176 Απ: θα αποφασίζατε για τρίτο παιδί; Σαβ Απρ 27, 2013 1:59 pm
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ,μακαρι να μπορουσα να κανω κ εγω αλλο ενα μωρακι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις και ένα γερό μωράκι!!Κοίταξε να το απολαύσεις!kefati έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!
Τελικά σήμερα, ύστερα από τρεις μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!
Νιώθω απίστευτα!! Ακόμα δεν το έχω πιστέψει!!! (Ο άντρα μου δεν το ξέρει ακόμα γιατί λείπει στη δουλειά.. Ανυπομονώ να επιστρέψει να του το πω).
Τελικά αν είναι τυχερό να γίνει κάτι, γίνεται!!! Πρώτα ο Θεούλης να πάνε όλα καλά!!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Άχ πόσο πολύ το θέλω μόνο αυτό θα πώ!!Ο μεγάλος μου είναι 3χρονών και ο μπέμπης 1έτους!Το συζητάμε συνέχεια με τον άντρα μου και θα το ήθελα όσο τίποτα άλλο,ακόμη ένα μωράκι στο σπίτι μας!!Όμως κορίτσια συμφωνώ με αυτά που λέτε για τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τα λοιπά,αλλά είμαστε μ'έναν μισθό,στο ενοίκιο,βοήθεια οικονομική δεν έχουμε από γονείς και λέω αν ο σύζυγος από το 2014 παίρνει 800E μισθό θα τα βγάζουμε πέρα??Αυτός είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο,ενώ αν τουλάχιστον τα πράγματα ήταν κάπως στάσιμα με αυτά τα δεδομένα θα ήμουν πιο θετική!!Εσείς τί γνώμη έχετε??
mariposa έγραψε:εγω θα ερθω αντιμετωπη μαλον με ολες σας ΄΄η τις περισσοτερες τουλαχιστον...τωρα που το ζω με δυο παιδια λεω ποτε δεν θελω τριτο.Μπορει να ακουγεται ασχημο αλλα ουτε να το σκεφτω δεν θελω,δεν λεω τα μωρακια ειναι ευτυχια κ χαρα αλλα οταν εχεις δυο,βοηθεια απο πουθενα κ εχεις φρικαρει ουτε που θελεις να ακουσεις για τριτο..ο λιγος χρονος που μου μενει μεσα στην μερα πρεπει να τον αφιερωσω στον μεγαλο για να μην εχω ζηλειες κ πρεπει ενω ειμαι κομματια κ νυσταζω να παιξω μαζι του πραγμα πλεον δυσκολο για μενα,να φανταστειτε χθες με πηρε ο υπνος παιζοντας μαζι του,ξυπνησα οταν μου ειπε μαμα γιατι εχεις κλεισει τα ματια σου;;;;δυο κ καλα κ δοξασι ο θεος!
wondergirl έγραψε:Εχοντας 2 παιδια, χωρις καμια βοηθεια στο μεγαλωμα τους και με οικονομικα προβληματα, ΟΧΙ, δε θα αποφασιζα για τριτο. Το εχουμε συζητησει με τον αντρα μου και ειπαμε οτι φτανει μεχρι εδω. Βεβαια, θεωρητικα θα μας αρεσε να κανουμε και μια κορη, αλλα πρακτικα ειναι αδυνατον. Ασε που το σπιτι ειναι μικρο και δεν υπαρχει χωρος για τριτο παιδι.
mariketi έγραψε:Πριν γινω μανουλα ελεγα οτι θελω ενα παιδι και πολυ ειναι. Αλλα οταν κρατησα την πρωτη μου κορη αγκαλια ειπα οτι θελω να το ξανακανω. Τρια χρονια μετα ηρθε η δευτερη κορουλα μου. Καθως τα παιδια μεγαλωναν καταλαβα οτι ηθελα για αλλη μια φορα να δω ενα νεογεννητο μουτρακι να με κοιτα με απορια. Το περιμενω απο μερα σε μερα και πραγματικα δεν κρατιεμαι. Ξερω οτι θα ειναι λιγο δυσκολα οικινομικα, αλλα εχω φιλη μου που εχει εξι παιδακια και εχει βρει ολες τις ισορροπιες. Καταλαβαινω φυσικα απολυτα τις μανουλες που δεν θελουν τριτο παιδακι, αφου δεν εχουν ολοι τις ιδιες αντοχες και την ιδια βοηθεια. Οχι οτι εγω εχω μεγαλη βοηθεια αλλα αν κατι συμβει εχω καποιον να απευθυνθω. Ευχομαι ολες οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και να ειναι παντα γερα.
βικτωρια έγραψε:Γειά σας κι από μένα,εγώ έχω τέσσερα αγοράκια δεν έχω καμία βοήθεια και μπορώ να πω ότι και προλαβαίνω όλα ,ζήλια δεν υπάρχει το αντίθετο τα μεγάλα τρελαίνονται να παίζουν με τα μικρά και τα προσέχουν όταν κάνω καμία δουλειά. Βέβαια έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, να σας πω ότι σκέφτομαι να κάνω και μια κόρη ,τα οικονομικά ππαίζουν ρόλο αλλά όχι πολύ σημαντικό, πιο πολύ η αντοχή της μάνας και λίγο του μπαμπά. Παντός ο μεγάλος μου γιος που ήταν ανεύθυνος και εγωιστής με τον ερχομό των μικρών έγινε άλλος άνθρωπος.
alexia-marinos έγραψε:Αχ,μακαρι να μπορουσα να κανω κ εγω αλλο ενα μωρακι....
kefati έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Αχ,μακαρι να μπορουσα να κανω κ εγω αλλο ενα μωρακι....
Σου το εύχομαι ολόψυχα να έρθει σύντομα!!!
mariketi έγραψε:Πριν γινω μανουλα ελεγα οτι θελω ενα παιδι και πολυ ειναι. Αλλα οταν κρατησα την πρωτη μου κορη αγκαλια ειπα οτι θελω να το ξανακανω. Τρια χρονια μετα ηρθε η δευτερη κορουλα μου. Καθως τα παιδια μεγαλωναν καταλαβα οτι ηθελα για αλλη μια φορα να δω ενα νεογεννητο μουτρακι να με κοιτα με απορια. Το περιμενω απο μερα σε μερα και πραγματικα δεν κρατιεμαι. Ξερω οτι θα ειναι λιγο δυσκολα οικινομικα, αλλα εχω φιλη μου που εχει εξι παιδακια και εχει βρει ολες τις ισορροπιες. Καταλαβαινω φυσικα απολυτα τις μανουλες που δεν θελουν τριτο παιδακι, αφου δεν εχουν ολοι τις ιδιες αντοχες και την ιδια βοηθεια. Οχι οτι εγω εχω μεγαλη βοηθεια αλλα αν κατι συμβει εχω καποιον να απευθυνθω. Ευχομαι ολες οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και να ειναι παντα γερα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης