876 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #2 Τρι Ιαν 17, 2012 4:39 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μετά από τόσο καιρό για λίγο που μπαίνω ας γράψω κάτι ....
εμείς φοράμε simprly dry 4+.
είμαστε 11 κιλά και 80 εκατοστά.
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορείς, αφού ότι και να πεις αυτοί ξέρουν ότι έχουν δίκιο.
αλικακι έγραψε:Για το θέμα πάνα..εμείς φοράμε το 5.
Αυτές που πήρα τώρα,pambers dry,είναι ΤΟ 5+...αλλά μας πέφτουν μικρές!
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε και αντράκια και έχουμε άλλη ανάπτυξη..
εμείς φοράμε simprly dry 4+.
είμαστε 11 κιλά και 80 εκατοστά.
Αναστασία παντού υπάρχουν αυτοί που "όσο να'ναι κάτι ξέρουν παραπάνω για το παιδί ΣΟΥ".anastasia78 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε? εμεις μετα από μια οικογενειακη ιωση γαστρεντεριτιδας ειμαστε καλα. πρωτα το παιδι μετα εγω και μετα ο αντρας μου. μας τσακισε. το παιδι σταματησε να πινει γαλα απο την μερα που έκανε εμετό και αρχισε να φωναζει "μπυζακι θέλω". ακόμη να το σταματήσει. κοιμάτε και τον ακούω να φωνάζει, τρεχω στο δωμάτιο και μου λέει μπυζακι θέλω!!! παραμιλούσε στον ύπνο του. από την μέρα που αρρώστησε άλλαξε τελείως. 3ωρα μεταμεσονύχτια ξενύχτια. κοιμήθηκε από τις 8 σήμερα. με το ζόρι καταφερα να τον κρατήσω μέχρι εκείνη την ώρα. κατά τις 5 το πρωί θα ξυπνήσουμε πάλι εκτός αν έχει πάλι 3ωρη αγρυπνία. χθες σπασανε τα νευρα μας και αρχισαμε να τσακωνόμαστε με τον άντρα μου, δεν του αρέσει να φωνάζει το παιδί για βυζί. και όλη μέρα μέσα στο σπίτι αλλωνίζει, και έχει τόσο κρύο που δεν έχω που να τον πάω. άσε που ξεκινήσαμε για το φούρνο κατα τις 11 και μας βρήκε μια στο δρόμο και μου έβαλε χέρι που το βγαζω έξω το παιδί με το κρύο. αυτά...
Βιβή καλή μετακόμιση και καλά αποτελέσματα!
φιλια σε όλες σας.
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορείς, αφού ότι και να πεις αυτοί ξέρουν ότι έχουν δίκιο.