451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2 Δευ Δεκ 05, 2011 1:13 am
siren
Η ψυχή της παρέας!
Felicitaki μου δεν περιμενω maximum στις 6/12 γιατι εχω κυκλο 24 με το πολυ 27 ημερες....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
έγραψε:Καλησπέρα ζουζουνιτσες μου!!! Τι κάνετε;;; Αναγούλες διαβάζω, τσουρεκακια, συνταγές!!! Καλα πάμε!!! χιχιχι!!!
Εγώ κουκλίτσες έκανα πριν λίγο τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε μια μόνο γραμμή ενώ μέχρι χθες έβγαζε δύο... Προφανώς τελειώνουν οι γόνιμες μέρες μου...Σύμφωνα με τα τεστάκια κιόλας... Τελικά είχα ωορρηξία μετά την περιοδο!!!! Τι να πώ... Τι άλλο θα μου τύχει απορώ!!!
Εσείς;;; Όλα καλα;;;
Evaggelitsa 26, καθόλου απίθανο αυτό που λες για την ωορρηξία.
Έγώ δεν είχα κάνει ποτέ τεστ τέτοιο. Επειδή και εγώ προσπαθούσα για το πρώτο 6 μήνες και είχα αγχωθεί πολύ, είχα διαβάσει με τον άνδρα μου πολλά και είχα ακούσει άλλα τόσα. Μου είχαν πει και για αυτό το τεστ. Κατέληξα στο εξής. Εάν θέλετε να μη ξοδεύετε συνέχεια χρήματα και επειδή είναι γνωστό ότι σε όλες μας αρέσουν οι ζουζουνιές, τότε απολαύστε το ελεύθερα όλο το μήνα!! Επειδή όμως είναι αποδεδειγμένο ότι το σπέρμα αδυνατίζει, λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να μη γίνεται καθημερινά η ζουζουνιά, αλλά μέρα παρά μέρα. Καλύτερα κάθε 3 μέρες. Όλο το μήνα όμως (ενοείται όχι τις μέρες της περιόδου). Εξάλλου το σπερματοζψάριο παραμένει ζωντανό μέσα μας πάνω από μια μέρα, οπότε εάν θέλει ο Θεός θα φυτρώσει το σποράκι μας...
Εγώ βέβαια τα έκανα αυτά, αλλά έμεινα έγκυος μετά από 6 μήνες. Είχα γκρίνια, στενοχώρια, άγχος, αγωνία... Τα ξέρετε... Τελικά κατάλαβα ότι απλά έπρεπε να περιμένω. Ο Θεός ήξερε πότε έπρεπε να μείνω έγκυος. Έμεινα το μήνα που ο άντρας μου έπιασε δουλειά (ήταν άνεργος για ένα χρόνο) και εγώ μετά είχα αποκόλληση και δεν μπορούσα να δουλέψω. Οπότε για σκεφτείτε το; Να μην μπορούσε να δουλέψει κανείς; Ουφ, σας ζάλισα πάλι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]boubou έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!
Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ τα τεστάκια ωορρηξίας πάλι να δούμε πότε θα κάνω κι αυτόν τον μήνα!!Χθες δν κάναμε ζουζουνιές γιατί με σύχγησε ο αντρούλης, επειδη σαν παιδάκι, είχε κανονίσει να κάνει κάποια πράγματα και δν έγιναν έτσι όπως ήθελε και θύμωσε το κακομαθημένο(και μιλάμε πχ. ότι ήθελε να πάει μαζί με έναν φίλο του στο γήπεδο και δν γινοταν, κι έπρεπε να βρεθούν εκει κι έτσι δν πήγε καθόλου, ή ότι θέλαμε να πάμε επίσκεψη στην αδερφή του κι επειδη είχαν κανονίσει 9 το βράδυ να πάνε για φαγητό σε μια θεία και δν θα μπορούσαμε να κάτσουμε με τις ώρες (κανουμε πολύ παρέα) δν πήγαμε καθόλου!)και κρατούσε μούτρα!...αφού έχω παιδί..τι το θέλω το δεύτερο, σκέφτομαι ώρες ώρες!!
Και εγώ έχω 2 παιδιά σπίτι και τρελαίνομαι!!!! Οι αντρες δε μεγαλώνουν ΠΟΤΕ!!stardust έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ομορφα.εγω εκανα εχτες τεστ γιατι θα εσκαγα απο την περιεργεια αλλα βγηκε καραμπινατο αρνητικο!περιμενω βεβαια την πεμπτη αλλα δεν αντεχα να περιμενω γιατι εχω το προαισθημα..βεβαια να μου πεις αν το σκεφτεσαι καθε μερα μπορει να φανταζεσαι διαφορα οπως πχ οτι εχεις ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης
Καλημέρα! Μη στενοχωριέσαι. Καλύτερα να κάνεις το τεστ αφου έχεις μια εβδομάδα καθυστέρηση. Όχι ότι δεν είναι έγκυρο πιο πριν (αν και παίζει και αυτό, γιατί η σύλληψη μπορεί να γίνει προς το τέλος του κύκλου), αλλά γιατί να κάνουμε πλούσιο το φαρμακείο άδικα;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
siren έγραψε:Εδω ειμαι κ εγω ξανα, τρωω σαν απο χθες και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεται να ηρεμησω απο τους πονους τους πονοκεφαλους και συνεχες μασημα!!!!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ???? ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ???
siren έγραψε:Κοριτσακια μου συνεχιζω να ποναω και πηγα στην τουαλετα και ειδα λιγο καφε οποτε καταλαβαινετε....Βγαλτε με απο την λιστα!!!!!
FANH.. έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕ!
ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ 26η ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΡΟΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 28ημ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 25 ΤΟ ΠΟΛΥ 27ημ.!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 27η ΜΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ?ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΜΤ..
Υ.Γ.ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ..
FANH.. έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ!
ΤΑ ΡΟΖ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ!ΟΧΙ ΓΙΑ 1-2 ΜΕΡΕΣ!
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΡΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ.. (ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΕΙΧΑ 28 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 25-26 ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 27!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ" ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!
FANH.. έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ!
ΤΑ ΡΟΖ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ!ΟΧΙ ΓΙΑ 1-2 ΜΕΡΕΣ!
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΡΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ.. (ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΕΙΧΑ 28 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 25-26 ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 27!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ" ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!
Ελευθερία μου ναι ακριβώς αυτό που ειπε η Έλλη εννοώ... Είχα ωορρηξία ακριβώς μετά από την περίοδο!
Σύμφωνα πάντα με τα τεστάκια, τα οποία απ' ότι έχω διαβάσει αλλα και μου έχουν πει κοπέλες που τα χρησιμοποιούν είναι έγγυρα!
Φανή μου, μπορεί να μην κατεβαίνουν γιατί μπορεί να μην κατέβουν καθόλου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και να είσαι εγκυούλα... Εχω διαβάσει ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις λίγο αίμα σε περίπτωση εγκυμοσύνη στις μέρες που περιμένεις περίοδο, οπότε ποτέ δεν ξέρεις!!!!!
Εύη τι καλό μαγειρεύεις;;;; εμείς μακαρονάδα σήμερα!!!
Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Τι ζητάς συγνώμη για τις περιγραφές γλυκειά μου!!! Γυναίκες είμαστε και καταλαβαίνουμε!!! Και εμένα ο κύκλος μου τα έχει παίξει, ενώ ήταν σταθερός, απο τότε που αρχίσαμε τις προσπάθειες μεγάλωσε!!!! Μας κοροιδευει το σώμα μας!!!
Αχ Φανή μου μακάρι να είναι συμπτώματα και να μας πεις ευχάριστα σύντομα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στο ύψος σου κοπέλια, μην σε παίρνει απο κάτω !!!siren έγραψε:Κοριτσακια μου συνεχιζω να ποναω και πηγα στην τουαλετα και ειδα λιγο καφε οποτε καταλαβαινετε....Βγαλτε με απο την λιστα!!!!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης