Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
332 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 332 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:την βαζω κανονικα στην κουνια της στις 10 κοιμαται και κατα τις 4 με 5 ξυπναει και θελει το δικο μας κρεβατι.και τη λυπαμαι και την παιρνω μωρε.

Άχου το!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 35468
Δεν πειράζει,πράξε όπως νιώθεις!!!!!

ναι μωρε καποια στιγμη θα μαθει και στο δικο της δωματιο και στο δικο της κρεβατι οποτε δεν αγχωνομαι.

Γραμματική μου και εμάς το ίδιο πράγμα κάνει, καμιά φορά και νωρίτερα από τις 5 ξυπνάει και έρχεται και χουχουλιάζει μαζι μας...να σου πω δεν με ενοχλεί ούτε και εμένα....

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι κανετε?? Μακαρι να κοιμαστε Very Happy !!Τι ωραία να κοιμάσαι!!Τι ωραίος ο ύπνος μετά που γίναμε μαμαδες Very Happy !!
Αυτό με τις τσιρίδες το έχουμε και μεις!Ησυχασα τωρα, ενταξει!!
Βιβή,δε βλέπω να μας λες τιποτα ακομα Smile !
Γεωργία2/7/10, τι γιγαντάκι που έχεις!!Κουφάθηκα τωρα!!!!!92 πόντους Shocked ??? Αμαν αμαν!!Εισαστε εσεις ψηλοι???
Αχ Αλικάκι, διαβαζα που έλεγες στη Σωτηρια νομιζω, να ξαπλωνει διπλα στο μικρο μεχρι να αποκοιμηθει! Ετσι εκανα το καλοκαιρι κ κοιμομουν κατω, πανε ταπ λευρα μου!Τωρα το χειμωνα, ραντζο, αρα παλι χωριζεται το ζευγαρι απο καποια ωρα και μετά! Μεχρι να κοιμηθει ο δικος μου οταν ξυπνησει, εχω κοιμηθει και εγω Sleep !! Βλέπω ήδη το 7ο όνειρο, οχι κοιμηθει απλά!! Ευελπιστω ότι το επόμενο μωρο δεν θα ξυπναει "λέει" Razz !!
Αχ δε θυμάμαι το άλλο διάβασα!!
χαχα Γραμματική , η δικιά σου ελευθερώθηκε σήμερα, ο δικος μου το αντιθετο ! Σπανακορυζο ειχαμε Rolling Eyes !
Χρονια πολλά κιόλας στην Athand!!
Σιρεν ,πόσο είναι η κορη σου??
Αναστασία, τι να πω??Υπομονη! Ποσο μηνων εισαι τωρα??
Κοριτσια καλο βραδυ να εχετε και φιλάκια στα βλαστάρια σας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 417472 !!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mangio καλησπερα η κορη μου ειναι 18 μηνων (13 Ιουλιου) Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές και την συμπαράσταση, το έψαξα λίγο με τον άντρα μου, και θα πάμε σε μια ομάδα γονέων που μου σύστησε η ξαδέρφη μου (παιδοψυχολόγος), για να αποκτήσει και λίγο αυτοπέποίθηση ο μπαμπάς μας. Πάντως διάβασα και στο βιβλίο της νταντάς ότι αυτό που μας συμβαίνει είναι φυσιολογικό, και πήραμε λίγο τα πάνω μας. Το τραγικό ήταν ότι δεν ήξερα ότι ο άντρας μου ήταν τόσο ευαίσθητος, στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί τον έχω δει να κλαίει, 3 φορές, οταν του είπα ότι ήμουν έγκυος, στον γάμο, και στην γέννα... Και εγώ που φοβόμουν, μην δεν γίνει καλός μπαμπάς,... σκουπίδι έγινα χτες... Sad Όλα καλά σήμερα, κάναμε αγκαλίτσες και χαδάκια με τον μπαμπά μας, όταν ήρθε από την δουλειά, ο αντράς μου στην πλάκα με ρώτησε αν έχω κάνει δίδυμα και του τα δείχνω ένα-ένα, τέτοια μετάλαξη ο μικρός... Laughing )

αλικακι έγραψε:Αααα,δεν είπα καλημέρα!!!!
Καλημέρα,λοιπόν,σε όλα τα κοριτσάκια!!!
Τα νέα μας...βγάλαμε και τον τελευταίο κυνόδοντα!!!Πονάει όμως,ο μικρούλης μου και θα πονάει πιστεύω μέχρι να βγει τελείως...
Σήμερα το μενού έχει..μάλλον μακαρόνια με κιμά από χτες,εκτός αν φάει γιουβαρλάκια!!
Φιλάκια σε όλες!!!!

αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,το αυγό ούτε ο δικός μου το τρώει..με όποιον τρόπο κι αν έχω δοκιμάσει να το δώσω!
Ομολογώ όμως ότι στον φούρνο δεν το έχω κάνει ποτέ...λες????
Το πολύ πολύ να το φάω εγώ!!!!!
Καλημέρα και καλή δουλείτσα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 417472

ΑΧ!Αλικάκι σε νιώθω, και εμείς στους κυνόδοντες γονατίσαμε... Κουράγιο!! Αλήθεια πάντα είχα την απορία... ξέρει καμία τα ίδια θα περάσουμε και στα δεύτερα δόντια... ή αμόλυσα κοτσάνα?? Shocked
Ούτε εμένα τρώει το αυγό, μόνο στην σούπα (όταν την αυγοκόβω), αλλά τον φούρνο δεν τον έχω δοκιμάσει... καλό!!! Και εμείς αυριο, γιουβαρλάκια λέω να φάμε..

grammatiki έγραψε:τελικα η δικια μου με κοψιμο της μπανανας προσθεση πορτοκαλιου και σημερα μονο λαχανικα για μεσημεριανο πηρε φορα ....3 φορες εκανε χτες κακα και αλλες τοσες σημερα.

ΜΠΡΑΒΟ!!! Ωραία η μικρή σου είπε να κάνει την μεγάλη έξοδο... Χαρα σε φαντάζομαι μόλις την μύρισες την πρώτη φορά... Η πιο γλυκιά μυρωδιά. Σε κατανοώ πλήρως, εγω για αυτή την μυρωδιά από 3 μέχρι 7 μηνών, πουλούσα και τα νεφρά μου... Laughing
Οσο για το βάρος θα σου πω και εγώ να μην αγχώνεσαι, αφού η γιατρός δεν έχει θέμα, είσαι τυχερή δεν αγοράζεις συνέχεια και ρούχα... (εμείς φέτος τινάξαμε τον προυπολογισμό...) Αν η μικρή σου καταλήξει στα καλιστία με την κορμάρα της, εγω θα την ψηφίσω... (χιχιχι). Και εγώ είχα κόλλημα που ο μικρός δεν μιλάει πολυ-πολύ, και άκουσα την συμβουλή των κοριτσίων να μην συγκρίνω το μωρό μου, από τότε χαλάρωσα, και τώρα κάθε μέρα ανακαλύπτω ότι έχει βρει και μια καινούργια λέξη... Wink

mangio έγραψε:Κοριτσια τι κανετε?? Μακαρι να κοιμαστε Very Happy !!Τι ωραία να κοιμάσαι!!Τι ωραίος ο ύπνος μετά που γίναμε μαμαδες Very Happy !!
Αυτό με τις τσιρίδες το έχουμε και μεις!Ησυχασα τωρα, ενταξει!!
Βιβή,δε βλέπω να μας λες τιποτα ακομα Smile !
Γεωργία2/7/10, τι γιγαντάκι που έχεις!!Κουφάθηκα τωρα!!!!!92 πόντους Shocked ??? Αμαν αμαν!!Εισαστε εσεις ψηλοι???

Γιγαντάκι δεν το λές, γιατι λόγω ύψους τα κιλάκια του, δεν φαίνονται... Όχι δεν είμαστε, εγώ μαλλόν φυσιολογική είμαι 1,72 και ο αντρας μου μέτριος 1,76. Αλλά αυτό το παιδί μας έχει εκπλήξει όλους, αν δεν ήταν φτυστο ο άντρας μου (εκτός από τα χρώματα) θα είχα θέμα... Και τα γαλανα τα μάτια και τα ξανθα μαλλιά δεν ξέρουμε από που τα πήρε, εμείς είμαστε ΟΛΟΙ καστανοί, μόνο οι παππόυδες μας είχαν ανοιχτά μάτια.. Οπότε τώρα το ύψος τι να σου πω... Να ψάξω μην είχα κανένα προ-πάππου μασκεμπολίστα?! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Γεωργία μου,για προσπάθησε λιγάκι να αλλάξεις το ωράριο του ύπνου..
Κατ'εμέ,να κοιτάξεις να τον κοιμίζεις λίγο πιο αργά το μεσημέρι,ας πούμε γύρω στις 2-3.Και το βράδυ γύρω στις 9-10.

Ξέρω είναι λίγο δύσκολο τώρα που έχει συνηθίσει να κοιμάται πιο νωρίς το μεσημέρι αλλά μια δυο μερούλες να προσπαθήσεις να τον κρατήσεις ξύπνιο,μετά θα το κρατήσει το ωράριο.

Απ'την στιγμή που κοιμάται τόσο νωρίς το μεσημέρι,το καταλαβαίνω ότι νυστάζει το βράδυ απ'τις 8.

Και αφού κοιμάται από τις 8,λογικό είναι σε αυτήν την ηλικία να ξυπνάει τόσο νωρίς.

Έχω καποια παιδάκια φίλης μου,λίγο πιο μικρά, που κάνουν αυτό το ωράριο και το βράδυ κοιμούνται από τις 8 και ξυπνάνε 7 το πρωί.Βέβαια,ο δικός σου σου ξυπνάει και ενδιάμεσα,αλλά μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνοντας αλλάζουν τις συνήθειες του ύπνου και αυτός λιγοστεύει..

Αν δεν δουλεύεις θα σε βολέψει αυτό που σου λέω.Δοκίμασε μόνο μια δυο μερούλες να τον κρατήσεις ξύπνιο και βλέπεις....

Χαίρομαι που το προσπαθείτε με τον αντρούλη σου!!!
Όλα θα πάνε καλά!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Σήμερα πήγε παιδικό το ζουζουνάκι μου....κι ο Θεός βοηθός!!!

Αλικάκι τι κάνεις; Πάντα παρούσα το πρωί! Αφού ξεχνάω οτι δεν εργάζεσαι!

Mangio, τώρα που είπες για το σπανακόρυζο...εγώ μια φορά του έδωσα και είχε ενεργηθεί 10 φορές!!! Αυτά δεν ήταν κακάκια...ήταν σπανάκι αλεσμένο! Δεν του ξαναέδωσα φυσικά γιατί είχα φοβηθεί!

Mamavivo τελειώνεις με τη μετακόμιση; Πώς πάτε; Πώς πας απο διάθεση;

Angieeee...πού χάθηκες πάλι βρε;

Φιλιάαααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 379767
Τον έστειλες παιδικό ε???Άντε εύχομαι να μην σου ξαναρρωστήσει!!!
Εγώ εδώ...όπως λες κι εσύ παρούσα,χαχαχα!!!
Οι μοναδικές ώρες που μπορώ να είμαι,δηλαδή!!!!!
Σπανακόρυζο...δεν ξέρω να φτιάχνω!!!
Εμείς σήμερα έχουμε σουπίτσα.

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 379767

Κι εγώ το ίδιο εύχομαι Αλικάκι μου! Άσε που και στο σπίτι που τον είχα πάλι κινδύνευε γιατί η πεθερά μου είναι πάρα πολύ χάλια. Anyway.....
κι εμείς σουπίτσα σήμερα. Κρεατόσουπα!
Πώς το δίνεις το κρεατάκι; Εγώ ακόμα το αλέθω γιατί αλλιώς αναγουλιάζει!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 - Σελίδα 38 379767

Κι εγώ το ίδιο εύχομαι Αλικάκι μου! Άσε που και στο σπίτι που τον είχα πάλι κινδύνευε γιατί η πεθερά μου είναι πάρα πολύ χάλια. Anyway.....
κι εμείς σουπίτσα σήμερα. Κρεατόσουπα!
Πώς το δίνεις το κρεατάκι; Εγώ ακόμα το αλέθω γιατί αλλιώς αναγουλιάζει!

Το κρέας το κόβω με ψαλίδι!!
Αφού μαγειρευτεί....
Αλεσμένο δεν υπάρχει περίπτωση να το φάει,πλέον.
Οπότε ανακατεύεται με τα υπόλοιπα υλικά,καρότο,πατάτα και το περιεχόμενο που θα ρίξω και τρώει ένα πιάτο!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:
Αφού μαγειρευτεί....
Οπότε ανακατεύεται με τα υπόλοιπα υλικά,καρότο,πατάτα και το περιεχόμενο που θα ρίξω και τρώει ένα πιάτο!!!

Μπα, ο δικός μου και το μοσχαράκι και το κοτόπουλο τα τρώει καλύτερα αλεσμένα. Στα υπόλοιπα είμαστε καλά. Η αλήθεια είναι οτι στεναχωριέμαι όταν δεν τρώει πολύ κι έτσι προτιμώ να του αλέθω κάποια πράγματα παρά να τρώει λίγο.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα μανουλες κοιμαται το μικρο μου,και εκτσα να σας διαβασω,δεν ηθελα να γραψω γιατι δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου,λογο τις μικρης ο πυρετος δεν σταματα και ειναι δυσκολα για αυτην πρωτα και μετα για μενα,αυτο το αυτακι μας εχει τρελανει,ελπιζω να μην κανει αλλο σημερα....... αλικακι μου και εμενα τις αρεσει πολυ η σουπιτσα αλλα τιν αλεθω,σημερα θα κανω σπανακοριζο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Αφού μαγειρευτεί....

Μπα, ο δικός μου και το μοσχαράκι και το κοτόπουλο τα τρώει καλύτερα αλεσμένα. Στα υπόλοιπα είμαστε καλά. Η αλήθεια είναι οτι στεναχωριέμαι όταν δεν τρώει πολύ κι έτσι προτιμώ να του αλέθω κάποια πράγματα παρά να τρώει λίγο.

Ααα,δηλαδή τα κάνεις ανάμεικτα???Άλλα αλεσμένα άλλα όχι???
Εγώ είχα αποφασίσει,εφ'όσον τα έκοψε τα αλεσμένα να μην ξανααλέσω τίποτα.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά βλέπω ότι έτρωγε και τρώει σεβαστή ποσότητα..απότε το διατηρώ έτσι.
Ας πούμε κρέας θα φάει ποσότητα ίσο με ένα κουτί σπίρτα και πιο πολύ.Και στο κοτόπουλο μισό μπουτάκι.
Αυτά εις διπλού την ημέρα γιατί του δίνω 2 φορές φαγητό.
Στην τελική,όπως βολεύεται το κάθε παιδάκι!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες κοιμαται το μικρο μου,και εκτσα να σας διαβασω,δεν ηθελα να γραψω γιατι δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου,λογο τις μικρης ο πυρετος δεν σταματα και ειναι δυσκολα για αυτην πρωτα και μετα για μενα,αυτο το αυτακι μας εχει τρελανει,ελπιζω να μην κανει αλλο σημερα....... αλικακι μου και εμενα τις αρεσει πολυ η σουπιτσα αλλα τιν αλεθω,σημερα θα κανω σπανακοριζο.

Ακόμη έχει πυρετούλι???Δεν έχει πέσει καθόλου???Περαστικά!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
πεφτει για 3-4 ωρες και ξανα..δεν ξερω αυτο το αυτι τοσο πυρετο κανει φυσικα μιλαω καθε μερα με τον παιδιατρο και μου λεει να μην ανυσηχω αλλα ευκολο ειναι?να βλεπεις οτι ψηνετε στον πυρετο?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Αφού μαγειρευτεί....

Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά βλέπω ότι έτρωγε και τρώει σεβαστή ποσότητα..απότε το διατηρώ έτσι.
Ας πούμε κρέας θα φάει ποσότητα ίσο με ένα κουτί σπίρτα και πιο πολύ.Και στο κοτόπουλο μισό μπουτάκι.

μπουτι δινει απο κοτοπουλο;εγω στηθος ετσι μου ειχε πει στις αρχες η παιδιατρος και το αφησα στο στηθος.ειναι καλυτερο λες το μπουτι;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω ακούσει ότι το αυτί κάνει πολύ πυρετό...μην στεναχωριέσαι,θα περάσει..Θα δεις!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Αφού μαγειρευτεί....

μπουτι δινει απο κοτοπουλο;εγω στηθος ετσι μου ειχε πει στις αρχες η παιδιατρος και το αφησα στο στηθος.ειναι καλυτερο λες το μπουτι;

Το μπούτι είναι πιο μαλακό και χωρίς πολλές ίνες.Εμένα ο παιδίατρος μου είπε πάνω από τον χρόνο να του δίνω τα πάντα!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα τα παντα μου ειχε πει απλα δεν ειχα σκεφτει να της δωσω μπουτι.θα της το δοκιμασω αν και εμενα ακομη ολα αλεσμενα τα τρωει.οποτε εχω δοκιμασει να της δωσω κατι ακομη και λιγοτερο αλεσμενο το κανει εμετο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και εμενα τα παντα μου ειχε πει απλα δεν ειχα σκεφτει να της δωσω μπουτι.θα της το δοκιμασω αν και εμενα ακομη ολα αλεσμενα τα τρωει.οποτε εχω δοκιμασει να της δωσω κατι ακομη και λιγοτερο αλεσμενο το κανει εμετο.

Ναι,δοκίμασέ το!!Αν έχεις παρατηρήσει έχει κι άλλη γεύση!!
Αν δεν τα τρώει κανονικά,δε πειράζει.
Ξέρεις και τι άλλο μου λέει,συνεχώς,ο παιδίατρος???
Ό,τι θέλει το παιδί!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:και εμενα τα παντα μου ειχε πει απλα δεν ειχα σκεφτει να της δωσω μπουτι.θα της το δοκιμασω αν και εμενα ακομη ολα αλεσμενα τα τρωει.οποτε εχω δοκιμασει να της δωσω κατι ακομη και λιγοτερο αλεσμενο το κανει εμετο.

Ό,τι θέλει το παιδί!!!!

μωρε και εγω αυτης της αποψης ειμαι απλα εχω αγχωθει λιγο με το θεμα αυτο των αλεσμενων.βεβαια παιζει ρολο οτι εχει και λιγα δοντια ισως.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Ό,τι θέλει το παιδί!!!!

μωρε και εγω αυτης της αποψης ειμαι απλα εχω αγχωθει λιγο με το θεμα αυτο των αλεσμενων.βεβαια παιζει ρολο οτι εχει και λιγα δοντια ισως.

Μπα!!Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο..χθες σας έλεγα για μια μπουμπού που γνώρισα,12 μηνών,με καθόλου δοντάκια,και έτρωγε κανονικά.
Τα ούλα είναι κοφτερά σαν μαχαίρια!
Μάλλον,στο παιδί είναι.
Και αφού εσύ το προσπαθείς και βλέπεις ότι δεν θέλει,δεν νομίζω ότι έχεις να κάνεις κάτι άλλο.
Να το προσπαθείς πάντως,κατά διαστήματα και όταν θελήσει θα φάει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ληξη συναγερμου...ειμαι δυστυχως περιοδευων...μια στεναχωρια την πηρα αλλα οκ.

Εγω του δινω μια αλεσμενα ,μια κανονικα.δηλαδη φαγητο κανονικα και φρουτα αλεσμενα ,δεν τα θελει αλλιως.αυτο που δεν εχω κανει ειναι να παρω ποτηρακι να μαθει να πινει νερο,αμελεια.Ακομα με μπιμπερο πινει νερο.

οταν ακουω για πυρετο με πιανει συγκριω γαμωτο...περαστικα στην αρρωστουλα μας.

κοτοπουλο τρωμε τα παντα...και ολο το κοτοπουλο μην σου πω.
εχει 2 νυχτες που ξυπναει και κλαιει ,μαλλον δοντι θα ειναι...σημερα ξυπνησε 09.30.παρακοιμηθηκε.

ακομα μαζευω πραγματα ,η μετακομιση θα γινει τελος του μηνα .πρεπει να βαφτει και αν αλλαχτουν τα αλουμινια.τρελα λεφτα και δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ειμαι στην δουλεια και βαριεμαι αλλα εχω πολυ πραγμα να τελειωσω.τωρα τσιγαριαζομαι.ερχομαι 10 και φευγω 17 ή 17.30.
γιωργια πολυ χαρηκα που πηρε τα πανω του ο μπαμπας σας.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,Βιβήκα μου!Και γω ήμουν σίγουρη ότι θα μας πεις τα ευχάριστα..(κι ας μην ήμουν μπροστά,χαχαχα)
Δεν πειράζει!!Αν το θέλετε,θα έρθει, κάποιον άλλο μήνα!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες, ειμαι τοσο χαλια....

Να σας πω τι εγινε εχθες γιατι ειλικρινα αισθανομαι τοσο ασχημα για αυτο που εκανα στο κοριτσακι μου και θελω την γνωμη σας.

Αυτο το κοιμησου παιδι μου, μου το συστησε ο παιδιατρος και το εχω διαβασει τουλαχιστον 3 φορες!!!!!!!!

Λοιπον την κανω μπανακι στην 7.30 της δινω στις 8 το γαλα της καθομαστε παρειτσα μεχρι τις 9 να χωνεψει να μην μου κανει κανενα εμετο απο το κλαμα, παμε στο δωματιο χαιρεταμε τα ζωακια και την νεραιδα μας της ειπα οτι την αγαπαω και τωρα πρεπει να κανει νανι, τηε εδωσα το πιπιλακι και το αρκουδακι της την φιλησα και την εβαλα στην κουνια και εφυγα......

Εκλαιγε στην αρχη εκανα αυτα που επρεπε πηγαινα την εβαζα να ξαπλωσει για να μην νομιζει οτι την παρατησα.... μετα σταματησε να κλαιει γοερα ψιλογκρινιαζε που και που και καθονταν 2 ωρες ορθια στην ακρη της κουνιας για να δει αν ερχομαι και φωναζε συνεχεια μαμα μαμα μαμα, μπαμπα μπαμπα μπαμπα, γιαγια,αντε εβαζε μονη της μουσικη και δεν κοιμοταν με τιποτα καποιες φορες δεν ακουγα κατι και εκει που νομιζα οτι κοιμηθηκε φωναζε μαμα!!!!
Το λυπηθηκε η ψυχη μου, εφτασε 23.00 και πηγα μεσα με περιμενε και μου σηκωνε τα χερια να την παρω αγκαλια, επιασα τα χερακια της και ηταν και κρυα, μολις την πηρα αγκαλια εγειρε στον ωμο μου και κοιμηθηκε σε δευτερολεπτα και μετα στον υπνο της αναστεναζε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Προφανως ειμαι λιγοψυχη τι να πω ρε μανουλες δεν αντεχω να το κανω αυτο στο κοριτσακι μου.... μονο εγω το εχω αυτο το προβλημα????

Υ.Γ δεν κατηγορω τις αλλες μανουλες που εχουν δοκιμασει αυτην την τακτικη και τα καταφεραν γιατι προφανως εχουν μεγαλυτερη πυγμη.

Ευχαριστω που με διαβασατε, φιλια σε ολες.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mamavivo έγραψε:KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ληξη συναγερμου...ειμαι δυστυχως περιοδευων...μια στεναχωρια την πηρα αλλα οκ.

Εγω του δινω μια αλεσμενα ,μια κανονικα.δηλαδη φαγητο κανονικα και φρουτα αλεσμενα ,δεν τα θελει αλλιως.αυτο που δεν εχω κανει ειναι να παρω ποτηρακι να μαθει να πινει νερο,αμελεια.Ακομα με μπιμπερο πινει νερο.

οταν ακουω για πυρετο με πιανει συγκριω γαμωτο...περαστικα στην αρρωστουλα μας.

κοτοπουλο τρωμε τα παντα...και ολο το κοτοπουλο μην σου πω.
εχει 2 νυχτες που ξυπναει και κλαιει ,μαλλον δοντι θα ειναι...σημερα ξυπνησε 09.30.παρακοιμηθηκε.

ακομα μαζευω πραγματα ,η μετακομιση θα γινει τελος του μηνα .πρεπει να βαφτει και αν αλλαχτουν τα αλουμινια.τρελα λεφτα και δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ειμαι στην δουλεια και βαριεμαι αλλα εχω πολυ πραγμα να τελειωσω.τωρα τσιγαριαζομαι.ερχομαι 10 και φευγω 17 ή 17.30.
γιωργια πολυ χαρηκα που πηρε τα πανω του ο μπαμπας σας.
βιβικα δεν πειραζη ευχομαι συντομα να εχεις νινι στιν κοιλιτσα σου εαν φυσικα το εχετε αποφασισει,πολλες ωρες δουλευεις,τον μικρο πιος τον κραταει?πρεπει να ειναι δυσκολα δουλεια και τον μικρο?και τωρα με τιν μετακομισει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις