351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Τετ Δεκ 14, 2011 7:17 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, Εύη!!
Αχ, είναι τέλειο που έχετε τζάκι! Καλή ξεκούραση σου εύχομαι!
να 'σαι καλά κούκλα μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, Εύη!!
Αχ, είναι τέλειο που έχετε τζάκι! Καλή ξεκούραση σου εύχομαι!
boubou έγραψε:Ηρθα κι εγώ αλλά το καφεδάκι μου θα το πιω στις 7 που θα παω για δουλεια!! Η κουραση απερίγραπτη! Φαγαμε και την κοτόσουπα μας!! μιαμ μιαμ!
Εγιναν και τα τσουρεκάκια..αλλά μου βγήκαν λίγο τραγανιστά απεξω μερικα!Ελπιζω να μαλακωσουν απο τη μεμβρανη που τα τύλιξα !
Εσεις τι μου κανετε?
boubou έγραψε:Να κανεις ειναι πολύυυυυ ωραία!! Πρώτη φορά έκανα είναι η αλήθεια, αλλά μου άρεσε πάντα! Για μπριζόλες το ξεκίνησα και ειδα ότι ειχαμε τα κοτόπουλα (τα ειχα ξεχάσει) και τα λιγουρεύτηκα όπως είπες κι εσυ!! και τα τσουρεκάκια βγηκαν πολύ ωραία..σκέφτομαι να παρω και καμια νουτέλα και να κόβουμε και κανενα στην μεση να βαζουμε..εκανα μικρα ατομικα κουλουρακια!
Ευη μου περιμενα να κρυωσουν και μετα
boubou έγραψε:Eυη μου
μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω γι αυτό...δν έχω βέβαια πολύ χρόνο αλλά όταν βρίσκω όλο και κάτι καινούριο θέλω να κάνω! Ετσι για να μαθαίνω!
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:Eυη μου
μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω γι αυτό...δν έχω βέβαια πολύ χρόνο αλλά όταν βρίσκω όλο και κάτι καινούριο θέλω να κάνω! Ετσι για να μαθαίνω!
κι εγώ τρελαίνομαι και για μαγειρική και για ζαχαροπλαστική χιχιχι το κακό είναι ότι φτιάχνω συνέχεια κατι και μετά τα τρώμε...θα γίνουμε
Λεμονάκι έγραψε:κοτόπουλα, τσουρέκια, νουτέλες τι γίνεται πάλι εδώ ;
καλησπέρα σε όλες σας !!
γειαααα !!!!evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κοτόπουλα, τσουρέκια, νουτέλες τι γίνεται πάλι εδώ ;
καλησπέρα σε όλες σας !!
γεια σου κι εσένα Λεμονάκι
Evaggelitsa 26 έγραψε:Μράβο Αναστασία μου!!! Τι ωραία νέα!! Αυτο είναι το πρώτο βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στο μπεμπάκι σου!!!
Λεμονάκι έγραψε:γειαααα !!!!evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κοτόπουλα, τσουρέκια, νουτέλες τι γίνεται πάλι εδώ ;
καλησπέρα σε όλες σας !!
γεια σου κι εσένα Λεμονάκι
Ευαγγελία το είδα...
σήμερα κοριτσούδια ήθελα να κλείσω ραντεβού στο πανεπιστημιακό Ιωαννίνων
για να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό ,να ξεκινήσουμε την διαδικασία για εξωσωμ., 100φορές θα πήρα...
κατειλημμένο κατειλημμένο και κατειλημμένο
τελικά βρήκα το κινητό του ίδιου και θα πάρω αύριο το πρωί.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης