351 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Παρ Ιαν 06, 2012 12:30 am
tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Πάει το κλείσαμε το αντράκι μου! Χιχιχι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sassaX έγραψε:δεν το πιστευωωωωωωωωωω!!!τα κτελ σημερα δεν παραλβανουνδεματα κ ο αντρας μου ειπε στον οδηγο πως υπαρχει προβλημα με ενα μωρακι...τσιπη σε παιρνει τηλ ο νικος ...αχ εγω επρεπε να ημουν...βεβαια δεν αγχωνομαι ο νικος εχει τον τροπο του
tsiph έγραψε:Όχι τον οδηγό Αλίκη! Θα μου το φέρει ο άνθρωπος! Συνεννοηθήκαμε και όλα καλά! Σάσα θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε για την τράπεζα!
αγγελικημαρια έγραψε:tsiph έγραψε:Όχι τον οδηγό Αλίκη! Θα μου το φέρει ο άνθρωπος! Συνεννοηθήκαμε και όλα καλά! Σάσα θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε για την τράπεζα!
ουφ!!!
Καλέ όρθια κιόλαςπωπω μπραβο ζωη να χει! Επαθες πλάκα, η μάνα, ε;sassaX έγραψε:λοιπον συμπεθερα 1,45μμ νασαι στα κτελ!
λοιπον τελος καλα ολα οκ !τωρα να σας πω τι επαθα τα χαραματα ...βαζω τη μικρη διπλα μου στον καναπε με σκαμπο μαξιλαρια ολα διπλα στον καναπε κ καθομαι διπλα της...σε μια φαση γυρναω στον υπολογιστη να γραψω ενα ποστ ...η μικρη γυρναει μπρουμυτα χαμπαρι εγω ,βαζει τα ποδαρακια στο μονο ανοιγμα απο τη μερια που καθομαι χαμπαρι εγω ,κατεβαζει τα ποδια κατω στο πατωμα χαμπαρι εγω, κ μενει ορθια με τα χερακια πανω στον καναπε κ να παιζει το κουβερτακι της ολα αυτα σε 10'' σε μια φαση νοιωθω κατι στα ποδια μου!γυρναω κ με πατουσε!κ παθαινω φρικη κ της λεω μωρη τι εκανες παλι κ αρχισε να γελαει...αχ θα με κανει καρδιακια
Γεωργία μου οριστικά σας και πάλι! Κάντε την αγκάλιασε γιατί έχει ανάγκη από παρηγοριά!georgia84 έγραψε:Καλημερα μανουλες κ ζουζουνια!
Φωφη γιορταζεις? Χρονια πολλα!
Χρονια πολλα σε ολες για την ημερα!
Αχ βρε Τσιπη μου φανταζομαι την αγωνια σου! Ελπιζω να βρεθει σημερα το γαλα. Αν δεν ημουν κλεισμενη σπιτι με τη μικρη θα πηγαινα κ εγω να ρωτησω! Μπραβο σε ολες σας κοριτσια! Ειναι πολυ σημαντικο οι ανθρωποι να ειναι ενωμενοι!
Η ιωση καλα κρατει αλλα η παιδιατρος μας ειπε οτι θα μπορουσε να ειναι κ χειροτερα. Την ενοχλει κυριως η κοιλια κ λιγοτερο το αναπνευστικο. Γκρινιαααα! Πολυ γκρινια! Απο τη μια τη λυπαμαι απο την αλλη δε μπορω αλλο να την ακουω! Μονο αγκαλια ηρεμει. Κ φυσικα μενουμε κλεισμενες σπιτι.
Αυτα απο μας! Α! Ριχνω τρελο γελιο με τα σχολια σας!
Ευχαριστώ Αλίκη μου!αγγελικημαρια έγραψε:να χαιρεσαι τη πεθερα μαρια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sassaX στις Τετ Ιαν 18, 2012 11:05 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης