Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
242 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 242 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
siren έγραψε:Κριστι μου καλημερα, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παει παλι με 7 ημερες καθυστερηση στον γιατρο και ειχαμε δει σακο για αυτο ανησυχω.
Μου ειπε και εκεινος οτι με βαση περιοδου επρεπε να φανει. Τελοσπαντων ευχομαι να ειμαι καμια περιπτωση που επιασε ακυρες μερες σπορακι.

Μην ξεχνάς όμως πως έκανες τεστ κάποιες μέρες μετά την καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό ενώ ήσουν έγκυος, πράγμα που σύμφωνα με τη λογική σημαίνει ότι όντως η σύλληψη πρέπει να έγινε αργά για να μη δείχνει το τεστ.
Αααα, δεν ξέρω πες το γιατρό σου , εμείς εδώ μιλάμε βάση λογικής και τα επιχειρήματα είναι αδιάψευστα...
Μη μασάς κούκλα, όλα θα πάνε καλά!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΑ?????????????? ΜΗΝ ΛΕς ΒΛΑΚΕΙΕς ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙς ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙς ΜΗΝ ΠΑΘΕΙς ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟς Ο ΓΙΑΤΡΟς ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙς ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑς ΠΙΟ ΜΕΤΑ αδικα τραβας αγχος να το ξερεις αφου μας βγηκαν αρνητικα και μετα θετικα σημαινει η χοριακη ειναι ακομα χαμηλη τωρα ανεβαινει και εγω ημου 4και κατι και δεν ειδαμε τπτ στις 6 και 1 ειδαμε και σακο και τελειητσα και καρδουλα να παλλετε βιαστηκες και εγω στην κορη μου ειδα σακο και σπορακι με το που εκανα καθυστερηση και πηγα στο γιατρο δεν εχει σχεση δεν θελω να αγχωνεσε στο λεω εγω που ξερετε τι βλεμματα απλανες και δακρυσμενα εριξα σε παρακαλω μην σκεφτεσε τα κακα θα πανε ολα καλα θα το δεις Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 35468

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και το αλλο διαβασα απο πολλες οτι οσες πηραν τηλεφωνο το γιατρο τους τους ειπε μην ερθετε ελατε σε 3 βδομαδες 'η ελατε οταν ψηλωσει η χοριακη σας αλλιως δεν θα δουμε τπτ και κοπελες που ακομα πηγαν και δεν τους εκανε κολπικο καν γιατι τους ειπε δεν υπαρχει λογος να αγχωθουμε απο τωρα ειναι αρχη την επομενη φορα θα το δουμε και μακαρι να πεφτα και εγω σε ενα τετοιο γιατρο μην νιωθεις ασχημα σε χιλιοπαρακαλω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από εμένα!Ελευθερία μου ότι σου είπαν και τα κορίτσια θα σου πω κι εγω!!!Είναι πολύ νωρίς...θυμάμαι ο γυναικολόγος όταν του ειπα οτι προσπαθούμε μου είπε αν μείνω να μην παω σε νωρίτερα από 15 μέρες καθυστέρηση και τιμή χοριακής νομίζω πάνω από 5000...οπότε μη στεναχωριέσαι..εκεί ειναι το μικρούλι σου, απλά είναι πολύυυυ μικρούλι για να το δειτε ακόμη!!

Εγώ μόλις τώρα έμαθα ότι το ανηψάκι μου θα είναι αγοράκι...χάρηκαν πολύ οι γονείς οπότε θα χαρώ κι εγώ με την χαρά τους (γιατί εμένα δν με ένοιαζε και ιδιαίτερα τι θα είναι!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ??? ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ Η ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΗΜ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΙΦΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 ΠΗΡΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΦΑΔΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΠΟΥ ΚΕΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Embarassed Embarassed Embarassed Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aγααααααπηηηηη εντάξει..δν θα κάνεις χριστουγεννιάτικο μωράκι..θα κάνεις..πρωτοχρονιάτικο?των φώτων...? θα δείξει χιχιχιι έτσι θελω να είσαι!μακαρι να το αντιμετωπιζουμε καθε φορα ετσι ολες , για το καλο μας!! Very Happy Very Happy σου ευχομαι να μην πονέσεις καθόλου και να εισαι με τοσα κέφια ολο το μηνα όχι μόνο σήμερα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Το καλύτερο είναι αυτό και σε μένα για την ώρα..το ότι δν έχω καθυστερήσει ποτέ!! Τουλάχιστον να μην μπαινουμε σε τσάμπα αγωνίες και να μένει ο κύκλος στην θέση του! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 Ευχαριστήσου τον αντρούλη όσο μπορείς γιατί μετά γιοκ..έτσι λένε οι φίλες μας οι εγκυούλες!! Embarassed Embarassed χεχε

mariabel

mariabel
Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!
Πόπο, γεμίζετε στο πι και φι σελίδες! Από πού να αρχίσω;

Αγαπη, χαίρομαι που δεν σε πήρε από κάτω. Χθες είπαμε ότι κάτι ευχάριστο έρχεται και ήρθε, αλλά με άλλο τρόπο. Έμεινε έγκυος η καλύτερη φίλη σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Χάρηκα πάρα πολύ! Είναι φοβερή κοπέλα η Μαρία!
Μη στενοχωριέσαι για σένα. Τον άλλο μήνα θα έρθει και η δική σου σειρά!! Ίσως μείνουμε μαζί! Smile Ούτε εγώ είμαι έγκυος τελικά. Το τι άγχος είχα πηγαίνοντας στο γιατρό δε λέγεται... Αποφάσισα όμως να το πάρω ζεστά το θέμα και επειδή δεν μπορώ να υπολογίσω τις γόνιμες μέρες (αφοού περίοδο έχω να δω από 4/10) θα κάνωω ζουζουνιές μέρα παρά μέρα (θα προσπαθήσω δηλαδή). Smile

Ελευθερία μου, μη στενοχωριέσαι άδικα. Μάλλον ο κύκλος σου είχε αλλάξει και έμεινες έγκυος αργά. Αφού και το τεστ του γιατρού ήταν θετικό, είσαι έγκυος!!!!

Εύη, οι εξάψεις που είχες χθες συνεχίζονται; Δεν είδα να κάνουν θέμα οι άλλες, αλλά αυτό για μένα παίζει πολύ ρόλο. Από εκεί το είχα καταλάβει εγώ. Είμαι πολύ κρυουλιάρα και όταν έμεινα έγκυος, είχαμε ανοιχτό air-condition και έσκαγα!!!!

Έλλη, Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 για το ανιψάκιι σου! Να πάνε όλα καλά εύχομαι και το αγοράκι να είναι υγιέστατο!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!
Πόπο, γεμίζετε στο πι και φι σελίδες! Από πού να αρχίσω;

Αγαπη, χαίρομαι που δεν σε πήρε από κάτω. Χθες είπαμε ότι κάτι ευχάριστο έρχεται και ήρθε, αλλά με άλλο τρόπο. Έμεινε έγκυος η καλύτερη φίλη σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Χάρηκα πάρα πολύ! Είναι φοβερή κοπέλα η Μαρία!
Μη στενοχωριέσαι για σένα. Τον άλλο μήνα θα έρθει και η δική σου σειρά!! Ίσως μείνουμε μαζί! Smile Ούτε εγώ είμαι έγκυος τελικά. Το τι άγχος είχα πηγαίνοντας στο γιατρό δε λέγεται... Αποφάσισα όμως να το πάρω ζεστά το θέμα και επειδή δεν μπορώ να υπολογίσω τις γόνιμες μέρες (αφοού περίοδο έχω να δω από 4/10) θα κάνωω ζουζουνιές μέρα παρά μέρα (θα προσπαθήσω δηλαδή). Smile

Ελευθερία μου, μη στενοχωριέσαι άδικα. Μάλλον ο κύκλος σου είχε αλλάξει και έμεινες έγκυος αργά. Αφού και το τεστ του γιατρού ήταν θετικό, είσαι έγκυος!!!!

Εύη, οι εξάψεις που είχες χθες συνεχίζονται; Δεν είδα να κάνουν θέμα οι άλλες, αλλά αυτό για μένα παίζει πολύ ρόλο. Από εκεί το είχα καταλάβει εγώ. Είμαι πολύ κρυουλιάρα και όταν έμεινα έγκυος, είχαμε ανοιχτό air-condition και έσκαγα!!!!

Έλλη, Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 για το ανιψάκιι σου! Να πάνε όλα καλά εύχομαι και το αγοράκι να είναι υγιέστατο!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ 2 ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 990599

mariabel

mariabel
Α! Οκ!! Δεν πειράζει!! Τα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 στην άλλη κουμπάρα σου!!!! Very Happy Η Μαρία νομίζω δεν είναι παντρεμένη, ε;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Α! Οκ!! Δεν πειράζει!! Τα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 στην άλλη κουμπάρα σου!!!! Very Happy Η Μαρία νομίζω δεν είναι παντρεμένη, ε;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΧΑΧΑΧΑ

mariabel

mariabel
αγαπη έγραψε:
mariabel έγραψε:Α! Οκ!! Δεν πειράζει!! Τα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 στην άλλη κουμπάρα σου!!!! Very Happy Η Μαρία νομίζω δεν είναι παντρεμένη, ε;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΧΑΧΑΧΑ

Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ Μαρία για τις ευχές σου...
αυτο που λες για την Ευη το σκέφτηκα κι εγώ αλλά είπα να είμαι πιο συγκρατημένη αυτο το μήνα , γιατί σας ξεμυαλίζω και μετά στεναχωριόμαστε και δν θέλω!! Rolling Eyes Embarassed
Και δν πειράζει που δν είσαι εγκυούλα, μη το σκέφτεσαι καν,γιατί τόσο κοντά μετά την γέννα είσαι πιο γόνιμη απ' όλες μας μαζί Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109
οπότε είμαι σίγουρη ότι πολύυυ σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι το ζουζουνι σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia tin boithia sas.exthes to apogeyma eixa ligo poz aima pou stamatise.simera to prwi eixa kafe aima san periodo.alla eimai akomi stin 25 mera toy kykloy.egw exw kyklo 28-30 meres.pira test kai einai ++++++++++ parolauta.ti na kanw ?????????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sotiria-giannitsa έγραψε:koritsia tin boithia sas.exthes to apogeyma eixa ligo poz aima pou stamatise.simera to prwi eixa kafe aima san periodo.alla eimai akomi stin 25 mera toy kykloy.egw exw kyklo 28-30 meres.pira test kai einai ++++++++++ parolauta.ti na kanw ?????????

ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχαρητήρια κοπέλα μου..απότι φαινεται είστε ολιγον εγκυος!! Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580
αντε με το καλό να πάνε ολα καλα και σε 9 μηνες να εχεις κι αλλο μπεμπακι στην αγκαλια σου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 875502

τώρα κοιτα να παρεις τηλ. τον γυναικολογο σου αυτο να κανεις!!Γιατι μπορει να ειναι αιμα εμφυτευσης αλλα μπορει να ειναι και καμια αποκολυσουλα απο την κουραση και να θελει προσοχη!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ????
ΑΓΑΠΗ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΤΙΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...
ΣΙΡΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...
ΒΟΥΒΟΥ ΜΑΡΙΑΒΕΛ ΕΥΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994
ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sotiria-giannitsa έγραψε:koritsia tin boithia sas.exthes to apogeyma eixa ligo poz aima pou stamatise.simera to prwi eixa kafe aima san periodo.alla eimai akomi stin 25 mera toy kykloy.egw exw kyklo 28-30 meres.pira test kai einai ++++++++++ parolauta.ti na kanw ?????????
ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ????
ΑΓΑΠΗ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΤΙΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...
ΣΙΡΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...
ΒΟΥΒΟΥ ΜΑΡΙΑΒΕΛ ΕΥΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994
ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΤΗ ΝΕΑ ??? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΡΙΧΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 328109 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγαπη έγραψε:ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ 5 ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

mariabel

mariabel

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580

Μη στενοχωριέσαι για το αίμα. Πολλές κοπέλες βλέπουν και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Πάρε τηλ το γιατρό σου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κορίτσακια μου!!Σωτηρία Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 - Σελίδα 27 50580 !!!με το καλό!!
Ελευθερία μου μην στεναχωριέσαι!όλα καλά θα πάνε!!
οι υπόλοιπες τι κάνετε?όλα καλά?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

[quote]
[quote]

το ίδιο και σήμερα το πρωί...ζεσταινόμουν αρκετά...αλλά τώρα είμαι οκ...δεν ξέρω κορίτσια...δεν νομίζω να τα καταφέραμε...είμαι στην 23η του κύκλου...δεν έχω κανένα σύμπτωμα..με πονάει λίγι η μέση αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι κι απ'την κούραση,τις δουλειές κτλ... ε την νύστα μάλλον μου λείπει ύπνος...το στήθος δεν έχει πρηστεί καθόλου...και μου κάνει εντύπωση γιατί πριν την κόκκινη ούτε να το ακουμπησω δεν μπορώ κάθε φορά...τι γίνεται δεν ξέρω... Rolling Eyes

mwraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα σας..εγω ειμαι καινουρια στην παρεα.. αρραβωνιασμενη και προσπαθουμε κιεμεις να κανουμε νινι!!!εχω καθυστερηση εδω και 5 μερες αλλα το τεστ ηταν αρνητικο Sad Sad Sad Sad

mariabel

mariabel
Καλώς όρισες, mwraki!!

Εύη μου, δεν ξέρω. Δε θέλω να δίνω ελπίδες και μετά να στενοχωριέστε. Ούτε εμένα είχε πρηστεί το στήθος μου από την αρχή. Θα δείξει... Πότε ΔΕΝ περιμένεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις