101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Τετ Νοε 30, 2011 12:49 am
demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Kι εμένα το πρώτο μου αρέσει εμφανισιακά αλλά το άλλο είναι καλύτερο απ' όλες τις άλλες απόψεις! Γι αυτό καταλήγω στο άλλο!Θα παω να το δω κι από κοντά βεβαια, αλλά μάλλον εκείνο θα πάρω..
που λες..εχω φίλη που γεννησε κι έκλεγε το παιδι κι έκλαιγε κι αυτη λέγοντας "τι αχρηστη μάνα ειμαι που δν μπορω να κάνω το παιδί μου να σταματήσει.. που δν μπορώ να καταλαβω τι φταίει!!"
Νομίζω όλες οι νεες μαμάδες έχουν τέτοιες ανησυχίες..αλλά τα καταφέρνουν μια χαρά!!
Δήμητρα συνεχίζει να υπερτερεί το δικό μου..έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη ανάλυση οθόνης (κι έχω κόλλημα με αυτό!!)η κάμερα τραβαει HD ..οπότε καταλλήγω πάλι στο neo!
Σωστή σε βρίσκω τότε. Δεν έχω και έντονη γνώμη γιατί είμαι φανατική I phone user!
Έχεις δίκιο για τις ανησυχίες. Νομίζω κι εγώ ότι όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει κιόλας.
Σήμερα ξύπνησα κι ένοιωθα ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου: Η κουμπάρα μου και αδερφική μου φίλη από το σχολείο έχει ήδη ένα κοριτσάκι 2 χρονών που ήρθε τυχαία και τώρα αποφάσισε να προσπαθήσει για 2ο. Παίζει να έχει καθυστέρηση μια μέρα, δεν είναι ακόμα σίγουρη. Το θέμα είναι ότι έλπιζα να καταφέρουμε να περάσουμε μαζί την περίοδο της εγκυμοσύνης και σήμερα το πρωί δεν ήμουν σίγουρη αν θα χαρώ αν είναι έγκυος τελικά. Δεν ξέρω αν το λέω καλά, δεν εννοώ ότι δε θέλω να είναι έγκυος, ναι μεν θα χαρώ, αλλά σφιγμένα....βγάζω νόημα;
Μετά μου είπαν ότι μια συνάδελφος που ήταν στον 4ο μήνα (έχει ήδη 2 παιδιά και δυσκολεύτηκε για το τρίτο λόγω κλειστών σαλπιγγών) έχασε το μωρό. Λυπήθηκα πάρα πολύ, πήγα στην τουαλέτα κι έκλαιγα για να μη με δουν οι συνάδελφοι, και συνειδητοποίησα πλέον ότι θα χαρώ με όλη μου την ψυχή αν η κουμπαρούλα μου είναι έγκυος, και οποιαδήποτε άλλη ακούσω. Και πάλι όμως νοιώθω κακός άνθρωπος γιατί η αφορμή να συνέλθω ήταν ο χαμός ενός μωρού. Κάποτε νοιώθω ότι δεν μου αξίζει να γίνω μαμά
Πάλι σας ζαλίζω με τα ψυχολογικά μου, αλλά δεν τα συζητώ με κανένα άλλο, κανείς δεν με καταλαβαίνει όπως εσείς.