αφηνουμε πισω μας καποια στιγμη!! Ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα που τα αφησες πισω εσυ κοπελα μου και αυτη η αποπειρα να ειναι η τελευταια και συντομα να εχεις στην αγκαλιτσα σου ενα η και παραπανω μωρακια!!
ναι πρέπει να τα αφήνουμε πίσω μας αλλά είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις
κάποιες φορές.
Ευχαριστώ πολύ boubou, μακάρι τα λόγια σου να πραγματοποιηθούν !!!
μακάρι να μην έφτανε καμία γυναίκα ως εδώ.

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια μου αντε ολες μαζι στο τελος του μηνα να δουμε τι θα γινει κ εγω ΔΕΝ περιμενω στις 29/11.Αχ μακαρι για ολες μας.Αυγολεμονη μην στεναχωριεσαι 1 ημερα εμεινε κ ειναι νωρις να φανει κατι με υπερυχο,,εγω στην δευτερη εγκυμοσηνη μου ειχα παει 2 μερες με καθυστερηση στο γιατρο κ δεν εβλεπε τιποτα ..................Μετα απο 1 εβδομαδα ειδε Smile Smile Smile Smile

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευαγγελίτσα πώς λέγεται το πρόγραμμα που έχεις στο κινητό σου;;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως τα καταφέρατε και δεν περιμένετε όλες μαζί ; scratch scratch

κορίτσια είχα ένα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 517142

Deb

Deb
Έλα ντε; Όλες μαζί αυτόν τον μήνα!! Εγώ βέβαια από προχτές έχω φτάσει και 37οC και αισθάνομαι περίεργα!!!Τώρα αυτό είναι ή καλό ή την άρπαξα!!! Crying or Very sad

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω!!!ειπα να μην κανω τεστ κ να περιμενω να εχω κ αλλες μερες καθυστερηση αλλα δεν ξερω,,ειχα ενα ενστικτο κ λεω ας το κανω...
ειχα κατι στικακια της hometest κ μου βγαζει μια πολυ αχνη γραμμη!!!επειδη ειχα ξανακανει απο αυτα δεν μου ειχαν δειξει κατι λαθος κ δεν ξερω τωρα τι να πιστεψω!!μηπως κανουν πουλακια τα ματακια μου?αχ,,θα τρελαθω!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:κοριτσια δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω!!!ειπα να μην κανω τεστ κ να περιμενω να εχω κ αλλες μερες καθυστερηση αλλα δεν ξερω,,ειχα ενα ενστικτο κ λεω ας το κανω...
ειχα κατι στικακια της hometest κ μου βγαζει μια πολυ αχνη γραμμη!!!επειδη ειχα ξανακανει απο αυτα δεν μου ειχαν δειξει κατι λαθος κ δεν ξερω τωρα τι να πιστεψω!!μηπως κανουν πουλακια τα ματακια μου?αχ,,θα τρελαθω!!
καλέ τι πουλάκια !!!!
είσαι λίγο έγκυος μήπως ; Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια μου...χαρηκα πολυ για την Αυγολεμονη το περιμενα πως θα ειναι...περιμενω τωρα να μαθω για την Ευαγγελια κ την..μπουμπου??αν δεν κανω λαθος...μακαρι να μην σας ερθει γλυκιες μου για 9 μηνες η κακια ρουσκα!!!ευχομαι ολες να εχουμε το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο απ τον καλο θεουλη!!!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Deb έγραψε:Ευαγγελίτσα πώς λέγεται το πρόγραμμα που έχεις στο κινητό σου;;

Κουκλίτσα μου το κινητο μου είναι iphone και το κατέβασα το προγραμματάκι από το Application store δωρεαν.. Το πρόγραμμα λέγεται Period diary και είναι κάτι σαν ηλεκτρονική αντζέντα που σου λεει κάθε μερα τι μέρα είναι.. (περιοδου, γονιμη, κανονικη) Με έχει βολέψει παρα πολυ!

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:
boulitsa έγραψε:κοριτσια δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω!!!ειπα να μην κανω τεστ κ να περιμενω να εχω κ αλλες μερες καθυστερηση αλλα δεν ξερω,,ειχα ενα ενστικτο κ λεω ας το κανω...
καλέ τι πουλάκια !!!!
είσαι λίγο έγκυος μήπως ; Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316

δεν ξερω καλε..ακομα το κοιταζω..προσπαθω να βγαλω φτο αλλα δεν φαινεται καθαρα ρε γαμοτο...επειδη δεν εχω κ πολλες ημερες καθυστερηση..λογικα σημερα ηταν να ερθουν..κ λεω εδω μαρκας κ δεν ανιχνευουν τοσο γρηγορα κ θα ανιχνευσει αυτο? Very Happy

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Λεμονάκι έγραψε:
καλέ τι πουλάκια !!!!
είσαι λίγο έγκυος μήπως ; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλε κι αλλη εγκυούλα;;; χιχι!!! Δεν σας προλαβαινουμε πια!!!! Ζουζουνα δεν πετάγεσαι να παρεις και ένα λιγο πιο αξιοπιστο τεστάκι... Αντε πάνε και εμεις ετοιμάζουμε το πάρτυ εδω!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
καλέ τι πουλάκια !!!!

δεν ξερω καλε..ακομα το κοιταζω..προσπαθω να βγαλω φτο αλλα δεν φαινεται καθαρα ρε γαμοτο...επειδη δεν εχω κ πολλες ημερες καθυστερηση..λογικα σημερα ηταν να ερθουν..κ λεω εδω μαρκας κ δεν ανιχνευουν τοσο γρηγορα κ θα ανιχνευσει αυτο? Very Happy

να σου πω δεν κάνεις και ένα αύριο πρωί πρωί αν και απο όσο ξέρω όταν δείξει θετικό τότε είναι θετικό ενώ αν δείξει αρνητικό το τεστ μπορεί να είναι και λάθος.
φώτισε το με κάτι και βγάλε φωτο να δούμε

Deb

Deb
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Deb έγραψε:Ευαγγελίτσα πώς λέγεται το πρόγραμμα που έχεις στο κινητό σου;;

Κουκλίτσα μου το κινητο μου είναι iphone και το κατέβασα το προγραμματάκι από το Application store δωρεαν.. Το πρόγραμμα λέγεται Period diary και είναι κάτι σαν ηλεκτρονική αντζέντα που σου λεει κάθε μερα τι μέρα είναι.. (περιοδου, γονιμη, κανονικη) Με έχει βολέψει παρα πολυ!

Αχ!!Αυτά τα iphone!!!Μας έχει σώσει η τεχνολογία!!!χιχι... Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελίτσα!!!! Smile

Boulitsa και εμένα εγκυμοσύνη μου μυρίζει!!!Πάρε όμως και κάνε άλλο ένα πιο αξιόπιστο τεστάκι για να είσαι πιο σίγουρη!!!
Πωπωπωωωω!!!Αυτός ο μήνας κορίτσια θα είναι Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ μου φαίνεται!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
καλέ τι πουλάκια !!!!
είσαι λίγο έγκυος μήπως ; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλε κι αλλη εγκυούλα;;; χιχι!!! Δεν σας προλαβαινουμε πια!!!! Ζουζουνα δεν πετάγεσαι να παρεις και ένα λιγο πιο αξιοπιστο τεστάκι... Αντε πάνε και εμεις ετοιμάζουμε το πάρτυ εδω!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ειμαι μονη μου κ το παιδι κοιμαται..αλλιως θα ειχα παει..αλλα επειδη αυτα τα ειχα ξανακανει κ δεν ειχα δει ποτε αλλη γραμμη κ οντως ηταν αρμητικα!!τωρα ομως την βλεπω στο φως κ ειναι ακομα εκει!!περιμενω να ερθει ο αντρας μου να το δει κ αυτος!!αχ,,θα σκασω αποψε απο την αγωνια!!

Deb

Deb
Boulitsa βγάλε μία φωτογραφία να το δούμε!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa αν βλέπεις γραμμή έστω και αχνή τότε είναι θετικό,
δεν είναι λάθος !!
κάνε αύριο το πρωί καλύτερα ένα ακόμα

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Να μην σκασεις Μπουλιτσα μου..Εγκυούλα είσαι και πρέπει να είσαι ήρεμη!!! Αυριο θα πάρεις ένα τεστακι πιο αξιοπιστο και θα σου το επιβεβαιώσει...
Να σε ρωτήσω λίγο όταν λες τεστακι hometest ειναι αυτά απο το hometest.gr γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω τα ωορρηξίας μολις έρθει η αχώνευτη και τα έβλεπα χθες.. καλά είναι;;

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια το εβγαλα οσο καλυτερα μπορουσα..φαινεται κατι?

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Να μην σκασεις Μπουλιτσα μου..Εγκυούλα είσαι και πρέπει να είσαι ήρεμη!!! Αυριο θα πάρεις ένα τεστακι πιο αξιοπιστο και θα σου το επιβεβαιώσει...
Να σε ρωτήσω λίγο όταν λες τεστακι hometest ειναι αυτά απο το hometest.gr γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω τα ωορρηξίας μολις έρθει η αχώνευτη και τα έβλεπα χθες.. καλά είναι;;

ναι αυτα ειναι κοριτσι μου..εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα της ωορρηξιας οπως κ της εγκυμοσυνης..μακαρι να μην με διαψευσουν...

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν παρω το κλιαρ μπλου κ το κανω βραδυ?γιατι τωρα δεν εχω αλλα ουρα θα δειξει?η να περιμενω καλυτερα το πρωι?

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
boulitsa έγραψε:αν παρω το κλιαρ μπλου κ το κανω βραδυ?γιατι τωρα δεν εχω αλλα ουρα θα δειξει?η να περιμενω καλυτερα το πρωι?

Πιστεύω θα δείξει... Εδώ γράφουν ότι δείχνουν 4 μερες πριν την περίοδο... Αλλα να σου πω πιστεύω οτι είσαι έγκυος, ακόμα ένα τεστ θα ειναι η επιβεβαιωση απλά! Παντως η φώτο είναι μακρινή... εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διακρίνω... Αν μπορείς να μην αγχώνεσαι, ηρεμισε και πάνε αυριο μια και καλή για χοριακή... Αν όμως αγχώνεσαι ναι να πάρεις τεστάκι και να κάνεις γιατι το άγχος κάνει κακό στο σποράκι!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boulitsa έγραψε:αν παρω το κλιαρ μπλου κ το κανω βραδυ?γιατι τωρα δεν εχω αλλα ουρα θα δειξει?η να περιμενω καλυτερα το πρωι?
εγώ θα σου έλεγα λίγη υπομονή ακόμα και κάνε αυριο με πρωινά ούρα, αν σου δείξει τώρα λάθος αρνητικό θα στεναχωρηθείς άδικα και δεν κάνει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 215994

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boulitsa δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο που θα σε πω μολισ διαβασα για τα τεστ hometest κ ειπαν τα καλυτερα κ καποιες κοπελες που τα δοκιμασαν εμειναν ευχαριστημενες αλλα ειπε μια οτι το δοκιμασε σε κυπελακι δηλαδη εβαλε τα ουρα σε κυπελακι κ ετσι εμαθε αν ειναι εγκυοσ η οχι που η συγκεκριμενη ηταν...δεν ξερω αν σε βοηθησα...ευχομαι να εισαι...φιλια!! Smile

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Πιστεύω θα δείξει... Εδώ γράφουν ότι δείχνουν 4 μερες πριν την περίοδο... Αλλα να σου πω πιστεύω οτι είσαι έγκυος, ακόμα ένα τεστ θα ειναι η επιβεβαιωση απλά! Παντως η φώτο είναι μακρινή... εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διακρίνω... Αν μπορείς να μην αγχώνεσαι, ηρεμισε και πάνε αυριο μια και καλή για χοριακή... Αν όμως αγχώνεσαι ναι να πάρεις τεστάκι και να κάνεις γιατι το άγχος κάνει κακό στο σποράκι!

πως κανεις την φοτο να ερχεται πιο κοντα οπως της αυγολεμονης?γιατι ειμαι ασχετη με αυτα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε δν χρειάζεται κανένα άλλο τεστάκι...τόσος κόσμος τα χρησιμοποιεί και είναι πολύ αξιόπιστα!!boulitsa είσαι έγκυος!!! Κάνε κι αύριο το πρωί κι αν σκουρύνει κι άλλο η γραμμή μια χαρά θα είναι τα τεστάκια!!(αφου έχεις ξαναχρησιμοποιήσει από την συγκεκριμένη παρτίδα και έβγαλε κανονικά αρνητικό μη φοβάσαι τίποτα!)
Φαινεται πεντακάθαρα στην φωτογραφία!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι  - Σελίδα 15 654316
2 εγκυούλες μετράει ήδη αυτός ο μήνας!!Τι καλά!!! Θα σπάσουμε κάθε ρεκορ λεμεεεεεεεεεε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις