Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
463 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 463 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

451Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 12:39 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τσιπη και σασσα να τον χαιρεστε!!! Very Happy
κ εγω ψηφιζω αιμιλια!!

452Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 12:48 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλες εν δραση!
Μαρια μου τι τελεια θελω κ εγωωωω.
Τσιπη μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου κ εγω αυτον τον μηνα οταν κλεισαμε τους 6 ενιωσα καπως περιεργα-ομορφα- 6 μηνες κοντα μας!
Εμενα μου αρεσει κ το Κοραλια.

453Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 12:50 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σασσα μου χαιρομαι για τον αντρουλη σου που σε βοηθαει τοσο και εμενα το ιδιο ειναι. Αν μπορουσε να τον θηλασει θα το εκανε.Ευχαριστω το θεο ακουω απο φιλους κατι κουλα, αστο.

454Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 1:07 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικη μου φοβερος ο αντρας σου! Κ εμενα μ'αρεσε το μαμαδες εν δρασει!
Μαρια μου τι τρυφερο!! Ελιωσες,ε? Δε βουρκωσες κ καθολου? Ελα πες το μη ντρεπεσαι!
Τσιπη μου χρονια σας πολλα!
Ιρενε μου εμενα μ'αρεσουν κ τα δυο ονοματα! Μπερδευτηκα! Μαλλον προς το Αιμιλια κλινω κ ο αντρας μου το ιδιο. Θα βγαλετε υποκοριστικο να τη φωναζετε?
Εμεις ειχαμε παρεουλα αποψε κ περασαμε πολυ ομορφα! Απο αυριο ομως τερμα τα ψεματα... Παλι στη δουλεια!
Α! Μαρια τωρα που ειχε αρρωστησει κοψαμε κρεμα κ μπουκαλι κ εδω κ δεκα μερες περιπου θηλαζα αποκλειστικα. Βοηθησε οτι δεν δουλευα. Το ξερω οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο αλλα οσο να'ναι οταν την εβλεπα να γκρινιαζει μια ανασφαλεια την ειχα μηπως δεν χορταινε. Τωρα ξεκιναμε παλι μπουκαλι για οταν θα λειπω αλλα ισως κ κανενα βραδυ για να ξεκουραζομαι. Απλα λογω ιωσης η σκονη πιο αραιωμενη στο μπουκαλι για να μην επιβαρυνεται το στομαχακι.

455Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 1:09 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia84 έγραψε:Αλικη μου φοβερος ο αντρας σου! Κ εμενα μ'αρεσε το μαμαδες εν δρασει!
Μαρια μου τι τρυφερο!! Ελιωσες,ε? Δε βουρκωσες κ καθολου? Ελα πες το μη ντρεπεσαι!
Ιρενε μου εμενα μ'αρεσουν κ τα δυο ονοματα! Μπερδευτηκα! Μαλλον προς το Αιμιλια κλινω κ ο αντρας μου το ιδιο. Θα βγαλετε υποκοριστικο να τη φωναζετε?
Εμεις ειχαμε παρεουλα αποψε κ περασαμε πολυ ομορφα! Απο αυριο ομως τερμα τα ψεματα... Παλι στη δουλεια!
Α! Μαρια τωρα που ειχε αρρωστησει κοψαμε κρεμα κ μπουκαλι κ εδω κ δεκα μερες περιπου θηλαζα αποκλειστικα. Βοηθησε οτι δεν δουλευα. Το ξερω οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο αλλα οσο να'ναι οταν την εβλεπα να γκρινιαζει μια ανασφαλεια την ειχα μηπως δεν χορταινε. Τωρα ξεκιναμε παλι μπουκαλι για οταν θα λειπω αλλα ισως κ κανενα βραδυ για να ξεκουραζομαι. Απλα λογω ιωσης η σκονη πιο αραιωμενη στο μπουκαλι για να μην επιβαρυνεται το στομαχακι.

περαστικα σας κ καλη αρχη στην δουλεια!

456Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 2:10 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω Φωφη μου!

457Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 8:29 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:Για να καταλάβεις, για να ξεπληρώσω το χρέος με το γάλα πρέπει να σου δώσω το γιο μου για γαμπρό. Αν τον θέλετε βέβαια....

καλημερα!χθες επεσα σε κομμα απο της 8 κ κατι!!εννοειτε τον θελουμε!!οχι για το χρεος ομως....

458Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 11:15 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!

Irene να την χαίρεσαι! Ευχομαι και τα υπόλοιπα δοντάκια να είναι ανώδυνα!

Sassa ελπίζω να ξεκουράστηκες τουλάχιστον!

georgia μου περαστικά σας!

Εμένα σήμερα ξύπνησε και έχει ένα περίεργο βήχα. Θα τον παρακολουθήσω και αύριο στην παιδίατρο μη χειροτέρεψε η λαρυγγίτιδα ή τα ακροαστικα

Σήμερα κάνουν συντήρηση στις σειρήνες πολέμου. Είχα ξεχάσει να το πω στον Λευτέρη και η μια σειρήνα είναι στην εκκλησία στο δίπλα τετράγωνο. Δεν σας κρύβω ότι χ@στηκε πάνω του!

Εμένα ο Λευτέρης αν του ζητήσω κάτι με βοηθάει. Απλά δεν παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες. Αν τον αφήσω δεν θα κουνηθεί να κάνει τίποτα. Αλλά όταν ζητάω κάτι το κάνει με ευχαρίστηση! Αυτά από εδώ...!

459Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 11:20 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! Irene και εμένα μου αρέσει το Αιμιλία ενώ το Κοραλία σχεδόν καθόλου! Πάντα άποψή μου!

460Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 11:22 pm

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια!Χρονια Πολλα Τσιπη μου για χθες, Ιrene για σημερα!Να χαιρεστε τα μπεμπάκια σας!
Εγώ ξενύχτησα γιατι τη μικρη την κολλησε μαλλον ο παππουκος της ιωση και τρέχουν ματάκια, μυτουλες, η δε μυτη της ειναι τοσο μπουκωμενη που δεν μπορει να ανασανει, ουτε την πιπιλα δεν μπορει να κρατησει με κλειστο στομα. Ελπιζω να μη σηκωσει κανεναν πυρετο, μεχρι ωρας εχει κεφι. Τώρα φτερνιζεται. Στενοχωρήθηκα γμτ πάρα πολυ, ταλαιπωρειται αφανταστα.Και μεθαυριο εχουμε και εμβολια να δουμε τι θα κανουμε...

461Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 11:27 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μαμαδουλες.
Πουπα κ Τσιπη περαστικα σας!
Irene χρονια σας πολλα!
Εχουμε εμβολιο σημερα!!!

462Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:12 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια μου!!!!!αχ μου λειψατε!!!!μου χαλασε το ρουτερ κ δεν ειχα ιντερνετ!!!!!εσκασα!!!!!ηρθε ο κουνιαδος μου τωρα το πρωι κ μου το εφτιαξε!!!!!λοιπον μεγεια το δοντακι σας Σασσα!!!!περαστικα σας Δημητρα!!!!!να σας ζησει Ξανθη μου!και σημερα ναι εχουμε κι εμεις μηνογενεθλια!!!!!!να μας ζησουν Ειρηνη!!!!!!!!
Να σας πω οτι κ ο δικος μου εχει ανησυχο υπνο κ ετσι κατα τις 5 τον παιρνω στο κρεβατι μου!!!!!μαλλον αλμα!!!!κ δοντακια!τα μαγουλα του ειναι κατακοκκινα!!!

463Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:13 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααααααααααα ξεχασα Φωφη χρονια πολλα κ σε σας για χθες!!!!

464Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:19 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ποσα νεα! Τι ζωντανη ομαδα εχουμε! Very Happy
sassaX έγραψε:Μαρια σου ειπε σαγαπω?!?! αυτο ειναι το ονειρο καθε μανουλας μετα το ''μαμα''!!πωπω θα τρελαθηκες!!!!!
καλα Αλικη ο αντρας σου ειναι μπροστα!!μανουλες εν δραση καταχηρωθηκε (οπως τα μηνογενεθλια)!!
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Κ ΜΕ 3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΚΟΥΣΕΙ!ετσι ειναι οταν τα παρατας!

Τρελαθηκα! Μεθυσα κι εγω απο χαρα! Βουιζανε τα αυτια μου!!! drunken

irene12 έγραψε:Μαρία τι καλά...Ζω για τη στιγμή που θα μου πει και εμένα Σάγαπώ...
Βγάλαμε δοντάκι....ναι είναι γεγονός το πρώτο μας δοντάκι εμφανίστηκε...
Ψάχνουμε όνομα για τη μπουμπού... Δέλουμε 2 ονοματάκια...Το Μαρία είναι σίγουρο ένεκα η πεθερά...Το 2;Είμαστε ανάμεσα στο Αιμιλία και το Κοραλία...έχω ανοίξει και αντίστοιχο θεματάκι...Ακούω απόψεις...
Σάσσα εγώ τις προάλες ζαλίστικα με 4 γουλιές....αμαρέτο...ο άντρας μου τρελάθηκε....
Πόπο Αλική φοβερος ο άντρας σου...Μανούλες εν δράση....

Μπραβοοοοοο! Να το τριτο πρωτο δοντακι στην παρεα! Καλοσηρθες δοντακι!!! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 612893 Εμενα μου αρεσει το Κοραλια λιγο περισσοτερο αλλα μαζι με το Μαρια μου φαινεται πιο ευηχο το Αιμιλια! Δηλ προτιμω το Μαρια-Αιμιλια απο το Μαρια-Κοραλια!

tsiph έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι άκαρδη μάνα που είμαι;;;; Έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!!!! Είμαστε μισό χρόνο κοντά στη μαμά και το μπαμπά!!!! Ναι ναι ναι! Να μας χαιρόσαστε! Σάσα να χαίρεσαι το γαμπρό σου!!!
Να το χαιρεστε! Καλα μαζι σου ειναι λιγο περισσοτερο... Προσθεσε και 9 μηνες! Wink
Καλα η φωτο στο αβαταρ σου θεικη! Μεγαλωσε τοσο που κανει και κουνια! Χαχαχα!
irene12 έγραψε:tsiph να τον χαίρεσαι...Πολύχρονος...
Εμείς αύριο έχουμε μηνογεννέθλια...
Να το χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!!

fofi έγραψε:Σασσα μου χαιρομαι για τον αντρουλη σου που σε βοηθαει τοσο και εμενα το ιδιο ειναι. Αν μπορουσε να τον θηλασει θα το εκανε.Ευχαριστω το θεο ακουω απο φιλους κατι κουλα, αστο.
Ασε τι ειδαν τις προαλλες τα ματια μου... Κοπελα εγκυος στον 8ο και να κυνηγαει το 15 μηνων αγορακι της σκυφτη και αλλωτε να το σηκωνει κιολας και ο πατερας θρονιασμενος παρα διπλα στην καρεκλα με το κουστουμακι και τη γραβατουλα να ρεμβαζει ατσαλακωτος! Twisted Evil Αλλα δουλευει και κουραζεται ο καημενος! Twisted Evil Twisted Evil Και επειδη ξερω τι δουλεια κανει σας υπογραφω πως δεν κουραζεται ουτε σωματικα ουτε πνευματικα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
georgia84 έγραψε:Αλικη μου φοβερος ο αντρας σου! Κ εμενα μ'αρεσε το μαμαδες εν δρασει!

Βουρκωσα λεει!! Στα πατωματα επεσα!

Να σου πω την αληθεια στη θεση σου ισως να εκανα κι εγω το ιδιο γιατι οπως λες ξεκινατε παλι μπουκαλι και κρεμουλα! Οποτε πρεπει και η μανουλα που δουλευει και μετα γυρναει για να αναλαβει το νινι και τις αλλες υποχρεωσεις, να κοιμαται για να εχει δυναμεις! Τα εχεις παει πολυ καλα παντως! Δηλ αν δεν ειχες τη δουλεια, το "αναγκαιο κακο" φανταζεσαι που θα φτανατε! Εχετε τα συγχαρητηρια μου! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 417472
Mama Pupa έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!Χρονια Πολλα Τσιπη μου για χθες, Ιrene για σημερα!Να χαιρεστε τα μπεμπάκια σας!
Εγώ ξενύχτησα γιατι τη μικρη την κολλησε μαλλον ο παππουκος της ιωση και τρέχουν ματάκια, μυτουλες, η δε μυτη της ειναι τοσο μπουκωμενη που δεν μπορει να ανασανει, ουτε την πιπιλα δεν μπορει να κρατησει με κλειστο στομα. Ελπιζω να μη σηκωσει κανεναν πυρετο, μεχρι ωρας εχει κεφι. Τώρα φτερνιζεται. Στενοχωρήθηκα γμτ πάρα πολυ, ταλαιπωρειται αφανταστα.Και μεθαυριο εχουμε και εμβολια να δουμε τι θα κανουμε...

Αχου περαστικα σας και γρηγορα!

Σοφακι χρονια πολλα και σε εσας!!!

465Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:33 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sof έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!!αχ μου λειψατε!!!!μου χαλασε το ρουτερ κ δεν ειχα ιντερνετ!!!!!εσκασα!!!!!ηρθε ο κουνιαδος μου τωρα το πρωι κ μου το εφτιαξε!!!!!λοιπον μεγεια το δοντακι σας Σασσα!!!!περαστικα σας Δημητρα!!!!!να σας ζησει Ξανθη μου!και σημερα ναι εχουμε κι εμεις μηνογενεθλια!!!!!!να μας ζησουν Ειρηνη!!!!!!!!
Να σας πω οτι κ ο δικος μου εχει ανησυχο υπνο κ ετσι κατα τις 5 τον παιρνω στο κρεβατι μου!!!!!μαλλον αλμα!!!!κ δοντακια!τα μαγουλα του ειναι κατακοκκινα!!!
. Δεν βγάλαμε εμείς δοντακι!!να χαίρεσαι τον λεβεντη σου κ συ Irene!!!

466Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:37 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου εγώ κυριολεκτικά τους 9 μήνες δεν τους ένιωσα... Δεν κατάλαβα την εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία να τον δω, δεν τον ένιωθα και δεν τον "αγάπησα" από την κοιλιά. Ναι το λέω... Ούτε στο μαιευτήριο που τον είχε αναλάβει η μαμά μου. Τον αγάπησα σπίτι μέρα με τη μέρα που τον φρόντιζα... Που μου σάει τα γελάκια του και τις χαρούλες του! Άρα και δίπλα μου 6 μήνες είναι...

Πρέπει να είναι το πιο όμορφο πράγμα να σου πει σ'αγαπώ μετά το μαμά...

467Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 1:37 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sassaX έγραψε:
Sof έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!!αχ μου λειψατε!!!!μου χαλασε το ρουτερ κ δεν ειχα ιντερνετ!!!!!εσκασα!!!!!ηρθε ο κουνιαδος μου τωρα το πρωι κ μου το εφτιαξε!!!!!λοιπον μεγεια το δοντακι σας Σασσα!!!!περαστικα σας Δημητρα!!!!!να σας ζησει Ξανθη μου!και σημερα ναι εχουμε κι εμεις μηνογενεθλια!!!!!!να μας ζησουν Ειρηνη!!!!!!!!
. Δεν βγάλαμε εμείς δοντακι!!να χαίρεσαι τον λεβεντη σου κ συ Irene!!!

αμαν!!!!!λαθος????θα ανατρεξω να δω που διαβασα κ τι????

468Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 2:29 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία μου εγώ κυριολεκτικά τους 9 μήνες δεν τους ένιωσα... Δεν κατάλαβα την εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία να τον δω, δεν τον ένιωθα και δεν τον "αγάπησα" από την κοιλιά. Ναι το λέω... Ούτε στο μαιευτήριο που τον είχε αναλάβει η μαμά μου. Τον αγάπησα σπίτι μέρα με τη μέρα που τον φρόντιζα... Που μου σάει τα γελάκια του και τις χαρούλες του! Άρα και δίπλα μου 6 μήνες είναι...

Μην νιωθεςι ασχημα γι αυτο. Εφταιγε το οτι σας ετυχε και οτι αγχωνοσουν για το μελλον και δεν μπροοσυες να βρεις κατι θετικο για να χαρεις. Ισως ομως να πηρες μια μικρη χαρα με τηνρπωτη κλοτσια. και τα δικα μου συναισθηματα ηταν αναμεικτα παρολο που το ηθελα! Αγχος πολυ λογω απειριας και συνθηκων. Γι αυτο λενε πως μανα δε γινεσαι οταν γεννας αλλα οταν μεγαλωνεις ενα παιδι. Εκει το ζεις πραγματικα και η αγαπη ερχεται ειτε το θες ειτε οχι. Η πραγματικη μτηρικη αγαπη που μεγαλωνει μερα με τη μερα και νιωθεις να το αγαπας ολο και περισσοτερο! Δεν παυει ομως να εζησε αυτο το πλασμα μεσα σου 9 μηνες. Μαζι σου εγινε ανθρωπος. Απο εσενα τραφηκε και πηρε επαιρνε οξυγονο απο την ανασα σου. Ακομα κι αν δεν χαρηκες την εγκυμοσυνη αυτο το παιδακι σε γνωρισε καλα πριν σε δει. Ησουν βασικο κομματι της υπαρξης του.

469Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 2:39 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
tsiph έγραψε:Μαρία μου εγώ κυριολεκτικά τους 9 μήνες δεν τους ένιωσα... Δεν κατάλαβα την εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία να τον δω, δεν τον ένιωθα και δεν τον "αγάπησα" από την κοιλιά. Ναι το λέω... Ούτε στο μαιευτήριο που τον είχε αναλάβει η μαμά μου. Τον αγάπησα σπίτι μέρα με τη μέρα που τον φρόντιζα... Που μου σάει τα γελάκια του και τις χαρούλες του! Άρα και δίπλα μου 6 μήνες είναι...

Μην νιωθεςι ασχημα γι αυτο. Εφταιγε το οτι σας ετυχε και οτι αγχωνοσουν για το μελλον και δεν μπροοσυες να βρεις κατι θετικο για να χαρεις. Ισως ομως να πηρες μια μικρη χαρα με τηνρπωτη κλοτσια. και τα δικα μου συναισθηματα ηταν αναμεικτα παρολο που το ηθελα! Αγχος πολυ λογω απειριας και συνθηκων. Γι αυτο λενε πως μανα δε γινεσαι οταν γεννας αλλα οταν μεγαλωνεις ενα παιδι. Εκει το ζεις πραγματικα και η αγαπη ερχεται ειτε το θες ειτε οχι. Η πραγματικη μτηρικη αγαπη που μεγαλωνει μερα με τη μερα και νιωθεις να το αγαπας ολο και περισσοτερο! Δεν παυει ομως να εζησε αυτο το πλασμα μεσα σου 9 μηνες. Μαζι σου εγινε ανθρωπος. Απο εσενα τραφηκε και πηρε επαιρνε οξυγονο απο την ανασα σου. Ακομα κι αν δεν χαρηκες την εγκυμοσυνη αυτο το παιδακι σε γνωρισε καλα πριν σε δει. Ησουν βασικο κομματι της υπαρξης του.

Θα γελάσεις αν σου πω ότι στην πρώτη κλωτσιά ήταν εδώ ένας ξάδερφος του άντρα μου ηλεκτρολόγος και πήρααπλά τηλ τη νάνα μου και της λέω όταν γουργουρίζει η κοιλιά σου αλλά δεν πεινάς είναι το παιδί; Ναι μου λέει, Α καλά το ένιωσα... Απάθεια ακόμα και εκεί! Σίγουρα για τον μπέμπη είμαστε 15 μήνες μαζί και όχι 6. Αλήθεια δεν ένιωθα ΤΙΠΟΤΑ στην εγκυμοσύνη μου... Δεν είχα συμπτώματα, δεν κουνιόταν ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του! Δούλευα σε μια βαριά δουλειά και όλοι κυριολεκτικά με λυπόντουσαν. Όσο και αν έλεγα ότι είμαι καλά και μπορώ να συνεχίσω. Αν μπορούσε πάντως να μιλήσει ο κακομοίρης μέσα από την κοιλιά μου θα με έβριζε με όσα έκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

470Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 2:40 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης δεν νιώθω άσχημα. Ετσι ένιωθα... Το έχω πάρει χαλαρά. Και τώρα ξέρω ότι στο επόμενο (αν έρθει!) σίγουρα θα νιωθω πολύ περισσότερα!

471Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 3:03 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοβαρα; Οντως αστειο πρεπει να ητανε χαχαχα! Οσο για το μπεμπη μπορει να τον νανουριζες τοσο που κουνιοσουν χαχαχα! Εγω που ημουν ξαπλα οοοολη μερα με ειχε ταραξει! Αν εκανα να κουνηθω λιγο, ακινητος ο κυριος! Με τις βολτες κοιμοταν του καλου καιρου! Οταν ξαπλωνα να κοιμηθω περιμενα κανενα 20λεπτο να βολευτει χαχαχα! Εγω δεν περασα καλα γιατι τον παραενιωθα. Αφου οταν γεννησα σκεφτηκα: "τι καλα και παλι μονη στο σωμα μου!" Στο αλλο ακρο εγω οπως καταλαβες, χαχαχα! Δηλ εγω στο δευτερο σκεφτομαι και την εγκυμοσυνη οχι μονο το φοβο της γεννας! Απλα δε θα φαω σαν γουρουνα παλι για να ειμαι πιο ανετα.

472Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 3:28 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχα!!!ρε κοριτσια τι ωραια που τα περιγραφετε?κι εγω τον ενοιωθα συνεχεια!!!!!αστε που ειχε συνεχεια λοξιγγα κ ειχα κατατρομαξει μεχρι να μαθω τι γινεται!!!καλα σημερα δεν παιζομαστε!!!!η ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Υπαρχει περιπτωση να βγαζει 2 δοντια μαζι???βλεπω κατι να πεταγεται στη κατω γναθο!!!!τι να πω?θελει να κοιμηθει μολις τον παιρνω αγκαλια κοιμαται μολις τον αφηνω κλαμααααααααααααααααα!!!!τωρα σας γραφω κ τον εχω αγκαλια!!!!

473Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 3:30 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και 2 και 3 Σοφακι! Τιποτα δεν αποκλειεται!

474Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 3:45 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η δικια μου η καυμενη γελαει κι ας μην μπορει να παρει αναπνοη. Ειμαι μονιμως με μια πετσετα στο χερι και σκουπιζω συνεχεια ματακια που κλαινε και μυτη που τρεχει. Ουτε γαλα δεν μπορει να πιει.Τη λυπαμαι και δεν ξερω πώς να τη βοηθησω!!!αν ημουν εγω ετσι θα γκρινιαζα ατελειωτα!!Εμβολια δε βλεπω να κανουμε την Τεταρτη...Τώρα εχει βρει μια χαρτοπετσετα και με τα χερακια της την εχει κανει χιλια κομματια!!!Τι καλο μωρο!!!!!

475Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 4:11 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχουυυυυ περαστικουλια!!!!εμενα ευτυχως κοιμαται το πουλακι μου 1 ωρα τωρα!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις