Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 16]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Vivian έγραψε:Σας παρακαλω σταματηστε το ολο αυτο! Ακρη δεν θα βγαλετε! Εδω και καιρο εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας η καθε μια για την αλλη!

Καντε οτι κανω εγω! Οποιον δεν συμπαθω απλα δεν υπαρχει για μενα εδω μεσα!

Αρκετα αναλωθήκαμε!

Σεβαστο.Σταματαω. Smile

Ωωωω,ναι κι εγω...
Λιτσα,δε σε γουσταρω,γεια.... Razz

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:
Vivian έγραψε:Σας παρακαλω σταματηστε το ολο αυτο! Ακρη δεν θα βγαλετε! Εδω και καιρο εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας η καθε μια για την αλλη!

Αρκετα αναλωθήκαμε!

Σεβαστο.Σταματαω. Smile

Ωωωω,ναι κι εγω...

Γεια σου και αερα στα πανια σου! Razz

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:

Αρκετα αναλωθήκαμε!

Σεβαστο.Σταματαω. Smile

Ωωωω,ναι κι εγω...

Γεια σου και αερα στα πανια σου! Razz
Μπραβο κοριτσια! "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 334590 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 334590

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εχω διαβασει ενα προς ενα τα ποστ της καθεμιας σας....και ειλικρινα νιωθω τυψεις γιατι εγω εγραψα το αρχικο ποστ και αν ηξερα οτι η συζητηση θα επαιρνε τετοια τροπη ειλικρινα δεν θα το ανοιγα καν αυτο το θεμα!!
πιστευα ομως και εξακολουθω να θελω να πιστευω οτι το φορουμ υπαρχει οχι για να τσακωνομαστε και να μανουριαζουμε επειδη μπορει να εχουμε διαφορετικες αποψεις(τι πιο φυσιολογικο;;;;Wink αλλα η υπαρξη του ειναι (τουλαχιστον για μενα) σαν μια φιλη μου που θελω νατης εκμυστηρευτω πραγματα, ή να την συμβουλευτω ή να περασω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο ανταλλαζοντας αποψεις και εμπειριες για τα παιδακια μας και οχι μονο!
τελος παντων....τελος καλο ολα καλα ελπιζω...
σας φιλω γλυκα ολες "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ALEXANDRA STR. έγραψε:κοριτσια εχω διαβασει ενα προς ενα τα ποστ της καθεμιας σας....και ειλικρινα νιωθω τυψεις γιατι εγω εγραψα το αρχικο ποστ και αν ηξερα οτι η συζητηση θα επαιρνε τετοια τροπη ειλικρινα δεν θα το ανοιγα καν αυτο το θεμα!!
πιστευα ομως και εξακολουθω να θελω να πιστευω οτι το φορουμ υπαρχει οχι για να τσακωνομαστε και να μανουριαζουμε επειδη μπορει να εχουμε διαφορετικες αποψεις(τι πιο φυσιολογικο;;;;Wink αλλα η υπαρξη του ειναι (τουλαχιστον για μενα) σαν μια φιλη μου που θελω νατης εκμυστηρευτω πραγματα, ή να την συμβουλευτω ή να περασω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο ανταλλαζοντας αποψεις και εμπειριες για τα παιδακια μας και οχι μονο!
σας φιλω γλυκα ολες "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

Αλεξανδρα μου να μην αισθανεσαι ετσι ..ενταξει μια παρεξηγηση εγινε και τιποτα αλλο απλα ειναι λεπτο το θεμα και σιγουρα θα υπαρξουν εντασεις... ολα καλα! να μου φιλησεις τον μπεμπακο σου τον ομορφο "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:
ALEXANDRA STR. έγραψε:κοριτσια εχω διαβασει ενα προς ενα τα ποστ της καθεμιας σας....και ειλικρινα νιωθω τυψεις γιατι εγω εγραψα το αρχικο ποστ και αν ηξερα οτι η συζητηση θα επαιρνε τετοια τροπη ειλικρινα δεν θα το ανοιγα καν αυτο το θεμα!!

Αλεξανδρα μου να μην αισθανεσαι ετσι ..ενταξει μια παρεξηγηση εγινε και τιποτα αλλο απλα ειναι λεπτο το θεμα και σιγουρα θα υπαρξουν εντασεις... ολα καλα! να μου φιλησεις τον μπεμπακο σου τον ομορφο "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472
μακαρι κατερινακι να ειναι οπως τα λες...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας απο το πουθενα;;η μια παρεα στην αλλη κανει...
εννοειται οτι θα τον φιλησω...κι εσυ τις κορακλες σου!!!μακια πολλα πολλα!!!!! "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ALEXANDRA STR. έγραψε:
mama katerina έγραψε:

μακαρι κατερινακι να ειναι οπως τα λες...γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας απο το πουθενα;;η μια παρεα στην αλλη κανει...
εννοειται οτι θα τον φιλησω...κι εσυ τις κορακλες σου!!!μακια πολλα πολλα!!!!! "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

ετσι ειναι...σε ευχαριστω πολυυυ "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 417472

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
"το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 966307 "το ξυλο βγηκε...σιγουρα απο τον παραδεισο;;" - Σελίδα 15 966307

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
santa santa santa santa

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχω διαβασει ενα προς ενα τα ποστ της καθεμιας σας....και ειλικρινα νιωθω τυψεις γιατι εγω εγραψα το αρχικο ποστ και αν ηξερα οτι η συζητηση θα επαιρνε τετοια τροπη ειλικρινα δεν θα το ανοιγα καν αυτο το θεμα!!
πιστευα ομως και εξακολουθω να θελω να πιστευω οτι το φορουμ υπαρχει οχι για να τσακωνομαστε και να μανουριαζουμε επειδη μπορει να εχουμε διαφορετικες αποψεις(τι πιο φυσιολογικο;;;; αλλα η υπαρξη του ειναι (τουλαχιστον για μενα) σαν μια φιλη μου που θελω νατης εκμυστηρευτω πραγματα, ή να την συμβουλευτω ή να περασω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο ανταλλαζοντας αποψεις και εμπειριες για τα παιδακια μας και οχι μονο!
σας φιλω γλυκα ολες

Αλεξάνδρα κοπέλα μου δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα έβαλες ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει ανοιχτεί ξανά , ήταν καλό καταθέσαμε τις απόψεις μας συμφωνήσαμε όλες ότι το ξύλο δεν βγήκε απο το παράδεισο και μάλιστα το θεματάκι έδωσε τη σειρά του σε ένα άλλο να βρεθούν λύσεις -τρόποι για να γίνουμε καλύτεροι γονείς να σβήσουμε τις εντάσεις και ας σταθούμε λοιπόν στη θετική πλευρά που έχει.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα.
Καπου διαβασα οτι ακουστηκε το ονομα μου..Δν θα κανω αντιπαραθεση ποια ειπε τι,γτ ειδαμε κι μεχρι στιγμης τινγινεται οταν το κανουμε αυτο,κι επειδη δν μαρεσει αυτο,δν θα το κανω.
Απλα θελω να πω,οτι με την εκφραση μου χρειαζεται που κ που τα παιδια να φανε καμια ξυλια,δν σημαινει οτι ειμαι υπερ της παιδικης κακοποιησης.Επισης δν πιστευω οτι μια στον κωλο,κι μονο εκει δλδ κατω απο τη μεση,δν προκαλει κακο στα παιδια.Κι αν εχετε παρατηρησει κατα καιρους τις αποψεις μου περι διαπαιδαγωγησης των παιδιων,εχω υποστηριξει πολλες φορες οτι ειμαι υπερ της τιμωριας,αλλα μιας φυσικης τιμωριας που σκοπος της ειναι να δωσει χρονο στο παιδι να καταλαβει τι εκανε,να ηρεμησω κι εγω κι επειτα να συζητησουμε τον λογο της εντασης κι να λυσουμε το προβλημα που δημιουργηθηκε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙς 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Κι επισης ειμαι πολυ υπερ της συζητησης μεχρι να βρεθει λυση.Απο κει κι περα,τα παιδια που ειπα οτι χρειαζονται που κι που καμμια ξυλια,αναφερομαι γενικως για παιδια που εχω δει κατα καιρους,τα οποια μεχρι που φαγαν μια ΚΙ ΤΟΝΙΖΩ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ,ΟΧΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΒΙΑ.μιλαω για απλες ξυλιες κι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Αν αυτη η αποψη μου φερνει αντιθετες καποιες κοπελες,δν μπορω να κανω κατι.Αν θελουν να νομιζουν οτι πιστευω οτι αυτο ειναι μεθοδος διαπαιδαγωγησης ας το πιστευουν,δν μπορω να κανω κατι αλλο,εφοσον ηδη εχω ξεκαθαρισει οτι ειμαι κατα της βιας κι της παιδικης κακοποιησης.
Αυτα οσον αφορα το κυριως θεμα.Κι Βιβιαν δν μμιλησα προσωπικα σε καμμια ουτε εκανα αντιπαραθεση τα λογια καμμιας κι δν λεω οτι ειπες τπτ για μενα,απλα λεω οτι απανταω γενικα οχι συγκεκριεμνα σε καποιαν ουτε θελωντας να συνεχισω την ενταση.Απλα υπερασπιστηκα τα λεγομενα μου για να ξεκαθαρισω το πως σκεφτομαι κι το πως πραττω στην προσωπικη μου ζωη.

Τωρα οσο αφορα το θεμα της σχολικης βιας μεταξυ ανηλικων συμμαθητων,θα πω αυτο που λεω μεχρι τωρα στην κορη μου.Δν θα χτυπησεις ποτε καποιον χωρις ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ,απλα θα μαθεις να αμυνεις τον εαυτο σου.Δν θα αφησεις κανενα ποτε να σε κανει να νιωσεις υποτιμητικα η οτιδηποτε νιωσεις εκεινη τη στιγμη.Κι αν δεχτεις λεκτικη βια,θα απαντησεις αναλογως κι αν δεχτεις χειρονακτικη βια,ε οχι δν θα της πω να κατσει με τα χερια σταυρωμενα.Θελω να της μαθω δλδ να κρινει εκεινη τη στιγμη τι πρεπει να κανει.Αν δει οτι με τα λογια οποιος της επιτιθετε με οποιο τροπο δν καταλαβαινει,ε τοτε να προχωρησει στην αμυνα της με τον ιδιο τροπο που δεχετε επιθεση.
Αυτο που μενδιαφερει ειναι να μην αφηνει κανεναν να την κανει να νιωσει κατωτερη κι να την μειωσει για το οτιδηποτε.

Μιλαω φυσικα για βια μεταξυ των παιδιων οχι βια μεταξυ δασκαλας κι παιδιου.Εκει θα γινει μαχη οποια αγγιξει το παιδι μου.Κι ας κριθω οπως ναναι απο οποιον ναναι ποσως θα με ενδιαφερει.

Οπως κι στην ζωη μου,αν τσακωθω λεκτικα στο δρομο η κι αλλου με καποιον κι μου επιτεθει τι θα κανω θα κατσω με σταυρωμενα χερια,οχι βεβαια,ποτε δν το εκανα παντα αμυνομουν,εφοσον δεχομουν επιθεση.

Αυτα.

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βανια έγραψε:κοριτσια εχω διαβασει ενα προς ενα τα ποστ της καθεμιας σας....και ειλικρινα νιωθω τυψεις γιατι εγω εγραψα το αρχικο ποστ και αν ηξερα οτι η συζητηση θα επαιρνε τετοια τροπη ειλικρινα δεν θα το ανοιγα καν αυτο το θεμα!!
πιστευα ομως και εξακολουθω να θελω να πιστευω οτι το φορουμ υπαρχει οχι για να τσακωνομαστε και να μανουριαζουμε επειδη μπορει να εχουμε διαφορετικες αποψεις(τι πιο φυσιολογικο;;;; αλλα η υπαρξη του ειναι (τουλαχιστον για μενα) σαν μια φιλη μου που θελω νατης εκμυστηρευτω πραγματα, ή να την συμβουλευτω ή να περασω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο ανταλλαζοντας αποψεις και εμπειριες για τα παιδακια μας και οχι μονο!
σας φιλω γλυκα ολες

Αλεξάνδρα κοπέλα μου δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα έβαλες ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει ανοιχτεί ξανά , ήταν καλό καταθέσαμε τις απόψεις μας συμφωνήσαμε όλες ότι το ξύλο δεν βγήκε απο το παράδεισο και μάλιστα το θεματάκι έδωσε τη σειρά του σε ένα άλλο να βρεθούν λύσεις -τρόποι για να γίνουμε καλύτεροι γονείς να σβήσουμε τις εντάσεις και ας σταθούμε λοιπόν στη θετική πλευρά που έχει.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου
σε ευχαριστω Βανια,να εισαι καλα και να χαιρεσαι και συ το/τα παιδακια σου!!! Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδα χθές βράδυ το θεματάκι σου Αλεξάνδρα σου, διάβασα τις πρώτες σελίδες και όχι όλες...δεν θα σταθω στις αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν......

Ο γιός μου είναι κάτω των 2 ετών και να θα κρίνω και δεν πιστεύω πως η κρίση μου, η άποψη μου, η αντίληψη μου για την βία στα παιδιά θα αλλάξει όταν το παιδάκι μου ξεπεράσει τα δύο...

Κατακρίνω και καταδικάζω όποιον σηκώνει χέρι στα παιδιά ναι καταδικάζω και μην παρεξηγηθώ, θα σας εξηγήσω γιατί μιλώ τόσο αυστηρά...

Στη δουλειά μου τόσα χρόνια έχω δεί πολλά και έχω έρθει έξω απο τα ρούχα μου, έχω δεί σκηνικά που με έχουν φέρει σε κατάσταση να λυπάμαι να κλαίω και ακόμα να τραβήξω μια μαμά αναγκαστικά απο τα μαλλιά για να σταματήσει να δέρνει το 3 ετών παιδάκι της και τέλος έχω φτάσει σε σημείο να καλέσω και τις αρχές....

Ενας μπαμπά τράβηξε απότομα το παιδί απο το χέρι επειδή αυτό δεν καθόταν ήσυχα....κυριε του λέω με συγχωείτε θα του βγάλετε το χέρι...κορίτσι μου δεν αντεχεται άλλο κοιτα το πως κάνει...φεύγουν και σε 2 ώρες έρχεται και μου λεει να του δώσω πληροφορίες για το πλησιέστερο κέντρο υγείας της περιοχής...τελικά ναι του βγαλε τον ώμο..
Μια μαμά επειδή το παιδάκι της λέρωσε με σαλτσα το μπλουζάκι του του τράβηξε μια σφαλιάρα τόσο δυνατά που το παιδάκι ακο΄μα το τρέχουν με το αυτί του..
Μια άλλη μαμά επειδη το παιδί της δεν έδεινε το παιχνίδι στην αδερφή του το τραβηξε απο τα μαλλιά και αυτό άθελα της έσκασε με το πρόσωπο κάτω που του έσπασε η μυτη.
Μια άλλη μαμά το έδειρε τόσο πολύ επειδή δεν έτρωγε που την άλλη μέρα οι δαχτυλιες τις είχαν μείνει στο μάγουλο του παιδιού..
Μια άλλη μαμα το εδερνε στις τουαλέτες δεν ηξερα το λόγο..μπηκα στην τουαλετα και το εδερνε μιλάμε για ξυλο..κατεβηκα γρηγορα παραλια να φωναξω τον άνδρα της...κολυμπουσε και μεχρι να βγει ξαναπηγα και το εδερνε αυτο ουρλιαζε χαστουκια στο προσωπο και του τραβαγε τα μαλλιά σταματηστε της ελεγα τιποτα αυτή, ηταν εκτος ελέγχου...ωσπου την τραβαγα απο το χερι και τοποτα συνεχιζα, ετσι την τραβηξα απο τα μαλλιά αλλά τιποτα αυτή...ωσπου το παιδακι λιποθυμησε χριστε μου ποτε δεν θα το ξεχασω αυτο ηταν ολο δαχτυλιες, ταλαιπωρημενο τα ματακια του πρησμένα του.....ποτε δεν θα το ξεχάσω αυτο ποτε σας λέω....το κουνουσε και ελεγε σηκω μην μου κανεις εμενα οτι λιποθυμησες αλλα το παιδακι οντως είχε λιποθυμησει...καλεσα γιατρο αλλα και αστυνομια εεε οχι αυτο δνε το αφηνα έτσι...ο άντρας της μολις εφθασε πανω και ειδε το παιδι με δαχτυλιές και στο πατωμα εβαλε τα κλαματα και την εσπρωξε την έδιωξε...πηρε το παιδι και το πηγε στο νοσοκομειο..συνηλθε μετα απο 2 ωρες ηταν ταλαιπωρημενο πηγα και το ειδα...ο αντρας της εκλαιγε και μου ειπε πως το χε ξανακανει...και ενα χαστουκι φοβοταν και λιπουθυμουσε απο την τρομάρα του..
.......και αλλα πολλα τετοια και αυτα εμένα με εχουν κανει πολύ σληρή στο θεμα βιας και οχι δεν θα αλλαξω γνωμη οταν περασει το παιδι μου τα 2.
Ποτε δεν μου σήκωσαν χέρι οι γονεις μου, εβρισκαν αλλους τροπους να με κανουν να ειμαι ησυχη, να μην πειραζω αλλα παιδακια και να σκανταλιαζω σε δημοσιους χωρους...τους ιδιους τροπους θα εφαρμόσω και στην ανατροφη του δικου μου παιδιου....χερι δεν θα σηκωσω ποτε πανω του....μια στο πωπω ναι, ισως μια στο χερακι ναι αλλα στο κεφαλι και στο σωματακι του ΠΟΤΕ....

σορρυ για το μεγαλο ποστ...καλημερα σας!!!!!!!

mommy12585

mommy12585
vasoula έγραψε: Ειδα χθές βράδυ το θεματάκι σου Αλεξάνδρα σου, διάβασα τις πρώτες σελίδες και όχι όλες...δεν θα σταθω στις αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν......

Ο γιός μου είναι κάτω των 2 ετών και να θα κρίνω και δεν πιστεύω πως η κρίση μου, η άποψη μου, η αντίληψη μου για την βία στα παιδιά θα αλλάξει όταν το παιδάκι μου ξεπεράσει τα δύο...

Κατακρίνω και καταδικάζω όποιον σηκώνει χέρι στα παιδιά ναι καταδικάζω και μην παρεξηγηθώ, θα σας εξηγήσω γιατί μιλώ τόσο αυστηρά...

Στη δουλειά μου τόσα χρόνια έχω δεί πολλά και έχω έρθει έξω απο τα ρούχα μου, έχω δεί σκηνικά που με έχουν φέρει σε κατάσταση να λυπάμαι να κλαίω και ακόμα να τραβήξω μια μαμά αναγκαστικά απο τα μαλλιά για να σταματήσει να δέρνει το 3 ετών παιδάκι της και τέλος έχω φτάσει σε σημείο να καλέσω και τις αρχές....

Ενας μπαμπά τράβηξε απότομα το παιδί απο το χέρι επειδή αυτό δεν καθόταν ήσυχα....κυριε του λέω με συγχωείτε θα του βγάλετε το χέρι...κορίτσι μου δεν αντεχεται άλλο κοιτα το πως κάνει...φεύγουν και σε 2 ώρες έρχεται και μου λεει να του δώσω πληροφορίες για το πλησιέστερο κέντρο υγείας της περιοχής...τελικά ναι του βγαλε τον ώμο..
Μια μαμά επειδή το παιδάκι της λέρωσε με σαλτσα το μπλουζάκι του του τράβηξε μια σφαλιάρα τόσο δυνατά που το παιδάκι ακο΄μα το τρέχουν με το αυτί του..
Μια άλλη μαμά επειδη το παιδί της δεν έδεινε το παιχνίδι στην αδερφή του το τραβηξε απο τα μαλλιά και αυτό άθελα της έσκασε με το πρόσωπο κάτω που του έσπασε η μυτη.
Μια άλλη μαμά το έδειρε τόσο πολύ επειδή δεν έτρωγε που την άλλη μέρα οι δαχτυλιες τις είχαν μείνει στο μάγουλο του παιδιού..
Μια άλλη μαμα το εδερνε στις τουαλέτες δεν ηξερα το λόγο..μπηκα στην τουαλετα και το εδερνε μιλάμε για ξυλο..κατεβηκα γρηγορα παραλια να φωναξω τον άνδρα της...κολυμπουσε και μεχρι να βγει ξαναπηγα και το εδερνε αυτο ουρλιαζε χαστουκια στο προσωπο και του τραβαγε τα μαλλιά σταματηστε της ελεγα τιποτα αυτή, ηταν εκτος ελέγχου...ωσπου την τραβαγα απο το χερι και τοποτα συνεχιζα, ετσι την τραβηξα απο τα μαλλιά αλλά τιποτα αυτή...ωσπου το παιδακι λιποθυμησε χριστε μου ποτε δεν θα το ξεχασω αυτο ηταν ολο δαχτυλιες, ταλαιπωρημενο τα ματακια του πρησμένα του.....ποτε δεν θα το ξεχάσω αυτο ποτε σας λέω....το κουνουσε και ελεγε σηκω μην μου κανεις εμενα οτι λιποθυμησες αλλα το παιδακι οντως είχε λιποθυμησει...καλεσα γιατρο αλλα και αστυνομια εεε οχι αυτο δνε το αφηνα έτσι...ο άντρας της μολις εφθασε πανω και ειδε το παιδι με δαχτυλιές και στο πατωμα εβαλε τα κλαματα και την εσπρωξε την έδιωξε...πηρε το παιδι και το πηγε στο νοσοκομειο..συνηλθε μετα απο 2 ωρες ηταν ταλαιπωρημενο πηγα και το ειδα...ο αντρας της εκλαιγε και μου ειπε πως το χε ξανακανει...και ενα χαστουκι φοβοταν και λιπουθυμουσε απο την τρομάρα του..
.......και αλλα πολλα τετοια και αυτα εμένα με εχουν κανει πολύ σληρή στο θεμα βιας και οχι δεν θα αλλαξω γνωμη οταν περασει το παιδι μου τα 2.
Ποτε δεν μου σήκωσαν χέρι οι γονεις μου, εβρισκαν αλλους τροπους να με κανουν να ειμαι ησυχη, να μην πειραζω αλλα παιδακια και να σκανταλιαζω σε δημοσιους χωρους...τους ιδιους τροπους θα εφαρμόσω και στην ανατροφη του δικου μου παιδιου....χερι δεν θα σηκωσω ποτε πανω του....μια στο πωπω ναι, ισως μια στο χερακι ναι αλλα στο κεφαλι και στο σωματακι του ΠΟΤΕ....

Μου σηκώθηκε η τρίχα με αυτά καλέ...τι δουλειά κάνεις?? Αυτοί δεν είναι γονείς και γω θα τους κρίνω και κατακρίνω από την άποψη ότι δεν είναι ικανοί να συγκρατήσουν τα νεύρα τους σε κοινή θέα...εγώ από την αντίθετη μεριά σαν παιδί που έφαγε ξύλο αδίκως πολλές φορές θα σου πω ότι είναι καταλυτικό για τη ζωή του και την σχέση με τους γονείς του, στην δική μου περίπτωση με τον πατέρα μου...ειδικά το να ξεφτιλίζεις έτσι παιδί μπροστά στον κόσμο θεωρώ ότι ξεφτιλίζει εσένα τον ίδιο σαν άνθρωπο και γονιό...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά η γυναίκα ήταν για τα σίδερα να μην αντιδράσει όταν το παιδί λιποθύμησε; καλά έκανες και κάλεσες την αστυνομία . Η σιωπή σε τέτοιες περιπτώσεις μας κάνει το ίδιο ένοχους

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω παραλιακο μαγαζι....
κοριτσια αφηστε πολλοι γονεις χτυπουν τα παιδια ειδικα σφαλιαρες...πολυ στεναχωριεμαι...

mommy ασχετο αλλα εχω παθει με τις φωτο της μικρης σου..να την χαιρεσαι κοριτσι μου ειναι κουκλιτσα...

βανια μου ασχετο με το θεμα..τι κανεις;;; εγω εχω χαθει..ο μικρος μεγαλωνει μπουσουλαει και δεν εχω χρονο να μπαινω και πολυ...εχεις φεισμπουκ;;; ειμαστε φιλες;; στειλε μου πως εισαι εκει με μην...φιλια...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:εχω παραλιακο μαγαζι....
κοριτσια αφηστε πολλοι γονεις χτυπουν τα παιδια ειδικα σφαλιαρες...πολυ στεναχωριεμαι...

mommy ασχετο αλλα εχω παθει με τις φωτο της μικρης σου..να την χαιρεσαι κοριτσι μου ειναι κουκλιτσα...

βανια μου ασχετο με το θεμα..τι κανεις;;; εγω εχω χαθει..ο μικρος μεγαλωνει μπουσουλαει και δεν εχω χρονο να μπαινω και πολυ...εχεις φεισμπουκ;;; ειμαστε φιλες;; στειλε μου πως εισαι εκει με μην...φιλια...

Βασουλα μου αυτα που εγραψες πριν ειναι πολυ ασχημα...Εγω σε αυτην την μανα ο Θεος να την πει ετσι γιατι για μενα δεν ειναι,θελει ξυλο στο επιτοπου...Η καλυτερα να της αφαιρεσουν την οληρη κηδεμονια και να μη το ξανα δει ποτε...Αυτο το παιδακι τι ζωη θα κανει μετα?Που πανε κ τις βρισκουν και τους κανουν παιδια ρε σεις???

mommy12585

mommy12585
vasoula έγραψε:εχω παραλιακο μαγαζι....

Σε ευχαριστώ πολυυυυυυυυυ!!!!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπα τι ειναι αυτα που διαβαζω,τι λετε τωρα!Δηλαδη ολα αυτα τα κανουν μπροστα σε κοσμο,δεν θελω να φανταζομαι τι συμβαινει στα σπιτια τους!!

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula έγραψε: Ειδα χθές βράδυ το θεματάκι σου Αλεξάνδρα σου, διάβασα τις πρώτες σελίδες και όχι όλες...δεν θα σταθω στις αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν......

Απίστευτο!Ομως για μένα φταίει και ο άντρας αυτής της γυναίκας, με ποιά λογική την άφηνε μόνη της με το παιδί χωρίς να έχει ζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Αυτός που υποτίθεται ήταν ο σωστός αλλά δεχόταν αυτή την συμπεριφορά από την γυναίκα του,ήταν για μένα πιο λάθος από την ίδια. Γιατί πες ότι αυτή είχε το ακαταλόγιστο, δεν θα έπρεπε ο ιδιος να προστατέψει το παιδί του. Τι έκανε όμως; κολύμπαγε αμέριμνος, και μετά έκλαιγε. Δηλαδή αν εγώ χτυπαγα τα παιδιά μου μέχρι να τα σκοτώσω και ο άντρας μου το ήξερε χωρίς να κάνει τίποτα, ποιός είναι υπεύθυνος; εγώ ή αυτός;

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μεγαλωσα χωρις να φαω ουτε μια ξυλια στον ποπο...σε αντιθεση με τον συζυγο που ετρωγε το ξυλο της αρκουδας..
στο συγκεκριμενο ζητημα ειμαστε (αν και οχι γονεις ακομη) αντιθετοι.
εκεινος λεει οτι καμια φορα τα παιδια θελουν και τις ξυλιες τους για να καταλαβουν κι εγω επιμενω πως μπορεις να συνετισεις ενα παιδι χωρις να χειροδικησεις.
εχω ανηψια και βλεπω τους γονεις τους να βγαινουν εκτος εαυτου καμια φορα με τις παλαβομαρες τους. δεν ξερω αν θα εφτανα σε σημειο να χτυπησω τα παιδια μου (οταν με το καλο ερθουν). γενικα ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος και μετα απο κουβεντες που εχω κανει με τον ανηψιο μου (8 ετων) μπορω να πω οτι σε πολλες περιπτωσεις το ξυλο ειναι περιττο, αν οχι σε ολες...
σχετικα με το περιστατικο στην εκκλησια,, θελω να πω οτι λογικο ειναι για ενα παιδακι να βαριεται, αλλα εμεις τι κανουμε?
ειχα παει τη βαφτιστηρα μου στην εκκλησια κι εβλεπα οτι το κοριτσακι (4 ετων) ειχε απηυδησει, οσο κι αν προσπαθουσε να ειναι καλη και ησυχη. η μαμα της δεν μπορουσε να την εχει προετοιμασει για κατι τετοιο λογω χρονου και οχι ιδιαιτερης ενασχολησης με την εκκλησια. εκατσα λοιπον με την ομορφουλα λιγο πιο περα να μην ενοχλουμε τον κοσμο και στο αυτακι της ψιθιριζα οσο πιο κατανοητα μπορουσα το τι γινεται για να εχει μια ιδεα.πχ τι ελεγε εκεινη την ωρα ο παπας, πως ετοιμαζε τη θεια κοινωνια κτλ. φευγοντας οχι μονο ειχε εξαφανιστει η βαρεμαρα απο το προσωπακι της αλλα με ρωτουσε διαφορες σχετικες αποριες.
θελω να πω οτι τις περισσοτερες φορες καλο ειναι να εχουμε προετοιμασει τα παιδια για διαφορες περιστασεις και με λιγη κουβεντουλα μπορουμε να πετυχουμε θαυματα! οκ δεν ειναι ολα τα παιδια αγγελουδια, αλλα δεν ειναι απαραιτητο να φτασει κανεις σε ακραιες καταστασεις

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το σκεφτομαι πολυ εντονα αυτο το θεμα...να σας πω την αληθεια μου......εχω παρει ορκο οτι δεν θα χτυπησω ποτε ποτε ομως το παιδακι μου (2 χρονων τωρα)....
Τα επιχειρηματα μου....
1.δεν νοειται να λεω στο παιδι μου οτι δεν ειναι σωστο να δερνει παιδακι και την ιδια στιγμη να το χτυπαω εγω....ειναι τουλαχιστον ειρωνικο...
2.πιστευω πως μιλωντας του και εξηγωντας του επαναληπτικα θα εχω πιο σιγουρα αποτελεσματα.
3.Θελω να μην κανει κατι που δεν πρεπει οχι επιδη θα φοβαται να μην φαει ξυλο ,αλλα επιδη αντιλαμβανεται τον λογο.
4.χωρις ξυλο θα ειναι ενα πιο ηρεμο παιδι ψυχικα.
5.θα μαθει να σεβεται και οχι να φοβαται.

εχω μεγαλωσει με ξυλο...και με εκανε εναν νευρικο και αγχωδη ενηλικα..
καθε φορα που βγαινω εκτος εαυτου προσπαθω να σκεφτομαι με την ψυχουλα και τα ματακια της...τιποτα δεν κανουν επιτηδες για να μας νευριασουν...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.... ειναι κριμα να τρωει ξυλιες επιδη εξερευνα τον κοσμο του και δοκιμαζει τα ορια του....ακομα ανακαλυπτει...δεν το βοηθαμε να ανακαλυψει τον κοσμο...αλλα του δινουμε μια λαθος εικονα....

ξερω μια μαμα...που δεν εχει υπομονη καθολου...και συνεχεια δερνει την 18 μηνων κορουλα της ...συνεχεια κατηγορει το ψυχακι....δεν ακουει ...δεν κανει ...δεν ρανει.....δεν κοιταει να δει οτι ολο αυτο ξεκιναει απο την ιδια και την αποκλειστικα δικη της συμπεριφορα...προσφτατα εμαθα οτι ειναι και βρεφονηπιοκομος...και δεν το πιστευα ....δεν ειμαι ειδικη...δεν ειμαι τελεια μαμα....εχω σηκωσει πολλες φορες τον τονο της φωνης μου και το σκυλο-μετανιωσα..ομως προσπαθω..να παρατηρω. να ακουω και να αντιλαμβανομαι...να διαβαζω και να τα εφαρμοζω ...προσπαθω.....

????????

Επισκέπτης
λενε οτι οι φωνες ειναι η νεα μορφη βιας

να πω την αληθεια εχω δωσει στον ποπο μερικες (εστω στο παμπερς) οταν κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα και μονο

πχ κρεμαστηκε απο το λαστιχο του στοριου και εκανε τον ταρζαν και κατεβασε ολο το κουρτινοξυλο--- εκει αν δεν εδινα καμια θα ειχαμε νοσοκομεια

να πω την αληθεια η μαμα μου με κυνηγουσε με την παντοφλα κι ετρωγα αρκετες, ο μπαμπας μου δε με ακουμπησε ποτε

δε με βλεπω να εχω κανενα προβλημα

βεβαια τωρα το ψαχνουμε, διαβαζουμε, δεν ειναι οπως τοτε

αλλα κι εγω πιστευω οτι με μια δυο στον ποπο δεν εγινε και κατι.........ειδικα αν τα παιδια ειναι ταλιμπαν

και μη νομιζετε οτι πιανουν σε ολα τα παιδια οι κουβεντες......5 χρονια μιλαμε και παρακαλαμε

μην κρινετε αμα δεν ειστε σε ενα σπιτι μεσα να δειτε τι γινεται!

φιλικα σε ολες παντα

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:λενε οτι οι φωνες ειναι η νεα μορφη βιας

να πω την αληθεια εχω δωσει στον ποπο μερικες (εστω στο παμπερς) οταν κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα και μονο

πχ κρεμαστηκε απο το λαστιχο του στοριου και εκανε τον ταρζαν και κατεβασε ολο το κουρτινοξυλο--- εκει αν δεν εδινα καμια θα ειχαμε νοσοκομεια

να πω την αληθεια η μαμα μου με κυνηγουσε με την παντοφλα κι ετρωγα αρκετες, ο μπαμπας μου δε με ακουμπησε ποτε

δε με βλεπω να εχω κανενα προβλημα

βεβαια τωρα το ψαχνουμε, διαβαζουμε, δεν ειναι οπως τοτε

αλλα κι εγω πιστευω οτι με μια δυο στον ποπο δεν εγινε και κατι.........ειδικα αν τα παιδια ειναι ταλιμπαν

και μη νομιζετε οτι πιανουν σε ολα τα παιδια οι κουβεντες......5 χρονια μιλαμε και παρακαλαμε

μην κρινετε αμα δεν ειστε σε ενα σπιτι μεσα να δειτε τι γινεται!

φιλικα σε ολες παντα

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να κρινουμε....ολοι ειμαστε διαφορετικοι ....και τα παιδια το ιδιο....ναι και οι φωνες ειναι βια....εβλεπα το προσωπακι της πως σκοτεινιαζε αυτες τις 2 φορες που ΕΓΩ βγηκα εκτος ελεγχου...σαν να μου ελεγε...γιατι??εγω απλα ηθελα να παιξω.....

καθε μαμα εχει τον δικο της τροπο...στην τελικη δικο της παιδι ειναι..το θεμα δεμ ειναι οι ξυλιες...δεν ειναι η τιμωρια..(γιατι και αυτο οι παιδοψυχολογοι κακο λενε οτι κανει)..

το θεμα ειναι το ξυλο!!!!!!!!να μελανιαζει το προσωπακι τους...να πριζονται απο το κλαμα.....να κακοποιουνται !!!!!!!γιατι η σφαλιαρα στα μαγουλακια τους ειναι κακοποιηση....γιατι το τραβηγμα των μαλλιων ειναι κακοποιηση...

σιγουρα ο καθε ανθρωπος το αντιλαμβανεται αλλιως...ή δεν το αντιλαμβανεται και καθολου....

ας κανει οτι θελει...απλα εγω ποναω να το βλεπω και επιλεγω να μην το κανω στο δικο μου ψυχακι....

????????

Επισκέπτης
εχεις δικιο, δεν αντιλεγω

απλα προσπαθω να διαβασω ολες τις αποψεις και δε μπορω ειναι παρα πολλες οι σελιδες

και δεν ξερω αν πεταχτηκα σωστα η εκανα λαθος δεν εχω εικονα του τι λεγοταν πολυ λιγα ειδα

παντως σιγουρα τα σημαδια ειναι πιο πολλα στην ψυχουλα τους απ οτι στα μαγουλα και ειναι αμαρτια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις