101 Απ: επισκεψεις με......το ζορι!!!!!!! Δευ Ιαν 02, 2012 11:29 am
????????
Επισκέπτης
μονο τα νευρα μου? μονο η υγεια μου που ειναι ηδη κλονισμενη? αστα να μην τα σκεφτομαι καλυτερα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia k xronia polla!!!
apo to olo thema kratisa afto me tous toksotes.ekana ena agoraki prin 13 meres k eine toksotaki me oroskopo tavro.kalo eine afto?
eseis pou exete toksotes ti lete?
mkiam έγραψε:
συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, κάνεις καλά που δεν θέλεις να τραβάς το σκοινί γιατί η ένταση δημιουργεί περαιτέρω ένταση και πάει λέγοντας. δεν είναι ο κανόνας να μαλώνουμε όλες με τις πεθερές -εντάξει, μερικές πεθερές τα ζητούν κιόλας- ή να τους τη λέμε συνέχεια. γνώμη μου είναι να διατηρούμε τις αποστάσεις σε τέτοιο σημείο που να μη νομίζουν ότι είμαστε ένα σπίτι και μπορούν να μπαινοβγαίνουν ο,τι ώρα θέλουν. εμείς τουλάχιστον έτσι πράττουμε, τους κρατάμε σε απόσταση "ασφαλείας" και δεν τους λέμε και πολλά πολλά για το τί κάνουμε στην οικογένειά μας (εγώ, ο άντρας μου και η μικρή που έρχεται) για να μην τους δίνουμε το δικαίωμα να ανακατεύονται. αλλά είπαμε, είναι και στο χέρι του άντρα να τους βάζει στη θέση τους και να τους κρατάει εκεί, για να μη χρειάζεται η νύφη να μπερδεύεται σε συνεννοήσεις μαζί τους.
Φυσικα και ισχυει και για τις μαναδες μας το θεμα ειναι ομως οτι ο καθενας στη μανα του μπορει να πει μια κουβεντα παραπανω στη πεθερα μαζευει μεσα του μαζευει,ωσπου καποια στιγμη δεν παει αλλο..Ξερεις ποσο θα ηθελα να μην υπηρχαν ολα αυτα?δηλαδη η πεθερα μου να εχει λιγο τακτ και εγω απεναντι τους θα ημουν οσο καλυτερη μπορουσα..εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα με τη δικη μου μαμα δεν αντιλεγω ομως οταν ξεπερνας τα ορια εκει δεν πρεπει να μπουν τα πραγματα στη θεση τους?Και εμενα η πεθερα μου μενει απο κατω και η μαμα μου στην αθηνα η πεθερα βλεπει καθε μερα το μωρο η μαμα μου εκανε να τον δει μηνες..Δεν μιλαω για αριθμο επισκεψεων μιλαω για αδιακρισια το να χτυπας την πορτα του αλλου οτι ωρα θες χωρις να σε νοιαζει τι κανει και να στραβωνεις οταν δεν μπορει..Θα ηταν μικροπρεπεια να μιλαω για αριθμο επεισκεψεων..Αμοιβαιο σεβασμο ζηταω προσωπικα..BabasSKG έγραψε:mkiam έγραψε:
συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, κάνεις καλά που δεν θέλεις να τραβάς το σκοινί γιατί η ένταση δημιουργεί περαιτέρω ένταση και πάει λέγοντας. δεν είναι ο κανόνας να μαλώνουμε όλες με τις πεθερές -εντάξει, μερικές πεθερές τα ζητούν κιόλας- ή να τους τη λέμε συνέχεια. γνώμη μου είναι να διατηρούμε τις αποστάσεις σε τέτοιο σημείο που να μη νομίζουν ότι είμαστε ένα σπίτι και μπορούν να μπαινοβγαίνουν ο,τι ώρα θέλουν. εμείς τουλάχιστον έτσι πράττουμε, τους κρατάμε σε απόσταση "ασφαλείας" και δεν τους λέμε και πολλά πολλά για το τί κάνουμε στην οικογένειά μας (εγώ, ο άντρας μου και η μικρή που έρχεται) για να μην τους δίνουμε το δικαίωμα να ανακατεύονται. αλλά είπαμε, είναι και στο χέρι του άντρα να τους βάζει στη θέση τους και να τους κρατάει εκεί, για να μη χρειάζεται η νύφη να μπερδεύεται σε συνεννοήσεις μαζί τους.
Βρε σεις κορίτσια … Οκ καταλαβαίνω το πρόβλημα με την πεθερά …
Κι εγώ τα ίδια ζω … από απέναντι όμως …
Όταν απαντάτε με τόση ευκολία ότι ο άντρας σας, βάζει στην θέση τους, τους γονείς του κι ότι εσείς έχετε σωστές αποστάσεις κι ότι οι γονείς δεν πρέπει να μαθαίνουν τα πάντα ώστε να μην παίρνουν θέσεις για τα όσα συμβαίνουν στο σπιτικό σας …
Αυτό ισχύει το ίδιο και για τους δικούς σας γονείς?
Δηλαδή είναι μοιρασμένες οι επισκέψεις (όχι μια προς μία αλλά σε προβλεπόμενο αριθμό) ή είναι μονόπλευρα μεγάλο το ποσοστό υπέρ του ενός?
π.χ. εγώ έχω την πεθερά μου από κάτω ενώ οι δικοί μου γονείς είναι στην Κατερίνη … οπότε είναι λογικό να είναι διαφορετικός ο αριθμός επισκέψεων ή όχι?
Οκ… Καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα πεθερικά γιατί ποτέ δεν θα είναι γονείς μας …
Μήπως όμως πρέπει να μπείτε και στην θέση του συντρόφου σας και να μην τα βλέπετε ΤΟΣΟ μονόπλευρα τα πράγματα?
Η Εγκυμοσύνη σας είναι το ποιο σημαντικό πράγμα για εσάς, αλλά και για αυτόν σίγουρα.
Εσείς βιώνετε άλλα πράγματα και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε όλα αυτά εμείς.
Αποκτάτε μια άλλη σχέση με τα παιδιά μας απ’ ότι εμείς …
Όλα αυτά κάνουν την μητέρα σας να είναι ποιο μάνα από την δική μας μάνα?
Η μητέρα σας έχει άλλα δικαιώματα από την δική μας?
Εμείς δεν είμαστε παιδιά κάποιας που έγινε μητέρα πριν από εσάς?
Ευχαριστώ για τον κόπο να διαβάσετε το μήνυμα ενός ... από την απέναντι πλευρά.
vasoulaki έγραψε:mama pupa se efxaristo poli!!!kai esi oti epithimeis sou efxome
toso kapsimo apo tous toksotes e?ax k ego apo oti thimame eine astatoi poli,gia na doume to kamari mou ti tha vgei
BabasSKG έγραψε:
Βρε σεις κορίτσια … Οκ καταλαβαίνω το πρόβλημα με την πεθερά …
Κι εγώ τα ίδια ζω … από απέναντι όμως …
Όταν απαντάτε με τόση ευκολία ότι ο άντρας σας, βάζει στην θέση τους, τους γονείς του κι ότι εσείς έχετε σωστές αποστάσεις κι ότι οι γονείς δεν πρέπει να μαθαίνουν τα πάντα ώστε να μην παίρνουν θέσεις για τα όσα συμβαίνουν στο σπιτικό σας …
Αυτό ισχύει το ίδιο και για τους δικούς σας γονείς?
Δηλαδή είναι μοιρασμένες οι επισκέψεις (όχι μια προς μία αλλά σε προβλεπόμενο αριθμό) ή είναι μονόπλευρα μεγάλο το ποσοστό υπέρ του ενός?
π.χ. εγώ έχω την πεθερά μου από κάτω ενώ οι δικοί μου γονείς είναι στην Κατερίνη … οπότε είναι λογικό να είναι διαφορετικός ο αριθμός επισκέψεων ή όχι?
Οκ… Καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα πεθερικά γιατί ποτέ δεν θα είναι γονείς μας …
Μήπως όμως πρέπει να μπείτε και στην θέση του συντρόφου σας και να μην τα βλέπετε ΤΟΣΟ μονόπλευρα τα πράγματα?
Η Εγκυμοσύνη σας είναι το ποιο σημαντικό πράγμα για εσάς, αλλά και για αυτόν σίγουρα.
Εσείς βιώνετε άλλα πράγματα και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα καταλάβουμε όλα αυτά εμείς.
Αποκτάτε μια άλλη σχέση με τα παιδιά μας απ’ ότι εμείς …
Όλα αυτά κάνουν την μητέρα σας να είναι ποιο μάνα από την δική μας μάνα?
Η μητέρα σας έχει άλλα δικαιώματα από την δική μας?
Εμείς δεν είμαστε παιδιά κάποιας που έγινε μητέρα πριν από εσάς?
Ευχαριστώ για τον κόπο να διαβάσετε το μήνυμα ενός ... από την απέναντι πλευρά.
stella7778 έγραψε:να κανω μια σημειωση.......οι πεθερες που εχουν και κορες ειναι πιο νορμαλ απ αυτες που εχουν μονο γιους......
stella7778 έγραψε:ναι ε? χιχιχι εγω οσες ξερω με κορες ειναι πιο διαλλακτικες.......
stella7778 έγραψε:join the club!!!!!!!!!
stella7778 έγραψε:α εσυ εισαι προνομιουχα!!!!!!!!!
stella7778 έγραψε:μωρε αμα ειναι τοσο λιγες οι επαφες μια χαρα ειναι, αμα εχεις 3 τηλεφωνα τη μερα και στανταρ 2 επισκεψεις τη βδομαδα τοτε τι να λεμε........
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης