426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Κυρ Δεκ 04, 2011 11:50 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθε κοπελίτσα μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Ηρθε κοπελίτσα μου!!!
siren έγραψε:Ευχαριστω Ευη (και μολις αντιληφθηκα οτι το τσακισα το ονομα σου 2 φορες πιο πανω! το εγραφα εβη ημαρτον) και Ελλη μου και ολα τα υπολοιπα κοριτσια για τις αγκαλιες, την συμπαρασταση και την κατανοηση που δειχνετε...
mariabel έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!
Μου τρέχουν τα σάλια με τις λιχουδιές που μαγειρεύετε! Είστε φοβερές μαγείρισσες! Εγώ δυστυχώς δεν ασχολούμαι πολύ με την κουζίνα...
Διαβάζω τα μηνύματά σας και ζω την αγωνία σας.
Και εγώ πολύ φουσκωμένη τη νιώθω την κοιλιά μου τις τελευταίες μέρες. Και πονάω πολύ. Για να δούμε τι θα γίνει... Εν τω μεταξύ ανακατεύομαι όλο το Σαββατοκύριακο... Λέτε;;;;; (Παίζει να είναι και ίωση, βέβαια...)
siren έγραψε:Κοριτσια την θυμαστε την κατσαριδουλα?
ειναι εγκυος 10 εβδομαδων και ειναι στο γκρουπ με την κριστι!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Προφανώς τελειώνουν οι γόνιμες μέρες μου...Σύμφωνα με τα τεστάκια κιόλας... Τελικά είχα ωορρηξία μετά την περιοδο!!!! Τι να πώ... Τι άλλο θα μου τύχει απορώ!!!
siren έγραψε:Evaggelitsa 26 έγραψε:Προφανώς τελειώνουν οι γόνιμες μέρες μου...Σύμφωνα με τα τεστάκια κιόλας... Τελικά είχα ωορρηξία μετά την περιοδο!!!! Τι να πώ... Τι άλλο θα μου τύχει απορώ!!!
Ευαγγελιτσα μου, ή κατι δεν διατυπωσες σωστα ή εγω δεν στροφαρω καθολου. Μηπως εννουσες οτι ειχες ωορρηξια κατα την διαρκεια της περιοδου ή οτι ειχες ωορρηξια καπακι μετα την περιοδο?
boubou έγραψε:Παρουσα! Τι κανεις Δεσποινακι?
Εγω στην δουλεια,αλλα δν εχω κοσμο και χαζευω λιγουλακι!
boubou έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!
Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ τα τεστάκια ωορρηξίας πάλι να δούμε πότε θα κάνω κι αυτόν τον μήνα!!Χθες δν κάναμε ζουζουνιές γιατί με σύχγησε ο αντρούλης, επειδη σαν παιδάκι, είχε κανονίσει να κάνει κάποια πράγματα και δν έγιναν έτσι όπως ήθελε και θύμωσε το κακομαθημένο(και μιλάμε πχ. ότι ήθελε να πάει μαζί με έναν φίλο του στο γήπεδο και δν γινοταν, κι έπρεπε να βρεθούν εκει κι έτσι δν πήγε καθόλου, ή ότι θέλαμε να πάμε επίσκεψη στην αδερφή του κι επειδη είχαν κανονίσει 9 το βράδυ να πάνε για φαγητό σε μια θεία και δν θα μπορούσαμε να κάτσουμε με τις ώρες (κανουμε πολύ παρέα) δν πήγαμε καθόλου!)και κρατούσε μούτρα!...αφού έχω παιδί..τι το θέλω το δεύτερο, σκέφτομαι ώρες ώρες!!
stardust έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ομορφα.εγω εκανα εχτες τεστ γιατι θα εσκαγα απο την περιεργεια αλλα βγηκε καραμπινατο αρνητικο!περιμενω βεβαια την πεμπτη αλλα δεν αντεχα να περιμενω γιατι εχω το προαισθημα..βεβαια να μου πεις αν το σκεφτεσαι καθε μερα μπορει να φανταζεσαι διαφορα οπως πχ οτι εχεις ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης
siren έγραψε:Εδω ειμαι κ εγω ξανα, τρωω σαν απο χθες και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεται να ηρεμησω απο τους πονους τους πονοκεφαλους και συνεχες μασημα!!!!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης