Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 16]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:Ειπα την δικη μου γνωμη..
Εσυ γιατι αρπαζεσαι δε καταλαβα?
Απευθυνθηκα σε σενα?
Μονο εσυ ηθελες να μαθεις για το που βλεπω εγω ειρωνια...
και μην εκφραζεσαι ετσι,ντρεπομαι... Razz
Στην Τζιζ ειδα.

Κι εγώ σε ρώτησα Τατ. Σου ζήτησα να διευκρινήσεις.

Συγγνωμη σε ξεχασα..Τι θες ακριβως να διευκρινησω?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:

Μήπως θέλεις να ακούσεις το όνομα σου ;αφού ξέρεις ότι πάντα διαφωνείς με συγκεκριμένα άτομα ένα από αυτά είμαι και εγώ πάντα ρίχνεις σπόντες αλλά να σου πω κάτι αδιαφορώ δεν με πιάνουν τα λόγια σου. Επίσης π.μ δεν έχω στείλει σε καμιά φιλενάδα μου , και για το συγκεκριμένο θέμα μου έστειλε πμ η Έλενα να μου ξεκαθαρίσει τη θέση της και της είπα ότι δεν τρέχει τίποτα .

Δεν κατάλαβα εγώ τώρα πού κολλάω αλλά οκ, δε με πειράζει κιόλας. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε Βάνια, γιατί ένιωσα άσχημα όταν η Αγγελική είπε πως έκρινα το γιο σου. Δε θα το έκανα σε καμία περίπτωση αυτό, σου εξήγησα στο πμ τι εννοούσα. Οπότε όλα καλά!

Απλά λες πράγματα για να σε ακούσουν αυτό μόνο και ειλικρινά νομίζεις ότι σε ακούει κανείς ; Δεν είδα πουθενά να την πεις σε δική σου φίλη γιατί;
Έλενα δεν ξέρω αν έλυσες την παρεξήγηση με την Αγγελική όσο αφορά εμένα σου είπα δεν υπάρχει κανένα θέμα .

Όχι την παρεξήγηση με την Αγγελική δεν την έλυσα. Περιμένω ακόμη να απαντήσει στα ερωτήματά μου.

Κατερίνα αυτό εννοώ που λες και εσύ , μην πιανόμαστε απο λόγια , μπορεί να έβαλα και τον εαυτό μου μέσα στα άτομα που την λένε .. λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει .

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θα μιλήσω μαζί σου για την Έλενα ούτε για κανένα άλλο μέλος μαζί σου , η Έλενα ενημερώθηκε .
Επίσης μαζί μου μπορεί να τα έχεις και είναι δικαίωμα σου αλλά ίσως επειδή είμαι η μόνη που στα λέει μπροστά σου λέω τώρα ...
Εμένα μου αρέσουν οι ίντριγκες εσένα όχι ;
και όταν λες για νοημοσύνη νομίζεις ότι έχεις ; με τον τρόπο που εκφράζεσαι μόνο για τα γήπεδα κάνεις , και αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου γνώμη και μόνο και επειδή το θέμα δεν αναφέρεται στην προσωπική μας "φιλική κόντρα " τη σταματάω εδώ κάνε και εσύ το ίδιο και να γυρίσουμε στο θέμα

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Δεν θα μιλήσω μαζί σου για την Έλενα ούτε για κανένα άλλο μέλος μαζί σου , η Έλενα ενημερώθηκε .

Για ποιο πράγμα;

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Συγγνωμη σε ξεχασα..Τι θες ακριβως να διευκρινησω?[/quote]

Τέτοια κάνεις και με πληγώνεις ρε συ! Πώς είναι δυνατόν να με ξεχάσεις;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

δεν καταδικάζω καμία μητέρα που έχει παραφερθεί μια δυο φορές και έχει χτυπήσει το παιδί της. δεν θεωρώ οτι είναι το σωστό, αλλά δεν θα την κρεμάσουμε κιόλας. ελπίζω να μη βρεθώ στη θέση της.

όμως η βία δεν είναι μεθοδος διαπαιδαγώγησης. όχι γιατι το πιστεύω εγώ, αλλά γιατί έτσι έχει αποδειχθεί.

όταν χτυπάς ένα παιδί ΔΕΝ το συνετίζεις.

Συμφωνω,το εξαγριωνεις...Θυμαμαι κι εγω οταν το εκανε η μανα μου η μου απαγορευε κατι...Εκανα το αντιθετο.Αλλα δυστυχως δε ξερεις αν θα φτασεις στο σημειο να χτυπησεις το παιδι σου...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Συγγνωμη σε ξεχασα..Τι θες ακριβως να διευκρινησω?

Τέτοια κάνεις και με πληγώνεις ρε συ! Πώς είναι δυνατόν να με ξεχάσεις;[/quote]

Ελενα μου γλυκεια αληθεια σε ξεχασα..Και γιατι ζητας εξηγησεις?Δεν ειπα κατι για σενα...Ισα ισα δεν εχω προβλημα που περνεις μερος σε πολλα θεματα κι ας μην εχεις παιδι,εχεις αποψη ομως.Δεν εισαι κανα τουβλο.
Απλα ειδα και θυμαμαι μονο τα λογια της Τζιζ που καπου εγραψε ειμαι κουρασμενη και δεν ηθελα να σκοτωθω μαζι σας...Αυτο μπορω να θυμηθω τωρα...Ποιος της ειπε τι δε θυμαμαι απλα ενιωσε ασχημα για τα πιστευω της.Και μπηκα λιγο στην θεση της.Μη με κανεις να ανατρεξω πισω γιατι ειναι αργα και βαριεμαι... Razz

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
βανια έγραψε:Δεν θα μιλήσω μαζί σου για την Έλενα ούτε για κανένα άλλο μέλος μαζί σου , η Έλενα ενημερώθηκε .

Για ποιο πράγμα;
ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου βρε Shocked

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε εβρισα κυρια μου?
εννοειται οτι ειμαι η μονη που της κανεις την τιμη να τα λες μπροστα της γιατι απλουστατα ειμαι εγω η μονη που σε ξεμπροστιαζω. τους αλλους τους θαβεις απο πισω.

εισαι κατωτερου κ με κουτοπονηρη διανοια περιορισμενης προοπτικης για βελτιωση - στα γηπεδα να πας μονη σου.......
δεν μαρεσει το ποδοσφαιρο.

και σταματα να λες οτι εδω τελειωνει η κοντρα- πολυ απλα γιατι δεν το εφαρμοζεις- με εχεις βαλει στο ματι καιρο τωρα- στο λαιμο σου καθομαι γιατι στα χωνω- φαε ψωμι να σου περασει-

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
elena25 έγραψε:

Για ποιο πράγμα;
ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου βρε Shocked

σλουρπ...σλουρπ...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:σε εβρισα κυρια μου?
εννοειται οτι ειμαι η μονη που της κανεις την τιμη να τα λες μπροστα της γιατι απλουστατα ειμαι εγω η μονη που σε ξεμπροστιαζω. τους αλλους τους θαβεις απο πισω.

εισαι κατωτερου κ με κουτοπονηρη διανοια περιορισμενης προοπτικης για βελτιωση - στα γηπεδα να πας μονη σου.......
δεν μαρεσει το ποδοσφαιρο.

και σταματα να λες οτι εδω τελειωνει η κοντρα- πολυ απλα γιατι δεν το εφαρμοζεις- με εχεις βαλει στο ματι καιρο τωρα- στο λαιμο σου καθομαι γιατι στα χωνω- φαε ψωμι να σου περασει-
τα αισθήματα είναι αμοιβαία ... εννοώ τη κόντρα για το συγκεκριμένο θέμα και επειδή εσύ θεωρείσαι ανωτέρου επιπέδου ...μίλα μόνη σου .

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Ελενα μου γλυκεια αληθεια σε ξεχασα..Και γιατι ζητας εξηγησεις?

Όχι εξηγήσεις, απλά σου είχα ζητήσει να διευκρινήσεις ποιους εννοείς και σε ποιον την είπε;

Δεν ειπα κατι για σενα...Ισα ισα δεν εχω προβλημα που περνεις μερος σε πολλα θεματα κι ας μην εχεις παιδι,εχεις αποψη ομως.Δεν εισαι κανα τουβλο.
Απλα ειδα και θυμαμαι μονο τα λογια της Τζιζ που καπου εγραψε ειμαι κουρασμενη και δεν ηθελα να σκοτωθω μαζι σας...Αυτο μπορω να θυμηθω τωρα...Ποιος της ειπε τι δε θυμαμαι απλα ενιωσε ασχημα για τα πιστευω της.Και μπηκα λιγο στην θεση της.Μη με κανεις να ανατρεξω πισω γιατι ειναι αργα και βαριεμαι... Razz

Θα το πω για άλλη μια φορά. Κανείς δεν κατακρίνει κάποιον που πάνω στα νεύρα του μπορεί να ξεφύγει λίγο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Το κακό και κατακριτέο είναι όταν το ξύλο γίνεται σύστημα και αυτός που το δίνει δεν αναγνωρίζει το λάθος της πράξης του. Εσύ μπορεί να μην έπαθες τίποτα με το ξύλο που έτρωγες από τη μαμά σου (μιλάω γενικά όχι απαραίτητα για σένα) δε μπορείς να μου λες ότι "εντάξει, δεν παθαίνεις και τίποτα αν φας καμία μπούφλα" γιατί προσωπικά εγώ έπαθα. Και μιλάμε για τρία χαστούκια που έφαγα από τον πατέρα μου. Με σημάδεψαν ρε παιδί μου, πώς να το εξηγήσω; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να έρχεται και να μου λέει ότι μου άξιζαν αυτά τα χαστούκια και πως τα χρειαζόμουν. Γιατί ούτε τα άξιζα, ούτε τα χρειαζόμουν. Μετά από αυτά ένα φοβισμένο παιδάκι ήμουν που δεν ήξερα για ποιο λόγο μου φέρθηκε έτσι ο πατέρας μου.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Shocked Shocked Shocked Shocked

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:...
Κανεις δεν της είπε τίποτα προσωπικό - το αν διαφωνησαν με τα λεγομενά της ειναι άλλο θεμα. Απλά επειδη η όλη διαφωνία χρειαζοταν επεξηγησεις/επιχειρηματολογία και ηταν αργα, θεωρησε οτι ειναι καλυτερο να παει για υπνο, και να συνεχισει την επόμενη. Εγω τουλαχστον έτσι το εξέλαβα...
Και δεν ξερω αν ηταν πραγματικά τα πιστεύω της ή οχι - ειπε οτι απλά τσιγκλάει τη συζητηση για να συνεχίσει.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ελενα μου γλυκεια αληθεια σε ξεχασα..Και γιατι ζητας εξηγησεις?

Όχι εξηγήσεις, απλά σου είχα ζητήσει να διευκρινήσεις ποιους εννοείς και σε ποιον την είπε;

Δεν ειπα κατι για σενα...Ισα ισα δεν εχω προβλημα που περνεις μερος σε πολλα θεματα κι ας μην εχεις παιδι,εχεις αποψη ομως.Δεν εισαι κανα τουβλο.

Θα το πω για άλλη μια φορά. Κανείς δεν κατακρίνει κάποιον που πάνω στα νεύρα του μπορεί να ξεφύγει λίγο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Το κακό και κατακριτέο είναι όταν το ξύλο γίνεται σύστημα και αυτός που το δίνει δεν αναγνωρίζει το λάθος της πράξης του. Εσύ μπορεί να μην έπαθες τίποτα με το ξύλο που έτρωγες από τη μαμά σου (μιλάω γενικά όχι απαραίτητα για σένα) δε μπορείς να μου λες ότι "εντάξει, δεν παθαίνεις και τίποτα αν φας καμία μπούφλα" γιατί προσωπικά εγώ έπαθα. Και μιλάμε για τρία χαστούκια που έφαγα από τον πατέρα μου. Με σημάδεψαν ρε παιδί μου, πώς να το εξηγήσω; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να έρχεται και να μου λέει ότι μου άξιζαν αυτά τα χαστούκια και πως τα χρειαζόμουν. Γιατί ούτε τα άξιζα, ούτε τα χρειαζόμουν. Μετά από αυτά ένα φοβισμένο παιδάκι ήμουν που δεν ήξερα για ποιο λόγο μου φέρθηκε έτσι ο πατέρας μου.

Οχι εγω δεν επαθα που με βαρεσε καποια στιγμη η μανα μου.Αλλα επαθα οταν με εδειρε η δασκαλα μου στην 1η δημοτικου γιατι δεν επαιρνα τα γραμματα...Γιτι ημουν δυσλεκτικη...και δεν μιλησα ποτε γιαυτο,παρα οταν εγινα σχεδον 20 χρονων...ναι ειναι κατακριτεο να το κανεις συστημα..εγω προσωπικα εχω απαγορευσει στον αντρα μου να απλωσει χερι πανω στο παιδι.γιατι ειναι πιο βαρυ.εμενα ο πατερας μου δε μας φωναξε ποτε ουτε μας εδειρε.αλλα δε ζουσε και μαζι μας.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλενα είναι καλό που αναφέρεις την εμπειρία σου , και σίγουρα είπαμε το ξύλο δεν αξίζει σε κανέναν.Αλήθεια αν θέλεις βέβαια με το μπαμπά σου το έχεις συζητήσει αυτό; ότι δε έχει στιγματίσει η συμπεριφορά του; Εγώ ας πούμε στον πατέρα μου του είχα πει ποια ήταν εκείνα τα πράγματα που με πείραξαν και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ καλύτερα .

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
tatijana έγραψε:...
Κανεις δεν της είπε τίποτα προσωπικό - το αν διαφωνησαν με τα λεγομενά της ειναι άλλο θεμα. Απλά επειδη η όλη διαφωνία χρειαζοταν επεξηγησεις/επιχειρηματολογία και ηταν αργα, θεωρησε οτι ειναι καλυτερο να παει για υπνο, και να συνεχισει την επόμενη. Εγω τουλαχστον έτσι το εξέλαβα...
Και δεν ξερω αν ηταν πραγματικά τα πιστεύω της ή οχι - ειπε οτι απλά τσιγκλάει τη συζητηση για να συνεχίσει.

Παω πασο τοτε και ζητω συγγνωμη.
Χαρα στο κουραγιο σας παντως βραδιατικα...εγω δεν αντεχω...πως τα καταφερνετε???πες τε μου το μυστικο να καθομαι κι εγω λιγο παραπανω???

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άσε Τατιάνα και εγώ είχα φάει ξύλο στο σχολείο είχαμε μια δασκάλα η οποία ήταν πολύ κακιά και αυτή και ο άντρας της που εκείνο το καιρό ήταν διευθυντής .
Τότε ήταν τα μονοκοματα θρανία και κρεμούσαμε τις τσάντες σε κάτι πλαινά στηρίγματα είχα μια συμμαθήτρια η οποία κάτι δεν είχε κάνει και τότε η δασκάλα την έσπρωξε και έπεσε επάνω στο στήριγμα της τσάντας και έσχισε το φρύδι της . Μια άλλη φορά με σήκωσε στο πίνακα και όταν της είπα της απαντήσεις που ήθελε επειδή κάποια δεν ήξερα άρχιζε να με χαστουκίζει και ήμουν Β δημοτικού. Ο πατέρας μου πήγε και της έκανε καταγγελία.
Λίγα χρόνια αργότερα πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού ο άντρας της πήρε ένα παιδί και άρχιζε να τον βαράει απο την μια άκρη της αυλής στην άλλη κλοτσιές σφαλιάρες τον έβαλε μέσα στο γραφείο και του χτύπαγε το κεφάλι στο τζάμι της έδρας και μετά του βούταγε το κεφάλι σε ένα κουβά με νερό , αρχίσαμε να φωνάζουμε ο Λάμπρος έτσι λεγόταν αυτό το παιδί ήταν απο το διπλανό σχολείο που ήμασταν στην ίδια σχολική μονάδα και ήρθε ο διευθυντής του διπλανού σχολείου μπήκε στο γραφείο του έριξε μια μπουνιά και κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για το παιδί.Πέρασαν αυτόφωρο και αυτός και η γυναίκα του , εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο που είδα το Λάμπρο έτσι αλλά και το καλύτερο όταν είδα να τους βάζουν στο περιπολικό.

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα παρακαλουσα τα κοριτσια που εχουν μεταξυ τους "θεματα" να μην τα εκφραζουν δημοσια σε διαφορα θεματα που ανοιγονται.. υπαρχουν κ πιο "προσωπικοι" τροποι να λυσουν-αν θελουν-τις διαφορες τους!!

ειναι κουραστικο κι εκνευριστικο να χαλατε ετσι ενα θεμα..

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Έλενα είναι καλό που αναφέρεις την εμπειρία σου , και σίγουρα είπαμε το ξύλο δεν αξίζει σε κανέναν.Αλήθεια αν θέλεις βέβαια με το μπαμπά σου το έχεις συζητήσει αυτό; ότι δε έχει στιγματίσει η συμπεριφορά του; Εγώ ας πούμε στον πατέρα μου του είχα πει ποια ήταν εκείνα τα πράγματα που με πείραξαν και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ καλύτερα .

Ναι το έχω συζητήσει. Δε με έκανε αυτό όμως να νιώσω καλύτερα. Καλύτερα ένιωσα μεγαλώνοντας όταν έκανα τον απολογισμό μου και συνειδητοποίησα πως δε μου άξιζε. Οι περισσότεροι κακοποιημένοι άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως η κακοποίηση που πέρασαν τους άξιζε. Ειδικά όταν ακούνε και τους γύρω τους να τους λένε "καλά να πάθεις, να μάθεις να κάθεσαι καλά" και άλλα τέτοια ωραία. Εγώ βέβαια δεν έζησα καμία ακραία κατάσταση αλλά το φέρνω ως παράδειγμα γιατί μου έχει μείνει. Και δεν μπορώ να δεχτώ από κάποιον να μου λέει ότι "δεν έπαθα και τίποτα". Γιατί έπαθα. Μετά από κάθε χαστούκι που έφαγα ζούσα μια περίοδο μέσα στο φόβο και στο άγχος και πρόσεχα την κάθε μου κίνηση, σκεφτόμουν 100 φορές κάτι που ήθελα να κάνω μήπως ήταν κακό και με ξαναχτυπούσε ο πατέρας μου.

Το θέμα δεν είναι ο πόνος. Το θέμα είναι η ντροπή που νιώθεις και η θιγμένη αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:άσε Τατιάνα και εγώ είχα φάει ξύλο στο σχολείο είχαμε μια δασκάλα η οποία ήταν πολύ κακιά και αυτή και ο άντρας της που εκείνο το καιρό ήταν διευθυντής .
Τότε ήταν τα μονοκοματα θρανία και κρεμούσαμε τις τσάντες σε κάτι πλαινά στηρίγματα είχα μια συμμαθήτρια η οποία κάτι δεν είχε κάνει και τότε η δασκάλα την έσπρωξε και έπεσε επάνω στο στήριγμα της τσάντας και έσχισε το φρύδι της . Μια άλλη φορά με σήκωσε στο πίνακα και όταν της είπα της απαντήσεις που ήθελε επειδή κάποια δεν ήξερα άρχιζε να με χαστουκίζει και ήμουν Β δημοτικού. Ο πατέρας μου πήγε και της έκανε καταγγελία.
Λίγα χρόνια αργότερα πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού ο άντρας της πήρε ένα παιδί και άρχιζε να τον βαράει απο την μια άκρη της αυλής στην άλλη κλοτσιές σφαλιάρες τον έβαλε μέσα στο γραφείο και του χτύπαγε το κεφάλι στο τζάμι της έδρας και μετά του βούταγε το κεφάλι σε ένα κουβά με νερό , αρχίσαμε να φωνάζουμε ο Λάμπρος έτσι λεγόταν αυτό το παιδί ήταν απο το διπλανό σχολείο που ήμασταν στην ίδια σχολική μονάδα και ήρθε ο διευθυντής του διπλανού σχολείου μπήκε στο γραφείο του έριξε μια μπουνιά και κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για το παιδί.Πέρασαν αυτόφωρο και αυτός και η γυναίκα του , εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο που είδα το Λάμπρο έτσι αλλά και το καλύτερο όταν είδα να τους βάζουν στο περιπολικό.

Ασε,εμενα μου ειχε κολλησει χαρτακι απο πισω που εγραφε ειμαι χαζη και με πεταξε στο προαβλιο μαζι με ολα τα παιδακια...Οταν το ειπα μετα απο δισεκατομυρια χρονια στην μανα μου μου ειπε οτι αν το ηξερε ολο αυτο θα ειχε κλεισει το σχολειο ηταν και ιδιωτικο...Απο τοτε λοιπον τα εκρυβα και φοβομουνα να μιλησω ακομη και τωρα.γιαυτο πολλες φορες θα με δειτε να μην απανταω..Μου εχει μεινει μαλλον απο μικρη..

Γεια σου Χριστινα μου...Τι κανεις?

CHRISLA2216

CHRISLA2216
[quote="tatijana[/quote]

Γεια σου Χριστινα μου...Τι κανεις?[/quote]

χαθηκαμε φιλεναδα....
ολα καλα μπορω να πω.. εσυ? ο μικρουλης σου? απο βδομαδα θα πιουμε καφε, ναι?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:[quote="tatijana

Γεια σου Χριστινα μου...Τι κανεις?[/quote]

χαθηκαμε φιλεναδα....
ολα καλα μπορω να πω.. εσυ? ο μικρουλης σου? απο βδομαδα θα πιουμε καφε, ναι?[/quote]

Ναι ναι...οποτε θες...μονο δευτερα δε μπορω γιατι παω για τατου...

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια δεν νομιζω να εννοησε καμια κοπελα οτι πιστευει οτι ο ξυλοδαρμος ειναι μεθοδος διαπαιδαγωγησης,επειδη δηλαδη 2-3 κοπελες φεραμε αντιθετη αποψη απο τις δικες σας,σας κανει να πιστευετε οτι θεωρουμε το ξυλο καλο?Ολα τα κοριτσια ειπανε τα επιχειρηματα τους και μεσα απο τις εμπειριες τους τα δηλωσανε ολα αυτα!Εννοειται πως και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε οτι εγινε στο πρωτο post,ευχομαι ποτε να μην ερθω σε αυτην την κατασταση!
Γιατι οταν καποιος λεει κατι διαφορετικο απο τα δικα μας πιστευω πεφτει τοση κριτικη?

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα . Βασικά Κλειώ μου δεν είναι μόνο η κριτική αυτή μπορεί να γίνει με ένα σωστό τρόπο αλλά η επίθεση που γίνεται να στήνετε ένα -δύο άτομα στο τοίχο και να προσπαθήσουν να πείσουν.
Αν είδες πιο πάνω ευτυχώς σταμάτησε και συνεχίζουμε με εμπειρίες και μαρτυρίες επάνω στο θέμα .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις