451 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 12:39 pm
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τσιπη και σασσα να τον χαιρεστε!!!
κ εγω ψηφιζω αιμιλια!!
κ εγω ψηφιζω αιμιλια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
georgia84 έγραψε:Αλικη μου φοβερος ο αντρας σου! Κ εμενα μ'αρεσε το μαμαδες εν δρασει!
Μαρια μου τι τρυφερο!! Ελιωσες,ε? Δε βουρκωσες κ καθολου? Ελα πες το μη ντρεπεσαι!
Τσιπη μου χρονια σας πολλα!
Ιρενε μου εμενα μ'αρεσουν κ τα δυο ονοματα! Μπερδευτηκα! Μαλλον προς το Αιμιλια κλινω κ ο αντρας μου το ιδιο. Θα βγαλετε υποκοριστικο να τη φωναζετε?
Εμεις ειχαμε παρεουλα αποψε κ περασαμε πολυ ομορφα! Απο αυριο ομως τερμα τα ψεματα... Παλι στη δουλεια!
Α! Μαρια τωρα που ειχε αρρωστησει κοψαμε κρεμα κ μπουκαλι κ εδω κ δεκα μερες περιπου θηλαζα αποκλειστικα. Βοηθησε οτι δεν δουλευα. Το ξερω οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο αλλα οσο να'ναι οταν την εβλεπα να γκρινιαζει μια ανασφαλεια την ειχα μηπως δεν χορταινε. Τωρα ξεκιναμε παλι μπουκαλι για οταν θα λειπω αλλα ισως κ κανενα βραδυ για να ξεκουραζομαι. Απλα λογω ιωσης η σκονη πιο αραιωμενη στο μπουκαλι για να μην επιβαρυνεται το στομαχακι.
tsiph έγραψε:Για να καταλάβεις, για να ξεπληρώσω το χρέος με το γάλα πρέπει να σου δώσω το γιο μου για γαμπρό. Αν τον θέλετε βέβαια....
sassaX έγραψε:Μαρια σου ειπε σαγαπω?!?! αυτο ειναι το ονειρο καθε μανουλας μετα το ''μαμα''!!πωπω θα τρελαθηκες!!!!!
καλα Αλικη ο αντρας σου ειναι μπροστα!!μανουλες εν δραση καταχηρωθηκε (οπως τα μηνογενεθλια)!!
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Κ ΜΕ 3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΚΟΥΣΕΙ!ετσι ειναι οταν τα παρατας!
irene12 έγραψε:Μαρία τι καλά...Ζω για τη στιγμή που θα μου πει και εμένα Σάγαπώ...
Βγάλαμε δοντάκι....ναι είναι γεγονός το πρώτο μας δοντάκι εμφανίστηκε...
Ψάχνουμε όνομα για τη μπουμπού... Δέλουμε 2 ονοματάκια...Το Μαρία είναι σίγουρο ένεκα η πεθερά...Το 2;Είμαστε ανάμεσα στο Αιμιλία και το Κοραλία...έχω ανοίξει και αντίστοιχο θεματάκι...Ακούω απόψεις...
Σάσσα εγώ τις προάλες ζαλίστικα με 4 γουλιές....αμαρέτο...ο άντρας μου τρελάθηκε....
Πόπο Αλική φοβερος ο άντρας σου...Μανούλες εν δράση....
Να το χαιρεστε! Καλα μαζι σου ειναι λιγο περισσοτερο... Προσθεσε και 9 μηνες!tsiph έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι άκαρδη μάνα που είμαι;;;; Έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!!!! Είμαστε μισό χρόνο κοντά στη μαμά και το μπαμπά!!!! Ναι ναι ναι! Να μας χαιρόσαστε! Σάσα να χαίρεσαι το γαμπρό σου!!!
Να το χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!!irene12 έγραψε:tsiph να τον χαίρεσαι...Πολύχρονος...
Εμείς αύριο έχουμε μηνογεννέθλια...
Ασε τι ειδαν τις προαλλες τα ματια μου... Κοπελα εγκυος στον 8ο και να κυνηγαει το 15 μηνων αγορακι της σκυφτη και αλλωτε να το σηκωνει κιολας και ο πατερας θρονιασμενος παρα διπλα στην καρεκλα με το κουστουμακι και τη γραβατουλα να ρεμβαζει ατσαλακωτος! Αλλα δουλευει και κουραζεται ο καημενος! Και επειδη ξερω τι δουλεια κανει σας υπογραφω πως δεν κουραζεται ουτε σωματικα ουτε πνευματικα!fofi έγραψε:Σασσα μου χαιρομαι για τον αντρουλη σου που σε βοηθαει τοσο και εμενα το ιδιο ειναι. Αν μπορουσε να τον θηλασει θα το εκανε.Ευχαριστω το θεο ακουω απο φιλους κατι κουλα, αστο.
georgia84 έγραψε:Αλικη μου φοβερος ο αντρας σου! Κ εμενα μ'αρεσε το μαμαδες εν δρασει!
Μαρια μου τι τρυφερο!! Ελιωσες,ε? Δε βουρκωσες κ καθολου? Ελα πες το μη ντρεπεσαι!
Τσιπη μου χρονια σας πολλα!
Ιρενε μου εμενα μ'αρεσουν κ τα δυο ονοματα! Μπερδευτηκα! Μαλλον προς το Αιμιλια κλινω κ ο αντρας μου το ιδιο. Θα βγαλετε υποκοριστικο να τη φωναζετε?
Εμεις ειχαμε παρεουλα αποψε κ περασαμε πολυ ομορφα! Απο αυριο ομως τερμα τα ψεματα... Παλι στη δουλεια!
Α! Μαρια τωρα που ειχε αρρωστησει κοψαμε κρεμα κ μπουκαλι κ εδω κ δεκα μερες περιπου θηλαζα αποκλειστικα. Βοηθησε οτι δεν δουλευα. Το ξερω οτι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο αλλα οσο να'ναι οταν την εβλεπα να γκρινιαζει μια ανασφαλεια την ειχα μηπως δεν χορταινε. Τωρα ξεκιναμε παλι μπουκαλι για οταν θα λειπω αλλα ισως κ κανενα βραδυ για να ξεκουραζομαι. Απλα λογω ιωσης η σκονη πιο αραιωμενη στο μπουκαλι για να μην επιβαρυνεται το στομαχακι.
Mama Pupa έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!Χρονια Πολλα Τσιπη μου για χθες, Ιrene για σημερα!Να χαιρεστε τα μπεμπάκια σας!
Εγώ ξενύχτησα γιατι τη μικρη την κολλησε μαλλον ο παππουκος της ιωση και τρέχουν ματάκια, μυτουλες, η δε μυτη της ειναι τοσο μπουκωμενη που δεν μπορει να ανασανει, ουτε την πιπιλα δεν μπορει να κρατησει με κλειστο στομα. Ελπιζω να μη σηκωσει κανεναν πυρετο, μεχρι ωρας εχει κεφι. Τώρα φτερνιζεται. Στενοχωρήθηκα γμτ πάρα πολυ, ταλαιπωρειται αφανταστα.Και μεθαυριο εχουμε και εμβολια να δουμε τι θα κανουμε...
. Δεν βγάλαμε εμείς δοντακι!!να χαίρεσαι τον λεβεντη σου κ συ Irene!!!Sof έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!!αχ μου λειψατε!!!!μου χαλασε το ρουτερ κ δεν ειχα ιντερνετ!!!!!εσκασα!!!!!ηρθε ο κουνιαδος μου τωρα το πρωι κ μου το εφτιαξε!!!!!λοιπον μεγεια το δοντακι σας Σασσα!!!!περαστικα σας Δημητρα!!!!!να σας ζησει Ξανθη μου!και σημερα ναι εχουμε κι εμεις μηνογενεθλια!!!!!!να μας ζησουν Ειρηνη!!!!!!!!
Να σας πω οτι κ ο δικος μου εχει ανησυχο υπνο κ ετσι κατα τις 5 τον παιρνω στο κρεβατι μου!!!!!μαλλον αλμα!!!!κ δοντακια!τα μαγουλα του ειναι κατακοκκινα!!!
sassaX έγραψε:. Δεν βγάλαμε εμείς δοντακι!!να χαίρεσαι τον λεβεντη σου κ συ Irene!!!Sof έγραψε:καλημερα κοριτσια μου!!!!!αχ μου λειψατε!!!!μου χαλασε το ρουτερ κ δεν ειχα ιντερνετ!!!!!εσκασα!!!!!ηρθε ο κουνιαδος μου τωρα το πρωι κ μου το εφτιαξε!!!!!λοιπον μεγεια το δοντακι σας Σασσα!!!!περαστικα σας Δημητρα!!!!!να σας ζησει Ξανθη μου!και σημερα ναι εχουμε κι εμεις μηνογενεθλια!!!!!!να μας ζησουν Ειρηνη!!!!!!!!
Να σας πω οτι κ ο δικος μου εχει ανησυχο υπνο κ ετσι κατα τις 5 τον παιρνω στο κρεβατι μου!!!!!μαλλον αλμα!!!!κ δοντακια!τα μαγουλα του ειναι κατακοκκινα!!!
tsiph έγραψε:Μαρία μου εγώ κυριολεκτικά τους 9 μήνες δεν τους ένιωσα... Δεν κατάλαβα την εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία να τον δω, δεν τον ένιωθα και δεν τον "αγάπησα" από την κοιλιά. Ναι το λέω... Ούτε στο μαιευτήριο που τον είχε αναλάβει η μαμά μου. Τον αγάπησα σπίτι μέρα με τη μέρα που τον φρόντιζα... Που μου σάει τα γελάκια του και τις χαρούλες του! Άρα και δίπλα μου 6 μήνες είναι...
Πρέπει να είναι το πιο όμορφο πράγμα να σου πει σ'αγαπώ μετά το μαμά...
MariaM έγραψε:tsiph έγραψε:Μαρία μου εγώ κυριολεκτικά τους 9 μήνες δεν τους ένιωσα... Δεν κατάλαβα την εγκυμοσύνη, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία να τον δω, δεν τον ένιωθα και δεν τον "αγάπησα" από την κοιλιά. Ναι το λέω... Ούτε στο μαιευτήριο που τον είχε αναλάβει η μαμά μου. Τον αγάπησα σπίτι μέρα με τη μέρα που τον φρόντιζα... Που μου σάει τα γελάκια του και τις χαρούλες του! Άρα και δίπλα μου 6 μήνες είναι...
Πρέπει να είναι το πιο όμορφο πράγμα να σου πει σ'αγαπώ μετά το μαμά...
Μην νιωθεςι ασχημα γι αυτο. Εφταιγε το οτι σας ετυχε και οτι αγχωνοσουν για το μελλον και δεν μπροοσυες να βρεις κατι θετικο για να χαρεις. Ισως ομως να πηρες μια μικρη χαρα με τηνρπωτη κλοτσια. και τα δικα μου συναισθηματα ηταν αναμεικτα παρολο που το ηθελα! Αγχος πολυ λογω απειριας και συνθηκων. Γι αυτο λενε πως μανα δε γινεσαι οταν γεννας αλλα οταν μεγαλωνεις ενα παιδι. Εκει το ζεις πραγματικα και η αγαπη ερχεται ειτε το θες ειτε οχι. Η πραγματικη μτηρικη αγαπη που μεγαλωνει μερα με τη μερα και νιωθεις να το αγαπας ολο και περισσοτερο! Δεν παυει ομως να εζησε αυτο το πλασμα μεσα σου 9 μηνες. Μαζι σου εγινε ανθρωπος. Απο εσενα τραφηκε και πηρε επαιρνε οξυγονο απο την ανασα σου. Ακομα κι αν δεν χαρηκες την εγκυμοσυνη αυτο το παιδακι σε γνωρισε καλα πριν σε δει. Ησουν βασικο κομματι της υπαρξης του.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης