Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
753 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 753 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ΝΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ..!!! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΥΝΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!
'ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΗΣΙ, ΗΤΑΝ ΘΕΡΙΟ ΠΟΥ ΚΕΙΤΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ' ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Maya

Maya
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ -ΑΝ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ-, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ.. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

Maya

Maya
ΣΗΜΕΡΑ . ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ(ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ(ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ, ΟΟΟΟΧΙΙΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΒΡΑΔΥ. 2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!

nikoleta

nikoleta
Olivia έγραψε:Παιδιά χωρίς πλάκα, τα δημητριακά είναι πολύ πιο ύπουλα απ' ότι νομίζουμε!!!!!!! Και εγώ πιο πριν που έκανα "δίαιτα" είχα αντικαταστήσει δύο γεύματα με δημητριακά με γάλα και δεν έχανα τίποτα!! Θέλουν δυστυχώς και αυτά μέτρο! Ακόμα και τα light!
Ωχ! Μάλλον την πάτησα! Καλά που το λέτε γιατί τα δημητριακά τα έχω κάθε μέρα και δεν τα φοβάμαι καθόλου! Δεν μπορούσα να το φανταστώ...

Maya έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ?
Μήπως γιατί δεν τρώει δημητριακά???

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz Razz Razz Razz πεθανα νικολετααααααααα, εμενα παντως η σκυλιτσα μου δεν εχασε τα κιλα που γεννησε μειναν πανω της το εχουμε οικογενειακος εμεις απο σκυλο μεχρι αφεντικο Very Happy Very Happy Very Happy

nikoleta

nikoleta
Eley8eria έγραψε:Νικολέτα μου να σας ζήσει το μωράκι σας!!! sunny

ANGEL έγραψε:Να σου ζήσει το μωράκι!!Κι εγώ θέλω...!!!!Κι εγώ λίγα κιλά έπρεπε να χάσω όταν γέννησα αλλά έβλεπα και φίλες μου που δεν αδυνάτιζαν όσο θήλαζαν.Μπορεί να ήταν και τυχαίο!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ένα έχω να σας πω... έχω σκοπό να θηλάσω αρκετά (την κόρη μου τη θήλασα 13 μήνες). Ε, δε θα περιμένω τόσο για να αδυνατίσω... προς κόντρα όλων των στατιστικών παρά τον θηλασμό θα τα χάσω τα ρημάδια τα κιλά μουουουου!

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maya έγραψε:
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!

Laughing Laughing Laughing
Καλα μιλάμε πολύ γέλασα με αυτο θέμα και το άδειασμα του φεγγαριού Razz
Μπα ουτε σε μενα δεν πιάνει Maya..
Να την περάσεις την δίαιτα αν μπορείς.

εγώ σήμερα το πρωί εφαγα μια φέτα ψωμάκι με 1/2 τρίγωνο τυράκι και ενα ξερό σύκο.
Το μεσημέρι έφαγα παστίτσιο ενα κομμάτι και σαλάτα.
Τώρα εχω ετοιμάσει μια γαβάθα πράσινο τσάι την οποία θα πιω ως το βράδυ.
Το βράδυ λέω να φάω κανα φρουτάκι αλλά αν έχω κόσμο πάλι και παραγγείλουνε θα φάω κανα καλαμάκι κοτόπουλο σκέτο...

Εγώ δεν τρώω καθόλου δημητριακά πρωινού. Ολο τα αγοράζω και τελικά τα τρώει ο αντρας μου όταν ξεμένει απο τα δικά του.

Φιλάκιαααα πάω για σκούπισμα και σφουγγάρισμα.... ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 19 688264

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια εποχή σε φάση δίαιτας έτρωγα τις μπάρες δημητριακών με ξερά φρούτα κλπ Επειδή ήταν και ψιλοαηδία μου κοβόταν και η όρεξη,δεν έτρωγα δεύτερο και περίμενα να γυρίσω σπίτι (ήμουν στην δουλειά) να φάω μια ωραία σαλατίτσα!

Για να πάρετε ιδέες:
Κοτόπουλο βραστό με μαρούλι και το ανακατεύεις με ένα γιαούρτι και 1-2 κουταλιές λάδι.Και νόστιμο και σε χορταίνει!
Για βραδινό: ένα μήλο κομμένο μικρά κομματάκια και τα βάζεις μέσα σε ένα γιαούρτι!

Τips: Καλύτερα να φάτε παραπάνω φαγητό παρά ψωμί και λάδι από τη σαλάτα!!

Όσο για γλυκό: σοκολάτα υγείας! Είναι υγιεινή και δεν παχαίνει όσο τα υπόλοιπα!Μη φάτε όμως όλη την κουβερτούρα!Ένα κομμάτι!!!!

Maya

Maya
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maya στις Δευ Αυγ 30, 2010 6:09 am, 1 φορά

Maya

Maya
ΠΑΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ(ΛΙΓΑ)!!!!-ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΛΑ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΙΓΟΝ ΜΠΙΦΤΕΚΙ, ΟΛΙΓΟΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΟΛΙΓΟΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙ, ΠΟΛΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ, ΠΟΛΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλεναδα θηλαζεις κατι πρεπει να φας και το βραδυ ακους;'
εγω σημερα εφαγα λιγο μοσχαρακι στυφαδο αλλα λιγο ευτιχως συγκρατηθηκα το βραδυ για κανα τοστακι με κοβω

stroymfita

stroymfita
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΜΟΥ.......ΛΕΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΑ GILLY ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΜΕΝΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 19 328109

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α τοτε θα χασεις σιγουρα καλο gilliy diet λοιπον!!

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΧΟΡΤΑ(ΒΛΗΤΑ).ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ.

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επιτελους το πετυχα το τικερακι Rolling Eyes Rolling Eyes
λοιπον κοριτσια σημερα εφαγα το πρωι 2 τοστακια με γαλοπουλα και ντιρολο, μετα λιγη απο την φρουτοκρεμα του μπεμπη χεχεχε,,μεσημερι ενα μικρο κομματι παστιτσιο με μια φετα τυρι και τωρα λυσσαω και παρηγγειλα κοτοφτερουγες...ο αντρας μου θα φαει πιτσα αλλα οχι δεν θα δοκιμασω...και ουτε ενα γλυκο ολη μερα...επισημα ξεκινησα διαιτα Wink Wink

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι το πετυχες καλε διπλο το εβαλες πατα στο προφιλ σου πανω στο ενα και delete χαχαχα
θες και τους δυο τροπους εσυ να το βλεπεις και να χαιρεσαι, μαζοχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχα ενταξει καλε Rolling Eyes Rolling Eyes ειπα να τα βλεπω να χαιρομαι ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 19 654316 ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 19 654316

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις παλι θα το βλεπουμε και θα παθαινουμε εγκεφαλικο ακου 17 κιλα ο χριστος πως τα εχασες καλε;

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello γλυκές μου μανουλίτσες, εγώ δεν το έχω ισιώσει τελείως το θέμα.. λάου λάου το πάω να προσαρμοστώ..
Λοιπόν σήμερα,
το πρωί ξεκίνησα την ρουτίνα της δουλειάς με 6-7 κριτσινάκια και τον καφέ μου.
Μεσημέρι ενα ντάκο όχι ολόκληρο και με ελάχιστο λάδι.
Γυρισα σπίτι και λυσσούσα, εφαγα ενα κομματάκι φανουρόπιτα (παίζει συχνά στην γειτονιά της πεθεράς μου - ολο και κάτι θα ψάχνουν-
Και τέλος λίγο ψωμάκι και ενα μικρό κομμάτι παστιτσάκι και πάλι οπως χθες..

ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Σελίδα 19 417472

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου αρεσουν τα υποκοριστικα, κριτσινακι, παστιτσακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εχω λιωσει μιλαμε χαχαχα

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το θεμα ειναι πως τα εβαλα 23 κιλα στην εγγυμοσυνη η γουρουνα χαχαχαχα τωρα απλα τρωω κανονικα προς το πολυ!!!!φαντασου μαριτσακι τι ετρωγα 9 μηνες.. Laughing Laughing Laughing

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλ εχεις βαλει τα κιλα που ησουν απο οταν γεννησες; αν ειναι ετσι αλλαζει το πραγμα, και εγω οσο θηλαζα εχασα 10 και 3 μετα 13 και αλλα 2 τωρα 15 ουαου, λες να τα βαλω ετσι να λεω φτου μου; χαχαχα

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia ego efaga ena gennaio piato karmponara kai gia epidorpio ligo karpouzaki..osa kila de pira stin egymosini mou fenete tha ta paro sto thilasmo...eytyxos mexri stigmis epi 1 xrono pou thilazo eimai sta idia alla an synexiso etsi tha kylisw kamia wra!!savourofaga katintisa..monimws masoulaw Shocked

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε ναι ρε συ γιαυτο χαιρομαι!!!ασε σημερα πηγα να παρω μαρσιππο και η κοπελα που με βοηθουσε να τον βαλω μου ειπε....εχουμε κατι εδω μεσα???αν αιναι να μην στο σφιξω Shocked Shocked με περασε για εγγυο!!!!!!!γιαυτο ειπα να το ραψω..εφαγα ηττα Mad Mad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρι και εσυ για μωρα πηγες να ψωνισεις λογικο ηταν να ρωτησει η κοπελα, ασε που δεν ηταν σιγουρη αυτο λεει πολλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις