901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Τρι Ιαν 17, 2012 11:56 pm
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
την βαζω κανονικα στην κουνια της στις 10 κοιμαται και κατα τις 4 με 5 ξυπναει και θελει το δικο μας κρεβατι.και τη λυπαμαι και την παιρνω μωρε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις καθε βραδυ εχουμε το ιδιο προγραμμα ξυπναει καποια στιγμη μες τη νυχτα και θελει να ερθει στο δικο μας κρεβατι.αλλες φορες ξυπναει με κλαμα αλλες νορμαλ απλα δειχνει το κρεβατι μας.την παιρνω στο κρεβατι τι να κανω;δε λεει να ξενυχταω και το πρωι να πηγαινω στη δουλεια.
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!!
Χαίρομαι που πάτε καλά!!!!
Αναμένουμε ακόμη 4 τραπεζιτες και πάπαλα για λίγο καιρό!!!!!
Πολύυυυυυυυ ταλαιπωρία και πόνος τα άτιμα!!!!!!
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,χθες γνώρισα μια μπουμπού με καθόλου δοντάκια 12 μηνών!!!
Να δείτε πως έτρωγε το φαγητούλι,κανονικά!!!Έπαθα πλάκα!!!!
grammatiki έγραψε:την βαζω κανονικα στην κουνια της στις 10 κοιμαται και κατα τις 4 με 5 ξυπναει και θελει το δικο μας κρεβατι.και τη λυπαμαι και την παιρνω μωρε.
αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:την βαζω κανονικα στην κουνια της στις 10 κοιμαται και κατα τις 4 με 5 ξυπναει και θελει το δικο μας κρεβατι.και τη λυπαμαι και την παιρνω μωρε.
Άχου το!!!!!
Δεν πειράζει,πράξε όπως νιώθεις!!!!!
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις καθε βραδυ εχουμε το ιδιο προγραμμα ξυπναει καποια στιγμη μες τη νυχτα και θελει να ερθει στο δικο μας κρεβατι.αλλες φορες ξυπναει με κλαμα αλλες νορμαλ απλα δειχνει το κρεβατι μας.την παιρνω στο κρεβατι τι να κανω;δε λεει να ξενυχταω και το πρωι να πηγαινω στη δουλεια.
Ακριβώς την ίδια ιστορία ζούμε κι εμείς κάθε βράδυ grammatiki μου. Η διαφορά είναι οτι εγώ είμαι μόνη στο κρεβάτι γιατί ο άντρας μου έχει κατασκηνώσει εδώ και καιρό στον καναπέ γι' αυτό το λόγο.
Και δεν θέλεις να αλλάξει αυτό???Σόρυ που ρωτάω!!!Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι???αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!!
Χαίρομαι που πάτε καλά!!!!
Αναμένουμε ακόμη 4 τραπεζιτες και πάπαλα για λίγο καιρό!!!!!
Πολύυυυυυυυ ταλαιπωρία και πόνος τα άτιμα!!!!!!
Τι να πω κουκλίτσα μου; Εύχομαι οι τραπεζίτες που έρχονται να μην τον ταλαιπωρήσουν καθόλου τον μαγκάκο σου! Έχω ακούσει ότι τα πιο δύσκολα δόντια είναι οι κυνόδοντες.
Για εμάς ειναι αλήθεια αυτό!!!Πολύ πόνος και με το που σκάσει μύτη,ο πόνος δεν περνάει μέχρι να μεγαλώσει το δοντάκι.Ενώ για τα υπόλοιπα δεν ίσχυσε αυτό.Σκάγαν μύτη και ο πόνος εξαφανιζόταν!!!αλικακι έγραψε:Κορίτσια,χθες γνώρισα μια μπουμπού με καθόλου δοντάκια 12 μηνών!!!
Να δείτε πως έτρωγε το φαγητούλι,κανονικά!!!Έπαθα πλάκα!!!!
Είναι τόσο σκληρά τα ουλάκια τους που είναι σαν να έχουν δόντια! Και για να το διασκεδάσουμε λίγο..... να δεις η γιαγιά μου τι τρώει που δεν έχει ίχνος δοντιού....
grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:την βαζω κανονικα στην κουνια της στις 10 κοιμαται και κατα τις 4 με 5 ξυπναει και θελει το δικο μας κρεβατι.και τη λυπαμαι και την παιρνω μωρε.
Άχου το!!!!!
Δεν πειράζει,πράξε όπως νιώθεις!!!!!
ναι μωρε καποια στιγμη θα μαθει και στο δικο της δωματιο και στο δικο της κρεβατι οποτε δεν αγχωνομαι.
αλικακι έγραψε:
Και δεν θέλεις να αλλάξει αυτό???Σόρυ που ρωτάω!!!Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι???
αλικακι έγραψε:
Και δεν θέλεις να αλλάξει αυτό???Σόρυ που ρωτάω!!!Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι???
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!
Σε ο,τι αφορά στο φιλάκι που μου έδωσε η μικρή μου, εννοείται πως ανταπέδωσα!!!! Βασικά γενικότερα θέλω να τη φιλάω όλη την ώρα, αλλά στο μαγουλάκι μονάχα πλέον. Τι κάνουν όμως ώρες-ώρες τα ζουζούνια μας και μας λιώνουν....!
Ξέχασα να σας πω ότι επειδή είχαμε δωροεπιταγή απο το μουστάκα, πήγαμε το Σάββατο να ψωνίσουμε. Η μικρή που καταλαβαίνει πολλά πλέον, ξετρελάθηκε με το χώρο, έτρεχε από το ένα παιχνίδι στο άλλο και φώναζε. Εκεί γνωρίστηκε και με έναν καλό κύριο που της έμαθε να βάζει και να βγάζει τουβλάκια lego από ένα τραπεζάκι που είχανε στημένο εκεί. Ξεσαλώσαμε γενικώς! Λοιπόν, της πήραμε (για το μέεεεεεελλον φυσικά) ένα γιο-γιό της fisher-price που είναι σαν μίνι τουαλέτα και σε επιβραβεύει κιόλας όταν τα κάνεις , αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει. Με το που το ανοίξαμε όμως θέλει όλο να κάθετε. Το αν θα κάνει και τίποτα εκεί είναι άλλο θέμα... Της πήραμε βασικά και λεκανίτσα που προσαρμόζεται στην τουαλέτα μας κι ελπίζω αυτό πραγματικά να πιάσει κάποια στιγμή, για να μην έχουμε και το καθάρισμα, χαχαχα!
Τουρτίτσα μου η μικρούλα σου γενικά -αν έχω καταλάβει σωστά- είναι ένα πολύ ήσυχο κοριτσάκι! Εντάξει, είναι γνωστό πως αντιγράφουν ο,τι βλέπουν και είναι επίσης γνωστό ότι κάποια στιγμή θα σου ξεφύγει το παιδί και θα κάνει και ζημιά. Ας είναι αυτό και όχι τίποτα πιο σοβαρό. Εμένα σε κάτι τέτοια με πιάνει νευρικό γέλιο (για να μη φρίξω, χαχαχα). Της προάλλες έπαθα ένα σοκ γιατί είδα τη μικρή να περπατάει κρατώντας το μεγάλο κουζινομάχαιρο που κόβουμε το ψωμί . Αφού με είδε κι εκείνη που σοκαρίστηκα και τρόμαξε! Είχε καταφέρει να το φτάσει πάνω στην κουζίνα, πρέπει να χώνουμε πολύ βαθειά πλέον τα πράγματα, σε όποια επιφάνεια κι αν τα αφήνουμε! Ευτυχώς της το πήρα γρήγορα και δεν έγινε καμιά ζημιά!!!!!
Γραμματική μου τι σου είπε για παρενέργειες του εμβολίου η γιατρός; Πάντως από θέμα κιλών... όντως έχεις κόλλημα! Μια χαρά είναι καλέ η μικρή σου, τη θέλεις πιο χοντρούλα;;;
Γεωργία μου δεν έχω παιδάκι μεγαλύτερο για να ξέρω. Αλλά απ' όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, συνηθίζεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα σε αυτή την ηλικία. Δεν έχει καμία σχέση με το πόσο αγαπάνε τα παιδάκια τους γονείς τους. Πρέπει να το εξηγήσεις αυτό στον αντρούλη σου, γιατί του φτάνει που πέρασε τόσο δύσκολα με αυτό το θέμα. Γιατί δεν ανοίγεις θεματάκι να σε βοηθήσουν περισσότερο πιο έμπειρες μανούλες;
Αναστασία μου, όπως σου είπε και το αλικάκι, και ιδιαίτερα αφού ήδη φοράτε πάμπερς, θα σου πρότεινα να δοκιμάσετε τις baby dry. Είναι οι πράσινες και λέγονται και νυχτερινές (έχουν και κάτι σαν αστεράκια ή φεγγαράκι πάνω στη συσκευασία αν θυμάμαι καλά). Βασικά οι active fit είναι πολύ λεπτές κι απορώ που τόσον καιρό δε σου ξυπνούσε μέσα στη νύχτα με αυτές. Εμείς αυτό το πρόβλημα το είχαμε από αρχές καλοκαιριού και οι νυχτερινές πραγματικά μας έσωσαν. Θα σου πρότεινα λοιπόν να τις δοκιμάσετε γιατί χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και ο μικρούλης σου...
Βιβή μου τι συμβαίνει βρε συ; Ελπίζουμε όλες να είσαι καλύτερα σήμερα και ανησυχούμε και αγωνιούμε για σένα!!!
Λοιπόν, εμείς σήμερα έχουμε κάτι μπιφτέκια που έφτιαξα τουρλού. Δηλαδή, είναι με κοτόπουλο αλλά τους έβαλα και λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκύθια, μπρόκολλο) και ελπίζω να τρώγονται. Χτες έφαγε πάλι αστράκι με κιμά και λαχανικά και προχτες "χτύπησε" μισή τσιπούρα παρακαλώ! Με εντυπωσίασε γιατί ήταν μεγάλο ψάρι (700γρ προ ψησίματος) για να φάει το μισό! Τελικά να που το τρώμε το ψαράκι επιτέλους. Α, στο θέμα των κατεψυγμένων, της έδωσα μόνο μια φορά έκτακτα. Γενικά της δίνω φρέσκο και αν θέλω μπακαλιάρο βρίσκω σε μεγάλα σουπερμάρκετ, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος ή Σκλαβενίτης.
Σε ο,τι αφορά στο αβγό, επειδή δε μου το τρώει βραστό ακόμα (αν και δεν ξαναδοκίμασα αυτές τις μέρες) της το φτιάχνω ομελέτα με ντοματούλα και τυράκι. Αλλά δεν το τηγανίζω, το βάζω στο φούρνο και γίνεται πάλι μια χαρά. Η μικρή το τρώει πάντως!!!
Αυτά και σόρρυ για το σεντόνι πάλι! Πρέπει να φύγω για δουλίτσα και σας αποχαιρετώ πάλι. Με περιμένει δύσκολη μέρα στη δουλειά...
αλικακι έγραψε:
Αν μείνεις δίπλα του στην κούνια,μέχρι να αποκοιμηθεί???Δεν πιάνει???
Στο λέω γιατί τελευταία που ξύπναγε ο δικός μου στο ενδιάμεσο,μόλις πήγαινα να φύγω είχαμε δράματα.
Δεν είχα σκεφτεί να τον πάρω ποτέ μαζί μου,γιατί 1-2 φορές που το έκανα,λόγω ανάγκης,είχαμε πειστατικό,χαχαχα!!!!
Γι αυτό και έχω δοκιμάσει κάνα δυο τρόπους εναλλακτικούς και έπιασαν.
Όπως αυτό που σου είπα παραπάνω ή και το άλλο...ξάπλωνα στον καναπέ που έχω στο δωμάτιό του,και μόλις αποκοιμιόταν έφευγα!!
Sot2010 έγραψε:αλικακι έγραψε:
Αν μείνεις δίπλα του στην κούνια,μέχρι να αποκοιμηθεί???Δεν πιάνει???
Στο λέω γιατί τελευταία που ξύπναγε ο δικός μου στο ενδιάμεσο,μόλις πήγαινα να φύγω είχαμε δράματα.
Δεν είχα σκεφτεί να τον πάρω ποτέ μαζί μου,γιατί 1-2 φορές που το έκανα,λόγω ανάγκης,είχαμε πειστατικό,χαχαχα!!!!
Γι αυτό και έχω δοκιμάσει κάνα δυο τρόπους εναλλακτικούς και έπιασαν.
Όπως αυτό που σου είπα παραπάνω ή και το άλλο...ξάπλωνα στον καναπέ που έχω στο δωμάτιό του,και μόλις αποκοιμιόταν έφευγα!!
Εγώ δυστυχώς δεν έχω καναπέ ή κρεβάτι για να ξαπλώσω δίπλα του και δεύτερον δεν κλαίει ξαπλωμένος. Σηκώνεται όρθιος και σηκώνει τα χεράκια και μου λέει "Αγκαλιά,αγκαλιά..."...Το βράδυ για να τον βάλω στο κρεβάτι του πρέπει να έχει κοιμηθεί πίνοντας το γάλα.Αν δεν έχει κοιμηθεί, δεν μπαίνει στο κρεβάτι του...θέλει να κοιμηθούμε μαζί.......
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Κορίτσια θέλω και τα φώτα σας... Τον τελευταίο καιρό τον μικρό τα απογεύματα τον κρατάει ο άντρας μου, μερικές μέρες είναι μια χαρά ο μικρός και παίζουνε, και τα βρίσκουν. Αλλές πάλι όπως σήμερα ο μικρός είχε τις μαύρες του, (να σκεφτείτε ότι τον έβγαλα το απόγευμα στις 7 για παιδική χαρά και εδώ έχουμε 2 βαθμούς), έδειχνε να τα βαριέται όλα στο σπίτι, και στο τέλος άρχισε και την γκρίνια. Αλλά μετά έπρεπε να φύγω, όταν γύρισα πριν καμιά ώρα ο άντρας μου ήταν έξαλλος, τον είχε χτυπήσει, τον είχε σπρώξει, δεν τον άφηνε να τον πλησιάσει, έκανε συνέχεια ζημιές, ούτε πάνα δεν τον άφησε να τον αλλάξει... Να σημειώσω ο άντρας μου δεν γνώρισε πατέρα, οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό, και ποτέ δεν έμαθε το γιατί, ακόμα και όταν αρρώστησε (έχει πολλαπλή σκλήρυνση), και έμεινε παράλυτος στο νοσοκομείο, ο μπαμπας του έλεγε στο δικαστήριο, ότι η λένε με την μαμά του ψέματα για να του φάνε λεφτά, αφήστε ΤΡΑΓΙΚΕς ΙΣΤΟΡΙΕΣ). Αnyway, ο άντρας μου από εκείνη την ώρα έχει κλειστεί στο γραφείο, και κλαίει. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, του λέω ότι το μωρό τον αγαπάει και ότι δεν πρέπει να το παίρνει τις μετρητοίς αλλά είναι απαρηγόρητος... Έχει περάσει καμία κάτι παρόμοιο? Δηλαδή στην εφηβεία του μικρού τι θα κάνουμε, θα παίρνουμε ψυχοφάρμακα?!
αλικακι έγραψε:
Γιατί μάλλον συνίθησε...αλλά αυτό με τα χεράκια το κάνει κι ο γιος μου και μόλις ακουμπήσω στην κούνια και κάνω πως κοιμάμαι στο κάγκελο,μετά ηρεμεί και ξαπλώνει και εκείνος..
Ή πάρτον αγκαλίτσα και νανούρισέ τον και μόλις δεις ότι ηρεμεί,πριν αποκοιμηθεί...τον ακουμπάς κάτω και ξαπλώνεις κι εσύ..
Εν ανάγκη στρώσε κάτι κάτω στο πάτωμα και ξάπλωσε!!
Στα λέω αυτά γιατί είναι κρίμα και για τον αντρούλη σου να είναι εξόριστος!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε.βλεπω πολλες εχετε προβλημα με τον υπνο.δοξα το θεο να πω και να ξαναπω εγ ωδεν εχω τετοια προβληματα.κοιμαται στο παιδικο μονη της.9:30 το πολυ 10 θα ειναι στο κρεβατι και θα σηκωθει 8:30 -9(αν και μερικες φορες ξυπναει με την μεγαλη που παει σχολειο).μαζι μου θα την παρω οταν ειναι αρρωστη που ξυπναει και κλαει.πολλες γνωστες μου μαμαδες μου λενε "καλα το παρατας στο κρεβατι και κοιμαται μονο του?"και με ρωτανε να τους πω το μυστικο,αλλα μυστικο δεν υπαρχει.δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια.
αλικακι(τρελλομαμα) καλα καταλαβες,ειναι πολυ ησυχη η μικρη μου,στην πολυκατοικια που μενω θελουν ολοι να την κρατανε.ωρες ωρες ομως κανει κατι ταρζανιες(καλα δεν ειναι και σαν της βιβης) (πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις βιβη μου).λογικο ομως παιδακι ειναι και αυτο.
χαχαχαχαχαχαmamavivo έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε.βλεπω πολλες εχετε προβλημα με τον υπνο.δοξα το θεο να πω και να ξαναπω εγ ωδεν εχω τετοια προβληματα.κοιμαται στο παιδικο μονη της.9:30 το πολυ 10 θα ειναι στο κρεβατι και θα σηκωθει 8:30 -9(αν και μερικες φορες ξυπναει με την μεγαλη που παει σχολειο).μαζι μου θα την παρω οταν ειναι αρρωστη που ξυπναει και κλαει.πολλες γνωστες μου μαμαδες μου λενε "καλα το παρατας στο κρεβατι και κοιμαται μονο του?"και με ρωτανε να τους πω το μυστικο,αλλα μυστικο δεν υπαρχει.δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια.
αλικακι(τρελλομαμα) καλα καταλαβες,ειναι πολυ ησυχη η μικρη μου,στην πολυκατοικια που μενω θελουν ολοι να την κρατανε.ωρες ωρες ομως κανει κατι ταρζανιες(καλα δεν ειναι και σαν της βιβης) (πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις βιβη μου).λογικο ομως παιδακι ειναι και αυτο.
οχ αγαπη δεν παρεξηγιεμαι ,εχω πληρη γνωση του κανιβαλισμου που διεκατεχει τον Διονυσακη μου αχαχαχαχχα.
grammatiki έγραψε:τελικα η δικια μου με κοψιμο της μπανανας προσθεση πορτοκαλιου και σημερα μονο λαχανικα για μεσημεριανο πηρε φορα ....3 φορες εκανε χτες κακα και αλλες τοσες σημερα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης