601 Απ: Μανουλες ιουλιος 2011 Ν.3! Τετ Δεκ 21, 2011 12:29 am
ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ......ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΚΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ...ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ.....sassaX έγραψε:Καλημερα κ απο μενα!!εχασα τπτ καλο?αλματα διαβαζω...
Εγω χθες πηγα επισκεξη στην ξαδερφη του αντρα μου που εχει μωρακι 4 σχεδον μηνων κ βλεπουνε εναν ομοιπαθητικο παιδιατρο ο οποιος απαγορευει ,ειναι κατα των εμβολιων!!
κ ετσι δεν το εχουν βγαλει ακομα απο το σπιτι μονο 2 φορες στο αμαξι...
θα κανουνε λεει μετα τον 6ο μηνα...δεν μπορω να σχολιασω επειδη δεν ξερω αν το κανει κ καμια απο εσας...απλα μου φαινεται περιεργο δεν μπορω να πω...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ....zouzou11 έγραψε:Eυχαριστω ΓΑΤΑ κι εσενα τα δικα σου.εγω που ακουσα απο φιλη οτι παλι καλα που θηλασε 40 μερες σε σχεση με εμενα?ωραια υποστηριξη ε?ασε που το μωρο το ελεγε συνεχεια αχ τι μικρο που εισαι?και να φανταστεις οτι το δικο της ηταν πιο μικρο απο το δικο μου οταν γεννηθηκε.τελος παντων περασαν αυτα.
ΑγγελικηΜαρια κι εμεις στην 24η βρισκομαστε.ωχ θεε μου τι μας περιμενει ακομη?
tsiph έγραψε:Ε!!! Δεν κατάλαβα θα μας κλέψετε τις νύφες τώρα;;;; Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς πήγαμε χτες στην παιδοαλλεργιολόγο και μου είπε να φτιάξουν καμιά βδομάδα τα κακά του πάλι και ξεκινάω με ρυζάλευρο στο απογευματινό και μετά από 3 μέρες φρούτα. Πρώτα μήλο, μετά από 3 μέρες αχλάδι και μετά από 3 μέρες μπανάνα. Ακόμα βέβαια περιμένω να μας κεράσει. Μου είπε ότι πιστεύει μέχρι τέλος βδομάδας θα φτιάξει. Δεν άκουσε κάποιον ερεθισμό στη κοιλίτσα του.
Μας είπε ότι είμαστε πολύ τυχεροί γιατί αν είναι να σου τύχει κάπια αλλεργία αυτή είναι η καλύτερη. Είναι αλλεργία που τον πειράζει μόνο στο πεπτικό και συγκεκριμένα στο χαμηλότερο τμήμα του εντέρου. Τώρα στον 8ο μήνα θα δώσουμε μάλλον φαρίν λακτέ που περιέχει γάλα για να δούμε αν τον πειράζει. Γέλασα επίσης γιατί ελεγε η γιατρός στη νοσοκόμα ότι όταν νοσηλευτήκαμε είμασταν η μασκότ της κλινικής!Εγώ την πέρασα την καταθλιψούλα μου και προτού εγκυμοσύνης και στην εγκυμοσύνη και λίγο μετά. Δεν μπορώ να πω ότι ακόμα δεν έχω νεύρα. Εγώ ρε κορίτσια δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω με τίποτα ότι αυτός ο μπόμπιρας είναι δικός μου... Νιώθω ότι είναι ακόμα ένα παιδί της αδερφής μου... Που θα πάει θα το συνηθίσω!
ΓΑΤΑ έγραψε: ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ......ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!
αγγελικημαρια έγραψε:μακαρι σασσα!ειδα κ επαθα να ανοιξουμε το ν.3!!!!!!!!!!
sassaX έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:μακαρι σασσα!ειδα κ επαθα να ανοιξουμε το ν.3!!!!!!!!!!
ναι ε?!δηλ που θα μιλαμε απο τα κινητα?!τι θα κανω?που θα ξεσπαω?!
Αααααααα!!!!!ουφφφφφ!!!MariaM έγραψε:sassaX έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:μακαρι σασσα!ειδα κ επαθα να ανοιξουμε το ν.3!!!!!!!!!!
ναι ε?!δηλ που θα μιλαμε απο τα κινητα?!τι θα κανω?που θα ξεσπαω?!
Οχι, οχι,χαχαχα! Εννοει οτι ηθελε να γεμισουμε το νο2 να γραφουμε πολλα δηλαδη, ωστε να περασουμε τις 50 σελιδες και να ανοιξουμε το 3!
α! δεν εχω προβλημα!!να στον στειλω απο τωρα? εχει προικα την αδερφη του!!!αγγελικημαρια έγραψε:εγω στα ξενα δε τη δινω...αν στελνετε σωγαμπρο κατι θα κανουμε!!!!!!
αμ δεν συνηθιζεται!! ακομα και τωρα που η μεγαλη με φωναζει απο μαμα- μαμακα-μανα-μαμακακα(αναλογα καθε φορα τι θελει) δεν το εχω συνειδητοποιησει!!tsiph έγραψε:Ε!!! Δεν κατάλαβα θα μας κλέψετε τις νύφες τώρα;;;; Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς πήγαμε χτες στην παιδοαλλεργιολόγο και μου είπε να φτιάξουν καμιά βδομάδα τα κακά του πάλι και ξεκινάω με ρυζάλευρο στο απογευματινό και μετά από 3 μέρες φρούτα. Πρώτα μήλο, μετά από 3 μέρες αχλάδι και μετά από 3 μέρες μπανάνα. Ακόμα βέβαια περιμένω να μας κεράσει. Μου είπε ότι πιστεύει μέχρι τέλος βδομάδας θα φτιάξει. Δεν άκουσε κάποιον ερεθισμό στη κοιλίτσα του.
Μας είπε ότι είμαστε πολύ τυχεροί γιατί αν είναι να σου τύχει κάπια αλλεργία αυτή είναι η καλύτερη. Είναι αλλεργία που τον πειράζει μόνο στο πεπτικό και συγκεκριμένα στο χαμηλότερο τμήμα του εντέρου. Τώρα στον 8ο μήνα θα δώσουμε μάλλον φαρίν λακτέ που περιέχει γάλα για να δούμε αν τον πειράζει. Γέλασα επίσης γιατί ελεγε η γιατρός στη νοσοκόμα ότι όταν νοσηλευτήκαμε είμασταν η μασκότ της κλινικής!
Εγώ την πέρασα την καταθλιψούλα μου και προτού εγκυμοσύνης και στην εγκυμοσύνη και λίγο μετά. Δεν μπορώ να πω ότι ακόμα δεν έχω νεύρα. Εγώ ρε κορίτσια δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω με τίποτα ότι αυτός ο μπόμπιρας είναι δικός μου... Νιώθω ότι είναι ακόμα ένα παιδί της αδερφής μου... Που θα πάει θα το συνηθίσω!
Κ Α Λ Ο!!!!MariaM έγραψε:ΓΑΤΑ έγραψε: ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ......ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!
Μπα! Χαρεμι θα ανοιξει ο γιος σου;; Εκτος αν κανουν ουρα απο μονες τους, εκει παω πασο,χαχαχαχα!
tsiph έγραψε:Φτιάξαν τα κ@κ@ μας!!!!!!!!!!!!! Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irene12 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα...ζοθζοθ καλωσόρισες!Χτές ήμουν πτώμα...Έφυγα από το σπίτι 8,30 το πρωί γύρίσαμε στις 14,30 και μέχρι τις 10,30 το βράδυ δεν κάθησα καθόλου(ψέματα...καθόμουν όταν τάιζα τη μικρή...)Φαντασείτε ότι πήγα να κοιμήσω τη μπουμπού στις έντεκα παρά και με πήρε ο ύπνος....Σήμερα ξυπνήσαμε με γκρίνια...αρνήθηκε να θηλάσει...λέτε να τελείωσαν οι μέρες του θηλασμού;Έστω αυτό το λίγο που έμεινε... Θα βάλω τα κλάματα...πιστεύω ότι θα μπορούσα να την έχω θηλάσει πολύ περισσότερο και να μην της έδινα συμπλήρωμα...Μάλλον δεν είμαι καλά σημέρα... με έπιασαν οι μάυρες μου...
Εμένα δυο θείες μου τον προηγούμενο μήνα που ανέφερα στη συζήτηση ότι θηλάζω με ρώτησαν αν μιλάω σοβαρά λες και τους έλεγα το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο...
Ενος φιλικού ζευγαριού ο παιδίατρος δεν έκανε εμβόλια στο παιδί μέχρι και μετά το 10 μήνα με αποτέλεσμα όταν το παιδάκι πήγε 10 μηνών στον βρεφικό σταθμό κολλουσε συνέχεια αρρώστιες και ήταν συνέχεια άρρωστο...Αναγκάαστικαν να πάρουν γυναίκα για να το προσέχει στο σπίτι και άλλαξαν γιατρό... Δεν έβγαιναν απο το σπίτι για μήνες..
ΓΑΤΑ έγραψε:α! δεν εχω προβλημα!!να στον στειλω απο τωρα? εχει προικα την αδερφη του!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αγγελικημαρια έγραψε:εγω στα ξενα δε τη δινω...αν στελνετε σωγαμπρο κατι θα κανουμε!!!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:ΓΑΤΑ έγραψε:α! δεν εχω προβλημα!!να στον στειλω απο τωρα? εχει προικα την αδερφη του!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αγγελικημαρια έγραψε:εγω στα ξενα δε τη δινω...αν στελνετε σωγαμπρο κατι θα κανουμε!!!!!!
δε θελω προικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veraki έγραψε:Γειααααααααα!!!
κατι για κακακια βλεπω που φτιαξανε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] YEY ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
Εχω μειναι στη σελιδα 18!δεν με αφηνει κοριτσια ΔΕΝ Μ ΑΦΗΝΕΙΙΙ ΛΕΜΕ !!!
Με αφηνει ν κανω δουλειες δεν εχει προβλημα,ΑΛΛΑ μωλις με δει ν καθομε !!!πο πο πο ρε παιδι μου!!!αρχιζει γκρινια για ν τον παρω αγκαλια!οποτε εν προλαβενω κ ν μπω νετ!
Αλικη,πες λιγο ρει αφου σε λενε Αλικη γτ το εκανες ΑγκελικηΜαρια?εχω μπερδευτει,μααααλον το χεις ξαναπει.
Καλος οριζω τις νεες κοτες στο κοτετσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (μη παρεξηγηθω χιουμοριστηκα το λεω)
Ειδα τις φοτογραφιες απο τα ζουζουνια σας!ΠΑ ΝΕ ΜΟ ΡΦΑ!!
Τελικα κοριτσια οτι του ΛοΛεΙ ΤοΥ λΩλΟσΤεΦαΝη ειναι οι παιδιατροι!!
-Στην μια λενε πρωτα φρουτοκρεμα&μετα ρυζαλευρο!
-στην αλλη λενε απο τον 6 μηνα κρεμα
-στην παρα αλλη λενε ΚΑΙ δεκατιανο κρεμα!
Τελικα οτι θενε λενε!!!δεν υπαρχει επιστημη ΓΟΥΣΤΑ υπαρχουν!!
Εμεις ειμαστε πλεον 5 μηνων&8 ημερες(ας λεει οτι θελει το triker)
Και εντολες γιατρου ειναι οι εξης¨Κρεμα ρυζαλευρο με γευση βανιλια,ΜΟΝΟ το απογευματινο γευμα,να μην δινω συμπληρωμα νερο δεν χρειαζετε,και απο τον 6 μηνα θα αρχισουμε φρουτακια.οταν τον ροτησα για το δεκατιανο μ απαντησε:βρε ακους τι σου λεω εγω???(με βλεπω να αλλαζω γιατρο γτ με μαλλωνει οποτε ροτω κατι)
Μιλαμε πλεον,λεμε: ''μπλα μπλα μπλα"" και τσιριζουμε και λεμε και ""αντε αντε"" καταλαθος βεβαια,δεν το ενοωουμε!Αλλα με τρελενει που πιανει τα ποδια του κανει σαν βαρελακι και τα φοναζει δυνατα.
Πηραμε μονο 2 εκατοστα και ειμαστε πλεον 68εκ και 9 παραλιγο κιλα!
Με εχει φαει η ζηλια και ΘΑ κανω και εγω facebook.αναμεινατε στο ακουστικο σας μωλις το κανω θα σας πω να με βαλετε και εμενα το δωλιο!
Πρεπει ν πληνω σκατοπιατα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] παω πριν ξοιπνησι η μουχριτσα
μακια κοπελουες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης