126 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 03, 2012 3:46 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
sassaX έγραψε:καλημερα κοριτσια!
μαρια πως λεγεται το βιβλιο να το παρω κ γω?να διαβασω κ κατι χρησιμο γτ το χω ξεφτιλισει με τα μυθιστορηματα
α!πηρα τη γιατρο χθες να τη ρωτησω για τα γκουχου γκουχου κ μου λεει πως ειναι απο τα σαλια γτ βγαζει δοντια να αυξησω τον ορο κ να καθεται ορθια οσο μπορω
Ειναι το "προικισμενα μωρα εμνευσμενοι γονεις. Για μια αλλη προσχολικη ηλικια" Μου αρεσει παρα πολυ! Θα σου φανει πολυ χρησιμο!
irene12 έγραψε:κορίτσια έπεσε η μπουμπού μου από το κρεββάτι..............πέθανα......
Ωχ την καημενη τη μπομπου! Και τη μαμα. Αν εφαγε κιολας μην ανησυχεις. Εγω θα το ξυπνουσα προληπτικα αν περνουσε τις 2 ωρες υπνου. Αν και πιστευω πως δεν ειναι τιποτα.
Mama Pupa έγραψε:Κοριτσια καλημερα!!!
Irene περαστικα σας!!!!Ελπιζω το πεσιματακι να ηταν ασημαντο!!
Τι να κανω που δεν τρωει τη φρουτοκρεμα??????Σφραγιζει το στομα και μουγκριζει θυμωμενη!!Το ρυζαλευρο το τρωει, το φρουτο οχι!!
Πειτε καμια ιδεα!!
Το ρυζαλευρο ειναι αγευστο δηλ γευση συνηθισμενη. Τα φρουτα ειναι αρκετα γλυκα και χρειαζεται χρονο. Υπομονη, θα τη μαθει τη γευση!
αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα! irene πως ειναι το νινι? φανταζομαι τη τρομαρα πηρες! σασσα το βιβλιο λεγεται <για μια αλλη προσχολικη ηλικια>του στελιου παπαβεντση. ειναι μικρο ευαναγνωστο κ γενικα μου αρεσε κ μενα πολυ. βερακι κ εγω πολλες φορες νομιζω οτι καποια μηνυματα μου ξεφευγουν
ειπα που λετε στον γιαννη για τη θεια κ την αρκουδα....χθες ταπογευμα συναντησε τη θεια κ επειδη ειχε προβλημα το καλοριφερ της περασε να το δει.εκει που μιλουσαν του λεει η θεια ποσο ομορφο ειναι το παιδι μας κ λεει ο γιαννης<ο καθε γονιος ομορφο το βλεπει το παιδι του >ναι λεει η θεια...ειναι και χοντρουλικο κ απαντα ο γιαννης<καλυτερα αρκουδα παρα γαιδουρα>δεν απαντησε η θεια...της πηρε και 50 ευρω για την επισκεψη(ενω δε παιρνει τοσα) κ το βουλωσε! το ευχαριστηθηκα πουπα τι φρουτο δινεις???
Μπραβο στον αντρα σου!!! Τελεια απαντηση!
Mama Pupa έγραψε:Αλικη σου εστειλα πμ! Της δινω αχλαδι και μπανανα με λιγο ζεστο νερο για να αλεθονται καλα και λιγο ρυζαλευρο για να πηζει αφου της αρεσει κιολας. Αλλα....Το μηλο ουτε να το βλεπει...
Ουτε εμενα ετρωγε μηλο! Ουτε καν μαζι με αλλα φρουτα! Εφαγε μετα το χρονο! Δεν πειραζει, αν δε θελει μη βαζεις. Ρωτα τον παδιιατρο αν σου επιτρεπει να βαλεις αβοκαντο! Ο γιος μου ξαφνικα περυσι σταματησε να τρωει φρουτα. Δεν τα πολυσυμπαθουσε απο την αρχη γιατι ηταν γλυκα. Το αβοκαντο εσπασε τη γλυκα και εφτιαχνε μια βελουτε φρουτοκρεμα που ο γιος μου ετρωγε μεχρι την τελευταια κουταλια! Ειναι στην εποχη του τωρα! Στον ΑΒ αγοραζω αβοκαντο Κρητης!
αγγελικημαρια έγραψε:μολις με δεχτεις γινεσαι μελος.. εμενα παλι τη μπανανα δε καλοεφαγε.δε ξερω κανα κολπο...κατσε να μπει η μαρια να μας πει
Μη βαλεις μπανανουλα. Χρησιμη αλλα οχι απαραιτητη. Περιττη αν εχετε προβλημα με δυσκοιλιοτητα. Δοκιμαστε την σε λιγο καιρο παλι!
Κοριτσια, το λεει και ο Παπαβεντσης στο βιβλιο του: το φαγητο πρεπει να ειναι απολαυση και οχι εξαναγκασμος. Αγαλι-αγαλι γινεται η αγουριδα μελι!