226 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #15 Κυρ Νοε 27, 2011 2:09 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια..!!
ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Το 2ο ονομα του γιου μου ειναι Σωτηρης...Που τον ειχα ταξει..Αφου δεν ηταν ωττιτιδα μια χαρα..
Αντε μπουμπουκιτσα μου κ του χρονου με υγεια κοπελα μου!!!
Κοριτσια το πηρα αποφαση θα στειλω ολα τα πραγματα,δωρα δικα μου κ του παιδιου στην καργια...Τελος..
tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
αγγελικημαρια έγραψε:tatiana τι τελεια σκουφακια ειναι αυτα!!!
ευακι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!
κ εμεις στολισαμε!!
thequeen86 έγραψε:tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
δεν μπορω εχεις ενα δικιο οχι ενα αλλα χιλια.....ο νικολας τι λεει για ολα αυτα?
tatijana έγραψε:thequeen86 έγραψε:tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
δεν μπορω εχεις ενα δικιο οχι ενα αλλα χιλια.....ο νικολας τι λεει για ολα αυτα?
Δεν του ειπα τιποτα και ουτε θα του πω...Αυτην την φορα αφορα το ατομο μου και φυσικα το παιδι μου.Και ειμαι ετοιμη για τα παντα.Μην ερθει καποια στιγμη Η στιγμη που θα κοιταζω τον Νικολα και θα ξερναω γιατι διπλα μου εχω εναν μαλακα αντρα...Μπορει με αυτο να χωρισουμε,δε ξερω.Εκει θα φανουν ολα,αλλα δε με νοιαζει,θιχτηκε η αξιοπρεπεια μου και δεν το αντεχω αυτο εγω προσωπικα..Θα το μαθει οταν φτασουν τα πραγματα εκει και θα τον παρει η αλλη τηλ...
tatijana έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:tatiana τι τελεια σκουφακια ειναι αυτα!!!
κ εμεις στολισαμε!!
Δεν ειναι τελεια?Εχω παραγγειλει κι αλλο ενα ζευγαρι για μενα και τον μικρο...Κι ενα αποκλειστικα δικο μου...Εχω τρελλα με τα σκουφια...Χιχιχι..Εγω θα στολισω την μεθεπομενη βδομαδα,την ερχομενη Παρασκευη κατεβαινω στας Αθηνας..
αγγελικημαρια έγραψε:tatijana έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:tatiana τι τελεια σκουφακια ειναι αυτα!!!
κ εμεις στολισαμε!!
Δεν ειναι τελεια?Εχω παραγγειλει κι αλλο ενα ζευγαρι για μενα και τον μικρο...Κι ενα αποκλειστικα δικο μου...Εχω τρελλα με τα σκουφια...Χιχιχι..Εγω θα στολισω την μεθεπομενη βδομαδα,την ερχομενη Παρασκευη κατεβαινω στας Αθηνας..
απο που τα πηρες???
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:ροζ κατσαβιδι... ακου εκει πορτοκαλι ταναλια
βασικα το ξερω...χεχεχε
και εγώ κατσαβίδι ροζ σκέφτηκα!
tatijana έγραψε:
Κοριτσια το πηρα αποφαση θα στειλω ολα τα πραγματα,δωρα δικα μου κ του παιδιου στην καργια...Τελος..
tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
anthaki έγραψε:tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
...ρε τις #@λοπεθερες...τι ανθρωποι υπαρχουν..ουτε τα εγγονια δεν θελουν?..πως περναει ζωη ετσι??
tatijana έγραψε:anthaki έγραψε:tatijana έγραψε:Γιατι μετα τον ομορφο κοσμιτικο στολισμο -ετσι δεν λεγεται?- που μου εκανε και δεν ειχαν ερθει κ τα χριστουγεννα ακομη δε θελω τιποτα απο αυτους...Αφου μου ξεκαθαρισε οτι δε με θελει κι εμενα κ τον μικρο περιττα ειναι ολα αυτα νομιζω και μη νομιζει οτι αυτη κ ολο το σοι οτι ειμαι ξεμπαρκει κι οτι δεν εχω γονεις επειδη δεν τους αφηνω να κουνηθουν κι οτι ειμαι του πεταματου..τωρα που ειμαι πολυ ηρεμη και σκεφτηκα πιο καλα πιστευω οτι πρεπει να μαθουν καποιοι οτι δεν ειμαι για φαπες γιατι αυτο εχω αφησει να νομιζουν ολοι,ακομη κ του Νικολα...Αυτα.
...ρε τις #@λοπεθερες...τι ανθρωποι υπαρχουν..ουτε τα εγγονια δεν θελουν?..πως περναει ζωη ετσι??
Ki εγω αυτο λεω,εμενα με μισεις..Με σιχαινεσαι,οκ...Αμοιβαια τα αισθηματα...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ?Απορια..
tatijana έγραψε:katerina
[quote="tatijana"]
tatijana έγραψε:
tatijana έγραψε:Κοριτσια?Μια τελευταια ερωτηση...Στελνει συνεχεια μαλακιες ομως και μετα τον "στολισμο" μου...Τι να κανω ρε κκοριτσια,μου την δινει που θα λεει αριστερα κ δεξια οτι εμεις στελνουμε δωρα κτλ και αυτη του γιου μας δε μας φερνει να δουμε το εγγονακι μας...Γιατι οι αλλοι δε ξερουν φυσικα οτι με σκυλοβρισε...Συγγνωμη που κανω καταχρηση σε αυτο το θεμα αλλα ειναι οι σκεψεις μου κι αυτες...Να σημειωσω οτι δεν ειμαι μουρλαμενη οπως πριν αλλα δε θελω να νομιζωουν οτι οι γονεις μου με εχουν για την πλακα κ οτι γενικοτερα κανω τουμπεκί...
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Κοριτσια?Μια τελευταια ερωτηση...Στελνει συνεχεια μαλακιες ομως και μετα τον "στολισμο" μου...Τι να κανω ρε κκοριτσια,μου την δινει που θα λεει αριστερα κ δεξια οτι εμεις στελνουμε δωρα κτλ και αυτη του γιου μας δε μας φερνει να δουμε το εγγονακι μας...Γιατι οι αλλοι δε ξερουν φυσικα οτι με σκυλοβρισε...Συγγνωμη που κανω καταχρηση σε αυτο το θεμα αλλα ειναι οι σκεψεις μου κι αυτες...Να σημειωσω οτι δεν ειμαι μουρλαμενη οπως πριν αλλα δε θελω να νομιζωουν οτι οι γονεις μου με εχουν για την πλακα κ οτι γενικοτερα κανω τουμπεκί...
Τατιανα ειλικρινα???? εσυ θα πρεπει να διαχωρησεις τη σχεση με αυτην και τη σχεση που θα εχει εκεινη με το παιδι! π.χ να δωσεις το παιδι με τον πατερα του να πηγαινει στη γιαγια ετσι και δεν θα λενε και καλο κανεις στο παιδι που δεν θα πρεπει να μπει στη μεση.. εκτος αν ειπε πως δεν θελει να βλεπει και το παιδι εκει αλλαζει το θεμα ΑΝ ειπε τετοιο πραγμα για το παιδι τοτε πολυ απλα μη δεχεσαι τα δωρα ομορφα και ωραια!
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Κοριτσια?Μια τελευταια ερωτηση...Στελνει συνεχεια μαλακιες ομως και μετα τον "στολισμο" μου...Τι να κανω ρε κκοριτσια,μου την δινει που θα λεει αριστερα κ δεξια οτι εμεις στελνουμε δωρα κτλ και αυτη του γιου μας δε μας φερνει να δουμε το εγγονακι μας...Γιατι οι αλλοι δε ξερουν φυσικα οτι με σκυλοβρισε...Συγγνωμη που κανω καταχρηση σε αυτο το θεμα αλλα ειναι οι σκεψεις μου κι αυτες...Να σημειωσω οτι δεν ειμαι μουρλαμενη οπως πριν αλλα δε θελω να νομιζωουν οτι οι γονεις μου με εχουν για την πλακα κ οτι γενικοτερα κανω τουμπεκί...
Τατιανα ειλικρινα???? εσυ θα πρεπει να διαχωρησεις τη σχεση με αυτην και τη σχεση που θα εχει εκεινη με το παιδι! π.χ να δωσεις το παιδι με τον πατερα του να πηγαινει στη γιαγια ετσι και δεν θα λενε και καλο κανεις στο παιδι που δεν θα πρεπει να μπει στη μεση.. εκτος αν ειπε πως δεν θελει να βλεπει και το παιδι εκει αλλαζει το θεμα ΑΝ ειπε τετοιο πραγμα για το παιδι τοτε πολυ απλα μη δεχεσαι τα δωρα ομορφα και ωραια!
Το ειπε κι αυτο γιαυτο εγινα τρελλη...και δεν εμπιστευομαι τον Νικολα να του δωσω το παιδι γιατι για να ευχαριστησει την αλλη θα κανει τα σταβα ματια...Ουκ ολιγες φορες μου απεδειξε περιτρανα αυτο το πραγμα και για μενα και για τον γιο του...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Κυρ Νοε 27, 2011 7:19 am, 1 φορά
natali-maria έγραψε:[b]tatijana έγραψε:katerinatatijana έγραψε:
Τατι για μενα μην το κανεις αυτο!!! μεχρι τωρα κρατησες το επιπεδο σου πολυ ψηλα και δεν μπορει να σεφτασει ουτε με σκαλα ακομη και οταν σε εβρισε ησουν ανωτερη και δεν απαντησες! ξερει πολυ καλα πως δεν εισαι ξεμπαρκη και του πεταματου και αυτο γιατι δεν της εδωσες την ικανοποιηση με τη σταση σου! γιαυτο σου λεω μια τετοια κινηση θα ηταν λαθος γιατι αυτη θα αρπαξει την ευκαιρια να σε κατηγορησει στο γιο της και να τα γυρισει μπουμερανγκ! μην της δινεις αλλη τροφη κοιτα να εισαι καλα με τον αντρα σου και γραφτην ...οτι εδωσε εδωσε αστην και αμα στα ζητησει αυτη πισω τοτε θα εχεις δικαιωθει περιτρανα..
Συμφωνώ απόλυτα με την Κοκοφιλενάδα!!!!Τα ίδια θα σου έλεγα κ εγώ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης