226 Απ: ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κυρ Αυγ 15, 2010 10:15 pm
Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΒΡΕ ΜΙΛΟΥΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΜΕ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pana έγραψε:εξηγηστε μου κατι
χτε ςεφαγα λιγο παραπανω λογω γιορτης της κορης μου
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μεσημερι λιγες πατατες με λιγο αρνι
μετα 1 κομματι γλυκο που εφτιαξε η μαμα μου και 1 κομματι τουρτα(παραφαγα)
βραδυ 1 καλαμποκι στα καρβουνα
σημερα ειμαι 1 κιλο πανω
μπορει να πηρα 1 κιλο σε μια μερα?
λες????????//Eley8eria έγραψε:pana έγραψε:εξηγηστε μου κατι
χτε ςεφαγα λιγο παραπανω λογω γιορτης της κορης μου
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μεσημερι λιγες πατατες με λιγο αρνι
μετα 1 κομματι γλυκο που εφτιαξε η μαμα μου και 1 κομματι τουρτα(παραφαγα)
βραδυ 1 καλαμποκι στα καρβουνα
σημερα ειμαι 1 κιλο πανω
μπορει να πηρα 1 κιλο σε μια μερα?
Ναι μπορεί αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις βάλει λίπος 1 κιλό.
Απλά επειδή είσαι σε δίαιτα και έκανες παρασπονδία μια μέρα διαταράσσονται τα υγρά του σώματος σου
Και έτσι βλέπεις στην ζυγαριά 1 κιλό +.
Πάντως το ότι την έσπασες για μια μέρα ενισχύει τον μεταβολισμό σου!
Όσο για το κιλάκι.. αυριο δεν θα υπάρχει!
nikoleta έγραψε:Καλά βρε κορίτσια όλα αυτά αλλά τα βλέπω και απογοητεύομαι... Όλες βλέπω ότι έχετε να χάσετε 2-6-8-12 ή 15 κιλά. Εγώ η γουρούνα που θέλω να χάσω 30 πως θα τα καταφέρω; Όλες εσείς θα έχετε αποχωρήσει από το θέμα και εγώ θα βγάλω ρίζες.... Αχ! Άτιμη κοινωνία!!! Θα το παλέψω όμως γιατί αλλιώς δε γίνεται...
εγω εαν ειχα γλυκα θα ειχα βουτηξειMaya έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ.. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΞΑ ΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΠΕΠΟΝΟΚΑΡΠΟΥΖΟ..!! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ:
ΠΡΩΙ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΕΛΛΟΓΚΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, 5 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 3 ΣΠΑΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ(ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΠΑΛΙ!) ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΛΙΓΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ-ΕΝΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΖΚΕΙΚ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΑ
ΒΡΑΔΥ.ΤΟΣΤ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ..
ΑΑΑ ΚΑΙ Μ Η Ν ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ!!!!!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:το βραδυ που επεσα για υπνο το στομαχι γουργουριζε αρα ειναι καλο σημαδι οτι δεν εφαγα πολυ προσεξα, αχ να κοιμοταν και η κορη μου που με ξενυχτα και πειναω ξημερωματα; αλλα αντισταθηκα, σημερα κανω μακαρονια με κεφτεδακια, εβαλα να βρασω για μενα κολοκυθακια και λεω να φαω λιγα κεφτεδακια με κολοκυθακια, θα δω πως θα το κανω ισως φαω απο τα μακαρονια για μεσημερι και αφησω τα κολοκυθια για το βραδυ
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ρούχα και εμφάνιση » ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης