Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
754 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 754 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια είναι ανάλογα την κατασκευή.
εμένα ΟΛΟ μου το βάρος (Μα όλο δηλαδή Crying or Very sad ) το βάζω στο στήθος και την ευρύτερη κοιλιακή περιοχή..
Μετά την γέννα απέκτησα και "πλαϊνά" στην περιοχή της κοιλιάς και στην μέση, πράγματα που δεν είχα πριν.. pig

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pana έγραψε:
Maya έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ.. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΞΑ ΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΠΕΠΟΝΟΚΑΡΠΟΥΖΟ..!! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ:
ΠΡΩΙ. ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΕΛΛΟΓΚΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, 5 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 3 ΣΠΑΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ(ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΠΑΛΙ!) ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΛΙΓΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ-ΕΝΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΖΚΕΙΚ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΑ Razz
ΒΡΑΔΥ.ΤΟΣΤ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ..
ΑΑΑ ΚΑΙ Μ Η Ν ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ!!!!!!!!!
εγω εαν ειχα γλυκα θα ειχα βουτηξει Shocked Shocked Shocked
χτες εφαγα 2 κουταλακια μερεντα ρε γμτ

δεν ειναι τιποτα τα 2 κουταλακια μερεντα.. και για μια φορα μονο..!! ε δε θα παθουμε και ψυχολογικο προβλημα στερησης!!! κι εγω σημερα εφαγα σοκολατοπιτα και ηταν σκετη κολαση.. αλλα δεν εφαγα βραδινο.. αχ η μπεμπα μου που τη θηλαζω θα με δειρει..

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τι μπεμπα κουκλιτσα ειναι!!!
για βραδυ εφαγα κολοκυθακια βρασμενα με δυο κεφτεδακια, τα εφαγα απογευματακι κατα τις 7 γιατι πειναγα, αχ πειναω γιατι να το κρυψουμε αλλωστε...... ενα θα σας πω στον υπνο μου το βραδυ ειδα σουβλακι με γυρο και μαλιστα ελεγα α εσεις εχετε διαφορετικο γυρο χοντρο οχι κατι ψηλα κομενα κοματακια; οκ γελαστε τωρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αφου και ο αντρας μου μου λεει ειδες εφιαλτη χτες; γιατι μουρμουραγες και σε σκουντισα ωρε γλεντιααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:αχ πειναω γιατι να το κρυψουμε αλλωστε...... ενα θα σας πω στον υπνο μου το βραδυ ειδα σουβλακι με γυρο και μαλιστα ελεγα α εσεις εχετε διαφορετικο γυρο χοντρο οχι κατι ψηλα κομενα κοματακια; οκ γελαστε τωρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αφου και ο αντρας μου μου λεει ειδες εφιαλτη χτες; γιατι μουρμουραγες και σε σκουντισα ωρε γλεντιααααααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Laughing Laughing

Αχ και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας μπαρμπαστρουμφ! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 417472

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα ακριβα αρωματα ειναι σε μικρα μπουκαλακια!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α, ρε Μιλουπάκι όλα τα λεφτά το τικεράκι σου με το φερμουάρ!!!!!

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μεσημερι 1 μικρο πιατο γλυκου φασολακια με λιγη φετα και λιγο ψω,ι
στΑΦΥΛΙα
βραδυ 1 αυγο βραστο με 3 φρυγανιες ολικης αλεσεως

1 γαλα

πολλα ειναι?

Maya

Maya
pana έγραψε:λοιπον
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μεσημερι 1 μικρο πιατο γλυκου φασολακια με λιγη φετα και λιγο ψω,ι
στΑΦΥΛΙα
βραδυ 1 αυγο βραστο με 3 φρυγανιες ολικης αλεσεως

1 γαλα

πολλα ειναι?

ΟΧΙ, ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΡΑΑΑΑ!!!!
ΕΓΩ
ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ, 5 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 ΜΙΚΡΟ ΠΙΑΤΟ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΕΤΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ-ΠΕΠΟΝΙ,
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ..-ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ
ΒΡΑΔΥ-ΛΟΓΩ ΤΥΨΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑ 1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 1 ΜΠΑΡ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου,
ειμαι πολυ down σημερα και δεν ξέρω γιατι.. υποψιάζομαι οτι θα αδιαθετήσω.. Τελεια.. Mad θα αδιαθετήσω την Παρασκευή μια και το Σαββατο φευγουμε διακοπες! Ετσι πάει..
Χθες κρατηθηκα με νυχια και με δόντια πάλι για να μην φάω.. Αχ πότε θα συνηθίσω??
Σημερα πάντως έχω ενα στομάχι χάλια και δεν έχω καμία όρεξη να βάλω τίποτα στο στόμα μου.. Θα δω πως θα με πάει η μέρα..
Φιλάκια, καλημέρα! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 417472

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μήπως παίρνετε καμια βιταμίνη?
Εγώ σήμερα πάντως λέω να πάρω γιατι δεν ειμαι και πολύ καλά.

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eley8eria έγραψε:Μήπως παίρνετε καμια βιταμίνη?
Εγώ σήμερα πάντως λέω να πάρω γιατι δεν ειμαι και πολύ καλά.
ατονια εχεις?και ζαλαδα?
ετσι ειμαι και εγω
εγω επειδη δεν εχω σαραντισει παιρνω σιδηρο
να παρεις βιταμινες

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήρα βιταμίνη, είχα στο γραφείο.
Πάντως εσείς μανούλες που θηλάζετε ίσως θα έπρεπε να τρώτε λίγο παραπάνω και ποιοτική διατροφή..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω προσπαθω να κανω την διαιτα πρωι κορνφλεικσ μεσημερι σαλατα με κοτοπουλο η σολομο η τονο και βραδυ ενα ποτηρι γαλα και στα ενδιαμεσα μονο φρουτα,αλλα ρε κοριτσια ξερετε τι γινεται,σηκωνομαι το πρωι κ δν πειναω,δλδ αμα δω μια τυροιτα φρεσκια θα θελω,αλλα παραλειπω τα κορνφλεικσ με αποτελεσμα το φρουτο πριν το μεσημεριανο να μου γαργαλισει το στομαχι το μεσημεριανο να μν μου φτανει κ το απογευμα να θελω να φαω μια αγελαδα οχι μονο το γαλα της. Crying or Very sad Crying or Very sad ψιλοτσιμπαω γτ μαγειρευω εγω για 5-6 ατομα,και ταδερφια μου ειδικα δν εχουνε προβλημα κιλων και ετσι τους φτιαχνω λουκουμια καθε μερα,η μητερα μου μου λεει οτι ξεπρηστικα αλλα φοβαμαι να ζυγιστω μηπως απογοητευτω.δλδ τι αλλο να κανω,αυτη η διαιτα ειναι καλη σκεφτηκα να τρωω το πρωι μισο τοστ με ψωμι σικαλεως βραστη γαλοπουλα και λαιτ τυρι κ να αφησω τα δημητριακα για το βραδυ μπας κ παρω μπρος.πρεπει να χασω μεχρι τα γενεθλια μου τουλαχιστον 30κιλα.τα μισα περιπου δλδ αποσα πρεπει να χασω συνολικα.

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλα διάλεξε για πρωινό κάτι που να σου αρέσει ας πούμε το τοστ και ασε τα δημητριακά για το βράδυ.
προσπαθησε να τσιμπολογάς ωμά λαχανικά απο αυτα που μαγειρεύεις για να μην σου πολυφαίνεται! Κ κάνε δουλειες!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 517142

ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 417472

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σας, σημερα φτιαχνω κοτοσαλατα και ειμαι μειον ενα κιλο, ω ναι νιωθω πολυ καλα, το στομαχι παλι γουργουριζει αντε να δουμε θα το διατηρησω η οχι

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:Καλημερα σας, σημερα φτιαχνω κοτοσαλατα και ειμαι μειον ενα κιλο, ω ναι νιωθω πολυ καλα, το στομαχι παλι γουργουριζει αντε να δουμε θα το διατηρησω η οχι
Mπραβο φιλεναδα μια χαρα τα πας λιγη υπομονη και θα τα καταφερεις . Το βραδυ πως κοιμηθηκες;

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:Καλημερα σας, σημερα φτιαχνω κοτοσαλατα και ειμαι μειον ενα κιλο, ω ναι νιωθω πολυ καλα, το στομαχι παλι γουργουριζει αντε να δουμε θα το διατηρησω η οχι
Συγχαρητήρια!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 50580
θα το διατηρήσεις Μαρίτσα εννοείται!!
Εγώ εχω κολλήσει.. ισως επειδή περιμένω.. ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 4872

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
egv δεν χανω με τιποτα ομως και αισθανομαι τουμπανο
ξεκινησα την διαιτα της διαοτολογου μου που ειχα χασει σε 1 μηνα 4 κιλα
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μετα απο 1 ωρα λιγο χυμο
και τωρα στις 2 1 φετα ψωμι με φετα μιλνερ
στις 5 2 γεμιστα σκετα χωρις ψωμι χωρις τυρι
στις 7 ενα γιαουρτι και στις 9 με 10 μαλλον μια χωριατικη με λιγη φετα 1 κουταλια λαδι και 3 φρυγανιες
για να δουμε θα ξεκολλησω

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:εγω προσπαθω να κανω την διαιτα πρωι κορνφλεικσ μεσημερι σαλατα με κοτοπουλο η σολομο η τονο και βραδυ ενα ποτηρι γαλα και στα ενδιαμεσα μονο φρουτα,αλλα ρε κοριτσια ξερετε τι γινεται,σηκωνομαι το πρωι κ δν πειναω,δλδ αμα δω μια τυροιτα φρεσκια θα θελω,αλλα παραλειπω τα κορνφλεικσ με αποτελεσμα το φρουτο πριν το μεσημεριανο να μου γαργαλισει το στομαχι το μεσημεριανο να μν μου φτανει κ το απογευμα να θελω να φαω μια αγελαδα οχι μονο το γαλα της. Crying or Very sad Crying or Very sad ψιλοτσιμπαω γτ μαγειρευω εγω για 5-6 ατομα,και ταδερφια μου ειδικα δν εχουνε προβλημα κιλων και ετσι τους φτιαχνω λουκουμια καθε μερα,η μητερα μου μου λεει οτι ξεπρηστικα αλλα φοβαμαι να ζυγιστω μηπως απογοητευτω.δλδ τι αλλο να κανω,αυτη η διαιτα ειναι καλη σκεφτηκα να τρωω το πρωι μισο τοστ με ψωμι σικαλεως βραστη γαλοπουλα και λαιτ τυρι κ να αφησω τα δημητριακα για το βραδυ μπας κ παρω μπρος.πρεπει να χασω μεχρι τα γενεθλια μου τουλαχιστον 30κιλα.τα μισα περιπου δλδ αποσα πρεπει να χασω συνολικα.

μανουλα ειναι πολυ αυστηρη η διαιτα που κανεις ειδικα απο το απογευμα και μετα πεινας, καλο ειναι να τρως και μια σαλατα το βραδυ και δεν παχαινει και θα σε κρατα, αλλιως θα τσιμπολογας οπως λες, δεν γινεται να παμε στο αλλο ακρο οργανισμος ειναι

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:egv δεν χανω με τιποτα ομως και αισθανομαι τουμπανο
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μετα απο 1 ωρα λιγο χυμο
στις 7 ενα γιαουρτι και στις 9 με 10 μαλλον μια χωριατικη με λιγη φετα 1 κουταλια λαδι και 3 φρυγανιες

κοριτσι μου ειναι νωρις εχεις γεννησει προσφατα, εγω θυμαμαι μου λεγαν μετα απο 4 μηνες που ειχα γεννησει οτι αδυνατισα και τους ελεγα ειμαι στα ιδια κιλα, απλα ειχα αρχισει να ξεπριζομαι απο την εγκυμοσυνη, υπομονη μην το βαζεις κατω ακομα ειναι νωρις

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλουπακι πως την κανεις την κοτοσαλατα???(δεν ευνοει τη διαιτα αλλα ριχτην την συνταγη!!!!!!)
α!δες και τα αιτηματα σου!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι πρωτη φορα εκανα, βασικα αυτοσχεδιασα γιατι κρατησα λιγο βρασμενο κοτοπουλο και πατατες για την μικρη και το υπολοιπο για μας να φαει και ο αντρας μου αλλιως εγω νεροβραστο θα το ετρωγα αλλα ειναι λιγο και δεν γινεται να το χωρισω στα δυο, εγω εβαλα βραστο κοτοπουλο και το ανοιξα μετα να ειναι λεπτο πατατες βραστες, μανιταρια βραστα(μπορεις να τα τσιγαρισεις αν θες με γαλοπουλα καπνιστη) και γαλοπουλα καπνιστη δυο κοματακια του τοστ, μετα εβαλα κρεμυδακι ανηθο, λιγο λαδι λιγο λεμονι, αλατι πιπερι λιγη μαγιονεζα με μουσταρδα(αν θες τα βαζεις σε βαζακι και τα χτυπας μαζι λαδι λεμονι μαγιονεζα) και λιγο τριμενο τυρακι ενταμ μπορει να γινει ωραια αλλα εγω εβαλα λιγες ποσοτητες ειπαμε να φαει και ο αντρας αλλα να μην ειναι τιγκα και στα λιπη, και μετα ανακατευεις και το βαζεις στο ψυγειο, γενικα με ενα τετοιο μοτιβο μπορεις να αυτοσχεδιασεις και να προσθεσεις οτι νομιζεις οτι παει

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pana έγραψε:egv δεν χανω με τιποτα ομως και αισθανομαι τουμπανο
πρωι γαλα με κορν φλεικς
μετα απο 1 ωρα λιγο χυμο

Ρε συ ειναι πολύ αυστηρή!!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 11 534787
εισαι και λεχώνα βρε πουλάκι μου!!!

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Μιλουπακι"][quote="manoula_24xr"]
αστα μιλουπακι δραμα,στην αρχη που ειχα καταφερει και ετρωγα πρωινο μεσημεριανο κ τα φρουτα ενδιαμεσα δν εινουσα πολυ το βραδυ,αλλα αυτο το τσιμπολογημα δν μπορω να το κοψω. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις