101 Απ: NO SMOKING ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!!! Τρι Δεκ 20, 2011 12:31 pm
ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ifigeniaboz έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !!!!ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣαγαπη έγραψε:μαρια μου και μπουμπου μου δεν ξερετε ποσο πολυ θελω να καθαρισω το σωμα μου για να φιλοξενησω μια ζωουλα που θα μεγαλωνει μεσα μου ειναι η πιο σοβαρη αποφαση που εχω παρει ποτε στην ζωη μου δεν θελω να ειμαι εγωιστρια και να σκεφτομαι μονο εμενα γι'αυτο το σταματαω σιγα σιγα ηδη νιωθω καλυτερα και σας ευχαριστω για την εμψυχωση ολα για την υγεια μου και την υγεια του παιδιου που θελω να μεγαλωσει μεσα μου και να νιωσω οτι κερδισα κατι που ειναι αρκετα δυσκολο
markella01 έγραψε:Καλή αρχή να ευχηθώ κι εγώ, άλλα να σου πω ότι από προσωπική μου εμπειρία, ίσως να το επιβεβαιώσουν κι άλλες κοπέλες που το έκοψαν, σταδιακή διακοπή δεν υπάρχει. Είτε καπνίζει κάποιος 2 τσιγάρα είτε 20 το ίδιο πράγμα είναι, εξακολουθεί να είναι εθισμένος στη νικοτίνη.
Το έχω κόψει 3 φορές μέχρι τώρα, η τελευταία 2 μήνες πριν μείνω έγκυος, το έκοβα με κόπο και το άρχιζα από βλακείες από την αλαζονεία μου ότι έλα μωρέ, ένα τσιγάρο τι θα μου κάνει? το ένα έφερνε το άλλο και σιγά σιγά το πακέτο.
Φιλική συμβουλή (και για βοήθεια θα χαρώ πολύ να σας μεταφέρω τους προσωπικούς μου αγώνες): αν δεν έχεις σιχαθεί τον εαυτό σου με το τσιγάρο στο στόμα, αν δε θέλεις πραγματικά να το κόψεις, αν δε βάλεις στόχο, το τσιγάρο δεν κοβεται.
Για αρχή να σου πω ότι έβαζα μια ημερομηνία στον εαυτό μου, δλδ έλεγα στις 8 του Γενάρη θα κόψω το κάπνισμα. Κάπνιζα κανονικά μέχρι την προηγούμενη μέρα, το επαναλάμβανα κάθε μέρα στον εαυτό μου, προετοίμαζα το μυαλό μου και όταν ερχόταν εκείνη η μέρα δεν άναβα τσιγάρο.Μια μέρα τη φορά. Ακούγεται εύκολο,δεν είναι άλλα αν τα καταφέρεις είναι ότι καλύτερο.
Συγγνώμη για την πολυλογία, άλλα κάπνιζα από τα 14 (είμαι 31) και ήμουν θεριακλού, από αυτούς που δε σταματάνε να καπνίζουν όλη μέρα. Αφού το έκοψα εγώ, μπορούν όλοι.
Υπάρχει και το skeftomai.gr, ένα ενδιαφέρον σαιτ που αναφέρεται στις πραγματικές αιτίες του εθισμού και προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους, ίσως βοηθήσει κάποια κοπέλα.
Καλή αρχή και πάλι και καλή επιτυχία!
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ???? ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ???? ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ?? ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ?? ΜΠΟΥΜΠΟΥ??
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ???? ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ???? ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ?? ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ?? ΜΠΟΥΜΠΟΥ??
mariabel έγραψε:Ένα μπράβο στην Ευαγγελία, που το έχει ελαττώσει και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στην γλυκιά αγαπη, που το έχει σταματήσει τελείως!!!
Το σποράκι σας δε θα αργήσει να έρθει τώρα που προετοιμάζετε το έδαφος!!
αγαπη έγραψε:mariabel έγραψε:Ένα μπράβο στην Ευαγγελία, που το έχει ελαττώσει και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στην γλυκιά αγαπη, που το έχει σταματήσει τελείως!!!
ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΚΕΤΟ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ 2 ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΜΕ 2 ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ??? ΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΣΙΓΑΡΟ
mariabel έγραψε:αγαπη έγραψε:mariabel έγραψε:Ένα μπράβο στην Ευαγγελία, που το έχει ελαττώσει και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στην γλυκιά αγαπη, που το έχει σταματήσει τελείως!!!
ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΚΕΤΟ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ 2 ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΜΕ 2 ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ??? ΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΣΙΓΑΡΟ
Ναι, καλά του είπες!! Μήπως να αρχίσει και ο άντρας σου την προσπάθεια; Ευκαιρία είναι. Να βοηθήσει ο ένας τον άλλο!
μαμακα μου έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ? ΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ??? ΕΓΩ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΗΚΑ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ-ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ-, ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΕΣ Ε.....
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:κορίτσια εγώ λέω να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό. αξίζει τον κόπο?
να σημειώσω οτι και στις 2 εγκυμοσύνες το είχα κόψει μαχαίρι και πως κάθε μέρα πλέον άντε να κάνω 3-4 μαζεμένα το βράδυ που βρίσκω χρόνο και αυτό στο μπαλκόνι μέσα στο σπίτι έχουμε να καπνίσουμε 3 χρόνια. μόνο όταν βγω έξω για καφέ ή ξενύχτι του σίνω και κατλαβαίνει.μπορεί και ολόκληρο πακέτο σε 3 ώρες.βέβαια βγαίνω σπάνια πια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης