Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ρε σεις τσακώνεστε (φιλικά πάντα Razz Razz )χωρίς εμένα? Shocked Shocked Shocked Shocked

Νομίζω πως όλες το ίδιο λέμε εν κατακλείδι. Απλά κάποιες είναι πιο απόλυτες στο οτι δεν θα χτυπήσουν ποτέ το παιδί τους & η Αγγελική λέει: "μηδένα προ του τέλους κακάριζε" (ναι ναι το έκανα και αυτό δικό μου)
Νομίζω πως σεβαστή είναι η άποψη και των δύο μερών.
Εγώ ας πούμε ξέρω πως έκανα λαθος όταν χτύπησα το μικρό μου γιαυτό και τώρα μετράω μέχρι το 1.234 μέχρι να μου περάσει και μετά της μιλάω ή έστω την πλησιάζω.
& ξέρετε γιατί? γιατί φοβήθηκα. Φοβήθηκα αυτό που λέει η Νένα (δεν θυμάμαι σε ποιό ποστ) πως αν σήμερα είναι μια στον ποπό, αύριο μία στα χεράκια, μεθαύριο χαστούκι? Οπότε σταμάτησα και είπα πως δεν θα το ξανακάνω. Δεν ορκίστηκα γιατι θέλω πάντα να κρατάω τον λόγο μου, απλά απο τότε όποτε δαγκώνει την χειρίζομαι διαφορετικά. (βέβαια, μετά την ξυλιά έχεις δαγκώσει μία δύο φορές, αλλά είναι πιθανό να είναι και τυχαίο)
Καμία δεν είδα να με κατακρίνει, αλλά αν θεωρήσουμε οτι υπήρχε, ε τι να κάνουμε? Αφού μαλακία έκανα, το οτι με κρίνει η άλλη θα με πειράξει?

Αυτό που θέλω να πω πάντως και στην Αγγελική, είναι πως είναι λογικό να υπάρχει απο κάποιες κοπέλες οι οποίες έχουν βρεθεί κιόλας μια παραπάνω οικιότητα, μη το εκλαμβάνεις και συ βρε παιδί μου σαν πηγαδάκι.
Ξέρεις σε πόσα θέματα έχω τσακωθεί εγώ? ουυυυυ Razz (σε όλα του θηλασμού Cool ) θα ήταν άδικο αν έλεγα πως αυτές που μου απαντούν απλά υποστηρίζουν η μία την άλλη.

Επίσης εγώ δεν λέω τίποτα φιλικά. Παλεύουμε? Twisted Evil Twisted Evil

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:Αγγελικη επειδη εγω καθομουνα στο τραπεζι με τα κοριτσια και τα εχω ξαναδει ξερω πως δεν υπαρχει καμια εχθρικοτητα προς το προσωπο σου αυτα που ειπωθηκαν απο τη Φλωρα ειπωθηκαν μετα απο το ποστ που εγραψες για το τσιγκλισμα..δλδ δεν ηταν ξεκαθαρρο αν ειχες αποψη η τα ελεγες ολα αυτα απλως για να τσιγκλισεις...

επειδη ομως ξερω και σενα (οσο σας ξερω τελως παντων ολες) εχω καταλαβει ακριβως ποια ειναι η αποψη σου κι εγω προσωπικα δεν το εξελαβα πως εισαι υπερ της διαπαιδαγωγησης με βια!!! εχω καταλαβει πως ολες λεμε τα ιδια πραγματα λιγο πολυ και σιγουρα δεν υπαρχει λογος να ξεφευγουμε και να χαλαμε τις καρδιες μας!!! μην αλλαζει η αποψη που εχεις για τα κοριτσια απο μια διαφωνια που στην τελικη καταληγουμε να λεμε το ιδιο! παλι στο ιδιο τραπεζι θα κατσουμε γμτ και θα δεις πως δεν αξιζει να γινεται ολο αυτο..

σορυ που πεταχτηκα και δεν θελω να το παιξω διπλωματης απλα σας συμπαθω ολες και στεναχωριεμαι για ολο αυτο...

ευχαριστώ Κατερίνα!
δεν ξύπνησα το πρωί και σκέφτηκα να ειρωνευτώ την Αγγελική!

eleni...eleni

eleni...eleni
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ολες πιστευω λιγο πολυ εχουμε βγει εκτος εαυτου καποιες φορες,εγω προσωπικα οταν φτανω σε σημειο να μιλησω εντονα στο παιδι(οχι να το δειρω),το χω μετανιωσει απευθειας,σιγουρα υπαρχουν παιδια που δεν ακουνε ,που δεν σεβονται,που δεν καταλαβαινουν απο τιμωριες,για αυτο ομως κατα την γνωμη μου φταινε οι γονεις...τωρα,οσον αφορα τα παιδια στην εκκλησια,τι να πω;;;δεν γνωριζω βεβαια την ηλικια τους,αλλα αν ειναι μικρα πως ειναι δυνατον να απαιτουμε να κατσουν αμιλητα και ακινητα;;;αφηστε τα παιδακια να διατηρησουν την παιδικοτητα τους,μην τα βαζετε να κανουν πραγματα που δεν τους αρεσουν μονο επειδη ετσι πρεπει...ουτως η αλλως στην μετεπειτα ζωη τους το "πρεπει" θα μπει για τα καλα στην καθημερινοτητα τους...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[b][b][b]Κουκίδα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι τρέχει με την πάρτι σου... Λες για τη Βάνια, αλλά κι εσύ φυρί φυρί το πας...
Εγώ
δεν είπα ότι ΜΟΝΟ ΈΤΣΙ συνετίζονται. Εξέφρασα την "επιθυμία" να το
πω??? να πλακώσω μερικά κακομαθημένα που βγάζουν το λάδι των γονιών
τους, ή που βαράνε άλλα παιδάκια, ή που κλέβουν/κοροϊδεύουν/ βρίζουν/
γενικότερα κάνουν σα βλαμένα ρε παιδί μου! Οκ. Είναι μια σκέψη.
Δε
σημαίνει ότι το κάνω κιόλας. Και τράπεζα έχω σκεφτεί να ληστέψω, αλλά
δυστυχώς ακόμα εδώ είμαι.
Αντί να πίνω μαργαρίτες στο Μπαλί...
[/b][/b][/b]

εγω παλι όχι ρε Τζιζ....ουτε μου παιρνάει απο το μυαλο.....τι να κανουμε τωρα δλδ???
οσο για το τσιγκλισμα -οφειλεις να παραδεχτεις οτι το ξεκινησες μια χαρουλα- κ το παραδεχτηκες ανοιχτα. μαζι σου δεν εχω τπτ- απλα με νευριασε οταν διαβασα πως γραφεις απ'οτι καταλαβα- για να βαλεις 'αλατοπιπερο' στην κουβεντα.
το θεμα με την βανια αστο- ειναι αλλο κεφαλαιο.

εγω αποχωρω απο την συζήτηση γιατι πραγματικα αισθανομαι οτι ειτε μιλαω σε άλλη γλώσσα- ειτε με καταλαβαινεις Τζιζ εσυ σε αλλη γλωσσα.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο οσα post διαβασα καταλαβα οτι καμια δεν γουσταρει να δερνει τα παιδια της και οτι οσες εχουν ριξει ξυλιες το εχουν μετανιωσει....σημειωση οτι και εγω εχω ριξει κανα δυο στα πωπουδακια τους (το ομολογω)!επισης ολες διαφωνησαν στο αρχικο post!

τωρα πειτε μου γιατι να υπαρχει ολη αυτη η αντιπαραθεση?και εαν καποιοι εχουν μεταξυ τους αντιπαραθεση γιατι θα πρεπει να το διαβαζουμε ολες??

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εαν σε οποιοδηποτε σημειο προσεβαλλα ή ειρωνευτηκα καποιον, δεν ηταν αυτος ο σκοπός μου, το λέω για να ειμαι καλυμμενη.
το 'σωσες...
Ευχαριστω, μπορω να παω για υπνο σημερα χωρις σκοτουρα...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
litsakos έγραψε:Τζιζ αντιλαμβανεσαι αυτους που διαφωνουν με την αποψη σου ως πηγαδακι?
Ελεγες πιο πανω οτι "τσιγκλας" την κουβεντα με σκοπο να συνεχιστει κ να γραφτουν διαφορες αποψεις. Και "τσιγκλωντας" ελεγες κ την δικη σου.Με την οποια -τι να κανουμε τωρα- διαφωνουν οι περισσοτερες. Κ καμια δεν εκρινε προσωπικα καποια αλλη ετσι? απάντησα παραπάνω σε αυτό.
Λοιπον? Πού ειναι το προβλημα?
Ασε που υποτιμας τον συνομιλητη σου οταν τον χαρακτηριζεις ως "πηγαδακι".
Και εξήγησα και τον όρο πηγαδάκι. Απλά η όλη φάση μου φαίνεται ως "οργανωμένη" επίθεση προς το πρόσωπό μου, κι όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν καταλαβαίνω και το γιατί...
Όλως περιέργως κι άλλες κοπέλες ένιωσαν το ίδιο για λογαριασμό μου...
Αν δε θέλετε κάποιον στην παρέα σας, απλά πείτε το! Γιατί ειλικρινά, και δε νομίζω πως είμαι η μόνη που το νιώθει αυτό το πράμα, είναι φορές που νιώθω "παρείσακτη" στο όμορφο παρεάκι σας...
Θα επαναλάβω σε αυτό το σημείο, πως αφορμή ήταν το ποστ της Φλώρας όπου ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα επαναλάβω πως μου είναι πολύ συμπαθής και ειλικρινά περίμενα περισσότερο "καλαμπούρι" και μια καλύτερη αντιμετώπιση.
Σήμερα λοιπόν, αφού ξαναδιάβασα όοοοοοοοολα τα ποστς, και με πιο καθαρό μυαλό, σας γράφω αυτά. Αν στεναχωρηθήκατε πάει να πει, πως τελικά τα λόγια μου κατάφεραν να αγγίξουν τα σημεία που έπρεπε και καλό θα ήταν να λύσουμε (με πμ) τις όποιες διαφορές και παρεξηγήσεις. Αν πάλι οχι, οκ, καλή καρδιά, κι εγώ θα πάω σε αυτές που με θεωρούν φιλενάδα τους κι ας λέω καμιά φορά "άρες μάρες κουκουνάρες" και αερολογίες....

(για την Ελενα πεφτεις πολυ εξω.Αλλα πολυ.Πιο εξω δεν παει δλδ) Με την Έλενα δεν πέφτω έξω γιατί πολύ απλά δεν έχω σχηματίσει άποψη για το άτομό της....

οργανωμένη επίθεση εναντίον σου;;;;;;;;
έλεος ρε Αγγελική. γιατί να το κάνω αυτό; τι μου έχεις κάνει δηλαδή;;;;
στο κάτω κάτω εσύ μας δούλεψες πρώτη πρώτη. θες να το λες τσίγκλισμα, εγώ το λεώ κοροϊδία
εχεις κι εσύ όμως μερίδιο ευθύνης για όλο αυτό το θέμα.
δεν είμαι μια τρελλή που ξύπνησα το πρωί και στα καλά καθούμενα σε ειρωνεύτηκα

chicken

chicken
athina24 έγραψε:απο οσα post διαβασα καταλαβα οτι καμια δεν γουσταρει να δερνει τα παιδια της και οτι οσες εχουν ριξει ξυλιες το εχουν μετανιωσει....σημειωση οτι και εγω εχω ριξει κανα δυο στα πωπουδακια τους (το ομολογω)!επισης ολες διαφωνησαν στο αρχικο post!

τωρα πειτε μου γιατι να υπαρχει ολη αυτη η αντιπαραθεση?και εαν καποιοι εχουν μεταξυ τους αντιπαραθεση γιατι θα πρεπει να το διαβαζουμε ολες??

Γιατί να μην διαβάζουμε και εμείς καλέ? Δηλαδή εγώ που ήθελα να προσθέσω κάτι, αν μιλούσαν με πιμι πως?
Το έχω ξαναπεί και σε προηγούμενο θέμα που είχα αρπαχτεί εγώ: αν βλέπεις πως δεν σε ενδιαφέρει το θέμα κλείνεις την σελίδα και διαβάζεις κάποιο άλλο (δεν μιλάω για την athina24 μιλάω γενικά γιατί πολλές το έχουν σχολιάσει κατά καιρούς) Δεν κάθεσαι να διαβάσεις τόσες σελίδες για να πεις στο τέλος οτι τελικά δεν σε ενδιέφερε Rolling Eyes Rolling Eyes

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
litsakos έγραψε:Τζιζ αντιλαμβανεσαι αυτους που διαφωνουν με την αποψη σου ως πηγαδακι?
Ελεγες πιο πανω οτι "τσιγκλας" την κουβεντα με σκοπο να συνεχιστει κ να γραφτουν διαφορες αποψεις. Και "τσιγκλωντας" ελεγες κ την δικη σου.Με την οποια -τι να κανουμε τωρα- διαφωνουν οι περισσοτερες. Κ καμια δεν εκρινε προσωπικα καποια αλλη ετσι? απάντησα παραπάνω σε αυτό.
Λοιπον? Πού ειναι το προβλημα?
Ασε που υποτιμας τον συνομιλητη σου οταν τον χαρακτηριζεις ως "πηγαδακι".
Και εξήγησα και τον όρο πηγαδάκι. Απλά η όλη φάση μου φαίνεται ως "οργανωμένη" επίθεση προς το πρόσωπό μου, κι όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν καταλαβαίνω και το γιατί...
Όλως περιέργως κι άλλες κοπέλες ένιωσαν το ίδιο για λογαριασμό μου...
Αν δε θέλετε κάποιον στην παρέα σας, απλά πείτε το! Γιατί ειλικρινά, και δε νομίζω πως είμαι η μόνη που το νιώθει αυτό το πράμα, είναι φορές που νιώθω "παρείσακτη" στο όμορφο παρεάκι σας...
Θα επαναλάβω σε αυτό το σημείο, πως αφορμή ήταν το ποστ της Φλώρας όπου ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα επαναλάβω πως μου είναι πολύ συμπαθής και ειλικρινά περίμενα περισσότερο "καλαμπούρι" και μια καλύτερη αντιμετώπιση.
Σήμερα λοιπόν, αφού ξαναδιάβασα όοοοοοοοολα τα ποστς, και με πιο καθαρό μυαλό, σας γράφω αυτά. Αν στεναχωρηθήκατε πάει να πει, πως τελικά τα λόγια μου κατάφεραν να αγγίξουν τα σημεία που έπρεπε και καλό θα ήταν να λύσουμε (με πμ) τις όποιες διαφορές και παρεξηγήσεις. Αν πάλι οχι, οκ, καλή καρδιά, κι εγώ θα πάω σε αυτές που με θεωρούν φιλενάδα τους κι ας λέω καμιά φορά "άρες μάρες κουκουνάρες" και αερολογίες....

(για την Ελενα πεφτεις πολυ εξω.Αλλα πολυ.Πιο εξω δεν παει δλδ) Με την Έλενα δεν πέφτω έξω γιατί πολύ απλά δεν έχω σχηματίσει άποψη για το άτομό της....

Σου ξαναγραφω οτι με την σταση σου να κανεις τον δικηγορο του διαβολου διαφωνησαμε. Οταν αποφασιζεις να μπεις με αυτον τον ρολο σε μια συζητηση δυστυχως δεν μπορεις να εχεις κ εγγυησεις για τις απαντησεις που θα λαβεις. Ειναι "δυσκολο" θεμα αυτο για να παιξει κανεις αυτον τον ρολο. Πώς να το πω..ειναι πολυ σοβαρο θεμα για να λεμε κατι που δεν πιστευουμε για να τσιγκλησουμε τον αλλο,καταλαβες τι εννοω?

Για την Ελενα αυτο το εγραψα μετα την "φιλικη παρατηρηση" που ρης εκανες να μην ασχολειται με τα σπιτια αλλων.
Δεν βοηθαει τον παραθετεις ποστ μεμονωμενα χωρις να βαλεις κ τα αρχικα,αυτα για τα οποια γραφτηκε κατι.Αλλιως παραποιεις το νοημα.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
βανια έγραψε:Πήγα να γράψω ότι καμιά κοπέλα δεν υποστήριξε το ξύλο σαν τρόπο διαπαιδαγώγησης αλλά με πρόλαβε η Βίβιαν , απλά αναφέρθηκε ότι κάποιες φορές χάνεται "κακώς "ο έλεγχος απο τους γονείς και γίνεται αυτό .
Το "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" τι σήμαινε? Ήταν απλα επίδειξη καθαρεύουσας???
προκαλείς... Διάβασε σε παρακαλώ τι έχω γράψει... "Οι παλιοί λέγανε....."
Και ναι οι παλιοί, χρησιμοποιούσαν καθαρεύουσα...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:τατιανα ποιος επιτεθηκε σε ποιον?
περιμενω παραθεση μηνυματος για να ειμαστε σωστες κ ακριβεις σαυτα που λεμε
εσύ στη βάνια παρακάτω... για μένα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα... προσπαθώ ΑΚΟΜΑ να καταλάβω... Θες να με μπουφλίσεις? Θες να με φτύσεις? Θες να με βρίσεις? Κάτι θες αλλά δεν το κάνεις....

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
Tziz έγραψε:
Απλά παίζω λίγο το παιχνιδάκι του "τσιγκλίσματος" όπως το λέω...
Αλλιώς η κουβέντα δεν προχωράει.
Θα γράφαμε όλες: "Μα τι ηλίθια ήταν αυτή που φέρθηκε έτσι στο ίδιο της το παιδί!" και η συζήτηση θα τελείωνε εκεί...

.....αυτα.
Τι θέλει να πει ο ποιητής κάνοντας παράθεση τα δικά μου λόγια??? Να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα ή να περιμένω να μου εξηγήσεις?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Το ξύλο βγήκε απευθειας από την κόλαση!!!!!Αυτό είπε μια παιδοψυχολόγος καθηγήτρια πανεπιστημίου!!!!Φυσικά δεν χρειαζόταν καν να το πει,γιατί εγώ τουλάχιστον το θεωρώ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
Θα επαναλάβω πως αν εσένα το παιδάκι σου το χτυπάνε στο σχολείο τα άλλα παιδάκια, οκ, πες του ότι το ξύλο βγήκε από την κόλαση κι ότι τα παιδάκια που βαράνε εκεί θα καταλήξουν. Όταν την επόμενη μέρα γυρίσει μελανιασμένο από τις μάπες, μην παραξενευτείς... Το ιδανικό βέβαια θα ήταν κανένα παιδάκι να μη χτυπάει άλλο παιδάκι και όλα να μεγάλωναν κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις. Αλλά αυτό φυσικά είναι μόνο η θεωρία...

chrissaxak

chrissaxak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δε θελω να ξανακούσω ότι οποιος έχει μικρά παιδιά να μη μιλάει γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον...ναι, έχω μωρό 1 ετους, αλλά από τώρα προσπαθώ να το δουλέψω μέσα μου ότι δε θα σηκώσω ποτέ το χέρι μου πάνω του. Αν από τώρα, δίνω άλλοθι στον εαυτό μου, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά θα το κάνω.
Επίσης, θα δεχτώ ότι μια μάνα χτύπησε λίγο ή πολύ το παιδί της κ μετά το μετάνιωσε...θα το δεχτώ όμως για 1 φορά. Η 2η κ η 3η δε δικαιολογούνται εφόσον ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι λάθος έκανε κ πόσο πλήγωσε το παιδί της χωρίς λόγο κ φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.
Δικαιολογία για να χτυπήσεις ένα παιδί δεν υπάρχει κ είμαι απολυτη σε αυτό. Η μόνη αιτία είναι η προσωπική μας αδυναμία κ τίποτα περισσότερο.
Όσο για τα "κακομαθημένα που βγάζουν το λάδι στους γονείς τους" που για κάποιους αξίζουν το ξύλο για να συμμορφωθούν...πρώτοι θα έπρεπε να φάνε οι γονείς του ξύλο που τα δημιούργησαν κ τα έχτισαν έτσι κ όχι τα παιδιά τους. (μη μου πείτε ότι υπάρουν ζωηρά παιδιά κλπ κλπ-ναι υπάρχουν, αλλά δε μιλάω γιαυτά. Μιλάω γιαυτά που βρίζουν, που χτυπάνε, που σπάνε εσκεμμένα...Ειδικά αν φτάσει κάποιος να χτυπήσει ένα παιδί επειδή είναι υπερ-ενεργητικό από τη φύση του...τότε έχει πραγματικό πρόβλημα ο ίδιος)

http://www.alter-eco.gr

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ksapphire έγραψε:Αγαπημενη μου bonheur,
Θελω λιγο να απαντησω στο σχολιο σου ¨
Εγώ θέλω να έχουν την εικόνα του ισορροπημένου ανθρώπου, που τους στήριξε με αυτοσυγκράτηση και είχε άλλους τρόπους επικοινωνίας από την μπούφλα.¨¨
Την Μητερα μου την εχω και ειναι ενα πολυ ισορροπημενο ατομο, που μας στηριξε και μας στηριζει με αυτοσυγκρατηση και για μενα προσωπικα ειναι η καλυτερη μου φιλη. Ξερει τα παντα για μενα αρα ειχε βρει και τον τελειο τροπο επικοινωνιας. Παντα ειναι διπλα μου σε ολα και στα δυσκολα πιο πολυ .Και πιστεψε με εχω περασει πολλα. Και ας μας εριχνε καμια που και που. Δεν αλλαζει κατι στην εικονα που εχω για εκεινη. Ειναι απλα η καλυτερη μανουλα του κοσμου.
end of story
Ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ για τη δική μου τη μανούλα...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bonheur έγραψε:
Και είναι πολύ ωραίο αυτό που νιώθεις! Μόνο που μιλάω για το τι εικόνα θέλω να έχουν για εμένα τα δικά μου παιδιά και όχι τι εικόνα έχεις εσύ ή θα έπρεπε να έχεις για τη δική σου μαμά, θα ήταν πολύ ηλίθιο να γράψω κάτι τέτοιο. Η άποψή μου όμως για το ξύλο είναι αυτή που έγραψα, δεν αλλάζει. Τσάμπα μαγκιά σε έναν μικρότερο που δεν έχει τη σωματική δύναμη ή τα κότσια να ανταποδώσει.
Αυτό το έγραψα κι εγώ πιο πάνω... Αλλά κάποιας της φάνηκε περίεργο...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
εσύ στη βάνια παρακάτω... για μένα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα... προσπαθώ ΑΚΟΜΑ να καταλάβω... Θες να με μπουφλίσεις? Θες να με φτύσεις? Θες να με βρίσεις? Κάτι θες αλλά δεν το κάνεις....

παλι τον δικηγορο του διαβολου κανεις? cyclops

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
kira έγραψε:Το ξύλο βγήκε απευθειας από την κόλαση!!!!!Αυτό είπε μια παιδοψυχολόγος καθηγήτρια πανεπιστημίου!!!!Φυσικά δεν χρειαζόταν καν να το πει,γιατί εγώ τουλάχιστον το θεωρώ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
Θα επαναλάβω πως αν εσένα το παιδάκι σου το χτυπάνε στο σχολείο τα άλλα παιδάκια, οκ, πες του ότι το ξύλο βγήκε από την κόλαση κι ότι τα παιδάκια που βαράνε εκεί θα καταλήξουν. Όταν την επόμενη μέρα γυρίσει μελανιασμένο από τις μάπες, μην παραξενευτείς... Το ιδανικό βέβαια θα ήταν κανένα παιδάκι να μη χτυπάει άλλο παιδάκι και όλα να μεγάλωναν κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις. Αλλά αυτό φυσικά είναι μόνο η θεωρία...

η kira αναφερεται στο ξυλο απο ενηλικα προς ανηλικο...(κανω κ εγω τον δικηγορο!χο)

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:

?????? Shocked Shocked Shocked
δεν εχω προβλημα μαζι σου κοριτσι μου- την τατιανα ρωτησα γιατι μιλησε για επιθεση στο προηγουμενο ποστ.
μην παραθετεις τα μισα απο αυτα που εχουν ειπωθει...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ναι Τατιανα ωραια ολα αυτα που λες (κ βλεπω θυμασαι το θεμα το παλιο) αλλα σου απηυθυνα ενα ερωτημα οσον αφορα το που ακριβως ειδες ειρωνια και.. με πηδηξες.. Rolling Eyes

γιατι το πεταξες και μετα γεια σας αφου δεν θελεις να παρεις μερος?

tatijana έγραψε:Ειπα την δικη μου γνωμη..
Εσυ γιατι αρπαζεσαι δε καταλαβα?
Απευθυνθηκα σε σενα?
Μονο εσυ ηθελες να μαθεις για το που βλεπω εγω ειρωνια...
και μην εκφραζεσαι ετσι,ντρεπομαι... Razz
Στην Τζιζ ειδα.
Γιατί άραγε όσο προχωράω επιβεβαιώνομαι?
Είναι ή δεν είναι "τσίγκλισμα" για καβγά αυτό?

Nena έγραψε:Κανεις δεν της είπε τίποτα προσωπικό - το αν διαφωνησαν με τα λεγομενά της ειναι άλλο θεμα. Απλά επειδη η όλη διαφωνία χρειαζοταν επεξηγησεις/επιχειρηματολογία και ηταν αργα, θεωρησε οτι ειναι καλυτερο να παει για υπνο, και να συνεχισει την επόμενη. Εγω τουλαχστον έτσι το εξέλαβα...
Και δεν ξερω αν ηταν πραγματικά τα πιστεύω της ή οχι - ειπε οτι απλά τσιγκλάει τη συζητηση για να συνεχίσει.

Νένα μου, τα έγραψα τα πιστεύω μου, παρέα με τον μπακλαβά. Κάποιες θέλουν να δηλώνουν απόλυτες. Κάποιες είναι λίγο πιο στη θεωρία της σχετικότητας... Εγώ πάω με το 2ο τμήμα. Ποτέ μου δε μου άρεσε να βλέπω τα πράματα από μία οπτική. Κι όσο για το αν μου είπαν κάτι προσωπικό, ναι. Όταν αναφέρεσαι στον άλλο θεωρώντας ότι υποστηρίζει μία συγκεκριμένη άποψη (που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ) και μάλιστα λες ότι την προωθεί κιόλας, δύο πράγματα μπορει να συμβαίνουν. Ή παρεξήγηση, ή επίθεση με σκοπό να σχηματιστούν λάθος εντυπώσεις γύρω από αυτό το πρόσωπο. Εμένα στην περίπτωσή μας...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Nena έγραψε:
βανια έγραψε:Πήγα να γράψω ότι καμιά κοπέλα δεν υποστήριξε το ξύλο σαν τρόπο διαπαιδαγώγησης αλλά με πρόλαβε η Βίβιαν , απλά αναφέρθηκε ότι κάποιες φορές χάνεται "κακώς "ο έλεγχος απο τους γονείς και γίνεται αυτό .
Το "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" τι σήμαινε? Ήταν απλα επίδειξη καθαρεύουσας???
προκαλείς... Διάβασε σε παρακαλώ τι έχω γράψει... "Οι παλιοί λέγανε....."
Και ναι οι παλιοί, χρησιμοποιούσαν καθαρεύουσα...
Ναι κουκλιτσα μου, αυτο εννοω. Οτι ηταν απλα μια φραση την οποια πεταξες για να δειξεις οτι την εχεις ακουστα. Ηταν απλα επιδειξη καθαρεύουσας. Ειτε την πιστευες ειτε οχι δεν ειχε σημασια για σενα. Ομως επειδη εγω τουλαχιστον, και αρκετες κοπελες εδω μέσα παιρνουμε στα σοβαρα αυτα που γραφονται εδω, και απανταμε καταλληλως, το εξελαβαμε σαν σοβαρη προταση/αποψη, και αυτην σχολιασαμε.

Αλλα η ηλιθιοτητα ειναι αηττητη. Παραδιδω τα όπλα...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
koukida έγραψε:
Tziz έγραψε:
Απλά παίζω λίγο το παιχνιδάκι του "τσιγκλίσματος" όπως το λέω...
Αλλιώς η κουβέντα δεν προχωράει.
Θα γράφαμε όλες: "Μα τι ηλίθια ήταν αυτή που φέρθηκε έτσι στο ίδιο της το παιδί!" και η συζήτηση θα τελείωνε εκεί...

.....αυτα.
Τι θέλει να πει ο ποιητής κάνοντας παράθεση τα δικά μου λόγια??? Να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα ή να περιμένω να μου εξηγήσεις?

ΟΤΙ ΤΣΙΓΚΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΡΕ ΤΖΙΖ.οτι εσυ το ξεκινησες το παιχνιδι της επιθετικης αντιπαραθεσης και της ειρωνειας.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια δεν θα καταληξει πουθενα ολο αυτο εκτος απο το στεναχωρουμε η μια την αλλη δεν το βλέπετε;

kira

kira
Tziz έγραψε:

Tης έχω εξηγήσει ότι στο σχολείο θα λύνει τις διαφορές της με λογάκια!Άν της είπα ΄κάποιο παιδάκι σε σπρώξει ή σε χτυπήσει,θα πας αμέσως να το πεις στη δασκάλα σου!!Εκείνη είναι υπεύθυνη να συνετήσει το παιδάκι που παρεκτράπηκε και να προσπαθήσει να κουβεντιάσει(ή έστω μέσα από παραμύθια τώρα που πάει στον παιδικό) και να τους δώσει να καταλάβουν πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε!!Αυτά για τις ώρες που βρίσκεται σχολείο και εκεί θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει ο δάσκαλος!!!

Τώρα εκτός σχολείου η κόρη μου άν κάτι δεν της αρέσει λέει π.χ.στο παιδάκι δεν μου άρεσε αυτό που έκανες,σε παρακαλώ να μην το ξανακάνεις και κατόπιν το λέει σε μένα!!!

Της έχω μάθει και έχει κατανοήσει πως άν κάποιος έχει μια λάθος συμπεριφορά δεν θα την ακολουθήσουμε κι εμείς!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Αλλα η ηλιθιοτητα ειναι αηττητη. Παραδιδω τα όπλα...

Σας παρακαλω ρε κοριτσια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις