401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20011 !!! Τετ Δεκ 21, 2011 10:21 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχ αντε ρε, εμαθε στις βολτες ε? μια χαρα! καλητερα ετσι παρα να ειναι ανυσηχος εξω! και εσυ ξεσκας και αυτος! μια χαρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι ειμαστε αυτοκολλητοι!βεβαια την κυριακη που το παραεκανα.τον ειχα εξω 5-6 ωρες εκνευριστηκε και γκρινιαξε αλλα μολις γυρισαμε σπιτι το ξεχασε!!!tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχ αντε ρε, εμαθε στις βολτες ε? μια χαρα! καλητερα ετσι παρα να ειναι ανυσηχος εξω! και εσυ ξεσκας και αυτος! μια χαρα!
stefaniandreas έγραψε:ναι ειμαστε αυτοκολλητοι!βεβαια την κυριακη που το παραεκανα.τον ειχα εξω 5-6 ωρες εκνευριστηκε και γκρινιαξε αλλα μολις γυρισαμε σπιτι το ξεχασε!!!tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχ αντε ρε, εμαθε στις βολτες ε? μια χαρα! καλητερα ετσι παρα να ειναι ανυσηχος εξω! και εσυ ξεσκας και αυτος! μια χαρα!
καταρχην δεν ηταν συνεχομενες.γυρισαμε και λιγο σπιτι.tattooed_snowhite έγραψε:stefaniandreas έγραψε:ναι ειμαστε αυτοκολλητοι!βεβαια την κυριακη που το παραεκανα.τον ειχα εξω 5-6 ωρες εκνευριστηκε και γκρινιαξε αλλα μολις γυρισαμε σπιτι το ξεχασε!!!tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχ αντε ρε, εμαθε στις βολτες ε? μια χαρα! καλητερα ετσι παρα να ειναι ανυσηχος εξω! και εσυ ξεσκας και αυτος! μια χαρα!
τοσο πολυ ε? και δε μου λες? στο μεταξυ δεν ειχε πεινασει/ ηθελε αλλαγμα κλπ?
tattooed_snowhite έγραψε:Μαιρουλααα ειναι ησυχη στις βολτες με το καροτσι η γκρινιαζει? καλα κανεις παντως και γω ανυπομονω να βγω βολτα με το νινι!
Στεφανια ναι ειχαμε πολυ λοξυγγα και μεσα στην κοιλιτσα
και συ τα ιδια ε? και τωρα? εμενα ειδικα μετα το φαγητο
ki egwetsi kanw enw einai to trito les kai einai hprwth mou fora xazomama entelws den th xortainwsupermama έγραψε:καλημερα!!! χιονιαααα!!! ειναι τελεια!!! αν πιασει στα σπιτια καλα θασας βαλω φωτο την χιονισμενη πολη! εχω μια νυσταααα!!! οχι οτι το ξενηχταω πολυ αλλα ξυπναω στις 7 αυτες τις μερες να παω τα μικρα σχολειο.χθες ειχε γιορτη η κορη(πολυ θεατρινα μιλαμε) και αυριο πρωι εχει ο γιος και τελος τα σχολεια! αντε να δουμε.
ο μπεμπουλης μου καθε μερα μου κλεβει την καρδια. το τριτο ειναι και το κοιταω χωρις νατο χορτενω.και λεω πως ησουν εσυ στην κοιλια μου και βγηκες?
pumpkin έγραψε:
Κοιμάται ο μπέμπης και σκέφτομαι να τον ξυπνήσω για να τον αλλάξω που τα έκανε η να τον αφήσω καμιά ώρα που θα κοιμηθεί? Εσείς τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση?
pumpkin έγραψε:Καλημέρα!
Nατάσα αυτό πρώτη φορά το ακούω...Γεννάει η κόρη τους και έρχονται να μείνουν σε σένα με το μωρό? :X
Δεν έρχονται υποτίθεται να σας δούνε και εσάς αλλά και κυρίως να βοηθήσουν την κόρη τους και να την δούνε?
Εμένα οι δικοί μου όταν γέννησα ήρθαν σε μένα πάντως...
afroditi1006 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ??ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΧΙΟΝΙ.Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ..ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...
CARRIE ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ?Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΡΗΛΑΞ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
το εχω και εγω αυτο(αν ξαι εχω και κανονικο).μου φαινεται λιγο μικρο.μεχρι ποσο μηνων τα εβαζες?με βολευει πολυ στις μετακινησεις γιατι μπαινει και βγαινει ευκολαsupermama έγραψε:εγω το χρησιμοποιω πολυ! ολη μερα βασικα εκει κοιματε. δεν εχω κανονικο ριλαξ εχω το καθισμα του αυτοκινητου που ειναι και ριλαξ!και ταλλα μου παιδια τους αρεσε πολυ!
οσο χορανε!! μεχρι 7 περιπου...μηνων. δεθυμαμαι βασικα οσο χορουσαν ανεταstefaniandreas έγραψε:το εχω και εγω αυτο(αν ξαι εχω και κανονικο).μου φαινεται λιγο μικρο.μεχρι ποσο μηνων τα εβαζες?με βολευει πολυ στις μετακινησεις γιατι μπαινει και βγαινει ευκολα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης