Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάντως μαμούχαλη θα την κάνω κι ας την κοροιδεύει όποιος θέλει. Δεν είναι ο σκοπός να πέσουμε όλοι στο ίδιο χαμηλό επίπεδο αλλά να ανέβουμε όλοι στο πιο υψηλό.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Κιρα μακαρι να το καταφερεις αυτο που λες και παλι ειναι ιδανικο ομως στον κοσμο των παιδιων ειναι αλλιως τα πραγματα και πιστεψε με εκει το παιδι θελει να ειναι αρεστο και αγαπητο και οχι απομακρυσμενο απο τους υπολοιπους

Ναι Κατερίνα μου,αλλά τα παιδια από αυτην την ηλικία θα διαμορφώσουν τον ενήλικο εαυτό τους στο μέλλον!!!Τι μου λες??Προκειμένου το παιδί να είναι αρεστό στους συμμαθητες θα πρέπει να ξεπουλήσει τις αρχες που πήρε από το σπίτι σου!!!Και μεθαυριο σαν ενήλικας έτσι θα λειτουργήσει ένα παιδί που μεγάλωσε με αυτό το σκεφτικό,γιατό όπως όλοι ξέρουμε οι σπόροι στην ψυχή μπαίνουν από μικρή ηλικία!!!!Δηλαδή προκειμένου να με αποκλείσει το χι κοινωνικό σύνολο θα πάω κόντρα στις αρχες και τα πιστεύω μου!!!'Οχι φυσικά!!Ένα τέτοιο σύνολο το αποκλείω εγώ γιατί δεν μου ταιριάζει!!!

οχι δεν σου λεω αυτο! σου λεω πως καλως η κακως τα παιδια αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα οταν ειναι μελη μιας κοινωνικης ομαδας... θελουν να ειναι "αρεστοι" και "ενταγμενοι" μεσα σε αυτη ωστε να μην εισπραξουν τον τιτλο της διαφορετικοτητας... εγω συμφωνω με σενα και αυτο σου ευχηθηκα μακαρι να το καταφερεις κι εσυ κι εγω και ολοι μας...

kira έγραψε:Τι να πω στην κόρη μου δηλαδη???Κορίτσι μου αν σε δείρουν,να δείρεις κι εσύ,γιατί αλλιώς αν το πεις στη δασκάλα τα παιδάκια θα σε πουν καρφί και δεν θα σε παίζουν!!!!!!Μα είμαστε σοβαροί!!!!!!!!!!

οχι δεν ειπαμε αυτο το πηρες οπως ηθελες! ειπαμε με τα δεδομενα των σχεσεων αυτο θα πουν τα παιδακια για καποιο αλλο..δεν ειπαμε πως αυτο ειναι το σωστο αλλα συμβαινει γυρω μας... οσο για το χτυπημα σου ξαναλεω χτυπημα ναι ως ΑΜΥΝΑ .. να αντιδραει το παιδι!!!

ΑΥΤΗ ειναι η γνωμη μου χωρις να αναρωτιεσαι αν ειμαι σοβαρη γιατι καλλιστα θα μπορουσα να σου πω κι εγω ΕΛΕΟς ΠΟΥ ΖΕΙς????

αλλα δεν το κανω γιατι πιστευω πως κανουμε μια ομρφη συζητηση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Πεμ Νοε 24, 2011 7:56 am, 1 φορά

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Εγώ πάντως μαμούχαλη θα την κάνω κι ας την κοροιδεύει όποιος θέλει. Δεν είναι ο σκοπός να πέσουμε όλοι στο ίδιο χαμηλό επίπεδο αλλά να ανέβουμε όλοι στο πιο υψηλό.

Καλα ασε εγω να ειμαι χαμηλου επιπεδου...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν ένα παιδάκι φωνάζει , βαράει , σκίζει και παίρνει τα πράγματα των συμμαθητών του , φτύνει κοροιδεύει τη δασκάλα απειλεί και είναι μόνο 7 ετών όταν φτάσει στα 15 τι θα κάνει όταν οι γονείς του απλά αδιαφορούν και δεν έρχονται σε καμιά συνάντηση; Και οι υπόλοιποι γονείς τη κάνουν; τη λένε στα παιδιά τους;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:ελα ρε συ τωρα....εχεις ενα ταλεντο στο αναγνωριζω, δημιουργεις καταστασεις,εμπλεκεις και αλλα ατομα, αφηνεις να αιωρουνται υπονοιες, "γκρουπαρεις" κοσμο,οι "κακες",οι "αθωες" ,. Σε αυτο το θεμα η αποψη σου ηταν περιπου η ιδια με τα "ιδια ατομα",πώς γινεται στο τελος να τσακωθεις με αυτα τα "ιδια ατομα"? το επιδιωκεις προφανως.
Και "επιθεση"?"Επιθεση"? Σιγα ρε συ μην βγηκε κοσμος με τον βουρδουλα....η διαφωνια δεν ειναι επιθεση, εκτος και αν εχεις συγκεκριμενη ψυχοπαθολογια και εκλαμβανεις τις διαφωνιες ως επιθεσεις. Αυτο ομως δεν μπορεις να μας το "φορας' ολες ετσι? Κοντρολαρισε το...
Αν αυτό δεν είναι επίθεση τι είναι; έχεις κάποιο πρόβλημα με το άτομο μου πέρα απο το ότι με αντιπαθείς; και ειλικρινά αυτό δεν το βλέπω απόλυτα κακό συμβαίνουν αυτά . Αν έγραφα εγώ αυτό το συγκεκριμένο τι θα έλεγες;
όταν είπα επίθεση δεν αναφερόμουν έτσι όπως το πήρες εσύ , μπορεί όλες μέσα από το γραπτό λόγο να είμαστε υπερβολικές και να ξεφύγουμε και δεν αναφέρθηκε στο τωρινό θέμα . Εδώ για χαβαλέ και για πλάκα δίνονται τίτλοι και χαρακτηρισμοί.Λοιπόν επειδή δεν σεέχω προσβάλλει ποτέ μίλα πιο όμορφα όταν αναφέρεσαι στο άτομο μου

Εχεις δωσει δικαιωμα να μιλαω ετσι. Σε πολλα θεματα στο παρελθον εχεις δημιουργησει εντασεις κ σε κανενα απο αυτα δεν ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι σου ,παρα μονο σχηματισα εντυπωση,οτι δεν ειναι τυχαιο το οτι συμμετειχες στα θεματα που γινοντουσαν μεγαλοι καυγαδες. Κ εδω ενω εγραψες την αποψη σου μια φορα,δυο,τρεις και ειδες οτι δεν ξεκιναγε καυγας με τα "ιδια ατομα" -γιατι με αυτα εχεις σοβαρο θεμα τελικα κ μπλεκεις κ αλλο κοσμο- πεταξες την μπηχτη σου περι επιθεσεων κ ιδιων ατομων, κ σταματησες να γραφεις.

Δεν με εχεις προσβαλει γιατι δεν σου εδωσα δικαιωμα να με προσβαλεις. Εμμεσα με προσβαλει να βλεπω ενα ατομο,μελος εδω μεσα να δημιουργει εντασεις οποτε του δινεται η ευκαιρια κ ποτε να μην επανορθωνει...Τυχαια εχει μεινει σε εμενα η εικονα αυτη?Δεν σε θυμαμαι σε κανενα θεμα να εχεις ζητησει συγνωμη σε οποια προσβαλες..αντιθετα σε θυμαμαι να πετας "καρφακια" οπου μπορεις κ μετα να βγαζεις την ουρα σου απ εξω.

Γι αυτο που υπογραμμισα:
Μην υποτιμας την νοημοσυνη μου (μας) με γενικευσεις της πλακας ετσι? Την επομενη να εχεις το θαρρος της γνωμης σου,να μιλας ντιρεκτ σε αυτους που θεωρεις οτι κανουν επιθεση και να μην καλλιεργεις κλιμα γιατι δεν εχεις κοτσια να πεις αυτο που θες.
Γιατι με την "αθωα" φραση σου ξαφνικα αρχισε να γινεται κουβεντα σε αυτο το θεμα για "επιθεσεις",μεχρι εκεινη την στιγμη δεν υπηρχε τετοια ενταση.
Αυτα απο εμενα. Και,ναι,οπου το ξανακανεις κ τυχει να συμμετεχω στην συζητηση θα εχω αναλογη αντιδραση.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια σοβαρευτητε! κανετε σαν παιδια αλληλοκατηγοριεστε χωρις λογο!! εδω ειμαστε για να ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες και να λυνουμε αποριες,οχι για να φαγωνομαστε μεταξυ μας!!! Sad Sad Sad

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Rinoula έγραψε:Εγώ πάντως μαμούχαλη θα την κάνω κι ας την κοροιδεύει όποιος θέλει. Δεν είναι ο σκοπός να πέσουμε όλοι στο ίδιο χαμηλό επίπεδο αλλά να ανέβουμε όλοι στο πιο υψηλό.

Είσαι παιδάκι που κοροιδεύει ή δέρνει άλλα παιδάκια?

Δεν είπα κάτι προσωπικά για σένα. Παρόλα αυτά δεν ήταν ωραίος ο χαρακτηρισμός μαμούχαλο γιατί μιλάμε για ένα συγκεκριμένο παιδί εδώ.

Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, αλλά πρόσεξε κι εσύ λίγο τον τρόπο σου, γενικά και φιλικά στο λέω.

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος γονιός που του αρέσει να βαράει τα παιδιά του (για φυσιολογικούς ανθρώπους μιλάω πάντα). Αλλά, κάποιες στιγμές μπορεί και να ξεφύγουμε, ειδικά όταν έχεις πάνω από ένα παιδί. Εμένα τα δικά μου τσακώνονται όλη την ώρα, παίζουν ξύλο μεταξύ τους, αν τα αφήσουμε υπάρχει περίπτωση να σκοτωθούν. Και μένα τα νεύρα μου πολλές φορές χτυπάνε κόκκινο, ειδικά όταν έχω γυρίσει από την δουλειά μου και είμαι ψόφια. Έχω ρίξει΄ξυλιά,αφού πρώτα έχω μιλήσει, έχω φωνάξει, έχω δοκιμάσει τα πάντα για να σταματήσουν, αλλά ειδικά ο μεγάλος μου γελάει γιατί το χέρι μου είναι ελαφρύ και δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα.Ασε που στο σχολείο παίζουν ξύλο μεταξύ τους τα παιδιά όχι γιατί έχουν μάθει έτσι,αλλά γιατί τους βγαίνει.Μου το λέει συνέχεια ο μεγάλος μου και του λέω να προσέχει μήπως χτυπήσει. Εκεί να δεις τι γίνεται, σπρώξιμο, αφού παίζουν ένα παιχνίδι που ρίχνουν χαστούκια το ενα στο άλλο. Ευτυχώς ο μικρός πηγαίνει νήπιο ακόμα και τα προσέχουν περισσότερο. Πάντως και εμείς οι γονείς,άνθρωποι είμαστε με τα νεύρα μας και τις αδυναμίες μας.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δωσει δικαιωμα να μιλαω ετσι. Σε πολλα θεματα στο παρελθον εχεις δημιουργησει εντασεις κ σε κανενα απο αυτα δεν ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι σου ,παρα μονο σχηματισα εντυπωση,οτι δεν ειναι τυχαιο το οτι συμμετειχες στα θεματα που γινοντουσαν μεγαλοι καυγαδες. Κ εδω ενω εγραψες την αποψη σου μια φορα,δυο,τρεις και ειδες οτι δεν ξεκιναγε καυγας με τα "ιδια ατομα" -γιατι με αυτα εχεις σοβαρο θεμα τελικα κ μπλεκεις κ αλλο κοσμο- πεταξες την μπηχτη σου περι επιθεσεων κ ιδιων ατομων, κ σταματησες να γραφεις.
Εσύ νομίζεις ότι έχω δώσει δικαίωμα δεν έχουν και τα υπόλοιπα μέλη την ίδια άποψη αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις όπως και ο καθένας να έχει τη δική του άποψη . Αυτό που εσύ ονομάζεις "μπηχτή" εγω το αποκαλώ αλήθεια . Εγώ δεν ανοίγω καβγάδες απλά κάποιες από εδώ πιάνεστε από λέξεις.Στο συγκεκριμένο θέμα έγραψα την άποψη μου αυτή είναι και σε όποιον αρέσει και ξέρεις δεν βρίσκομαι όλη την ημέρα μέσα στον υπολογιστή , τον αφήνω ανοικτό και ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα.

Δεν με εχεις προσβαλει γιατι δεν σου εδωσα δικαιωμα να με προσβαλεις. Εμμεσα με προσβαλει να βλεπω ενα ατομο,μελος εδω μεσα να δημιουργει εντασεις οποτε του δινεται η ευκαιρια κ ποτε να μην επανορθωνει...Τυχαια εχει μεινει σε εμενα η εικονα αυτη?Δεν σε θυμαμαι σε κανενα θεμα να εχεις ζητησει συγνωμη σε οποια προσβαλες..αντιθετα σε θυμαμαι να πετας "καρφακια" οπου μπορεις κ μετα να βγαζεις την ουρα σου απ εξω.
Δεν σε προσβάλλω γιατί δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου , απαντάω πάντα με το ίδιο ύφος που μου απαντούν. Δεν έχω προσβάλλει ποτέ κανένα μέλος και αν κάποιο έχει αισθανθεί έτσι είναι εύκολο να μου στείλει ένα πμ και να μου πει ότι θέλει. Εγώ όταν νιώσω ότι με προσβάλλουν η ότι αφήνουν υπονοούμενα το λύνω δεν το αφήνω , είδες όταν έγραψες ότι με αντιπαθείς δεν έδωσα σημασία γιατί δέχομαι ότι είναι ένα συναίσθημα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει. Εγώ ποτέ δεν αφήνω καρφάκια πάντα μιλάω ανοιχτά .

Γι αυτο που υπογραμμισα:
Μην υποτιμας την νοημοσυνη μου (μας) με γενικευσεις της πλακας ετσι? Την επομενη να εχεις το θαρρος της γνωμης σου,να μιλας ντιρεκτ σε αυτους που θεωρεις οτι κανουν επιθεση και να μην καλλιεργεις κλιμα γιατι δεν εχεις κοτσια να πεις αυτο που θες.
Γιατι με την "αθωα" φραση σου ξαφνικα αρχισε να γινεται κουβεντα σε αυτο το θεμα για "επιθεσεις",μεχρι εκεινη την στιγμη δεν υπηρχε τετοια ενταση.
Αυτα απο εμενα. Και,ναι,οπου το ξανακανεις κ τυχει να συμμετεχω στην συζητηση θα εχω αναλογη αντιδραση.

Δεν υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός αν βέβαια έχουν και το θάρρος της γνώμης μου το έχω και να και εσύ είσαι καχύποπτη και έχεις την δική σου θεωρία . Και πες μου τώρα ότι απο την δική μου λέξη πυροδοτήθηκαν εντάσεις τόση ώρα που την λέγατε με "τακτ" στην Τζιζ δεν έτρεχε τίποτα .
Μπορείς να λες τη γνώμη σου αλλά να προσέχεις το λεξιλόγιο σου.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Εχεις δωσει δικαιωμα να μιλαω ετσι. Σε πολλα θεματα στο παρελθον εχεις δημιουργησει εντασεις κ σε κανενα απο αυτα δεν ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι σου ,παρα μονο σχηματισα εντυπωση,οτι δεν ειναι τυχαιο το οτι συμμετειχες στα θεματα που γινοντουσαν μεγαλοι καυγαδες. Κ εδω ενω εγραψες την αποψη σου μια φορα,δυο,τρεις και ειδες οτι δεν ξεκιναγε καυγας με τα "ιδια ατομα" -γιατι με αυτα εχεις σοβαρο θεμα τελικα κ μπλεκεις κ αλλο κοσμο- πεταξες την μπηχτη σου περι επιθεσεων κ ιδιων ατομων, κ σταματησες να γραφεις.
Εσύ νομίζεις ότι έχω δώσει δικαίωμα δεν έχουν και τα υπόλοιπα μέλη την ίδια άποψη αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις όπως και ο καθένας να έχει τη δική του άποψη . Αυτό που εσύ ονομάζεις "μπηχτή" εγω το αποκαλώ αλήθεια . Εγώ δεν ανοίγω καβγάδες απλά κάποιες από εδώ πιάνεστε από λέξεις.Στο συγκεκριμένο θέμα έγραψα την άποψη μου αυτή είναι και σε όποιον αρέσει και ξέρεις δεν βρίσκομαι όλη την ημέρα μέσα στον υπολογιστή , τον αφήνω ανοικτό και ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα.

Δεν σε προσβάλλω γιατί δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου , απαντάω πάντα με το ίδιο ύφος που μου απαντούν. Δεν έχω προσβάλλει ποτέ κανένα μέλος και αν κάποιο έχει αισθανθεί έτσι είναι εύκολο να μου στείλει ένα πμ και να μου πει ότι θέλει. Εγώ όταν νιώσω ότι με προσβάλλουν η ότι αφήνουν υπονοούμενα το λύνω δεν το αφήνω , είδες όταν έγραψες ότι με αντιπαθείς δεν έδωσα σημασία γιατί δέχομαι ότι είναι ένα συναίσθημα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει. Εγώ ποτέ δεν αφήνω καρφάκια πάντα μιλάω ανοιχτά .

Γι αυτο που υπογραμμισα:

Δεν υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός αν βέβαια έχουν και το θάρρος της γνώμης μου το έχω και να και εσύ είσαι καχύποπτη και έχεις την δική σου θεωρία . Και πες μου τώρα ότι απο την δική μου λέξη πυροδοτήθηκαν εντάσεις τόση ώρα που την λέγατε με "τακτ" στην Τζιζ δεν έτρεχε τίποτα .
Μπορείς να λες τη γνώμη σου αλλά να προσέχεις το λεξιλόγιο σου.

καλα ρε συ...τα πιστευεις αυτα που λες? ειλικρινα δλδ...τα πιστευεις?Παθαινεις black out? Εχεις θιξει αρκετα μελη πλακα μας κανεις τωρα?
Δλδ ξεφτιλιζεις τον αλλο κ μετα θες πμ για να σου ζητησει τον λογο?
Ρε βρες κατι να ασχολεισαι να πουμε που εχεις σκαλωσει με τους καυγαδες...αντε τωρα,θα μου κανεις κ παρατηρηση. Εχεις καψει το κρανιο σου λεμε απο τους καυγαδες.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανια -ζεις στον δικο σου πλανητη- σε εχουν παρει ολοι χαμπαρι ΞΥΠΝΑ..

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λητσάκος -Κουκίδα λέτε ότι θέλετε συνεχίστε να λέτε και να εκτίθεστε προσωπικά με αφήνεται παντελώς αδιάφορη . Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχετε μπερδέψει το χώρο και το χρόνο και σταματήστε να μιλάτε για άλλους .Σας πειράζει επειδή έχω τα κότσια και τα λέω.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχααχ
κανε μας κ μαθημα τροπων τωρα- τον φτανεις τον αλλον στο αμην και μετα το παιζεις κιουρία....

να το κοιταξεις αυτο....

εσυ εχεις κοτσια να υπενισσεσαι - και στις πονηριες εισαι πρωτη επίσης.
αυτες ειναι οι πρωτειες σου.
να σαι περηφανη για τον εαυτο σου.
συνεχισε- μπορεις!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααααααααα και ξεχασα να σου κανω μια παρατηρηση-->
δεν λες τπτ εξω απο τα δοντια και στο προσωπο του άλλου-
ολα πισω απο τις πλατες τα κανεις.

αυτο το τονιζω- για να μην εχεις ψευδαισθήσεις....

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Λητσάκος -Κουκίδα λέτε ότι θέλετε συνεχίστε να λέτε και να εκτίθεστε προσωπικά με αφήνεται παντελώς αδιάφορη . Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχετε μπερδέψει το χώρο και το χρόνο και σταματήστε να μιλάτε για άλλους .Σας πειράζει επειδή έχω τα κότσια και τα λέω.

μακαρι να με αφηνες και μενα παντελως αδιαφορη βανια,δεν ειμαι εδω για να ασχολουμαι με την συμπεριφορα σου...αλλα ο τροπος σου "βγαζει ματι".Οσο και αν προσπαθησω δλδ δεν μπορω να σε αγνοησω πλεον.
Δεν εχεις θαρρος,εισαι θρασυδειλη.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας παρακαλω σταματηστε το ολο αυτο! Ακρη δεν θα βγαλετε! Εδω και καιρο εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας η καθε μια για την αλλη!

Καντε οτι κανω εγω! Οποιον δεν συμπαθω απλα δεν υπαρχει για μενα εδω μεσα!

Αρκετα αναλωθήκαμε!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επισης να ξερετε οτι αν δω εναν ακομα χαρακτηρισμο σε προσωπικό επιπεδο το θεμα θα κλειδωθει!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανια μην το συνεχιζεις αυτο ρε συ δεν σε συμφερει αν ανοιχτουν τετοιες κουβεντες θα σε μαθουν κι αυτες που δεν σε ξερουν... αφηνω λοιπον κι εγω αυτο να αιωρειται στον αερα οπως λες κι εσυ πως εισαι πεντακαθαρη...και ναι για καποια στιγμη σε πιστεψα αλλα τελικα ναι εισαι αυτο που δειχνεις....

βιβιαν σορυ δεν ξαναγραφω τιποτα αλλα δεν μπορω να ακουω παραλογα πραγματα! και δεν υπαρχει πολεμος μονο αληθειες

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="mama katerina"]
kira έγραψε:[

ΑΥΤΗ ειναι η γνωμη μου χωρις να αναρωτιεσαι αν ειμαι σοβαρη γιατι καλλιστα θα μπορουσα να σου πω κι εγω ΕΛΕΟς ΠΟΥ ΖΕΙς????

αλλα δεν το κανω γιατι πιστευω πως κανουμε μια ομρφη συζητηση

Ίσως ζω αλλού τελικά!!!Δεν θέλω να πιστεύω ότι η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη από γονείς και δασκάλους!!!
Το μέλλον θα δείξει,εξάλλου ακόμη στον παιδικό σταθμό είμαστε!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:
tatijana έγραψε:

Είσαι παιδάκι που κοροιδεύει ή δέρνει άλλα παιδάκια?

Δεν είπα κάτι προσωπικά για σένα. Παρόλα αυτά δεν ήταν ωραίος ο χαρακτηρισμός μαμούχαλο γιατί μιλάμε για ένα συγκεκριμένο παιδί εδώ.

Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, αλλά πρόσεξε κι εσύ λίγο τον τρόπο σου, γενικά και φιλικά στο λέω.

Ενταξει ο χαρακτηρισμος "μαμουχαλο" ηταν χτυπητο και δε θα επρεπε να το πω..
Αν και απευθυνθηκες σε μενα γιατι χρησιμοποιησες δικα μου λογια,καλο θα ηταν να προσεχεις κι εσυ.
Και οσο για το τι παιδι ημουν,ημουν κατι ενδιαμεσο.Κι εκει που δε τα εβγαζα περα εμπαινε στην μεση ο αδερφος μου.Μεχρι και τωρα αυτο γινεται..

kira

kira
Rinoula το ξέρω κοπέλα μου ότι το ΄΄μαμουχαλ稨'ηταν ξεκάθαρο υπονοούμενο για το δικό μου παιδί,αλλά δεν ασχολούμαι περισσότερο!!!!!Ο καθένας καλό είναι να χαρακτηρίζει τα δικά του παιδιά και όχι των άλλων!!!!ΤΕΛΟΣ

kira

kira
Πόσο μάλλον όταν γράφουμε σε ένα φορουμ που είμαστε μαμάδες και προσπαθούμε για το καλό των παιδιών μας!!!Λυπάμαι πολύ!!

blackrose

blackrose
Παιδι μπορει να μην εχω (ακομα),αλλα εχω περασει απο την παιδικη ηλικια..και εχω μια ανηψια(κορη της αδερφης μου),που παει προνηπια.Μια μερα λοιπον σχολαει και ερχεται σπιτι(ετυχε να ειμαι εκει) με μια Δαγκωνια διπλα απο το στομα της.Μιλαμε μετραγες ενα-ενα τα δοντια,ειχαν σχηματιστει.!!!!
Η αδερφη μου οταν την πηρε απο το σχολειο ,φοραγε ηδη το μπουφαν και ηταν κουμπωμενο ως απανω σα ζιβαγκο και η ιδια η μικρη κρυβοταν..Και το σπιτι ειναι αποσταση 2 λεπτων.Με τα πολλα πολλα,ρωταμε τη μικρη ποιος το εκανε? Δεν ελεγε...(η δασκαλη ηδη την ειχε κανει απτο νηπιαγ.)
Της λεω θα παρω την δασκαλα να τη πω κ δεν ηθελε...Λοιπον,μας ειπε οτι την δαγκωσε ενα αγορακι επειδη ηθελε η μικρη να ανεβει στη τσουληθρα κ εκεινο δν την αφηνε.
Εκει διχαζεσαι, σκεφτεσαι τι ειναι πιο σωστο να μαθει το παιδι εντελει..εγω δεν ειμαι κατα της 'ξυλιας' να το πω,αλλα ειμαι κατα της 'καταχρησης της'.Δεν μπορω ομως να επιμορφωσω το παιδακι που την δαγκωσε,αλλα η μαμα του.Δε μπορω ομως να διδαξω το παιδι να πλακωνεται με το παραμικρο γιατι χαρη στην ευαισθητη ηληκια του μπορει να το 'πορωσω' σε αυτο χωρις να καταλαβαινει οτι η ουσια ειναι πχ να αμυνθει ΟΤΑΝ θα δεχτει μπουνια,δαγκωνια,κλωτσια. Ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα ολο αυτο. Τη μαμα του αγοριου την ενημερωσε για το συμβαν η αδερφη μου,θελοντας να της δειξει πως ισως χαρη σε αυτο θα πρεπε να δωσει σε καποιους τομεις παραπανω προσοχη και να εξηγησει στο παιδι της οσο πιο απλα και κατανοητα τι ειναι σωστο κ τι λαθος....
Η μικρη μας ξαναηρθε με δαγκωνια στη μυτη!!!
Και η ιδια ειπε,οτι κ εκεινη τον χτυπησε.Αυτο οχι οτι αρεσε στη μαμα της(η εμενα αν ημουν στη θεση της),αλλα ηταν ενα δειγμα οτι ΚΑΙ εκεινο το παιδι ΙΣΩΣ να μην πηρε την συμβουλη της μαμας του ΚΑΙ οτι η μικρη αντεδρασε αμυντικα να προστατευσει τον εαυτο της.
Εγω με θυμαμαι να μου τραβανε τα μαλλια β δημοτικου κ να μην τα λεω πουθενα γιατι φοβομουν 'τον τιτλο καρφι',μεχρι που πολυ απλα επαψα να καθομαι να με 'βαρανε' και προσπαθουσα να αμυνθω.
Ειναι πολυ λεπτο το θεμα για την καθε μια απο εμας.Και ποτε δν μπορουμε να συμβαδισουμε.
Εμενα η μαμα μου παντα μου εξηγουσε και παντα δεν την ακουγα.Ναι εμενα η μαμα μου μου εδωσε ξυλο μικρη.Γιατι ημουν ζωηρη και δεν ησυχαζα.Μεγαλωνοντας και μια χαρα ημουν ψυχολογικα και διανοητικα,γιατι το ξυλο απτη μαμα μου ηταν ροζ...γεματο αγαπη,αναμνησεις,μουτρα,ναζια και στο τελος αγαπη!
Τωρα ,αφηστε τις αντιπαραθεσεις γιατι απλα το ποστ θα γειωθει κ παλι.
Απο μενα αυτα.Οποια συμφωνει καλως.Οποια διαφωνει καλως.Κι εγω δεν ειμαι γεννημενη Σωστη.Γινομαι με τον καιρο.φιλια!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Rinoula το ξέρω κοπέλα μου ότι το ΄΄μαμουχαλ稨'ηταν ξεκάθαρο υπονοούμενο για το δικό μου παιδί,αλλά δεν ασχολούμαι περισσότερο!!!!!Ο καθένας καλό είναι να χαρακτηρίζει τα δικά του παιδιά και όχι των άλλων!!!!ΤΕΛΟΣ

Δεν υπονοω εγω,αμα θελω σε καποια τα λεω χυμα...Το "μαμουχαλο" ηταν γενικο κι οχι ειδικο.Αν καποιες το πηρατε αλλιως λυπαμαι πολυ..και σταματηστε να αρπαζεστε με το παραμικρο πια...Ουτε την γνωμη μας δε μπορουμε να πουμε και οριστε αρχιζετε...ηρεμηστε υπαρχουν και οι αλλε2 γνωμες απο τις δικες σας οσο και να μη σας αρεσει και να σεβεστε και την διαφορετικη αποψη...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Σας παρακαλω σταματηστε το ολο αυτο! Ακρη δεν θα βγαλετε! Εδω και καιρο εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας η καθε μια για την αλλη!

Καντε οτι κανω εγω! Οποιον δεν συμπαθω απλα δεν υπαρχει για μενα εδω μεσα!

Αρκετα αναλωθήκαμε!

Σεβαστο.Σταματαω. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις