401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Κυρ Δεκ 04, 2011 9:38 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Συνταγές βλέπω!!!Καμία και για μένα που είμαι τρελαμένη με το άθλημα;;;;
Δεσποινάκι σου την έστειλα με πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:Συνταγές βλέπω!!!Καμία και για μένα που είμαι τρελαμένη με το άθλημα;;;;
siren έγραψε:Ναι το πηρα Εβη μου ευχαριστω πολυ...
Μου φαινεται βεβαια πολυ δυσκολο βεβαια αλλα μαλλον επειδη δεν ειμαι συνηθισμενη.
evi27 έγραψε:Deb έγραψε:Συνταγές βλέπω!!!Καμία και για μένα που είμαι τρελαμένη με το άθλημα;;;;
ifigeniaboz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΣΙΡΕΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ 4/11 ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ 30ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑΘΕΡΟ!
ΛΕΤΕ ??????ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ
Deb έγραψε:evi27 έγραψε:Deb έγραψε:Συνταγές βλέπω!!!Καμία και για μένα που είμαι τρελαμένη με το άθλημα;;;;
Ευχαριστώ πολύ Εύη!!!!!!!! Θα φτιάξω για Χριστούγεννα και θα ρίξω από πάνω γλάσο και πολύχρωμη τρούφα!!!μιαμ μιαμ!!!
evi27 έγραψε:Deb έγραψε:evi27 έγραψε:Deb έγραψε:Συνταγές βλέπω!!!Καμία και για μένα που είμαι τρελαμένη με το άθλημα;;;;
Ευχαριστώ πολύ Εύη!!!!!!!! Θα φτιάξω για Χριστούγεννα και θα ρίξω από πάνω γλάσο και πολύχρωμη τρούφα!!!μιαμ μιαμ!!!
θα δεις θα τα φτιάξεις και θα πάθουν όλοι την πλάκα τους!! ειδικά ο αντρούλης σου!!
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙevi27 έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΣΙΡΕΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ 4/11 ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ 30ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑΘΕΡΟ!
μακάρι να μην σου έρθει και να μας πεις τα ευχάριστα!!!
ifigeniaboz έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙevi27 έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΣΙΡΕΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ.
μακάρι να μην σου έρθει και να μας πεις τα ευχάριστα!!!
ΕΓΩ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΠΡΙΝ ΕΦΑΓΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΛΥevi27 έγραψε:πάλι νιάζω...είναι καμιά εδώ...??
boubou έγραψε:Eίμαι κι εγώ εδώ...θέλω κι εγώ να γουρουνιάσω αλλά δν έχω τίποτα να φαώ!! χαχα
ΤΕΛΕΙΑ...Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩevi27 έγραψε:boubou έγραψε:Eίμαι κι εγώ εδώ...θέλω κι εγώ να γουρουνιάσω αλλά δν έχω τίποτα να φαώ!! χαχα
έλα να σου φτιάξω κρέπα εγώ έφτιαξα για μένα μια αλμυρή
ifigeniaboz έγραψε:ΤΕΛΕΙΑ...Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩevi27 έγραψε:boubou έγραψε:Eίμαι κι εγώ εδώ...θέλω κι εγώ να γουρουνιάσω αλλά δν έχω τίποτα να φαώ!! χαχα
έλα να σου φτιάξω κρέπα εγώ έφτιαξα για μένα μια αλμυρή
siren έγραψε:Γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!!!
Ιφιγενεια αν μπορεις στειλε μου και εσυ την δικια σου
Ευχομαι κοριτσακι μου εσενα τουλαχιστον να μην ερθει αυτη η κυρια κοκκινη
Εμενα δεν μου ηρθε ακομα αλλα κατα κει παει....
boubou έγραψε:αχ μη λετε τετοια και θα αρχισουν να τρεχουν τα σαλια μου!!
boubou έγραψε:Ευη εσύ έχεις άλλη συνταγή??Αχ στείλε και κατα δω σε παρακαλώ
Ελευθερία μου δν πρέπει να στεναχωριέσαι!!
Εδω εμεις μιλάμε για τσουρέκια κρέπες ..σλουρπ σλουρπ!!!!ειμαι να λιποθυμήσω...
siren έγραψε:Μωρε κοριτσια ενταξει δεν στεναχωριεμαι ακομα γιατι ουτως η αλλιως δεν ηρθε αλλα 5% της δινω για να μην ερθει, απλα εχω μελαγχολησει εχει πεσει η ψυχολογια μου και προφανως αυτο εχει γινει γιατι θα ερθει.
Απλα ειμαι καπως....
Εντομεταξυ το ποσο πειναω με αυτα που λετε δεν λεγεται, αλλα εγω ειμαι και πιο πολυ γλυκατζου!!!!!!
Σκεφτομαι και ειμαι σιγουρη οτι αμα βρισκομασταν απο κοντα οτι θα ειχα απο την καθε μιας σας απο μια αγκαλια οποτε μου φτιαχνει και λιγο η διαθεση με αυτο....
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης