301 Απ: "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" Πεμ Νοε 24, 2011 6:42 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Και ιδού η απόδειξις!
Φλώρα γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει?
Και μην πεις ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί εγώ είπα αυτή τη φράση εδώ μέσα. Άρα μόνο σε μένα αναφέρεστε όταν επαναλαμβάνετε αυτή τη φράση.
Ή μήπως το έχω πάρει προσωπικά?
Σταματήστε να διαστρεβλώνετε συνεχώς τα λόγια μου και ανοίξτε τα μάτια σας και τα αφτιά σας.
Η θεωρία του "εγώ το παιδί μου το μεγαλώνω χωρίς ξύλο, υστερίες, τιμωρίες, φωνές" απέχει πολύ πολύ από την πράξη. Αυτά ήταν τα λόγια μου.
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ, ΔΙΚΑΙΟ Η ΆΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ".
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. Αυτό είπα.
florentiab έγραψε:και όμως υποστηρίχθηκε η άποψη οτι το ξύλο είναι μεθοδος διαπαιδαγώγησης.
όταν κάποιος θεωρεί οτι το "όπου δεν πιπτει λόγος, πίπτει ράβδος" είναι σωστό, σημαίνει οτι αποδέχεται και το ξύλο σαν μέθοδο διαπαιδαγώγησης.
και ξαναλέω, κανείς δεν κατηγόρησε το γονιό που κάποιες σπάνιες φορές παρεκτράπηκε. κανείς
Φλώρα γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει?
Και μην πεις ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί εγώ είπα αυτή τη φράση εδώ μέσα. Άρα μόνο σε μένα αναφέρεστε όταν επαναλαμβάνετε αυτή τη φράση.
Ή μήπως το έχω πάρει προσωπικά?
Σταματήστε να διαστρεβλώνετε συνεχώς τα λόγια μου και ανοίξτε τα μάτια σας και τα αφτιά σας.
Η θεωρία του "εγώ το παιδί μου το μεγαλώνω χωρίς ξύλο, υστερίες, τιμωρίες, φωνές" απέχει πολύ πολύ από την πράξη. Αυτά ήταν τα λόγια μου.
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ, ΔΙΚΑΙΟ Η ΆΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ".
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. Αυτό είπα.